121242
Football Manager
-
#108672 Keret :
Soma, itt vagyunk :D -
#108671 nagyon helyes:)
mst kedvem is és időm is van gammázni szal legyen valaki:D -
#108670 még én is itt vagyok,nyomon követem az eseményeket :) -
#108669 Nem, semmit nem csináltam Vele (jó, játékos beállításnál a posztot sima kapusra raktam, de nem nyúltam hozzá).Egyszerűen a játékban ilyen kapust még nem láttam... -
#108668 Egyébként most Ajaxxal kezdtem, BL selejtező-ben Osasunát kaptam, otthon nálam 1:1 lett :S majd tolok képet keretről. -
#108667 mindezt annak köszönhetően, hogy felhuztad a csúszkát a kreativ szabadásgnál? -
#108666 na látom van ma estére forgalom:grat a két ébren levőnek:)a többieknek nem:DDDDDDDD
folytatom falkirket, és poénbol elvállaltam nigéria felkérését
előző szezont 4. helyen zártuk, elégedett vagyok, az erősités is jol sikerült, uefában megy a küzdelem most.bajnokságot jol kezdtük.
képek folyamatosan majd, mihelyst nem noname ellendél lesz uefában -
#108665 Ez nem bug.Kezdtem pár nappal ezelőtt az Espanyollal(aztán fajául nem lehetett betölteni már tegnap a mentést...).Namármost.12 fordulóig jutottam, és közben lejátszottam 1 Uefa kupa selejtezőt(2 meccs).Kameni nem kapott gólt.Igazi bravúrkapus.Hiába mattolták szét a védelmem, nem tudtak Neki gólt lőni.Aztán jött a Chievo elleni Uefa csoportmeccs, és fújtak ellenem 1 büntetőt.Azt pedig belőtték.Tehát 14 meccsen nem kapott gólt, csak bravúrt bravúrra halmozott. 8.6 átlagja volt... -
SeLFisCH #108664 ja a vlácsisláv :D Azt sem tudom hogy ejtsem ki,hogy ne köpjem össze a monitort
Nyáron ingyen érkezik Fiore és Faty akikre számítok. Ifiből feljön még Paolucci,egy ígéretes 18 éves védő,egy 18 éves középpályás és előre pedig még szerzek vmit,sztem Miccoli megteszi.
Bojinov válogatottban 8 meccs 8gól,Trezeguet 7/10 -
#108663 Félelmetes formában van Dzsudzsák... :D
-
#108662 Ő a "kis" Hleb, az Arsenalos Alex öccse... :P
-
SeLFisCH #108661 remélem ez a bug nem lesz benne 7.03ban :DDDD
Nálam Sporting BL-döntőt játszott,ahol a Real nyert szerencsével. Sevilla megvédte a címét,kiesett a Fiorentina ,a Milan és a Lyon duplázott. Érdekes :)
Ja meghívtak egy barátságos kupára a mexikóiak,1.4M eurot kapok érte:PP
#108658: Buffon 5 meccse 8ast kap :)
ui: mi a lófaszt keres nálad hleb? o.O -
#108660 Folytatom a Fradis mentésemet. BL-be idén nem jutottam be, UEFA csoportomból még továbbjuthatok.
Bajnokságban 13 meccs óta csak nyerek, nem kaptam ki 36 meccs óta.
-
#108659 Aha, de IRL kétlem, hogy így lenne... :D -
SeLFisCH #108658 Szerintem rájöttem egy geci bugra,mondjuk lehet csak véletelen. FM07ben nem találkoztam olyan kapussal,aki nálam 7.20as átlag felett védett volna mondjuk 15 meccsen. A jobb kapusok meg,mint Gordon Casillas most nézegetem 7.60-as meg hasonló ratingjei voltak. Na most kipróbáltam hogy Buffonnak egy két értékét húzom a csúszkán. Mondjuk a creative freedomot feltettem much-ra ( úgy kb 14/20 )-ra és azóta 4 meccsen 8as átlaggal véd. Lehet valami köze ? -
SeLFisCH #108657 veni vidi vici :DD
-
Első szezonom volt!
