Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
sõt skin mappát sem találok miért van ez?

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
Utóbbi 2 meccsemen 4 gólt lõttünk 90. perc után.

capello: ment pm.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mor3llo
Ha a gém data mappájában csináljuk a graphic könyvtárat, sokaknál hiba jelentkezik(sík fehér képernyõ)
Legalábbis nálam ez volt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

McFrost
jó lett

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
AKKOR EZ FONTOS!
A gém data mappájában kell csinálni egy graphic mappát és oda kell bemásolni a logokat , ha képeket is akartok akkor ebbe a data/graphic mappába kell csinálni egy players mappát is. EZEK UTÁN a gémben a use skin chake pipát ki kell venni a beállításoknál!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
nem csitpléja,életben is kurvajó

csak egy baja van hogy Toro-s

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
belinkeled a taktikodat kipróbálásra? Egyébként gratulálok 😊

kraawz
Norwich : Southampton 0:5

Utóbbi 3 meccsemen rúgtam 10et és egyet sem kaptam. 3. hely 3 pont,4. hely 4 pont , 1. pedig 6.. És játszok mindhárom csapattal még.

kraawz
akkor index fórumon vagy akár itt sg-n keresd meg leslie_strikert ..

Rosina új FMbe hihetetlen nagy csitpleja lett 😮

saviola83
Lenne egy kédésem.Én a játék egyik mappájában sem találok graphics mappát?hol találom ezt meg?

Markov
Hi all!

MIKOR KEZDIK a MAGYAROSÍTÁST ???😄 mert én segítenék benne!!!

una volta per sempre INTER!

BlueMaster
Aha, remélem úgy jó lesz... Nekem azóta van mióta feltettem egy grafikai packot amit valaki itt linkelt be pár napja... Lehet megvan még, bár azt mondta csak pár napig hagyja fent.

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

17 meccs után még mindig megvan a 4 pont elõny. Hát, ez nagyon a mákon múlik...

DaMarcus
amióta a tajvani tulaj kinyitotta a tárcáját áramlik a pénz 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
van zsé rendesen 😊
vaartot most is elhoztam 10ért 😊
daniel carvalhot is hoztam volna csak nem kapott munkavállalásit 😞

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

kraawz
daniel carvalho is szabadon igazolható,csak a bosman-szabály még kicsit vonatkozik rá. Mennyi pénz van Citynél ?😮 Hogy vdVaart-ban Huntelaarokban gondolkodsz ? Mondjuk nyáron City Bojinovot meg Elanokat igazolt,elég brutál keret.

DaMarcus
nah én kezdek egy újat az MCvel mivel rájöttem a nyerõ taktikra (ami titok 😄) és azér mer innen visszahozni már lehetetlenség
és nem fogok feleslegesen igazolni és megpróbálom richardsot +tartani bármi áron
tehát most inkább a taktikra igazolok ahowa befér két kedvenc pléjám (mm azok a kedvenc pléjáim közül akit el is tudok hozni) de talán a 3. is jön : van der Vaart + Renato Augusto biztos és még talán Huntelaar is mer most is jött volna csak addigra már nem maradt pénzem
jah és most nem fogok kihagyni az ignashevich által kínált lehetõségeket 😊

kraawz
nálam szintén... új taktikkal 4 gyõzelem zsinórban,így 2. hely már csak 5 pont...

LasDen
nah az új taktikámmal sikeresebbek lettünk és már sorozatban a 4. mneccset nyertük.....ehhez leginkább Higuaín kellett, aki minden meccsen rúgott 1 v több gólt......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

McFrost
de nekem ott nincs graphics könyvtár
csináljak?

