Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
sose lehet tudni 😄

reggelt, töltöm ajaxot

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

DaMarcus
sajnos azok mer nem férne be a taktikomba de úgy látszik h mégis tudok nekik helyet teremteni mert úgy tûnik h elano jól mozog M C poszton is csak nem tudom h petrov h mozog csatárként de vszínû h kipróbálom ott majd mer bianchi képtelen gólt lõni :|
sturridge hiáby nyomja iszonyat jól a gól lövés még nem jön össze neki de már nála vannak bíztat jelek is 😊
am nem tom h leszenk a csatárjaim mer eladtam samaras-t (szintén képtelen volt gólt lõni) akkor még van bianchi aki szintén csak felszabadító rúgásokat tud, van sturridge aki jól nyomja csak nem ellég érett és van petrov aki fogalmam sincs h nyomja csatár poszton :|
természetesen huntelaar alapember 😊
még pár kölcsönpléját próbálok beszervezni, vszínû h jön walcott, gourcuff és bueno

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

kraawz
:|
Elano és Petrov csak pados ? 😮

Próbálunk mi többet lõni,de ha mondjuk rúni meg céronáldó rúg 4et,nem hiszem,hogy az én 60e fontos igazolásom is ver ennyit 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

DaMarcus
az a lényeg h több gólt rúgj mint amennyit kapsz 😉

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

kraawz
nem igazi scout,de játék elején 1 évre megteszi. Ami editorban van rendes db,ott lehet játékosokat keresni így. De hajam kitéptem,mire rájöttem hogy ha mondjuk 170 - 200 közti PA plejákat keresek,akkor csak a 170-el kezdõdõeket listázza ki,a 180 és felettieket már nem :S De téll. jöhetne már rendes scout.

DaMarcus
áj láv disz gém...

kraawz
Kösz,Aythaminál benyalok hátha 😊 Sikerült végre szereznem 2 scoutot ( 16/15 ill 19/16 ),szal most már végre a játékosok valódi A / PA-jat tudom kb. De még mindig csak Európában scoutolhatok. De az viszont jó,hogy a scout írja,hogy ne igazoljam le,mert munkavállalásival gondok lesznek. Igazoltam még v 3 belsõ védõt ien apró pénzekért,hátha 1- 2 évig bent tartanak PLben,bár naon félek :S A védelmem lenne legfontosabb,és az a 0.

9csöves9
õ inkább még csak tehetség,de lõtt már pár brutál gólt

-szerkesztve-😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

DaMarcus
van damme, deschacht, juhász, odjija-ofoe, aythami stb. 😊

kraawz
Valaki nem tudna mondani pár védõt,aki PLben is megállná helyét,és kijön pár millió fontból ?! Eddig Digard volt,csak most õ nincs gémben. Találtam egy Karim El-Mourabet nevû játékost,egy min. az õ szintjét elérõ valaki kéne. Jobb oldalra 200e fontért találtam egy 20 éves cseh srácot,25 meccsen 1 gólt rúgott,de 20 assistja volt a Brno-ban.

kraawz
szerk: A bristol city 2:2 után jött Enyeama és csináltam új taktikot.

kraawz
Southampton 2007/2008 season Coca-Cola Championship

kraawz
ó pazmeg***,spoiler elcsúszott,elnézést.

kraawz
jóreggelt
nakamuranak már 3. éve ilyen értékei vannak.
Kicsit scouttal megnézegettem,kik lesznek az új tehetségek..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
. A Dinamo Kievben rengetegen vannak ( Ryvka, Shust,Milevskiy ) de kapusoknál maradva Ochoa is. Nasri valami hihetetlnegy nagy pleja lesz.. Franciaországban van még sok tehetség,mondjuk a caen-es
Lucas Biglia,Evar Banega és Issiar Dia is nagyon tehetségesnek tutulált,de van pár brazil ifi,mint Nilmar , Morais , Lloris(?) , Arouca.. Az olaszoknál Acquafresca sokra hivatott,és a Riminiben avn egy Daniele Vanta nevû csatár,érdemes ránézné. Ezequiel Garay megmaradt kockafejû betonvédõnek és talán a Sportingban van egy hozzá hasonló védõ, Miguel Veloso névre hallgat a srác,20 éves , DC/DMC ultrabrutál értékekkel.

Shunsuke Nakamura: Celtic: Aztakkk*-**** Milyen értékei vannak!!! :-O

Urbányi szénája rosszul állt a Fehérvárnál, picit belekavartam a szarba azzal, hogy kijelentettem érdekel a melõ, erre kirúgták, s meg is kaptam az állást, ráadásul kétszer annyi pénz van mint Újpesten volt. Szóval most megpróbálom a cmfrenzy-s taktikot, hátha jó valamire....
Mondjuk nyíregyháziként nem fognak gyorsan megszeretni... 😄

Volt pl.: is az elején...ez

Jó volt a taktik sokáig. 22 meccsen 2 vereség, 5 döntetlen, többi gyõzelem, de ezzel bajnoki címet ígérvén repültem mint disznó. Mert jött 2 vereség egymás után. 😞

Dejó nézni, miközben Garami kirúgására várok, hogy az Újpestre új szezonra igazolt zsugás mesterhármasokat tol egymás után. Roppant idegesítõ egy játék lett ez.

kraawz
#119755<#confused>

Sebaj, várok, hogy az Mtk-nál üresedés legyen. Ott legalább nem szar a keret..

3. voltam a bajnokságban, kis hullámvölgy, s megincsak kib@sztak. Köööööszzz...

Mor3llo
Végre egy gyõzelem, a két 0:0-ás meccs után.Piszok nehezen jönnek a gólok, a csatárok valamiféle hullámvölgyben lehetnek...a helyzetek megvannak, de sosem akar összejönni a befejezés:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Mind1, nem szeretnék vitatkozni ezen.Kicsit fura volt, hogy 2 ugyanolyan potyát kaptam, plusz 2 percen belül egyenlítettek.Részemrõl lezárva.
Capello, Neked pedig hatalmas gratula! 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

miki36
elsõ évben nagyonnemrossz ez, grat<#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fabio Capello
Vége az elsõ szezonomnak Rennesel. Majd napközben jönnek a részletek is, addig a tabella:

Azt nem gondolod át, hogy a gépnek nem kellenek kamu gólok, hogy elõnybe kerüljön, ha "csalni akar", egyszerûen generál magának egy szépen felépített akciót. Miért gondolod, hogy a potyagólok mind "csalások"?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Strength és aerobic edzést milyen szinten szoktátok nyomni bajnoki szezonban?

kraawz
és ezt a palermos cavaniról is el lehet mondani? 😮

olasz focit annyira nem nézek,de 2. évét kezdi palermoban,eddig nem nagyon hallottam hiret. De ien Chakmakh és Gordon megmaratt csitnek.

Mor3llo
Jipii, közük nem volt a meccshez, a két kaput eltaláló lövésük 2 szabadrúgás volt!Babos meg kivédte a szemünket is...

Saligáknak adhattak volna jobb értéket, elvégre is Brazíliából mentek oda. 😞

kraawz
ennél nemnehéz figyelmesebbnek lenni 😛

14 meccs veretlen vok már,3. helyen vok, 1.-2. hely 4 ill 3 pont és játszok mindkettõvel. Valaki tudna mondani mondjuk 2 jó védõt max 5M font értékben ?:S

hunbasser
no,a Baktalórántházánál nem gyengén elb*sztam az elején...meg sem néztem,hogy mennyi a játékosok fizuja,amikor az átig.keret/fizu.keret kombinációnál voltam,csak nyomtam egy acceptet,és utána láttam,hogy kisebb a fizukeret,mint a játékosok amúgy sem nagy fizuja :SSS és hát játékosokat is kellett volna venni,úgyhogy inkább ezt most hagytam,és kezdtem egyet a Fulhammel.a média a 18.helyre vár.

de az nb2-be biztos,hogy vissza fogok menni,és már csak azért is a Baktalórántházába,csak akkor már figyelmesebb leszek 😄

ReaL MaDRid x siempre

6 neccset játszottam, ezt kifelejtettem

Elég szarul állok jelen pillanatban.. meccs 3 gyõzelem 3 vereség... Nem tudom miért lehet ez a hullámvölgy.. 😞

25 meccses veretlenségi sorozatom úgy szakadt meg a bajnokságban hogy kaptam egy sima négyest otthon a Newcastle-tõl... mindezt úgy hogy 6 kapuralövésük volt, nekem 20 felett... bajnokság a 30. fordulóra megvolt, Ligakupa döntõbe kikaptam tizenegyesekkel, FA kupa elõdöntõbe szintén tizivel, most elõdöntõre készülök Schalke ellen (odavágó 2-1 nekem idegenben)

vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Mor3llo
Nem láttad a gólokat, csak szólok....ilyen gólokat én rohadtul nem sûrûn lövök, ha lövök, akkor is már vezetek 1-2vel...

olyan vicces, hogy amikor ti nyertek, a gép sose csal, de amikor kikaptok, biztosak vagytok benne, hogy az AI csíter 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Mor3llo
Igen, de inkább ezt offba.

Iceman79
És ezen belül? Hozzak létre egy graphics mappát? Vagy mit csin?

Persze azt mondanom sem kell, hogy magasabban jegyzett csapat ellen így se ér semmit az egész... Szóval mondjuk jön Herta, vagy hasonló barimeccsre, legalább 5-t tesznek, de legalább már a magyar bajnokságban nem vagyok abszolút béna. Meg így 3 dm-mel játszok, s csak 1 van a csapatban, az is béna Habi. 😄

Mor3llo
Király, emiatt a vezetõség is elkezdett furán nézni rám.....faja

Mor3llo
Documentsandsettings\saját mappád\dokumentumok\sports interactive\fm2008

Mor3llo
Aha persze...magabizotan vezetek 2:0-ra, közük nincsen a meccshez, erre a semmibõl 2 perc alatt kiegyenlítenek...igen, miért is ne...erre 2 gólt úgy lõnek a végén, hogy távolról meglövik, megpattan, a kapus persze már elmozdult, és gól........rohadt csaló gép......

Iceman79
A sík fehér képernyõ nálam is jelentkezett. Akinél mûködik, hová másolta be a logo packot? Mezekrõl van valami hír? Azokat is át lehet hozni az fm07-bõl? Már nem merek próbálkozni, nehogy újra jelentkezzen a nagy fehér...

Gunnersboy
nekem is van most egy épkézláb taktik 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Lehet valahova felnyomni taktikokat? Felnyomhatnánk párat. Nekem egy van, amit fel mernék tenni, meg kipróbálnám másokét is, szóval ha van valami feltöltési lehetõség valahol, akkor szóljatok.

játékos foto pack-ja nincs vkinek?