Legjobb kapus: Mirante
Legjobb védő: Barzagli
Emellett 3 bronz még a játékosoknak. Kupából a Juve ejtett ki 6:3-mal, UEFA-ból a csoportkörből estem ki. Most jöhet a BL-sel. -
#108655 Ha megnyered a bajnokságot és a kupát is akkor nem rendeznek hanem te nyered meg ha jól tudom... -
#108654 Grat! + Mindenkinek!
Szuper kupa döntő nálam nincs, bugos foskeci gém... :D -
SeLFisCH #108653 grat :) -
#108652 mintha ezt az oldalt emlegetnék mindig,de nem biztos. -
#108651 Hali és grat mindenkienk!
Folytattam kicsit a ZTE-s mentésem!
Szuperkupa:
Második meccs:MTK-ZTE 0-0 -
Squizzi #108650 lécci vki adjon linket a 7.0.2-e crack-hez. tom hogy má 100-szor volt rola szo csak nem vok otthon most , kösz -
punkers #108649 tök béna vagyok.Ha tud valaki valami taktikai segitséget azt megköszönném! -
#108648 looooooooooooooooooooooooooooooooool -
#108647 De nyugi azért pár év alatt jó kis keretet lehet összehozni :)
-
#108646 De a start kurva sokat számít ugyanis vmelyik nay úgyis "repülő rajtot" vesz, meg majd hozzászoksz te is h Milánóban pénz nyomda van ugyanis annyi lóvéból vesznek játékosokat h ... -
SeLFisCH #108645 az peches :\ Dehát nem 3 meccs dönti el a bajnokságot
Köv. meccsen Arezzonak persze rámoltunk egy laza 7est. -
#108644 A Fiorentina,Milan,Inter,Roma,Lazio 5ösből minden évben vmelyik 3mal játszom az első 3 fordulót :\ -
SeLFisCH #108643 ne is jáccál köcsög egy game ez :)
Két meccs alatt 35x lőttem kapura,abból lett 3 gól. Milan idegenben 2x találta el a kapum az utolsó 10 percben,2gól. Most otthon egy helyzetük volt,Kaka 25ről kilőtte a felsőt én meg rohamoztam mint a hülye.
Összesen 3:3 ,idegenben lőtt góllal mocskos mákerek nyertek -.- -
#108642 Nálam pont most ért be a fiatal generáció csak geci a sorsolásom és nincs kedvem neki ugrani játszani :\ -
SeLFisCH #108641 De igazad is van,hülye vagyok -.-
Leigazoltam aprópénzért Dudást,mert U20-al is törődök. Giovincot felhoztam az A csapatba fejlődni. Dudás már 625k, 16 meccsen 8 gól 6 assist 7 MOM és 8.20 rating. Felhoztam egy felnőtt meccsre,góllal köszönt :) -
#108640 ha a Milan bl induló akkor mehetsz UEFÁzni mindenképpen -
SeLFisCH #108639 Számítok is rájuk. Milan ellen hátha sikerült elhódítani azt a szar olasz kupát,akkor legalább UEFAban indulhatnék aprópénzért. -
#108638 2. évben még mindannyian lehetnek kulcsemberek de 1 év után érdemesebb utódokat szerezni a helyükre. -
SeLFisCH #108637 köszi. Első meccsen Milan ellen 2:0ra vezettem. Utolsó 10 percben 2x lőttek kapura,mindkettő beakadt 2:2. Szal Buffon szalonnát sütött a kapuban,Dida meg kivédett mindent amit lehetett szinte :| -
#108636 a 32 még jó mintsem rossz lenne, nedved 34 éve fiatalokkal párositva meg egyenesen istenség, persze ezt jol ki is kell tudni használni.
sok sikert -
SeLFisCH #108635 Egyáltalán nem. Nem is ettől féltem. 34 forduló alatt volt 3 döntetlenem meg egy vereségem. (abból is 2 0:0)
Most jön az olasz-kupa döntő Milan ellen,többit leszimulálgatom. Csak sajna az elején pénzügyeket elcsesztem.
Kiv. vok,Seria Aban mire futja. Nedved már 34,Del Piero 32,Kovac is 33... -
#108634 nehéz volt? -
SeLFisCH #108633 Hi. Juveval 8 fordulóval a vége előtt feljutottam :D