Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok sikert!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Én is kikaptam idegenben a ZTE-tõl 1-0-ra de nem rossz eredmény a visszavágóra.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Egyébként spanyol szuperkupa 1:1,2:0 arányban begyûjtve

nem rossz fiókcsapatok
Bivalyerõs keretem van,ha érdekel adok képet.
A tehetgéseket meg nem nagyon használt plejáimat meg fiókcsapatoknak adtam. Nagyon jó fiókcsapataim vannak: Charlton,Lecce,WilliemII,Mainz,Montpellier (Y)
Verem is a fejem a falba a real miatt. Ráadásul még a DVTK is kikapott a hétvégén. Nah nem baj most jön a Zalaegerszeg elleni kupa meccs az FM-ben ezért megverem õket Idegenben.
Nyomom egy kicsit a gamet a real meccs alatt.
Grat Altesz a racing genk ellen, meg maldininak is.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
I’m Forever Blowing Bubbles...
Legalább a jtékban örülhetsz WHU sikereknek😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
amugy van itt valaki
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
meg tapasztalat is
sima továbbjutást várok
Ha bejutnál a csoportba, nem biztos hogy meglenne a 3. hely...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Ahhoz képest mondjuk nem rossz hogy lehetett volna Real vagy Liverpool is
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!