Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha erõs kell naon - Barca, 2011 nyarán 500millió egyenleg stb nekem...
Középerõs - Tottenham, van 20milla ák elején, és jók...Sevilla, Werder Bremen.
Nemrossz - West Brom, én bírom õket, csak fel kell jutni velük 😛 vagy esetleg Plymouth
Gyengusabb - Nottingham Forest
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
1. Football Manager
2. Windows: Vista (Longhorn)
3. Resident Evil 4
4. Battlefield 2
5. Armed Assault
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. World of Warcraft
8. Photoshop Munkák
9. Partyarcok
10. Real Madrid Fan Club
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Bl döntõig eljutok veretlenül, 30meccses veretlenségi sorozat mindent egybevéve, erre BL döntõ vezetek, bünteõvel kiegyenlít a Celtic majd a végén büntetõk és kikapok..........Ien nincs........Nsue a hosszabításban 3 100as ziccert kihagyott...Whááááááááááááááááááá :@@@@@@@@@@@@@@
Na mind1, spanyol kupadöntõ még vissza van Valencia ellen...Nyerni kéne, és jövõre mindent megnyerni, amit csak lhet !
tudjuk hogy nem tudsz számolni😄D
meg azt is, hogy ez a matektanár hibája😄
de megint off...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
25 tétmeccsembõl eddig 19et nyertem 3d 2v 😄
mindig visszakérdez! láttam már ezt a mûsorában!
OFF!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Miki sajnos Ön most nem nyert kérem hívjon máskor is 😄
Skoda Xanthi?😄
gec nálam Dagoberto olyan gólt lõ. Kapuskirúgás ellen kapuja elõl. Dagoberto visszafut a pálya szélérõl mert ápolták. Kapus megrúgja Dagobertot aki épp ott fut elõtte,az meg berámolja 😄
Davies,Modric,Eduardo,Karimi(kölcsön),Greene,Peter,Hrepka,Németh,Buljat, és sok fiatal össz 26 játékos😄
Divatcsapatok OLÉ!
Fél év alatt csináltma 15M euro hasznot, ezért kaptam 4M eurot pluszba igazolni. Igazából Canizaresnek kell majd utód,de remélem 2-3 évet még kibír.Talána jobb oldal az,ami kicsit gyenge. Szerzek oda vmi spanyolt
VEZET AZ ATLÉTICO!!Torres
Real hazai páylán lemostam , igaz csak 1:0 lett. Vmi 58-42 a labdabirtoklás ide , 14/12 ill 2/1 a kapuralövés.
Még 100 milkáért sem adom oda az elnöknek meg eltöröm a kezét ha eladja 😄
Yakii egy istencsászár😄DDDD
Divatcsapatok OLÉ!
A legjobb pléja Yakival egyetemben. Boateng, Downing, Schwarzer,Yaki, Morrison, Huth õket ne add el szvsz.
A többiek azok cserélhetõek. Mondjuk Viduka még gólerõs.
Divatcsapatok OLÉ!
szerintetek Downingért mennyit kérjek?
egyetértek veled😊
Azt nem értem, miért nem hívják vissza a válogatottba?
Downingot és Lennont is többet játszatnám, így talán nyerne is a válogatott...
de itt hagyjuk abba ez efem topik
jössz fel fiam,mint a talajvíz. (nem nekem😄)