Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
grat
köv. ellenfél?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Atesz89
1-1 lett
1-0-ra vezettem Józsi góljával,úgy egyenlítettek hogy szögletbõl berúgták az ötösön belülre és a kapufánál álló védõm kimozdult és bepattant róla a közelben egy ellenfél játékos sem volt...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

miki36
2-0-ra úgyse kapsz ki😊
meglesz a továbbjutás

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Atesz89
Egyet értek azért kemény lesz a visszavágó!
A védelemben 3 új ember van a kapus is új a 2 csatár szintén új tehát még össze kell szoknia a gárdának

krisz991
Hello mindenkinek!

Jó kis meccs volt! 😊

miki36
grat, azért kellett az a 3. gól😊

Atesz89
Hali és grat mindenkinek!
Most nekem is van idõm egy kicsit jáccani.Az elsõ évben bajnok lettem,Idén Begyûjtöttem az Újpest ellen a Szuperkupát és megkezdtem a Bl selejtezõt:

Uefa kupa:

+még Carew volt eredményes

toysoldier
de legalább az offtopikban kérdeznéd....

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

olyan topik nincs , csak amiben már féléve irtak csak ... istenem emberek , csak annyit kéne hogy leirsz 5 mondatot de inkább itt szivoztok ...

soma22
daemon tools topikban szivesen elmondják.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

De én csak kérdem hogy hogy kell feltenni , meg annyi energiád nincs hogy ez helyett leirtad volna ...

miki36
Már Soma is sokszor leírta hogy máshol warezolj.
Köszi

Lejött az fm ( mdf , mds formátumban ) leszedtem a daemon tools-t de nem tudom hogy kell használni , lécci mondjátok meg hogy-hogy kell feltelepiteni a játékot . Köszi

drucker
http://kep.kepfeltolto.hu/106/1173012335.jpg

hy Grat mindenkinek!megjöttem meccsrõl izzítom a gémet

engem

drucker
dehogynem... 😄 elkezdõdött a 2011-2012es szezon (Bolton)... Elég gyengén kezdtem a szezont, 5 meccs után 2gy 2d 1v (nyáron fiatalokon kívül nem vettem senkit - lett volna rá 47 milla fontom). BL-ben csoportkörben Udinese, Rapid, Brugge-t kaptam. Elég könnyû csoportnak látszik így elsõre. Eddig 1 meccset toltam le Rapid 0-2 Bolton 'b'. Nah, kb itt tartok most. Jah és megnyertem a Community Shield-et 1-0ra Arsenal ellen. Keret érdekel vkit? 😄

miki36
Mi ez a pangás?
Senki se játszik?

Pisti1026
Enyhén fasza a gyerek!

I’m Forever Blowing Bubbles...

siederhird
Csak erre az egy meccsre, amúgy nem nagyon szórja a gólokat, de itt jól jött.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

miki36
Grat, látom Pálinkás belejött😊

siederhird
Ez nagy meccs volt:

siederhird
Elmegy a játék melegebb éghajlatra a 94. percben kaptuk a büntetõt<#boxer>

siederhird
Reggelt all!
Grat gilgames.

lejött az fm07 mdf ill. 1 mds formátumban . 4-5 hónapja nemkellett semmit csinálnom csak betenni az Alcohol 120%-ba és elkezdte felinstall-álni , de most nem csinál semmit 😞

gilgames00
eddigi legnagyobb sikerem a kis münchennel...

gilgames00
<#integet2>

siederhird
Hy all!
Hazajöttem a sítáborból(a májam nem😛). Most nem nyomom a játékot csak benéztem üdvölzni titeket meg visszaolvasni pár 100 hsz-t, de holnaptól megint nyomom a budaörssel. Jah és gratulálni szeretnék mindenkinek.

