121242
Football Manager
  • Levike25
    ja és még valami. mit jelent az a kifejezés, hogy flamboyancy???az editroban néztem, és hiába írom be szótárba, nem tudja megmondani. mire vonatkozik???
  • Piko888
    Oldalt a letöltéseknél azon belül az M betűnél
  • Levike25
    hol lehet letölteni???? mert a linken nincs semmi elérhetőség, vagy letöltési link!!!!
  • Djemba
    1 pontal maradtam le a bajnoki címről a barcaval meg bl is elbuktam a döntőt 2:1 a MU ellen
  • Piko888
    Most probálom, az elején hibát jelezz az events fájlban, de ok után tovább megy. A magyarítás szerintem kb 80% körüli.
  • peruzzi8
    Ez szinte hihetetlen!!! Valaki már kipróbálta?
  • Piko888
    Hallottátok már hogy kész a full magyarítás.
    http://magyaritasok.hu/?func=news_info&id=1207
  • rumos
    hogyan tudok új játékot kezdeni egy, az editor-ral kicsit megbuherált adatbázissal? a '07 felajánlotta a lehetőséget új játék kezdésénél, de itt nem találok ilyet...
  • Takezó
    :D és tényleg
    időközben azt hiszem, hogy végre találtam egy olyan taktikát, ami ugyan első blikkre furcsának tűnt, de eredményeket érek el vele... legalábbis a felkészülési meccseken Evertonnal végre korrekt meccseket vívtunk, és egyelőre a bajnokságban is a Dzsudzsákkal, Halmosival megerősített csapat 2 meccsből 2 győzelemmel áll
  • Drizzthsz
    Pedig egy kis gnóm. :D
  • derley
    nagy játékos lesz belőle:
    [IMG][/IMG]
  • Gunnersboy
    igen, magyarul tömik labdákkal
  • zsolesz92
    Kösz hogy irtál, talán segítettél vele, amint rájövök hogy tok emberhez posztot tenni gondolom nem team instructions hanem player instructions. na én ilyet nem is használtam mivel angol, és nem nagyon értem mit jelent. bár magyarul sem értem a target mant, mégha tudom is a jelentését.
    Gondolom célembert akar jelenteni, / célpont ember, de ez pontosan mi is? neki megy a legtöbb labda, vagy mi?
  • kraawz
    Mu : Southampton 6:2 ( Tevez 4et gurított )

Mindent elmond,hogy 6 gól ellenére Enyeama 9est kapott,védőim pedig 4-4-6-7 :|
  • kraawz
    Southampton : Fulham 2:0 ( Zarate, Alan )

A két csatáromnak nagyon megy, Enyeama pedig az egyszemélyes védelmem. 8 meccs után vmi 7.85ös átlaggal véd.. Következő 2 bajnoki MU és Arsenal,közte egy ligakupa meccsel :S
  • shalalala

Első szezon...

Kapura se lőttek:D Majdnem eluszott.... De megvan:D
  • Atesz89
    Grat Gabe,Kraawz!
  • kraawz
    Huh.. Dzsudzsákot 10.25M fontért vitte el Fiorentina, Husztit is 10.25M fontért vitte el a Man City...
  • Solt
    Háááát... a CM1 óta játszom ezzel a játékkal, de ilyet még nem láttam!! 13 tizenegyes rúgás után dőlt el a továbbjutásom a magyar kupában!! :)) Volt olyan, hogy mindkét csapatból 5-5 játékos egymás után kihagyta... Majd szépen kezdték előröl... így már vicces, de átélni nem volt az!! :))))
  • kraawz
    jóez,gratulálok
  • Taibi
    Pedig nem "csítcsapat" a Barca...
    Az én mentésemben jobban áll a Real M., mint a te mentésedben a Barca...
  • ProGabe #120027
    bocs hogy nem vágtam meg a képeket!majd legközelebb figyelek erre is
  • ProGabe #120026
    10-ik?valamit nagyon elcsesztél :)
    target man-nek RvN-t,Guti,Sneijder playmaker és a hollandnak free role!
    nálam az x faktor Higuain lett.a 15-ik hét környékén valami történt vele,és el kezdte ontani az álleejtős gólpasszokat és gólokat,biztos kezdő lett.bárcsak az életben is így menne neki!
    külön taktikája van a középső védőknek,a szélsőknek,a támadó/védő kpk-nek,a csatároknak,stb
    28-ik héten 2 pont a barca nevű csítcsapat(!!) előnye,sevilla 1-el kevesebbet játszott,ha nyerik beérik a barca-t :(
    volt már egy formahanytlásunk,kibekkeltül 3 döntetlennel(ebből 1-ik BL) és 2 1 gólos ki-ki meccsel
    most megint elértünk egy hullámvölgyet,lehet elbízták magukat a fiúk egy kupában elért barca elleni 4-1-es siker miatt :)
    íme:

általában a felállás,idegenben term. nem 3 támadóval:

tabella:

és ne mondjátok,hogy nem csítcsapat!ebből Henry-é 25!

hogyan kell megváltoztatni a hátteret?
  • hunbasser
    ahh,234 új üzenet :OOO elolvastam ám :) (közben még biztos jött vagy 20-30 hsz)

grat mindenkinek!
  • kraawz
    Tavaly még egy osztályban toltuk,idén már nem ellenfelek :P
    A kis házi kedvencem most jött haza olimpiáról,bemutatkozásképp lőtt egyet. Zarato félelmetes formában,5 meccs 7 gól,az értéke 1M fontot ugrott megint . Saganowski is AMC-t játszik ST helyett,és 5 meccs 4 gól 3 assist...

A srácra a klub jelenlegi 1 éves költségvetése ráment sztem,csak nem fuccsol be..
  • Neoncsoves
    talán a horvátokkal lesz húzós!!
  • Atesz89
    Szívesen és ha hibát hiányosságot találsz légyszi jelezd
  • Drizzthsz
    Kötelező házi feladat. :-P
  • siederhird
    Nem hülyeség a külön taktik.
    Sok sikert Andrews
  • BlueMaster
    Köszönjük szépen a magyar mezeket nagyon jók!!!
  • Andrews
    Hellosztok!!! Kezdtem egyet a magyar válogatottal az EB-re nem sikerült kijutni. Itt van a VB-én a csoportom szerintem egy kis szerencsével tovább lehet jutni.

Szerintetek sikerülhet?
  • zsolesz92
    Szia. Anyád szeret?
    ;)
    Hát akkor jól átb*szott
  • zsolesz92
    Hali. Real Madriddal vagyok, sajna csak 10. vagyok first divisionban, eddig 06-tal toltam magyarul, ez a 08 angol még igen furcsa.
    Egyszerüen nem tom rendesen eltalálni a taktikát, probálok néha változtatni, tudom h szokniuk kell de nem nagyon megy...
    Szinte csak robinho tud gólt őlni. volt egy hónapos sérülése, mellette cannavarto és sérült volt a védelemből, na hát az összes meccset veszítettem.
    Gutit betettem támadó középpályára, lőtt talán 3 gólt összesen. (robinho 8at eddig)
    Sztetek ökörség hogy csináltam 2 edzésfajtát egyet a védelemnek, egyet meg a támadóknak?
    Értelemszerüen, támadóknak lejebb vettem a defense-t lövést nagyon erősre toltam, támadás is erősebb, taktika közepes.
    Védelemnél meg a defense erős meg strenght meg ilyenek erősebb. Hülyeség?
  • rikiabc
    Jó kis játék van egy honlap amit ismerek nagyon jó
    Nézzétek meg: www.riki.uw.hu!!!!
    Hidd el
    megéri!!
    Szavazz! Bátran a honlapon!
  • siederhird
    Grat McFrost és Dalackraul!
  • hamary
    jól tetted :)
  • DONGUBA
    nem adtam el:)) nagy volt a kisertes de maradt.
  • hamary
    jó playa :)

na végül mit csináltál Taylorral? :)
  • vmvr
    az igen jó lesz:ooo
  • DONGUBA
    Fiokcsapatban talaltam a lurkot talan jo lesz 10 ev mulva:)))))))