Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavaly Spanyol kupában kivertem õket,Bl-ben is és bajnokságot is megnyertem elõttük. Most õk még vannak spanyol kupában,én már nem,5 ponttal vezetnek elõttem ... Déja vu
Létezik adatbázis frissítés nélkül is 7.0.2 peccs????
Valencia:MU 0:0
Akinfeev kifogott két tizenegest is (Cristiano Ronaldo ill Lucho Gonzalezét),mi pedig berúgtuk mind a négyet (Y) AKINFEEV 😄
töltö valenciat.
Tegnap nem tudtam jönni és sajnálattal látom nem naon pörgött a topik:S
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Born to win
spanyol 3. liga kiba nehéz szvsz, én is copok rendesen vele
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Na úgy gondoltam, hogy folytatom az MTKT és utólag kiderült, hogy nem dömtöttem rosszúl.Elsõ évben megnyertem a bajnokságot, és a BL 2. selejtezõbe a LIteksz Lowecsket búcsúztattam hosszabítással. Utánna jött a Sparta Praha és a idegenbeli 3-2 a Pragûnak után otthon 2-0-ra sikerült nyerni.

I’m Forever Blowing Bubbles...
nekem bajnokságban nagyon nem ment,ezért összedobtam új taktikát.Eddig zsinórban 3 gyõzelem
még igen kezdeti fázisban vagyok,és nagyon félek,mert ez a meccs nagyon kiegyenlített volt,helyzetek nem is nagyon voltak(na jó,voltak,de fölément mind),és egy kapura tartó lövés/egy gól,szal mák volt.
remélem ennél már csak jobb lesz
ReaL MaDRid x siempre
hunbasser:grat
pfa,nagyon nehéz lesz,bár a Boltont a média a 9.helyre várja,a Fulhamet meg a 14-re,a cél meg a kiesés elkerülése.remélem,h csak összeszoknak,és sikerül a biztos bentmaradás,sõt,jó lenne az elsõ tízben végezni.
egyébként barimeccsek pocsékra sikerültek nagyon :\
egészen kiscsapatokat csak 2-3,néha 5 góllal vertem,de kiscsapatok alatt ilyen belga 3-4.osztályú csapatokat kell érteni.
Juhász Rolit meg nem engedte az Anderlecht 500k € + Jimmy Bullardért :\
ReaL MaDRid x siempre
elõre is köszi.

Born to win
2 meccs 6 pont fantasztikus kezdés
az Uefa csoportbajutásért a Grasshopperst kaptam!
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
2.forduló:MU 3.forduló:Chelsea
Thx neked még 1X grat!
Sajna kiestem 1 ponttal végeztem.A Bragatól egy szabálytalan góllal kaptam ki,A Samp ellen 2-1-et a Villarealtól pedig 1-0-ra kaptam ki szóval elég bíztató!
Grat Soma!Sztem sima feljutás lesz!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
a végén kicsit izgultam, bár nem értettem az elsõ félidõ szuper játéka után mit gondoltak a fiuk.
Talán meglesz a bajnokság.

spanyolországban állandóan ajánlgatnak nekem plejákat.
ha neadjisten olyan jön aki érdekelne de pl nem tudok neki annyit fizetni hogy el is jöjjön akkor minek ajánlják ugyanugy a következõ napon...nem értem
a játék felét ezeknek az elutasitásával töltöm.