Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
a bajnokság és a kupa begyûjtve a bl-bõl a barca vert ki sajna 😞
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
a 2007-ben pedig eddig ez az egy normális mentésem van, a napokban ezdek majd spanyolhonban ujra.
u.i:
légyszives a "válasz erre " gombot használd, igy könnyebben tudjuk kinek irtál.
régen volt már😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
bajnokságtól is tehetsz képet
u.i. otthon vagy már?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
link
, 😮 csak probálgatom
egyszerü,ingyenes...
kezdtem egyet a Panathinaikosz-szal
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
ReaL MaDRid x siempre
<#vigyor4>#vigyor4>
adna vki cracket vagy leírná hogy kell elindítani a 7.0.2-es patchel a gamét mert fmsite nem megy....kösz!!
nem én írtam hanem gondlom tesóm v nem tom
gondolom asszitte õ van bejlenkezve 😊
v i don't know 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
és az érdeklõdõk:

Mivel szinte mindenki a válogatottakban volt így a sérültekkel eggyütt 19 bevethetõ ember maradt a felnõttben és az utánpótlásban...
Íme az eredmény 😛
Az elsõ meccsen 0-1-re kaptam ki...
A piros keretben lévõ játékosok játszottak idén 5 mecsnél többet az elsõ csapatban:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Most kipróbáltam egy sima 3-4-3-at semmi beállítás semmi. 0-2 nekem.
Kezd elegem lenni, peccs nélkül 1000X jobb volt nekem ez a játék.
Divatcsapatok OLÉ!
én úgy jutottam be a bl döntõbe hogy londonban kikaptam az Arsenaltol 4-3ra otthon pedig vezettem 1-0ra a 11.percben aztán kiállitották Kerlont a 17.percben a 78percben rúg egy gólt az arsenal(igy õk a továbbjutók)még középkezdés elõtt kiállitja a biró Heitingat. Marcelot(Kalou ment a helyére csatárnak) lehoztam igy maradt 2védõ hátul lejött Guarin is helyette Babel ment fel két szélsõ középpályás egy támadóközép és három csatár a csapatinstrukcionál beállitottam hogy mindenki támad és láss csodát 89.perc Sneijder góljával mi vagyunk a döntõben!!!!
...Kettõ elbukott európai kupaelõdöntõ után most folytatom a Sopronnal. Eddig ezt értem el:
idén megnyerem a BL-t
Nevetségesen csal ez a geci rohadt fasszopó gép!
Neki minden lövése beakad. Nekem meg semmi. 2 30 méteres "bomba" gólt kapok, mind2-t egy 9-es távoli lövésû emberke lõtte.
Kapus játszadozik a labdával... STB STB.
Divatcsapatok OLÉ!
Ugyanígy lehet idegenlégíóssal is.
Divatcsapatok OLÉ!
Az sztetek h lehetséges h az ETO-val kezdtem és 2év után világklasszis a hírnevem? (2 bajnoki cím, 1 magyar kupa, 1 szuper kupa gyõzelem) Már nem mintha baj lenne mer azóta minden klub engem akar ahol edzõ gond van de én a Nürnberghez mentem el!😊 De jelenleg 2 világklasszis edzõ van a gémbe a brazil kapitány meg én!😊
Meg a másik a bajnokság 2.évében egyszerûen eltünt a magyar szuper kupa...nem volt meccs semmi, mintha nem is létezett vna...