121242
Football Manager
  • Zsolti9014
    Most olvasom a játékosok listáját:

Ferenc Bene Ujpest Bucharest
    Gyula Zsengeller Ujpest Bucharest

Újpest Bukarest az kemény!
  • Zsolti9014
    van egy másik is ami a belga bajnokság csapatait cseréli ki legendás csapatokra.
  • hunbasser
    akkor jobban jártál volna egy 4.hellyel -.- legalább nem kellett volna annyira törnöd magad :D
  • zaki
    :D

Az komoly lehet... Majd jöhetnek a képek... :D
  • Zsolti9014
    Sortin találtam egy legendás játékosokat tartalmazó adatbázist (fiatal tehetségként jelennek meg). Azt hiszem ki fogom próbálni.
  • ForzaInter
    :DDDDDDDDddddddd
  • zaki
    De most nézem, hogy a 2. Dinamo Kijev is az UEFA kupában idul, viszont a 4. Dnyepr Dnyepropetrovszk indul a BL-ben, lál...
  • Darkon
    Akkor en kernek elnezest (Idegenbe 1-0ra nyertunk)

Tegnapi elszallt mentesembol ugyanez a meccs (Idegenbe 1-0ra vesztettunk)

A golt a 88.percbe lotte

[sztoikus nyugalommal tur]
  • zaki
    Világranglistán is már a 9. vagyok....
  • zaki
    Színvonaltalan, bl győzelem utáni évben? Ukrán bajnokság elég erős, nem hasonlítható össze egy kazah, vagy albán bajnoksággal... :D

11. Ukrajna, 2BL, 2 Uefa kupa, és 1 Intertotó kupás csapat leeht(ne). Magyaroszág szintén... :D Kicsit feljavítottam a magyar focit a Fradival (amit 1,5 alatt szétszedtek)
  • Darkon
    Egyebkent nezd meg a UEFA rangsorolast, ha a liga szinvonaltalan csak UEFA indulhat megha elso is vagy
  • Darkon
    Valaki nagyon gyorsan daralja a meccseket
  • zaki
    Ez már a következő év. Az tavaly volt.
  • Darkon
    BL gyozteskent?
  • zaki
    Az nem az én pattyám... :D
  • zaki
    1ébként a 2. évem sem lett rossz a Donyeckben: BL elődöntőig jutottam most, a Milan vert ki...

Stadiont bővítették már 1X ezerrel, és most is fogják további 5ezerrel növelni.
  • ForzaInter
    a Zakarpattya csak a 7
  • zaki
    Akkora bug baze.... Megnyertem a bajnokságot:

ÉS AZ UEFA KUPÁBAN INDULOK!
  • zaki
    1ébként grat mindenkinek!
  • zaki
    nem generált, nálam is benne van a játékban, de nálam csak 155 körül van a PA-ja, de nem rossz pléja még így is...
  • Darkon
    NA tegnap veletlenul ugy nyomtam shutdown-t hogy FMet nem mentettem el uh. Spanyol kupaba meg mindig benn vagyok:P
  • PetruZ
    Magyar gyöngyszem: Kratochwill Zoltán (PotA: 193). Csak MC-t tud játszani, de azt nagyon. 22 éves, piszok gyorsan fejlődik. Free transfer-en szereztem, bár lehet, hogy generált játékos, mert korábban még nem láttam. A Carlisle-m besz*rt (kirúgtak :) ), újat kezdtem a Grenadával és akkor találtam.
  • gilgames00
    nem jó edzéstervet készitettél,vagy az alapot használod.Az fmhungaryn vannak edzéstervek,próbáld ki azokat.
  • dani93
    Lenne pár kérdésem.

Valaki tudna berakni edzésterveket?

Mi az oka annak hogy egy játékos egyfojtába csak gyengül edzéseken
  • Gunnersboy
    Na torinot is megvertem 4-1re (recoba2x, stankovic, tedesco) igy már nicnsenek is a dobogón :)
  • Gunnersboy
    na palermot is legyűrtük..

aztán Bajnokok ligája csoportom:

és ezzel a győzelemmel szerintem mostmár biztos a továbbjutás, mivel a PSVnek gyengén megy nagyon

és végül a bajnoksagban is sikerült jól zárni ezt a sűrű időszakot :)
  • SeLFisCH
  • peruzzi8
    Németh Krisztiánt és Simon Andrást leigazolta a Liverpool! Ez nem a játékban hanem igazából!!!! www.nso.hu
  • Gunnersboy
    feczesin perpill házi gólkirály stankoviccal, tedesco figo cseréje (már golt is rugott), a többi pesdig inkább a tartalékot erősiti, akik veretlenül elsők csakugy mint az u20 -.-

lehet hogy nevetségesek a nevek, mégis beváltak és szerintem inkább ez a fontos
  • SeLFisCH
    Hát Cambiassot nem adtam volna el,igazolások pedig Barzaglin és Oddon kívül nevetségesek.
  • Gunnersboy
    na leirom igazolásaimat is mosthamár ittvagyok gépnél

Távoztak:
    Solari (Westham), Burdisso (Lazio), Cambiasso (Chelsea), Samuel (Bayern)

Érkeztek:
    Feczesin (Sopron)
    Németh Krisztián (MTK) tartalékba jáccik most)
    Tedesco (Palermo)
    Tímár Krisztián (FTC) meglepődtem de materazzi szintjén teljesít
    Sherman Cardenas (Bucaramanga) tartalékban játszik
    Antonio Floro Flores (Arezzo) Tarcsiban is felnőttben is játszik, jol osztja a labdákat, jobb mint vártam
    Massimo Oddo (Lazio)
    Andrea Barzagli (Palermo) Samuel helyére, és szerencsémre jól kifogtam igaz rohattul drága volt, de azóta a védelem, ha nem a csapat legjobbja meccseken :)

na tömören ennyi, többen érkeztek, szép lassan beépitem őket majd :)
  • Gunnersboy
    kösz

bazmek beszarok mondm most roma után valami könyebb ellenfél talán, erre nézem PALERMO omg

és 2. vagyok az első a Torino |-:
  • SeLFisCH
    gratula gunnners szép eredmények

Nálam Fio kiesett a 2.évben,Roma csak 4. vagy 5.lett,UEFAból kiejtettem őket. Igaz oda-vissza vertek 1:0ra bajnokságban :(

Nekem mindjárt indul az átigazolás. Van rengeteg tehetség,de 80%uk nem EUs,én meg félévente egy nem EUst igazolhatok :S
  • Gunnersboy
    na ugy folytattam ahogy tegnap abbahagytam :)

de ezt már észrevettem az első 5 forduló alatt 3 minimum ilyen Roma meg Fiorentina szintü csapat -.-
  • Gunnersboy
    nálam épp sérült de az Interbe leigazoltam :)
  • SeLFisCH
    Azta köszi:)
  • PetruZ
    Ha valaki játszatja, megnézhetné, hogy milyen lesz Németh Krisztián a Liverpoolban.
  • Gunnersboy

Egy ujabb kisebb rivális ellen sikerült nyerni :) 2. vagyok eddig, köv forduló Roma ellen....
    na mára ennyit belőlem, jóéjt mindenki :)

Ui.: Feczesin eddig rohattjól teljesít
  • Gunnersboy
    aztán BLben fener ellen, megleptek minket eléggé de azért megvan a 3 pont + Feczesin golt rugott padrol beállva :)
  • Gunnersboy
    na feléledtünk...