121242
Football Manager
  • zaki
    Te miért nem efemezel? :c
  • ForzaInter
    :OO
  • zaki
    :DSA

Mondjuk vertem már meg bari meccsen a full csapattal felálló Man Utd-t 5-0-ra... :D
  • SeLFisCH
    gratula. De mit parázol?

Vedd meg Szamosit meg Koplárovicsot,megvan a hazai 1:0 :DDDD
  • zaki
    Huhh baszki, elődöntős vagyok az UEFA kupában! Csak 1 a bibi: a Man Utd-vel kerültem össze, pedig a másik ágon Sahtar Donyeck-Espanyol meccs van... :o

• SeLFisCH
    Szegény Fiorentinat hogy megszivattam :)
    Bojinovről kellett dönteni,hogy kiés is lesz. Mivel nincs pénzem,ezért 1e eurot ajánlottam be érte. A Fio idén kiesett és gondoltam nem lesz pénzünk. Be is jött,ők 0 eurot ajánlottak érte :PPP

Csak sajna minden játékosom fizetése megnőtt 25%al,így a fizetési keretet 200e euroval kapásból túllőttük :S Anyagilag sajnos nagy bajban vagyok. Ha nem tudok kilábbalni,mi történik ?
  • Zsolti9014
    2. szezon téli szüneténél járok (érkezett a veterán Cafu ingyen még október körül mert lejárt a szerződése):

BL-ben: MU 1-2, 1-1, Lyon 0-0, 0-1, CSZKA 1-0, 3-0. Ez a 3. helyre volt elég így folytatás az UEFA-ban Stuttgart ellen. Kupából a gyengébb játékosaim 2-1-gyel estek ki Empoli ellen.
    Bajnokságban az Inter nehezen lehet meg, de cél a dobogó.
    Keretet szűkíteni kellene, sok játékost nem tudok játszatni.
  • derley
    Hello mindenki!kicsit rég írtam ide,rég játszottam a gémmel...de most sikerült újra elkezdenem, és az Evertonnal kezdtem...nem olyan erős csapat, van adósság is, szóval jo kis csapat...első idényben sikerült 4. helyre bevinnem őket...de a legjobb h a Manu majdnem kiesett:D
  • Zsolti9014
    kösz a tippet megnézem magamnak őt is (bár már a Torino biztos felemelte az árát, ugyanis leigazolták :( )

Na, bejutottunk a BL-főtáblára: Fenerbahce ellen 7-3-mal.
    A csoportomban MU, Lyon, CSZKA Moszkva
    Új szezon eredményei eddig:

Serie A:
    Ascoli-Palermo 0-2 -ez jó
    Palermo-Juventus 2-3 -nyerhettünk volna, vezettünk is.
    Palermo-Inter 0-2 -belefér, de 1 gólunkat nem adták meg.

BL:
    Man Utd-Palermo 2-1 -az Old Traffordon ez sem rossz
    Palermo-Lyon 0-0 -elfogadható
  • Mor3llo
    Gomes nem fogott meg mindent...áááááh nem......nc..
  • zaki
    Elég jól állok anyagilag...

• zaki
    Magyarok közül Dzsudzsákot igazold le még mindenféleképpen, szvsz még a Palermoban is megállná a helyét, és 300k font körül biztos elengedik.
  • Zsolti9014
    kösz, így terveztem én is
  • miki36
    Ha jól rotálsz, akkor nem árt.
    Nem kell teljesen különböző 11-et a pályára küldeni, elég ha pl. a Kupában lehetőséget adsz a fiatalabb, kevesebb játéklehetőséghez jutó játékosoknak.
    Amúgy jó keret, grat!
  • punkers
    ilyen nincs!A liverpool ellen játszanék bajnokit erre c.ronaldo meg Park válogatotnál van.hihetetlen
  • DaMarcus
    hy grat mindenkinek!
    ln a villarreal-lal (3. szezonban) a bl-ből tovább jutottam (werder, fiorentina, basel villarreal) csoport elsőként
    látom itt a csatárokról volt szó én nekem sok csatárom van a keretszűkítés ellenére, legjobb formában s. sinclair, cissé, és lupoli van
    tovább szép napot és fm-ezést!
  • Zsolti9014
    Akkor leírom a Palermo keretemet, majd ha hazajöttem vezetésből képet is teszek meg folytatom a játékot.