Fabio Capello
😊 kösz a bíztatást

Igen, anyagiaktól függ nagyrészt, mert pénzbe kerül messzire küldeni õket. Viszont végre magyar csapatokkal lehet nyugatról igazolni fiatalokat, így jövõre lesz 3 20 év körüli rendkívül tehetséges olasz az Újpestben.

kraawz
Ne aggódj sztem.. Nálam utolsó elõtti a Rennes,és még nem rúgták ki edzõjüket.. PL-ben meg 18. a Tottenham 😮

Fabio Capello
attól függ meddig enged a vezetõség

kraawz
Egy kérdés. Eddig nem nagyon használtam in-game scoutot. Gondolom,2 értéket kell figyelembe venni csak, judging player ability / pontentional ability. Az viszont mért van,hogy csak európában scoutolhatok? Ha feljutok 1. osztályba,akkor egész világon vagy ez anyagiaktól függ ? 😮

kraawz
4esrõl felállni az szép. Na kezdem én is 😄

miki36
😄d

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

kraawz
legalább akkora,mint a kép mérete ? 😄

kraawz
Üdvözlet

Capellohoz hasonlóan én is letolom ma 1. szezonom. Sikerült leigazolnom Enyeamat és Zaratet,de így is 2 döntetlent játszottam most :S Már 2. hely is 6 pontra van,szal taktikámon variálok keveset. Sajnos bal oldalra nincs jó játékosom,Aaritalot mindenkinek sikerult leigazolni,nalam Bayern elvitte. Csatarok jok,MC és MR is egész jó, de a védelmem katasztrófa. Van,mikor ien 4-5 ratingeket kapnak :S Nem tudom,hogy lehetne ezen segiteni :\ Majd meglátjuk

miki36
mekkora meccs volt 😮

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

DONGUBA
valaki help offtopikban koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

BlueMaster
Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\hungarian

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
Üdv és grat mindenkinek!

Töltöm Rennest, ma befejezem az elsõ szezont

nekem egész jól megy a játék, nyeregetem a meccseket a fradival, csak azt furcsálom, hogy lassú tempó, rövid passz, középpályán labdatartás, és ennek ellenére is az ellenfél jelentõsen többet birtokolja a labdát... van úgy, hogy a kapumig nem jönnek el, de a 58%-ban náluk van a labda... nem vágom...

www.smart-bus.hu

vmvr

elsõ bajnoki😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
10M-ért hoztam el😊
elhoztam még Ooijert,Vennegor of Hesselinket,Omar Esparzat,Juhász Rolandot, és de Jongot

elment Gabri, Vermaelen,Sarrpong,Mitea

LasDen
ha már van der Vaart.....nézegettem, hogy kiket igazolgattak más csapatok és Vaart a Fiorentinaban kötött ki Kompany és Huntelaarral együtt....nem semmi összegekért..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5 gyõzelem zsinórban az nb1-ben, s 4 ponttal vezetek, de nagyon parák a meccsek, mindig a mákon múlt ez a sok gyõzelem, a ligakupában meg mindig az ellenfélnek van mákja, de jobb ez így...

DaMarcus
dos santost, v filkort egy évre elengedik kölcsönbe

vmvr
a fene, most látom Jiménez csak jövõre jön, akkor kéne egy másik irányító, de gyorsan:S

DaMarcus
megvette 😮 (kigondolná?)

Van Der Vaart mit keres ott?

DaMarcus
én is megvettem a manchester citybe 12m font környékéén hozható 😊

vmvr
nem volt türelmem a magyar válogatotthoz, sok idõ volt a meccsek között, így elment tõle a kedvem.

kezdtem egyet a Napolival, jó kis csapat, de még keresem a megfelelõ takitkát.
elhoztam egy kis Arsenalt kölcsönbe: Almunia, Hoyte, Flamini
ezenkívûl megvásároltam: Dzsudzsák Balázst, Al Kariimit, Cristiano Lupatellit,Luis Jiménezt.
ez szerintem megfelelõ erõsítés volt, a gyengébb posztokra vásároltam.
a bari meccsek alapján, ahogy már elõbb mondtam kell egy jó taktika, de majd csak megtalálom.
a bajnokság még csak most fog kezdõdni

robotnyk
vdVaart? O.o
Én HArasztin lakom, kõkemény a csapatunk😊
Elképzelhetõ, hogy jön Ribery is.. fú, mi lessz itt.. 😄 de még egy job oldali védõ kéne..😛

igaz.. na a lényeg, hogy eljött.. 😄 😄