Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
50 alatt soha, és jelen esetben ezt a fiatalt elsem adnám...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nehezebb mint a fradi...
hiába na ez kell nekem😊
zsúfold fel olyan 45-50 körülle és akkor jah 😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
vagy elõtte kell az elsõ 7.0.1 peccs is?
http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=6826
I’m Forever Blowing Bubbles...
UEFA kupa?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
de nem mondtad hogy a boroval kezdesz
5-tõl vok és akkor tolom az aston villa-t (az úgy néz ki jó lesz 😄)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
én mondtam neki, hogy nézzen be az offtopicba
ott volt a crack is, és az antiblaxos verzió leírása is...
2. már vagy 3 napja megvan
végre itthon töltöm az FM-et

Born to win
14 fordulónyi szenvedés és sikertelenség után végre elkerültem a kiesõzónából. 3 gy 6d 5 v kellett. azután szépen megtáltosodtam, liverpoolt megvertem, x a man utd ellen, chelseat sikerült megvernem. 1 forduló van még jelenleg 5. vok, de sajnos a 7. tottenham 2 meccsel kevesebbet játszott úgyhogy még nem biztos az 5. hely. utcsó meccsem mondjuk velük lesz. horvát szöv. kapitány is lettem, kivittem õket a vbre, rájátszásban az oroszokat vertük meg. blben döntõ a real ellen.😞
most a chelseat elõdöntõben összesítésben 5-4re.
elsõ meccs 3-2 ide, 2-0ról álltunk fel. második meccs 2-1 volt oda aztán utolsó 10 percben egyenlítettem. 😄😄😄
remélem megverem a realt mert akkor nem valószínû h indulok európai kupában ugyanis az intertotót elutasítottam - én hülye -
a vezetõség azt akarja h európai kupában induljak jövõre, megkeresett egy hónapon belül a valencia és a barca is, de nem akartak heti 50 ezret adni, meg kevés volt a zsé igazolásokra. egyelõre ennyi, mindenkinek további jó gamét.....
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
elõre is sok sikert
majd elválik.lehet hogy már holnap kezdek
Miki:
dede
na de ezt majd holnap nyomom le...most lépek aludni
jo8 all!