Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

derley
köszi mindenkinek!

derley
köszi mindenkinek!

grat derley

soma22
<#eljen><#eljen><#taps><#taps>

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

derley
ahha itthon...tess a kép a bajnokságról, amit sztem már csak én veszítehetek el😊

derley
következõ ellenfél a Manu lesz..

Atesz89
grat Derley!
a bajnokság és a kupa begyûjtve a bl-bõl a barca vert ki sajna 😞

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
mivel a magyar bajnokságba a nagyokközül nem sokan jönnek igy a környezõeket:szlovén, szlovék, román, horvát, fehérorosz, ukrán+anglo, spanyol, olasz alsóbbligákig.

a 2007-ben pedig eddig ez az egy normális mentésem van, a napokban ezdek majd spanyolhonban ujra.

u.i:
légyszives a "válasz erre " gombot használd, igy könnyebben tudjuk kinek irtál.

soma22
zuniga asszem egybõl jött, sara a 2.ban
régen volt már😊

GTheo
Srácok BL csoportmeccs gyõzelemért 325ezret adnak euróban ugye? Mert akk nekem emelték, mert idén már 600ezret adnak ! 6dik szezon ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

miki36
grat😊
bajnokságtól is tehetsz képet
u.i. otthon vagy már?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

derley

következõ ellenfél a Bayern.

hunbasser
na látod,megy ez 😊

ReaL MaDRid x siempre

meg probábol kezdtem egy mentést a fradival megkerestem zúniga-t meg sara-t de egyik se jött el <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom> , de melyik évedben szerzõdtetted õket ? legelsõ évedben kiket igazoltál ?

Soma ! miután te kurvára jo vagy az fm07-ben létszi segits pár focis kérdésben . Uj játéknál milyen országok játékosállományát érdemes hozzáadni ? általában hány bajnokságotszoktál elinditani ? a fradis mentésed kurva jo !! azonkivül van még olyan faxa ?

soma22
van uj magyarositás:
link

, 😮 csak probálgatom

soma22
irfanview-et felteszed és sokkal könnyebben,pontos méretre tudod kicsinyiteni a képet.
egyszerü,ingyenes...

megvan , thx<#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2>

versacce
szervusztok gyerekek😄😛
kezdtem egyet a Panathinaikosz-szal

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

hunbasser
paintben ott van a munkaterület jobb alsó sarkában egy sötétkép pont.na azt odahúzod a kép széléhez

ReaL MaDRid x siempre

azt hogy kell megcsinálni ?

Ars3nal
Vasassal kezdtem ha érdekel valakit rakhatok keretrõl képet, Miriuta a meccs embere elsõ meccsen😄DDDDDDD

látom. csak ahhoz nem kéne fél képernyõ kép 😄

4 perc alatt lõtt 3-at
wtf ?! 😄

<#vigyor4>

nekem az ujpest volt az elsõ komolyabb mentésem , az elsõ szezonomban én versenyben voltam a bajnoki cimért , de a debrecen mögött 2. lettem 😞 , de viszont megszereztem ingyen Máté Péter , Feczesin , ...

Ars3nal
végleg végeztem Lavallal, 5 csatárom sérült, tarcsiba rakás szar, szivat összevissza a gép:S

Elsõ szezonom végére Újpesttel 4. lettem az új peccsel. Igazán nagy igazolásom nem volt(Dudás, meg Tandari volt a legjobb, de a valósághoz képest erõsen alulértékeltek), így nem szomorkodom emiatt, bár az utolsó fordulóban úszott el az intertotós hely. 😞 Keresem még a nyerõ taktikot.

elegem van!!!!!!!ujraraktam az fm-et mert a gép megfagyott mentés közben...ujraindítás...utána meg megfagyott játék közben ujraraktam a játékot betölti a fõmenüt és nincs semmi a mentett játékok között<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent><#violent>

saviola83
ez enm igaz köv meccsen a valencia ellen is kiállítottak egy emberemet már a 20. percben.

miki36
OFFTOPIC!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Üdv!

adna vki cracket vagy leírná hogy kell elindítani a 7.0.2-es patchel a gamét mert fmsite nem megy....kösz!!
Ars3nal
töltöm Lavalt

