Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

1:0ra vezettem , aztán 2 messi villanással már 2:1 oda. 92.perc szabadrúgás,silva 20 m-rõl kilövi felsõt 😄
*assza meg nálam nem indul el a manager "07" mindig lefagy, start new gamet még betölti de aztán mindig ugyan ott lefagy, valaki tipp?Vagy valami peatch?Ami itt volt fent azt már feltelepítettem de semmi nem történt😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞
please!!!köszi elõre is , csá
Spanyol kupában sikerült õket kivernem
Bajnokságban most játszok velük fontos meccset -> bajnoki cím
Szal jó a sorsolásom !
itthon kontrára játszottam , egy szöglet után kaptak egy tizenegyest,így 1:0 oda és hosszabítás.Még volt egy cserém,behoztam Sosat. Jobb kp volt csatár helyett, de a 106.percben gólt rúgott 1:1. Ezután Barajat kiállították,de kidekkoltuk maradék 10 percet !
(nem szereti Sevcsenkót)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Nézd meg, nálam azt mondták õ lesz az új Samuel
David Villa mecsc elején könyörtelenl kihasznûlte egy védelmi hibát és vezettünk.Nem álltam be védekezni , maradtam kontrajátékon. Több helyzete volt az Internek,de Canizares fantasztikusan védett, elõl mpedig ne mtudtunk újabb gólt rúgni. Örülök az eredménynek(Y)
I’m Forever Blowing Bubbles...
Akinfeev,Gago,Kerlon,
így is qrva erõs a kereted-.-
fizetési keretet 800 k -> 1M eurora emelték meg
Meg kaptam 22.5Meurot igazolni , de semmit nem költök 😄

Csak szimpik voltak akkor amikor csináltattam a logót😊
igazoltam pár embert ingyen, meg Dzsudzsákot 500K Fontér...
Elmentettem, de úgy döntöttem nem folytatom(még)
Kezdek a Bordeaux-val😊(3. kedvenc csapata😊
de most ezt ne hagyd abba
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Spanyol kupa negyeddöntõ Nou Campban 1:1vol,t hazai páláyn 2:0ra nyertem Villa és morientes góljaival.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
És CSAK A ZTE!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

köszi a tippet
amúgy nálam még be sem mutatkozot mert aug.31-én igazoltam de már a válogatottba gólt lõtt 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Kony, Aetsz hajrá!
sztetek walcott-t érdemes elhozni a villa-ba?
azér kérdem mert a real-s mentésembe is elhoztam és ott jól nyomta pedig nincsenek jó értkei a technikai részen.
már eljött 5m kezdeti összegért + 3,5m 24 hónapon át 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)