Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A Blackburn meg Fa kupa döntõt játszik a West Brommal:S
I’m Forever Blowing Bubbles...
német foci fényévekre van az angoltól...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nagy a harc a helyezésekért, sok a jó csapat, stb.
A német foci stílusa hasonlít az angoléhoz
egy forduló van hátra lehetek 7.ha nyerek és mákom van de lehetek 12.is ha kikapok
igazolások fõként magyarhonbol:
korsós, kiss györgy, dzsudzsák,feczesin,cigan, remili, illetve akiket más klubok ajánlottak fel:tsiartas, moises, katxorro.
sajna sok támadó, és a védelmem öreg is és nem is vagyok vele megelégedve.
jövöre jol sikerült az erõsités, már csak a védelmet kellene feltápolni
pedig mindenki egész nap játszik😄
Fehérvár 1:0 PSV
dzsudzsák 74-ik percben<#bee1>#bee1>
és valamiért nem tom letenni kicsibe a játékot me bezárja és valami szart ir ki....

ma én is egész nap játszok

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Szegény Nedved a game eleje óta kb. 4-5 meccset játszott mert folyamat sérült 😞
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Egy olyan gondom lenne, hogy az editorban nincs ott a feeder club fül, ha a csapatnál nézelõdök, pedig a 7.0.1-s patch elvileg berakja. Már próbáltam mindent, de nem sikerül elérnem, hogy a lehetõség meglegyen, ha általalam választott fiókcsapattal szeretnék indulni. Tud vki megoldást? Elõre is kössz!
morais sztem megéri bár idén vettem asszem mert akkor kapott valenbe eu-s útlevelet
higuaínt kine hagyd elsõ évben elhoztam és volt gólkirály is pedig tkp-t jáccik nálam
meg ha jó az edzõközpontod(érdemes fejleszteni) nézz szét b csapatba fabrizio rossi naon jó és a castellani idén került fel és jó!!
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
2007-2008: igazi áttörés, bajnok lettem és ligakupa gyõztes pool ellen 0-3ról fordítva, 4-3...
2008-2009: ismét csak sikes szezon, bajnok lettem és fakupa gyõztes arsenal ellen 3-2...
2009-2010: bajnok az már alapnak mondható, community shield, és bl-gyõztes chelsea ellen 2-1...
2010-2011: bajnok, community shield, eu szuperkupa roma ellen 3-1, klub vb Palmeiras ellen 5-0, ligakupa döntõs arsenal ellen 3-3, büntetõkkel 4-2re arsenal nyerte (b csapattal játszottam végig a ligakupát), fakupa gyõztes sheffield wednesday ellen 3-0, bl-ben elõdöntõig bírtam ahol is 4 angol csapat találkozott. (Everton - Chelsea, Man City - Bolton). 2 középsõ védõmet eltiltották 2-2 meccsre így szívtam a man city ellen... idegenben 2-2, otthon 1-2 :'(. Érdekesség, hogy a Chelsea 5 alkalomból 5x döntõs volt bajnokok ligájában és 4x meg is nyerte... tavaly hibázott ellenem... Aztán felfogattak a brazilok szöv kapitánynak. 2 meccset játszottam 2010-ben és a 2 meccs alapján dél-amerika legjobb edzõjének választottak (ez elég lol szerintem... két meccs alapján), és most jön a 2011-es Copa America (csoport: Mexico, Peru, Venezuela)...
Nah hát kb ennyi...
életem elsõ képe itt😄 amugy az a juvém kerete de csak utolsó elõttiek vagyunk mert nemtudunk idén nyerni:S nemtom miért <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Nagyon jól összeállt a csapat, 7 meccset nyertünk zsinórban, és remélem nincs még vége😊
2008 augusztusába vok a fehérvárral egy király kerettel de a bajnokokligába elég erõs csoportot kaptam:
PSV
Stuttgart
Spartak Mosztkva vagy mi 😊
hát kiváncsi leszek...
+ nemtom letenni kicsibe a játékot valamiért