Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
akkor maradj is ott😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Nem arra gondoltam, hogy a német bajnokság ereje vetekszik az angoléval, hanem arra hogy mindkét országban "erõfocit" játszanak.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

vége a bajnokságnak 10milla €-t kaptam a 9.helyért

A Blackburn meg Fa kupa döntõt játszik a West Brommal:S

Pisti1026
Lehet hülyének néztek de inkább folytatom a WHU-t. Elöbb utobb mindig visszatérek ide.

I’m Forever Blowing Bubbles...

soma22
sztem közel sem...
német foci fényévekre van az angoltól...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

akkor franciaországban?Monaco,PSG,Bordeux,Lyon,Marseille

Pisti1026
Fene se tudja! Nem nagyon csípem a német bajnokságot.

miki36
Kezdj a német bajnokságban, mondjuk a Shalkével😊
Nagy a harc a helyezésekért, sok a jó csapat, stb.
A német foci stílusa hasonlít az angoléhoz

derley
jah szeretem a chelseat...de ezt a logot már régebben csinálta Gabber, és mivel nagyon nincs másik logom, meg nem akarok csinálni újat, így ez van😊nem aszerint választok csapatot, h most szeretem-e, vagy sem...hanem h milyen kihívásra vágyom.

Pisti1026
Grat! Amúgy Chelsea szurkoló vagy??, mert furcsállom, hogy pont a Tottenhammal vagy.

Pisti1026
Na jólvan elegem van!! Nottinghammel a másodosztályba 20 meccs után csak középmezõny, hagyom a picsába. Mostmár vmi sikerélményt szeretnék, a West Hamet(meg úgy az angol bajnokságot már unom)ezért sztem kezdek az Atletico Madriddal vagy fene se tudja.

Grat!
egy forduló van hátra lehetek 7.ha nyerek és mákom van de lehetek 12.is ha kikapok

miki36
😮 grat<#worship>

derley
eddigi rekordom a BL-ben:

miki36
Stuttgartal tolom, most megy a 2. bajnoki, félidõbe 3-1 ide😊

Miki akkor most kivel tolod és hogy állsz?(ha tolod a gamét)

soma22
az elsõ évet gyüröm.3. helyen állunk
igazolások fõként magyarhonbol:
korsós, kiss györgy, dzsudzsák,feczesin,cigan, remili, illetve akiket más klubok ajánlottak fel:tsiartas, moises, katxorro.

sajna sok támadó, és a védelmem öreg is és nem is vagyok vele megelégedve.

Grat a BL-hez a bajnoksághoz meg címvédést

igy van mindenki egész nap játszik csak lusta írni

derley
na akkor az jo!😊már feljebb jutottál egy osztállyal?ki volt a legnagyobb igazolásod?

derley
na bajnokság lesz még rózsásabb is😊

bajnokok ligájába meg nagyon könnyû csoportom van:

soma22
én sajna most nemtok képeket tolni, majd otthonrol, addigra remélem vége lesz az elsõ idénynek
jövöre jol sikerült az erõsités, már csak a védelmet kellene feltápolni

miki36
ja tényleg pörög😞
pedig mindenki egész nap játszik😄

derley
de pöröög a topig😞na azért mindjárt nyomok pár képet a Spurs-rõl h h állok.

Ars3nal
hali grat all
rászántam magam egy Kaiserslauternre

Pisti1026
Már túl sokszor voltam velük és van amikor van kedvem hozzá nagyon de megunom. De ez a Nottingham is a szivemhez nõtt már nagyon. 3 fordulóval a vége elött már kisetem, de nem baj. Amúgy a keretm erõs csak túl sok mindenkit igazoltam a feljutást követõ évben és sokan akartak menni és nem voltam hajlandó elengedni õket és rossz volt a morál egész évben. Na meg a helyzetkihasználsá az katasztrófa volt. Nagyon sok döntetelent játszottam amiket meg kellet volna nyerni.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

kicsit lemaradtam, már a west ham-nek is vége? pedig azt hittem életed végéig azzal akarsz lenni -.-

Pisti1026
na úgy döntöttem pihentetem az MTK-t és most folytatom a Nottinghamet. Már szinte biztos, hogy kiestem, de új szerzõdést kötöttem a csapattal. Most cél, hogy összetartsam a csapatot és vissza a PL-be.

hy!

Fehérvár 1:0 PSV
dzsudzsák 74-ik percben<#bee1>

és valamiért nem tom letenni kicsibe a játékot me bezárja és valami szart ir ki....
így állok jelenleg:

Pisti1026
Én is egész nap nagyon sokáig, ma nem lesz este bulizás csak fm! Amgy az MTK-val vagyok az elsõ évben sikerült megnyerni a bajnokságot.

Hy!Grat all!
ma én is egész nap játszok

soma22
Dehogynem😊
Ma pl egész nap😄

sok sikert mindenkinek!

Pisti1026
De kihalt a fórum😞! Senki se átszik?

GTheo
Elsõ meccs 2-1 lett a chievonak oda, második meccset én se hiszem el 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Mázlim volt, 3dik x-elt, ezért már feljutó helyen vok 😛😛😛
Szegény Nedved a game eleje óta kb. 4-5 meccset játszott mert folyamat sérült 😞

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

<#boxer><#boxer><#boxer>letöröltem az fm-et mert egyszer csak a képek után fekete maradt végig a betöltés pedig semmit sem csináltam . <#violent><#violent><#violent>. Ez a game a tesom laptopján volt , de a gépem jo lesz napokon belül ott fent van jol . Majd ha elkezdtem komolyan játszani akkor jelentkezem . Viszlát .

Üdv!

Egy olyan gondom lenne, hogy az editorban nincs ott a feeder club fül, ha a csapatnál nézelõdök, pedig a 7.0.1-s patch elvileg berakja. Már próbáltam mindent, de nem sikerül elérnem, hogy a lehetõség meglegyen, ha általalam választott fiókcsapattal szeretnék indulni. Tud vki megoldást? Elõre is kössz!
gilgames00
mekkora bug...2007-ben Beckham ugye eligazol a LA Galaxyba,de a játékban nem amerikába megy hanem ausztráliába,mert ott is van egy galaxy...<#hehe><#vigyor2>

lokika28
általában sok már addigra kapott eu-s utlevelet valahova meg ha vkire naon szükség volt akkor egykis fmm második nemzetség de nemvolt jellemzõ
morais sztem megéri bár idén vettem asszem mert akkor kapott valenbe eu-s útlevelet
higuaínt kine hagyd elsõ évben elhoztam és volt gólkirály is pedig tkp-t jáccik nálam
meg ha jó az edzõközpontod(érdemes fejleszteni) nézz szét b csapatba fabrizio rossi naon jó és a castellani idén került fel és jó!!

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

GTheo
Hali, én is juvéval tolom, elsõ év eleje, leírod h szerinted kiket érdemes elhozni? sok non eusat hogy hoztad el ha évente csak 1et lehet ? :S

lokika28
grat jóvagy nkem most juvéval nemmegy<#boxer>

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

drucker
2006-2007: semmi extra nem történik 11. leszek bajnokságban...
2007-2008: igazi áttörés, bajnok lettem és ligakupa gyõztes pool ellen 0-3ról fordítva, 4-3...
2008-2009: ismét csak sikes szezon, bajnok lettem és fakupa gyõztes arsenal ellen 3-2...
2009-2010: bajnok az már alapnak mondható, community shield, és bl-gyõztes chelsea ellen 2-1...
2010-2011: bajnok, community shield, eu szuperkupa roma ellen 3-1, klub vb Palmeiras ellen 5-0, ligakupa döntõs arsenal ellen 3-3, büntetõkkel 4-2re arsenal nyerte (b csapattal játszottam végig a ligakupát), fakupa gyõztes sheffield wednesday ellen 3-0, bl-ben elõdöntõig bírtam ahol is 4 angol csapat találkozott. (Everton - Chelsea, Man City - Bolton). 2 középsõ védõmet eltiltották 2-2 meccsre így szívtam a man city ellen... idegenben 2-2, otthon 1-2 :'(. Érdekesség, hogy a Chelsea 5 alkalomból 5x döntõs volt bajnokok ligájában és 4x meg is nyerte... tavaly hibázott ellenem... Aztán felfogattak a brazilok szöv kapitánynak. 2 meccset játszottam 2010-ben és a 2 meccs alapján dél-amerika legjobb edzõjének választottak (ez elég lol szerintem... két meccs alapján), és most jön a 2011-es Copa America (csoport: Mexico, Peru, Venezuela)...

Nah hát kb ennyi...

lokika28
akár...

drucker
Most írjak regényt a Bolton-os karrieremrõl? 😄

lokika28
hy mindenki miez a pangás?? bár nemsokszor írok ide de minden nap olvasom és ma valahogy senki nemjáccik fm-mel<#confused>vagy mivan??:S

életem elsõ képe itt😄 amugy az a juvém kerete de csak utolsó elõttiek vagyunk mert nemtudunk idén nyerni:S nemtom miért <#boxer><#violent>

soma22
sziasztok!
Nagyon jól összeállt a csapat, 7 meccset nyertünk zsinórban, és remélem nincs még vége😊

Darkon
Christiano Ronaldo meg 300 eves?! Hozd ki az ellenorzodet fiam!

Born to win

szasztok!
2008 augusztusába vok a fehérvárral egy király kerettel de a bajnokokligába elég erõs csoportot kaptam:
PSV
Stuttgart
Spartak Mosztkva vagy mi 😊

hát kiváncsi leszek...
+ nemtom letenni kicsibe a játékot valamiért
billywood
nem nagyon...

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!