DaMarcus
Atesz, bocs a "ki ez?"-ért 😊
nem én írtam hanem gondlom tesóm v nem tom
gondolom asszitte õ van bejlenkezve 😊
v i don't know 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

saviola83
Hali all.A leyton orinetet pihentetve elkezdtem egyet a Mallorcával.elég jó a keret igazoltam még egy két játékost is.Jól megy eddgi a mezõny elején vagyunk.De sajna az utóbbi idõben nem szeretnek minket a bírók.A sevilla ellen idegenben 70 percet játszottunk emberhátrányban de így is siekrült 1-0 ra nyernem.Most a barca ellen otthon 80 percig játszotunk emeberhátrányban és csak 2-1 re kaptunk ki.NEm baj viseljük a kcsik hátrányát.Azrét én angyon megavgyok elégedve a csapattalé eddig.

egy kulcsjátékosom

és az érdeklõdõk:

derley
bazz😄te ugy váltogatod h kivel játszol, mint más az alsógatyáját😊

grat<#eljen><#eljen>

Atesz89
Grat még 1X Maldini!
Mivel szinte mindenki a válogatottakban volt így a sérültekkel eggyütt 19 bevethetõ ember maradt a felnõttben és az utánpótlásban...
Íme az eredmény 😛
Az elsõ meccsen 0-1-re kaptam ki...
A piros keretben lévõ játékosok játszottak idén 5 mecsnél többet az elsõ csapatban:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

olympus
nem eltt uninstall!
Most kipróbáltam egy sima 3-4-3-at semmi beállítás semmi. 0-2 nekem.
Kezd elegem lenni, peccs nélkül 1000X jobb volt nekem ez a játék.

Divatcsapatok OLÉ!

oks , kössz 😊 . Fasza ! 😊 . Most uj game-t kell kezdenem . Az ujpestes mentésem má ki is töröltem ( 5 évig ) . Most irány Barcelonnnnnnna !!!

cory11
sok sikert!!!!

cory11
ne add fel
én úgy jutottam be a bl döntõbe hogy londonban kikaptam az Arsenaltol 4-3ra otthon pedig vezettem 1-0ra a 11.percben aztán kiállitották Kerlont a 17.percben a 78percben rúg egy gólt az arsenal(igy õk a továbbjutók)még középkezdés elõtt kiállitja a biró Heitingat. Marcelot(Kalou ment a helyére csatárnak) lehoztam igy maradt 2védõ hátul lejött Guarin is helyette Babel ment fel két szélsõ középpályás egy támadóközép és három csatár a csapatinstrukcionál beállitottam hogy mindenki támad és láss csodát 89.perc Sneijder góljával mi vagyunk a döntõben!!!!

A Boroval 8 meccs után 7.vagyok most viszont egy régi mentéshez visszatérek...
...Kettõ elbukott európai kupaelõdöntõ után most folytatom a Sopronnal. Eddig ezt értem el:

idén megnyerem a BL-t

olympus
Nah Uninstall lett ez a játék nálam...
Nevetségesen csal ez a geci rohadt fasszopó gép!
Neki minden lövése beakad. Nekem meg semmi. 2 30 méteres "bomba" gólt kapok, mind2-t egy 9-es távoli lövésû emberke lõtte.
Kapus játszadozik a labdával... STB STB.

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
megfogod ledobod õket addig a b és c csapatba és ott benevezed õket.
Ugyanígy lehet idegenlégíóssal is.

Divatcsapatok OLÉ!

a szuperkupa azért tünt el mert te nyerted a kupát és a bajnokságot is ilyenkor automatice te nyered meg

Sziasztok!
Az sztetek h lehetséges h az ETO-val kezdtem és 2év után világklasszis a hírnevem? (2 bajnoki cím, 1 magyar kupa, 1 szuper kupa gyõzelem) Már nem mintha baj lenne mer azóta minden klub engem akar ahol edzõ gond van de én a Nürnberghez mentem el!😊 De jelenleg 2 világklasszis edzõ van a gémbe a brazil kapitány meg én!😊
Meg a másik a bajnokság 2.évében egyszerûen eltünt a magyar szuper kupa...nem volt meccs semmi, mintha nem is létezett vna...