Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok Ronaldinho élete legjobb formájában 31 évesen, elõzõ 2 meccsen 5 gól, amíg vissza nem vonul kezdõ lesz nálam, asszisztens szerint Guardado már most kiszorítaná de Guardadot védõként játszatom én...
Az ellen mit lehetne tenni ha 1 srác el akar menni a csapatból, utsó 10 meccsen kezdõ volt, Xavi visszatért már csak csere, de évvégén lejár a szerzõdése, agyon dícsértem stb de elakar menni...szerintem pénzért eladom és visszavásárlási opciót 2 év múlva kihasználom 😛
Meg még az a baj h túl sok a védõm, van 3 csere középhátvédem és abból 2 távozni akar mert h keveset játszanak(Kompany,Piqué)...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Felmerült egy kis probléma...bemásoltam ezt az uj logo-packot és néhány klubbnál nem jelenik meg logo, pedig tartalmazza azokat is! pl. a francia és a spanyol bajnokságban.
elõre is köszi a segítséget!
az off-okat meg az offban, arra van, köszi
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Off: nálatok is vannak nagyonfaszfej tanárok? matekból szerkesztésbõl írtunk, minden full hibátlan, erre 4est ad mert h tollal írtam, szopjomárle bazdmeg.😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
nem baj, azért szorítok😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
a védelem egy iszonyat.
egyébként fmfansiteon találsz ilyeneket
A 702-es patch-hez honnan lehet leszedni a scoutot?
Köszi
Aztán otthon a Depor gyorsan lõtt két gólt. a Milan megilletõdött, és bekapták a harmadikat. Aztán a szurkolók belehajszolták csapatukat a 4. gólba is, de a Milan közben szépített...
Nagyon húzós volt, mert a 4-2 a Milannak lett volna jó😊
(szvsz qva jó meccs volt😊
I’m Forever Blowing Bubbles...
jól tolták, Donato 40 évesen játszott a BL-be...
Sose felejtem el a Milan elleni 4-1-et
Tudom hogy nem ide tartozik de a 702-es patch-hez honnan lehet leszedni a crack-et mert most tettem fel és játszanék de nem megy!
HELP!!!!!!!!
Bocs még egyszer de fontos lenne!!
Köszike
irrureta korszakban nagyon szépen tolták.
donato nagy kedvenc volt
kedvenc spanyol csapatommal, a Deporral
(valóságban volt nekik már bl-elõdöntõ is, most ilyen álmokat szövögetünk, pár éven belül remélem meg is lesz)
Átig. pénz gyakorlatilag nincs, 17 milla font kölcsön, stb...
Valerón 5 hónapra sérült, Jorge Andrade 2 hónap...
Ha lesz pénz azért Luque majd visszajön😊
a fehérvárral viszem már 2008 márciusában vok és bitang erõs a keretem!
csak nemtom hogyan kell képet berakni.
egyik meccsem:
Fehérvár 4:0 Sopron
Gól:rajczi (2),cvitkovics (1), németh k. (1)
I’m Forever Blowing Bubbles...
én leszek
most megyek edzõterembe, 10 után jövök, remélem lesz valaki.
szasztok
Egy Milánnál többet birtokolni a labdát, még akkor is ha barimeccsrõl van szó, nem kis teljesítmény😊
a legjobb ha azt mondod az elején hogy menjenek azt játszanak.
kiengesztelni nem lesz könnyû, dicsérni kell öket a meccsek után, de tulzásba sem szabad vinni.
én az elsõ mentésemben nem is tudtam helyrehozni az ilyen médiahibákat...
Fulhamnél nagyon utálnak a játékosok,fõleg,h egy belga 3/b osztályú csapat elleni 1-3-mas gyõzelem után azt mondtam,h jó h gyõztek,de ez a játék nem elég,és erre a fél csapat reagált :S
de hát tényleg...oudenaarde,vagy h hívják a csapatot,és belga 3/b-ben van,mégsem volt meggyõzõ amit a pályán láttam,sok volt az eladott labda
vhogy nem tudnám õket kiengesztelni?
ReaL MaDRid x siempre
4 bari meccs, elsõ 3on kikaptam(szarni rá), aztán jött a bilánka😊
örültem a játéknak😊
a gyöztes gol a 95. percben született: