Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köv. ellenfél?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
1-0-ra vezettem Józsi góljával,úgy egyenlítettek hogy szögletbõl berúgták az ötösön belülre és a kapufánál álló védõm kimozdult és bepattant róla a közelben egy ellenfél játékos sem volt...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
meglesz a továbbjutás
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A védelemben 3 új ember van a kapus is új a 2 csatár szintén új tehát még össze kell szoknia a gárdának
Most nekem is van idõm egy kicsit jáccani.Az elsõ évben bajnok lettem,Idén Begyûjtöttem az Újpest ellen a Szuperkupát és megkezdtem a Bl selejtezõt:

+még Carew volt eredményes
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Köszi
Senki se játszik?
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Hazajöttem a sítáborból(a májam nem😛). Most nem nyomom a játékot csak benéztem üdvölzni titeket meg visszaolvasni pár 100 hsz-t, de holnaptól megint nyomom a budaörssel. Jah és gratulálni szeretnék mindenkinek.
bajnokságban a 3. helyen végeztem, jött a rájátszás ahol az atletiko mardrid b csapatát kaptam agüerróval, batressel...
5-3as összesitéssel kiestem.
jövöre ujra
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
és akkor a középpálya:
Downing----Rochemback--Yankov----Gera
(Dzsudzsák) (Boateng) (Westlake) (Cattermole)
és még szeretném megszerezni Chavdar Yankovot
Helyes irásomért nme válalok felelöséget😊 hehe😊
Meg amugy is adig nem unatkoztok😊 már lasna csak a maneger van elötetek kis felazulás kiveni mit olvasok😊)))bleee😛ez hála kéne hogy legyen részetekröl😛😊
szal uj bajnokásgot akarok spanyol kihuzva olszba nme lehet tulságosan bevándorlot vini:S hollnand...áhh ajaxot szeretm és amugy se döl ot a lé😊 szal töbi nagyobra lenénk kiváncsi hol lehet még kaszálni és menyit😊) amugya németnél 20milo euroba?😊 ert az jo😊
atz nme tudmo mi az az ebszámolo és az hoyg caspatal, bajonkás, megersöitetem. Elmagyaráznád hogy mit jelentenek ezek a fogalmak?
Engem a görögök felkértek szöv.kapitánynak,2008as EBt letolom velük mindenesetre még 😊
Azt szereteném kérni hoyg a spanyol és olasz bajnokásokon kivül a töbi bajonkásba menyi pénz jár az 1. helyekért??😊)
Pl francia?
német
meg pár nagyob😊 elöre si ösz😄
Vettem egy angol gyereket 89/198 volt, fél év telt el kb. és 23at ugrott abilityje 😊 [ kurvaszulvan egyébként 😞 ]