121242
Football Manager
-
Levike25 #120088 valaki küldene egy events config fájlt, mert az a köcsög aki azt állította hogy lefordította a játékot, az egy akkora köcsög, hogy már inkább kancsó! Elbaszta a játékom. és én állat nem csináltam másolatot az events fájlról! vagy linken vagy emailben küldjön valaki mert addig nem tudok játszani:( [email protected] -
#120087 Sima 4-4-2 nemjó, 4-4-2 diamond se,4-2-3-1 sem :D
Sztem akkor egy 4-2-2-2 counterrel próbálkozz. Én most dobtam össze egy ien idegenbeli kontra taktikát. Otthon még ilyne Fulhameket el tudunk verni,de Arsenal Mu és társai ellen esélyünk nincs,szal egy nagyon védekező kontrával bepróbálkozok majd náluk. -
#120086 Nem, ilyen nincs. Én azt tapasztaltam, hogy tízből kilencszer 2:30 és 3:00 között van az első akció, és ebből a kilencből nyolcszor mindig az ellenfél támad és hagy ki valami ordító helyzetet. Mintha a játékosok az öltözőben hagyták volna a csukájukat és csak kb. 10 perc után szedik össze magukat. Fordított esetben, tízből egyszer én támadok. De az is kimarad. :)
Egyébként én sztem most már bevárom az első javítást. A behátráló védők, és a meg nem adott gólok tömkelege rendkívül bosszantó, alacsonyabb ligákban a játék így szinte játszhatatlan. Pl. totálisan hihetetlen, hogy hátrányban lévő, otthon játszó csapat a 80. perc tájékán kb. 3 percen át csak hátrál és távolról figyeli, ahogy a támadók komótosan araszolnak előre (passzolás nélkül!). Függetlenül attól, hogy full letámadás és szoros emberfogás van beállítva. Az SI, FMU, stb. fórumokon is ez a legfőbb téma, néhányan már felrakták az eBay-ra a játékot emiatt és keményen anyázzák az SI-t meg a tesztelőket. :)
-
hamary #120085 eredet crackem... :D -
#120084 féltávnál 1. vagyok a bajnokságban, a bl-ben meg a Schalke, Manchester Utd, Salzburg csoportból 1.helyen jutottam tovább..a másik továbbjutó a Schalke lett:)16 között a Stuttgartot kaptam..a legjobb emberem Vaart, de nem hinném h nyáránál tovább maradni fog:(
-
#120083 ha jól láttam,van olyan beállítás,hogy taktikára kattintáskor automatikusan megállítja!
nagyon szívesen Zsolesz!
kupavisszavágó.leizzadtam a gatyámat is :)
szerencsére Higuain megint jól nyomta,és persze RvN szokásos gólja is megvolt :) összesítés alig látszik: 5 - 6
-
#120082 hát sajna nincs benne... és sehol egy jó taktik. a franciáknál bevált 4-2-3-1 sem akar működni:( ha valakinek van vmi jól működö taktikja franciáknál, sürgősen jelentkezzen pls :D -
Itsuki #120081 és mien krekked van?:D hát én csak kapok...és amikor kapok mindig ki is kapok. -
hamary #120080 1. percbe csak én szoktam néha gólt rúgni... :P -
#120079 Akkor van egy olyan nevű srác,hogy Rodrigo Archubi .. Hátha benne van gammában,nézd meg ... De ennyi pénzért bal oldalra félistenek találsz már. -
#120078 Üdv mindenkinek, és grat!
Dzsudzsákot elvitte tőlem a Tottenham 14,75millióért, ért 7et, anyagilag mindenképpen megérte, de a csapat nagyon értékes embert vesztett... Természetesen az elnök intézett mindent :( -
Itsuki #120077 hát igen 14 meccsen kapok 1más után az első percbe gólt egy kissé hihetetlen már elhiheted... és nem csak 1 csapatnál... -
#120076 semmi köze a crackhez... ezt a gép kigenerálja,és kész
Ez az Alan gyerek hatalmas vásár volt,következő meccsen is gólt rúgott,nem is akármilyet. Előző meccsén MUnak akasztott 16osról kapásból egy bombát,most u.ezt 25ről... Ligakupában már 4. fordulóba bejutottam ;) -
Itsuki #120075 akinek flt-s krekkje van,nem figyelhető meg h majdnem minden meccsen az első percben golt kap? -
Drizzthsz #120074 Nem, az a crack volt szar. Eredetiben nem volt ilyen gond, ha jól emlékszem. Mellesleg itt szerintem arról van szó, hogy hiába adsz el valakit, Újpestnél kb. a 10%-át lehetett eladásra fordítani. -
Levike25 #120073 lehet hogy ez a tavalyi bug benne maradt. tavaly a dupláját vette le ha vettél és dupláját kaptad ha eladtál! ez a gyártók vicce!:) -
Levike25 #120072 Ja nagy moocsok volt aki felrakta ezt a magyarosítást. van valaki aki ismer emreket a magyarosító oldalon?le kéne szedetni, mert LeslieStrikerék gőz erővel dolgoznak rajt, erre valami paraszt gondol egyet és elküldi a tavalyit! -
#120071 De minden eladott játékosomnál a fele pénzt behúzzák?