derley
az nem semmi😞az tényleg rendes kibaszás:S

soma22
jol kibaszott a gép velem.
bajnokságban a 3. helyen végeztem, jött a rájátszás ahol az atletiko mardrid b csapatát kaptam agüerróval, batressel...
5-3as összesitéssel kiestem.
jövöre ujra

hidd el a feje volt az utolsó amit megnéztem leigazoláskor😄 nálam is kulcspléya lesz

Ars3nal
de hülye feje van😄
kétlábas meg minden Hannoverba kulcspléjám volt

itt van Yankov:

és akkor a középpálya:
Downing----Rochemback--Yankov----Gera
(Dzsudzsák) (Boateng) (Westlake) (Cattermole)

soma22
bemész a boltba.
warezolást máshol, köszi

Sziasztok ezt a játékot honann lehet leszedni???????????
Ars3nal
nemsámli, Yankov meg istenpléja

szerintem is reális az Uefa kupa.Ha Yankovot meg tom szerezni akkor a PL egyik legerõsebbb középpályálya lesz az enyém😄

derley
jok😊fõleg carew meg gera...egy uefa kupa helyezés az reális célkitûzés sztem.

Igazolások:

és még szeretném megszerezni Chavdar Yankovot

jah és utoirat:

Helyes irásomért nme válalok felelöséget😊 hehe😊
Meg amugy is adig nem unatkoztok😊 már lasna csak a maneger van elötetek kis felazulás kiveni mit olvasok😊)))bleee😛ez hála kéne hogy legyen részetekröl😛😊
na jo sietem😊) szal betisel 2. letem a bajnokásban 1 szezonra midenkit elcseréletem ful átalakitás történt ere meg másnapra elszált a mentés:S
szal uj bajnokásgot akarok spanyol kihuzva olszba nme lehet tulságosan bevándorlot vini:S hollnand...áhh ajaxot szeretm és amugy se döl ot a lé😊 szal töbi nagyobra lenénk kiváncsi hol lehet még kaszálni és menyit😊) amugya németnél 20milo euroba?😊 ert az jo😊
derley
de azt tduod nem, h az mnid1 h egy sózn blüel h vnanak a btûek erndezvle, az erbmer átlbalan a szó ejeli és a szó vgéi bûtet osavsla?és így is rájön h melyik szó az?😊

drucker
ajh kiscti étrhetteltne za ríáosd... XD

miki36
asjnos esmmit nme értetem abból amit irtál
atz nme tudmo mi az az ebszámolo és az hoyg caspatal, bajonkás, megersöitetem. Elmagyaráznád hogy mit jelentenek ezek a fogalmak?

Németországban 1. helyért 20M euro járt kb.Javul az írásod(Y)

Engem a görögök felkértek szöv.kapitánynak,2008as EBt letolom velük mindenesetre még 😊

drucker
2011-es Copa America-t nyertem Brazíliával 4-0ra legyõzve Argentína együttesét... Fred mesterhármas és azt hiszem Diego góljával.

csáo mdienki betis ebszámolom van 1 szezont levitem 2. letem szerencsével nagyon gynege a keret aztán jöt egyki pénz megersöitetem mident vagy 80 embert rugtam ki helyére tehetségek stb stb személyzet is fulon kicserélve szal modhatom nagy takarités volt😊)))de ere meg a mentésem elbaxodot nem olvasa be:S szal uj caspatal kezdenénk 😊

Azt szereteném kérni hoyg a spanyol és olasz bajnokásokon kivül a töbi bajonkásba menyi pénz jár az 1. helyekért??😊)

Pl francia?
német
meg pár nagyob😊 elöre si ösz😄
indulhatok az Intertotó kupában emélem sikerül bejutni az UEFAba

Sziasztok. Gratulálok mindenkinek, nagyon jók vagytok. Én is nemsokára indítom Valenciát,brutál keretem van.
Vettem egy angol gyereket 89/198 volt, fél év telt el kb. és 23at ugrott abilityje 😊 [ kurvaszulvan egyébként 😞 ]