Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
atesz honnan szedted ezeket a körökbe zárt logókat mert nagyon állat<#wink>#wink>
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
hy rég jártam erre amugy hatalmas grat mindenkinek oltárian jól toljátok csak így tovább én még a legelején kezdett játékkal tolom sok csapattal köztük real loki juve... juvéval idén nem akar menni csont uccsó vok pedig naon jó játékosaim vannak szal nemértem...:S
amugy vki nemismeri a tolerance skint sortiról szedtem... van benne csomó csapatnak de hiányoznak belõle dolgok csak egy mûködik nemtudjátok hogykell megcsinálni??
amugy vki nemismeri a tolerance skint sortiról szedtem... van benne csomó csapatnak de hiányoznak belõle dolgok csak egy mûködik nemtudjátok hogykell megcsinálni??
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Hi
Felraktam a 350MB-os facepack-ot, de egy játékosnak sincs arcképe. Vki nem tud segiteni?
Felraktam a 350MB-os facepack-ot, de egy játékosnak sincs arcképe. Vki nem tud segiteni?
Ezek a kevés PA-k tányleg nem jók, sokkal jobbak(jobbak leszen), mint ahogy meg lettek csinálva.
I’m Forever Blowing Bubbles...
Hogy ne ilyen 140-150 PA-t adjanak nekik. Hogy Európában is elismerjék õket.
Lsd. Priskin és a válogatott , Dudás és Németh Európa válogatott, Hrepka gólkirály,Máté már 21 évesen angliában focizik, Dzsudzsákot is vinnék,Fülöp szintén Angol championshipben védhet.
Barnsleyben most itt állatkodik Rajzci meg Ferenczi. 6 gólból 5öt õk hoztak össze pl. bocs soma tudom ez OFF de kijött
Lsd. Priskin és a válogatott , Dudás és Németh Európa válogatott, Hrepka gólkirály,Máté már 21 évesen angliában focizik, Dzsudzsákot is vinnék,Fülöp szintén Angol championshipben védhet.
Barnsleyben most itt állatkodik Rajzci meg Ferenczi. 6 gólból 5öt õk hoztak össze pl. bocs soma tudom ez OFF de kijött
én magyar csapattal várok min 2008ig 😊
Addigra Európa csek felismeri , hogy ezekbõl a Németh-Hrepka-Tisza-Dzsudzsák-Dudás-Priskin-Fülöp-Máté és többi játékosból ismert játékosok is lehetnek.
Addigra Európa csek felismeri , hogy ezekbõl a Németh-Hrepka-Tisza-Dzsudzsák-Dudás-Priskin-Fülöp-Máté és többi játékosból ismert játékosok is lehetnek.
Már egyre kevesebb forduló van hátra és egyre messzebb állok a bentmaradát érõ pozíciótol. Csak nagy szerencsével érhetem el,hogy bentmaradjak.
Hali és grat mindenkinek!
Tegnapelõtt kezdtem egyett lakóhelyem csapatával a ZTE-vel eddig nem sok idõm volt játszani de eddig jól állunk 😛