Apjuk faszát húzzák be. -
hamary #120070 olyankor szerintem valamenyit elvesz az elnökség :P -
#120069 Na ha sikerül bentmaradnom az 4 embernek köszönhető. Enyeama aki 8 meccsen 15 gólt kapott ( ebben benne vagy egy 6os MUtól) és így is 8.00 átlaggal véd. Saganowski 4 meccs 3 gól 3 assist , Alan Kardec 4 meccs 3 gól 7.50 rating, Zarate meg 8 meccs 9 gól ... Mindhárom csatár term. -
#120068 Nem tom csak nekem tünt e fel de 06-ban nekem szinte nem is volt olyan h belefújt volna a gólba a bíró. most meg (hála istennek) :D kb minden 5. meccsemen az ellenfélnek belefúj a góljába, hogy lökés...
nekem mégcsak egyszer fújt.
KÖSZÖNÖM a Real Madrid taktikát, kicsit átrendeztem, mert nem abban a felállásban játszok, de 10.helyről 3. vagyok a first divisionben.
ha ujat kezdenék valszeg első is lehetnék. még igy az elején ez sem kizárt mondjuk, hogy elérem -
#120067 Tipikus Barca-szindróma is benne van a játékban, otthon mindent megnyerek, még pontot se vesztettem otthon, idegenben egyszerűen nem tudok jól játszani, főleg mostanában...Januárban járok... Henry mellett most Eto'o is elkezdte termelni a gólokat :P -
#120066 Nálatok is átigazolásoknál csak a fele pénzt kapjátok meg játékos eladásnál?
Eladtam egy játékosomat 100 millióért és csak 50 írt jóvá. -
#120065 a magyarítás már meg is bukott :D
07-es, félkész :D -
hamary #120064 aki leszedtem a magyaitasok.hu -ról a maghyarosítás, az az FM 07 félkész magyarosításával játszik... Lopós szemetek akik feltették. -
#120063 hali all!
Most pár év után nem volt kedvem kis csapattal kezdeni. Newcastle lett a szerencsés kiválasztott, első tétmeccs:
-
#120062 lehet kicsit mélynövésű:Dnála nem hatott annyira a hormon kezelés, mint messinél:Dde attól még jo pléya lesz:) -
Drizzthsz #120061 Minél negatívabb a potential, annál nagyobbat sorsol várhatóan! -
jimyke1 #120060 hali, sztem a tavalyi részhez képest nagyon nem jó a mostani.Bayernel az első szezont nagy nehezen megnyertem, a ligakupát simán meg a kupát.De a második szezonban már csak a 14-ik vagyok fél szezon után, csomó gólomat nem adják meg, amiken meccsek mullanak.Ja és a csapatom csak erősödött az első szezon után.Szóval jó lenne ha picit változtatnának a srácok a gémen :) -
#120059 Ez a magyarítás ugyanaz mintha a 2007-est tennéd rá, nekem eddig az volt fent és nem látok különbséget, ami újdonság a 2007-hez képest az ebben a fordításban sem magyar meg abban sem... -
#120058 Aha, akkor pont fordítva, mint ahogy gondoltam. Thx. :)
-
Levike25 #120057 most úgy is csak tapasztalatot gyűjtök kipróbálom, és megnézem a barca cslezi real taktikát, mit tudnak, és ahhoz mérten kialakítok egy sajátot a csapatom arcára alakítva! meglátjuk. már tavaly is nehezen találtam meg a taktikát és igazából nem is lett túl jó. kiváncsi vagyok ebben hogy sikerül majd! -
#120056 ha nincs PA-ja akkor minél kisebben van annál jobb (-7,-8,-9) ecetera -
#120055 Az csak beállított taktika a valós életbeli tapasztalatok és infók alapján, hogy a játék kb. azt modellezze, amit ténylegesen csinálnak. De ez nem optimális "mi lenne ha?" taktika, azt magadnak kell kialakítani.
-
Levike25 #120054 köszi szerinem akkor ez a free role-ra utalhat. szerinted ez az editoros taktikai beállítás a csapat optimális taktikáját jelentheti vagy mondjuk ha newcastle közép csapat, az editroban lévő taktikája oda is fogja juttatni év végén a csapatot a játékba? érthető ami kérdezek???:) -
#120053 Elvileg rikító, kitűnő, egyénieskedő, ilyesmit jelent.
-
#120052 Hiho! Rég jártam erre, de a '08 kapcsán újra elkapott a fociláz. ;)
Eddig két csapatot futtatok, a jól bevált régi kedvenceket:
- Az Amiens a francia 2-ben első, még 8 meccs van hátra és 4 ponttal vezetek, de nagyon szoros a mezőny, még 5-6 csapat simán feljuthat. Volt egy fantasztikus 25 meccses veretlenségi sorozatom (ebben egy 12-es győzelmi), azt nemrég buktam el. :) A cél egyébként csak a tabella első fele, az már tuti meglesz. A ligakupa és a francia kupa elvárásait is teljesítettem, mindkettőben 1-1 körrel még tovább is jutottam, mint a minimum.
Pénzügyileg viszont csehül állok, sok felesleges játékosom van, akik senkinek sem kellenek, és csak veszteséget termelnek. Mindegy, nyáron sokan mennek közülük, talán helyreáll az egyensúly (és ha összejön a feljutás, az eleve plusz lóvé :) ).
- A Lucchese-vel (az olasz C1B-ben) még csak pár fordulót mentem, nagyon rossz kezdés után egyelőre javuló a tendencia. :) A keret a '07-hez képest borzalmas sz*r, a korábbi jó játékosokból alig maradt hírmondónak egy-kettő, szóval alapos erősítést kellett csinálni - már amennyire az anyagiak megengedték. Azért a scout-ok találtak pár olcsó, de C1B-be elég jó játékost (többnyire kiöregedett felsőligásokat), azokat meg is vettem. (Egyébként a belső scout-ok teljesítménye és értékelése szvsz rengeteget javult a korábbiakhoz képest, több játékost is találnak, ez mindenképpen pozitívum.)
Érdekesség, hogy a teljes U20 csapat kukába való, az edző mindegyikre azt írta, hogy mihamarabb szabaduljak meg tőlük. Megnéztem az editorral, tényleg hihetetlenül vackok. Ez azért rika. :)
A korábban írt. és általam is tapasztalt hibákkal / jelenségekkel kapcsolatban: a behátráló, nem támadó védők, a néha túlzott edző/scout CA/PA játékos rating-ek (megfelelően magas judging esetén is), valamint a rengeteg elbénázott büntető problémája már hivatalosan is rajta van a buglistán, biztosan lesz rájuk javítás (ld. FM08 Known Issues).
Ami számomra még nagyon bosszantó volt, az a meccs közbeni csere, amikor nem áll meg az idő. Hülyeség, hogy minden csere előtt le kell pause-olni, csereképernyőre belépni, a tök felesleges pitch ablakot lecsukni, remélem ezt is javítják majd.
Egyéb más nagyobb hibát én nem láttam. A szokásos tavaszi szivatás-sorozatot, és a feltámadó, világklasszis teljesítményt nyújtó kapusokat direkt nem említem, ezek régóta "standard" FM fícsörök. ;)
Egy kérdés még a végére: ha az editor egy játékos PA-jára nullát, vagy negatív értéket ír, az ugyebár azt jelenti, hogy új játék kezdésekor lesz kidobva neki valami random, és minél kisebb az érték, annál kisebb lesz a várható PA is (a CA-hoz képest), nem? Gondolom, ugyanez igaz a tulajdonságokra is, ahová nulla van írva.
-
Piko888 #120051 Ha alt-tab-bal kilépek a játékból az asztalra akkor azt írja ki hogy array access out of bonds mit jelent? -
#120050 Felkészülési mérkőzés Nigéria-Magyarország valószínüleg más taktika kell mert ez így nem lesz jó. Következő meccs az Oroszok ellen.
A keret: Fülöp,Vaskó és Németh Krisztián hiányzik.
-
Levike25 #120049 Köszi meg van az F betűnél! Felraktam mindjért nézem milyen! a flamboyancy dolgot meg azért kérdezem, mert láttam, hogy minden csapatnál editorban van egy taktikai rész és ott vannak beállítások!ezek a gép álltal használt taktikák csapatonként? mert mivel most próbálgatom a játékot, gondoltam be állítom a csapatomnak azt a taktikotm ami az editorban van. szóval erről valaki???