Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
capello: ment pm.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Legalábbis nálam ez volt.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A gém data mappájában kell csinálni egy graphic mappát és oda kell bemásolni a logokat , ha képeket is akartok akkor ebbe a data/graphic mappába kell csinálni egy players mappát is. EZEK UTÁN a gémben a use skin chake pipát ki kell venni a beállításoknál!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
csak egy baja van hogy Toro-s
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Utóbbi 3 meccsemen rúgtam 10et és egyet sem kaptam. 3. hely 3 pont,4. hely 4 pont , 1. pedig 6.. És játszok mindhárom csapattal még.
Rosina új FMbe hihetetlen nagy csitpleja lett 😮
MIKOR KEZDIK a MAGYAROSÍTÁST ???😄 mert én segítenék benne!!!
una volta per sempre INTER!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
vaartot most is elhoztam 10ért 😊
daniel carvalhot is hoztam volna csak nem kapott munkavállalásit 😞
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
és nem fogok feleslegesen igazolni és megpróbálom richardsot +tartani bármi áron
tehát most inkább a taktikra igazolok ahowa befér két kedvenc pléjám (mm azok a kedvenc pléjáim közül akit el is tudok hozni) de talán a 3. is jön : van der Vaart + Renato Augusto biztos és még talán Huntelaar is mer most is jött volna csak addigra már nem maradt pénzem
jah és most nem fogok kihagyni az ignashevich által kínált lehetõségeket 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
csináljak?
Capellohoz hasonlóan én is letolom ma 1. szezonom. Sikerült leigazolnom Enyeamat és Zaratet,de így is 2 döntetlent játszottam most :S Már 2. hely is 6 pontra van,szal taktikámon variálok keveset. Sajnos bal oldalra nincs jó játékosom,Aaritalot mindenkinek sikerult leigazolni,nalam Bayern elvitte. Csatarok jok,MC és MR is egész jó, de a védelmem katasztrófa. Van,mikor ien 4-5 ratingeket kapnak :S Nem tudom,hogy lehetne ezen segiteni :\ Majd meglátjuk

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
www.smart-bus.hu
elhoztam még Ooijert,Vennegor of Hesselinket,Omar Esparzat,Juhász Rolandot, és de Jongot
elment Gabri, Vermaelen,Sarrpong,Mitea
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
kezdtem egyet a Napolival, jó kis csapat, de még keresem a megfelelõ takitkát.
elhoztam egy kis Arsenalt kölcsönbe: Almunia, Hoyte, Flamini
ezenkívûl megvásároltam: Dzsudzsák Balázst, Al Kariimit, Cristiano Lupatellit,Luis Jiménezt.
ez szerintem megfelelõ erõsítés volt, a gyengébb posztokra vásároltam.
a bari meccsek alapján, ahogy már elõbb mondtam kell egy jó taktika, de majd csak megtalálom.
a bajnokság még csak most fog kezdõdni
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix