121242
Football Manager
  • Mor3llo
    Keret :

Soma, itt vagyunk :D
  • soma22
    nagyon helyes:)
    mst kedvem is és időm is van gammázni szal legyen valaki:D
  • hunbasser
    még én is itt vagyok,nyomon követem az eseményeket :)
  • Mor3llo
    Nem, semmit nem csináltam Vele (jó, játékos beállításnál a posztot sima kapusra raktam, de nem nyúltam hozzá).Egyszerűen a játékban ilyen kapust még nem láttam...
  • Mor3llo
    Egyébként most Ajaxxal kezdtem, BL selejtező-ben Osasunát kaptam, otthon nálam 1:1 lett :S majd tolok képet keretről.
  • soma22
    mindezt annak köszönhetően, hogy felhuztad a csúszkát a kreativ szabadásgnál?
  • soma22
    na látom van ma estére forgalom:grat a két ébren levőnek:)a többieknek nem:DDDDDDDD

folytatom falkirket, és poénbol elvállaltam nigéria felkérését

előző szezont 4. helyen zártuk, elégedett vagyok, az erősités is jol sikerült, uefában megy a küzdelem most.bajnokságot jol kezdtük.
    képek folyamatosan majd, mihelyst nem noname ellendél lesz uefában
  • Mor3llo
    Ez nem bug.Kezdtem pár nappal ezelőtt az Espanyollal(aztán fajául nem lehetett betölteni már tegnap a mentést...).Namármost.12 fordulóig jutottam, és közben lejátszottam 1 Uefa kupa selejtezőt(2 meccs).Kameni nem kapott gólt.Igazi bravúrkapus.Hiába mattolták szét a védelmem, nem tudtak Neki gólt lőni.Aztán jött a Chievo elleni Uefa csoportmeccs, és fújtak ellenem 1 büntetőt.Azt pedig belőtték.Tehát 14 meccsen nem kapott gólt, csak bravúrt bravúrra halmozott. 8.6 átlagja volt...
  • SeLFisCH
    ja a vlácsisláv :D Azt sem tudom hogy ejtsem ki,hogy ne köpjem össze a monitort

Nyáron ingyen érkezik Fiore és Faty akikre számítok. Ifiből feljön még Paolucci,egy ígéretes 18 éves védő,egy 18 éves középpályás és előre pedig még szerzek vmit,sztem Miccoli megteszi.

Bojinov válogatottban 8 meccs 8gól,Trezeguet 7/10
  • zaki
    Félelmetes formában van Dzsudzsák... :D

• zaki
    Ő a "kis" Hleb, az Arsenalos Alex öccse... :P

• SeLFisCH
    remélem ez a bug nem lesz benne 7.03ban :DDDD

Nálam Sporting BL-döntőt játszott,ahol a Real nyert szerencsével. Sevilla megvédte a címét,kiesett a Fiorentina ,a Milan és a Lyon duplázott. Érdekes :)

Ja meghívtak egy barátságos kupára a mexikóiak,1.4M eurot kapok érte:PP
    #108658: Buffon 5 meccse 8ast kap :)

ui: mi a lófaszt keres nálad hleb? o.O
  • zaki
    Folytatom a Fradis mentésemet. BL-be idén nem jutottam be, UEFA csoportomból még továbbjuthatok.

Bajnokságban 13 meccs óta csak nyerek, nem kaptam ki 36 meccs óta.

• zaki
    Aha, de IRL kétlem, hogy így lenne... :D
  • SeLFisCH
    Szerintem rájöttem egy geci bugra,mondjuk lehet csak véletelen. FM07ben nem találkoztam olyan kapussal,aki nálam 7.20as átlag felett védett volna mondjuk 15 meccsen. A jobb kapusok meg,mint Gordon Casillas most nézegetem 7.60-as meg hasonló ratingjei voltak. Na most kipróbáltam hogy Buffonnak egy két értékét húzom a csúszkán. Mondjuk a creative freedomot feltettem much-ra ( úgy kb 14/20 )-ra és azóta 4 meccsen 8as átlaggal véd. Lehet valami köze ?
  • SeLFisCH
    veni vidi vici :DD

• Zsolti9014

Első szezonom volt!
    Legjobb kapus: Mirante
    Legjobb védő: Barzagli
    Emellett 3 bronz még a játékosoknak. Kupából a Juve ejtett ki 6:3-mal, UEFA-ból a csoportkörből estem ki. Most jöhet a BL-sel.
  • Atesz89
    Ha megnyered a bajnokságot és a kupát is akkor nem rendeznek hanem te nyered meg ha jól tudom...
  • zaki
    Grat! + Mindenkinek!

Szuper kupa döntő nálam nincs, bugos foskeci gém... :D
  • SeLFisCH
    grat :)
  • hunbasser
    mintha ezt az oldalt emlegetnék mindig,de nem biztos.
  • Atesz89
    Hali és grat mindenkienk!
    Folytattam kicsit a ZTE-s mentésem!
    Szuperkupa:

Második meccs:MTK-ZTE 0-0
  • Squizzi
    lécci vki adjon linket a 7.0.2-e crack-hez. tom hogy má 100-szor volt rola szo csak nem vok otthon most , kösz
  • punkers
    tök béna vagyok.Ha tud valaki valami taktikai segitséget azt megköszönném!
  • turpert
    looooooooooooooooooooooooooooooooool
  • Hegeace
    De nyugi azért pár év alatt jó kis keretet lehet összehozni :)
  • Hegeace
    De a start kurva sokat számít ugyanis vmelyik nay úgyis "repülő rajtot" vesz, meg majd hozzászoksz te is h Milánóban pénz nyomda van ugyanis annyi lóvéból vesznek játékosokat h ...
  • SeLFisCH
    az peches :\ Dehát nem 3 meccs dönti el a bajnokságot
    Köv. meccsen Arezzonak persze rámoltunk egy laza 7est.
  • Hegeace
    A Fiorentina,Milan,Inter,Roma,Lazio 5ösből minden évben vmelyik 3mal játszom az első 3 fordulót :\
  • SeLFisCH
    ne is jáccál köcsög egy game ez :)
    Két meccs alatt 35x lőttem kapura,abból lett 3 gól. Milan idegenben 2x találta el a kapum az utolsó 10 percben,2gól. Most otthon egy helyzetük volt,Kaka 25ről kilőtte a felsőt én meg rohamoztam mint a hülye.

Összesen 3:3 ,idegenben lőtt góllal mocskos mákerek nyertek -.-
  • Hegeace
    Nálam pont most ért be a fiatal generáció csak geci a sorsolásom és nincs kedvem neki ugrani játszani :\
  • SeLFisCH
    De igazad is van,hülye vagyok -.-
    Leigazoltam aprópénzért Dudást,mert U20-al is törődök. Giovincot felhoztam az A csapatba fejlődni. Dudás már 625k, 16 meccsen 8 gól 6 assist 7 MOM és 8.20 rating. Felhoztam egy felnőtt meccsre,góllal köszönt :)
  • Hegeace
    ha a Milan bl induló akkor mehetsz UEFÁzni mindenképpen
  • SeLFisCH
    Számítok is rájuk. Milan ellen hátha sikerült elhódítani azt a szar olasz kupát,akkor legalább UEFAban indulhatnék aprópénzért.
  • Hegeace
    2. évben még mindannyian lehetnek kulcsemberek de 1 év után érdemesebb utódokat szerezni a helyükre.
  • SeLFisCH
    köszi. Első meccsen Milan ellen 2:0ra vezettem. Utolsó 10 percben 2x lőttek kapura,mindkettő beakadt 2:2. Szal Buffon szalonnát sütött a kapuban,Dida meg kivédett mindent amit lehetett szinte :|
  • soma22
    a 32 még jó mintsem rossz lenne, nedved 34 éve fiatalokkal párositva meg egyenesen istenség, persze ezt jol ki is kell tudni használni.
    sok sikert
  • SeLFisCH
    Egyáltalán nem. Nem is ettől féltem. 34 forduló alatt volt 3 döntetlenem meg egy vereségem. (abból is 2 0:0)

Most jön az olasz-kupa döntő Milan ellen,többit leszimulálgatom. Csak sajna az elején pénzügyeket elcsesztem.

Kiv. vok,Seria Aban mire futja. Nedved már 34,Del Piero 32,Kovac is 33...
  • soma22
    nehéz volt?
  • SeLFisCH
    Hi. Juveval 8 fordulóval a vége előtt feljutottam :D