Kapusok: Mirante, Agliardi, Fontana
    Védők: Barzagli, Biava, Bovo, Dellafiore, De Ceglie, Pisano, Cassani, Zaccardo
    Középpályások: Tacchinardi, Guana, Simplicio, Bresciano, Gasbarroni, Diana, Capuano, Corini, Ciaramitaro, Dudu Cearense, Tedesco
    Csatárok: Amauri, Huntelaar, Brienza, Di Michele, Matusiak, Caracciolo, Cavani, Budan

Kölcsönadtam nagyobb nevek közül: Mariano Gonzalez, Hrepka, Németh, Kanta Józsi, Czvitkovics, stb.

Ezek közül az én igazolásaim (az árak euróban vannak):
    Mirante kb. 500 ezerért 1. szezon előtt
    Tacchinardi 1,8 millió 2. szezon előtt (tehát most)
    Gasbarroni 7 millió 1. szezon telén
    De Ceglie 300 ezer 1. szezon előtt
    Dudu Cearense 1,8 millió 1. szezon előtt
    Huntelaar 8 millió + 13 millió havi részletekben 2. szezon előtt
    Hrepka, Németh, Czvitkovics, Kanta egyenként 150-300 ezerért első szezon előtt
    Egy csatárt a nyolcból el kell adnom, plusz Tedescot is el kellene, hogy tudjam fizetni Huntelaar részleteit, 10 millióm van, 13 kellene. És így is túl sokan vagyunk.

Ha ezt a keretet úgy osztanám be hogy a bajnokság, kupa, BL más-más kezdő11, az ártana a csapat összhangjának és teljesítményének?
  • hunbasser
    jó8!

egyébként jó neked... :D nekem meg 2 csatárom ép,hát ők sem vmi nagyon jók,jó lenne,ha már McBride feléledne,ahh,mi lesz majd itt,ha meggyógyul.Némethről ne is beszéljünk.

egyébként aki még 2006/2007-ben tart,és kapusgondjai vannak,tudom ajánlani Niemit.ha ő nem lenne,sztem a legutolsó helyen lennék,most így a 8.vagyok,és nem vagyok lemaradva sokkal az élbolytól.
  • soma22
    kellemes gondban vagyok: gondoltam a kupameccsen adok egy esélyt a kezdőböl kiszoruló, tavaly egyébként remekül játszó djezirinek.itt az eredménye.most van 3 remek formában játszó csatárom, már csak megfelelő rotálással ki kellene ezt használni.uefa, bajnokság és a két skóciai kupa...lesz hol bizonyitani

viszont mára ennyi elég is volt, megyek szundizni, további szép estét
  • Darkon
    1-0ra kikaptam BL csoportkorben otthon Marseille-tol. Franciak mindig meg tudnak lepni:\

Grat mindenkinek
  • Mor3llo
    Ez gáz...közük nem volt a 2. félidőhöz..
  • soma22
    na akkor a mai első képem:
    ez a nadé gyerek nagyon bejött, és ingyé jött
  • Atesz89
    Grat mindenkinek!
    Bl selejtező ^^:
  • Darkon
    Na vegre en is toltom a Villarealt....
  • soma22
    ennyi...

intert nem bedarálni, hanem lealázni:D
  • Mor3llo
    hátakkomáintertisbedarálom :D
  • hunbasser
    főleg,h már válaszoltam is neki...
  • soma22
    inter ellen lesz kis gáz, egyébként sima kell legyen:)
  • Mor3llo
    Csoport...nem lesz könnyű, de remélem továbbjutunk.
  • soma22
    félreértés ne essék, nem egy idegbeteg állat vagyok, csak az elmult htekben millio ilyen benyögést irnak, holott van a bannerban is link, van google, ahol az elsö 5 közül bármelyiken megtlálató.
  • Mor3llo
    Pasanen 3-4 hónap...még jó h most vettem :S
    Squizzi, ment a pü, de ilyet télleg offba már...
  • Mor3llo
    Jövünk, BL :)
  • soma22
    esküszöm ha még egyszer meg mered itt kérdezni kibannoltatlak b+
  • Squizzi
    mondjatok linket a 7.0.2-es crack-hez létszi !
  • ForzaInter
    ideje, nekem is nyomni kéne párat:D
  • soma22
    én is 2 csatárral tolom de min 4 cstárt tartok.forma, és sérülések miatt is váltogatom.
  • Mor3llo
    2 csatáros játékot játszom, így Delgado,Babel és Huntelaar.De ha vki kiesni, akkor Ben Arfa sztem biztos tudna csatárként szerepelni, esetleg Roger.
  • hunbasser
    mostmár akkor én is letolok egy meccset,már rég játszottam :S
  • soma22
    nem kevés a csatár?
  • Mor3llo
    Ők jöttek :