Tegnapelõtt kezdtem egyett lakóhelyem csapatával a ZTE-vel eddig nem sok idõm volt játszani de eddig jól állunk 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Fõoldalon, a híreknél, felül a 'Menedzser' fülre kattintasz, és ott a legutolsó opciót, a 'visszavonult' választod,és kész
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Eky kis helyzetjelentés: Folytattam a Nottinghamet. 2011-ben februárjába járok és lelksene küzdök a kiesés ellen. Isszonyat nehéz lesz a bentmaradás. Igaz, hogy 1 pontnyira vagyok a bentmaradást érõ helytõl de így is nehéz lesz. Szorítsatok.
Hali!
Help please!!!!!!!!!
Egy játékban 2 felhasználót sikerült kreálnom. Az egyikben a haladással a másikban a tatabányával vok. De most már csak egyel szeretnék nyomulni mert zavar, hogy 2 csapatot kell irányítani. Na most, hogy lehet letörölni vagy megszüntetni az egyik csapatot. Ez a nagy kérdés???
Lécci segítsen valaki.
Elõre is thx.
Help please!!!!!!!!!
Egy játékban 2 felhasználót sikerült kreálnom. Az egyikben a haladással a másikban a tatabányával vok. De most már csak egyel szeretnék nyomulni mert zavar, hogy 2 csapatot kell irányítani. Na most, hogy lehet letörölni vagy megszüntetni az egyik csapatot. Ez a nagy kérdés???
Lécci segítsen valaki.
Elõre is thx.
köszi szépen nektek !<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Jó reggelt mindenkinek!
Most a munkahelyrõl írok így nem játszok de este újra dortmund! 😊
Tegnap játszottam pár bari meccset, nagyjából összeállt a csapat!
Aki játszott már német bajnokságban attól kérdezném hogy milyen tactic a legcélravezetõbb?
Próbáltam egy kicsit védekezõbb felállást de a védelmem nem a legjobb!
Grat mindenkinek!
Most a munkahelyrõl írok így nem játszok de este újra dortmund! 😊
Tegnap játszottam pár bari meccset, nagyjából összeállt a csapat!
Aki játszott már német bajnokságban attól kérdezném hogy milyen tactic a legcélravezetõbb?
Próbáltam egy kicsit védekezõbb felállást de a védelmem nem a legjobb!
Grat mindenkinek!
Köszi, lehet, hogy csak hozzá kellett szólnom, most már megy minden 😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Üdv mindenkinek! Nekem is kéne egy krekk a 7.0.2-höz, de az Offtopicra kattintva csak egy blank page-et hoz be? Van valami ötlete valakinek, hogy miért van ez vagy hogy honnan szerezhetném meg a hõn áhított exét?
ime a bajnokság 20 fordulo után 

Tönkreverte az afrikaiakat az európai U18-as labdarúgó-válogatott
Európa-Afrika 6-1. Dudás Ádám kezdõként, Németh Krisztián csereként lépett pályára a mérkõzésen, éppen egymást váltották.
Európa-Afrika 6-1. Dudás Ádám kezdõként, Németh Krisztián csereként lépett pályára a mérkõzésen, éppen egymást váltották.
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
hát elszöktem és kopaszra vágattam a hajam 😄
elezdtem második játékom a magyar ligában ! - ZTE !! Öszi szezon 18 fordulobol áll, mmost eltelt 17 . Elsõ : ZTE , Második : Debrecen , 3mtk,4ute. A felállás és mellettük a golok száma: Varga - Kocsárdi , Pollák , Botis (1) , Cipi - Szili (1) , Józsi , Ludánszki (1) , Dovicovic (1) - Németh ( 11 ) , Waltner ( 8 )
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A játék azzal indított hogy kaptam vagy 10 db 14-15 éves srácot!Megnéztem a scouttal õket de a legjobbnak is 75 volt a PA-ja! 😞
Ilyen fiatalokkal nem fogom megváltani a világot! 😊
Ilyen fiatalokkal nem fogom megváltani a világot! 😊
Igy is van mar 5 DL/WBL kolcsonbe joreszuk. Kipucolom mostmar felevkor a keretet mert v. 10jatekos kolcsonbe tengeti az eletet vagy 2-3eve.
Born to win
Hy all!
Végre újra elkezdtem fm-ezni!
A nagy csapatkeresésben a Dortmund lett a nyerõ!
Kemény lesz mert pénz nincs viszont van egy halom adóság!
Szerencsére televagyok fiatallal akikbõl késõbb pénzt lehet csinálni meg ugye ott vannak a lejáró szerzõdésûek is!
Sok sikert mindenkinek!
Végre újra elkezdtem fm-ezni!
A nagy csapatkeresésben a Dortmund lett a nyerõ!
Kemény lesz mert pénz nincs viszont van egy halom adóság!
Szerencsére televagyok fiatallal akikbõl késõbb pénzt lehet csinálni meg ugye ott vannak a lejáró szerzõdésûek is!
Sok sikert mindenkinek!
Latom vegre "metertel" Uvd a LA LIGA-ban!<#integet2>#integet2>
Mar kezd idegesitove vallni hogy kizarolag balhatvedek lehetnek a jovo szuepersztarjai mutatom: (+nalam van meg szerintem az 5 legjobb DL/WBL)

Mar kezd idegesitove vallni hogy kizarolag balhatvedek lehetnek a jovo szuepersztarjai mutatom: (+nalam van meg szerintem az 5 legjobb DL/WBL)

Born to win
hy grat Derley,GTheo
Somának meg sok sikert és erõs idegeket😊
Somának meg sok sikert és erõs idegeket😊