Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ehhez mit szóltok.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
I’m Forever Blowing Bubbles...
a múltkor írtam h feljutottam és elég jól erõsítettem, nah itt egy pár kép errõl:
sztem igen csak jól sikerült az erõsítés
persze jó kis bevételre is szert tettem néhány eladással:
pénzügyek és a központ:
Németh-et elakarta vinni a Chelsea + a Milan 10milláért, de nem engedtem mert most még szükségem van rá majd talál jövõre.
Ezzel a kerettel már nem csak a bentmaradás lehetne a cél.
Jah és a magyarokat érdemes elhozni pénz szerzés céljából.
OFF: nem tudná vki leírni a mostani EU válogatott (U18) teljes keretét
RIP Antonio Puerta!!!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
amolyan beköszönésképp 2 kép a mostani gammáról.
Córdoba C.F. elsõ idény, cél a feljutás egybõl:
tabella:
és a keret😞hosszú ideig nem voltam ellátva csatárokkal, idõközben jöttek páran, de nem lehetett nevezni õket.
ettõl függetlenül eddig elégedett vagyok)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ami legjobban megklepeett az Villa. 51 meccs 39 gól 10 assis 6MOM. Azért ez nemgyenge. La liga és Bl-gólkirálya lett. Ja és értéke alapból 25M euro volt,mondom efelé úgysem megy. Nesze neki,mostmár 43M 😄
És ez az összeg úgy van,hogy nem kaptam még meg TVs jogdíjaimat 😄
Szal elsõ évemben bajnoki cím,BL-döntõ és Spanyol szuperkupa döntõ,amit 1 hónap múlva játszok le.
Most nézem,hogy 5 hónap alatt ifimben egy játékos abilityje 13at fejlõdött úgy,hogy 1 hónapot sérült volt. Magyarul évente kb 25-30at fejlõdhet? Nekem soknak tûnik

Az Inter-Milanhoz jó szurkolást és A.C. Milan gyõzelmet kívánok!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Nagy Grat Fyrex,Self,Kony,Gilgames,Pisti!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Ratinho 4es,Canizares 5ös osztályzat. Tudom már,hol ment el a meccs
#105532-nek is nagy grat
Az UEfa-kupábal elég jó teljesítményt nyújtottunk egészen a döntõig😞

Ezen kívül ott vagyok még Copa Del Rey döntõben és Bl-döntõben is
Ráadásul 2 kezdõm sérült , plusz akit kiállítottka elõzõ meccsen , nem játszhatnak :S

Inkább le se írom mi votl csak röviden. 2.percben elõny itt, aztán 2 eprc alatt rúgnak kettõt. Elsé félidõben még egyenlítek, aztán Robert egy 30m-es szabadrúgával 3:2 oda. Aztán 2. félidõ elején 3:3 , végén pedig Viana 20rõl megcsûrte, és 4:3 ide.
6 meccs vna még bajnokságból,8 pont elõnyöm van
Spanyol kupában is állok még ,eldõtöntõben 1.0ra vertem zaragozat itthon,2. meccs idegenben lesz majd
Bl elõdöntõ meg barca :S
megnyitod mondjuk a paintet vagy az irfanviewet(ajánlott), és ctrl + v
brazil szöv kap. vagyok
kért még spanyol, belgium(2014 es vb gyõztes!!!!!!)
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
köszi 😊
amúgy hatalmas grat!
nekem meg kezd összeállni a csapatom😊
jelenleg 4. vok roszzul kezdtem de feljöttem 😊
holnap teszek képeket is 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)