Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen nincsen,megint a Barcát kaptam :@
Tavaly Spanyol kupában kivertem õket,Bl-ben is és bajnokságot is megnyertem elõttük. Most õk még vannak spanyol kupában,én már nem,5 ponttal vezetnek elõttem ... Déja vu

csõ mindenkinek mivel senki nem válszolt rá feltenném mégegyszer a kérdést!
Létezik adatbázis frissítés nélkül is 7.0.2 peccs????
MU:Valencia 0:0
Valencia:MU 0:0

Akinfeev kifogott két tizenegest is (Cristiano Ronaldo ill Lucho Gonzalezét),mi pedig berúgtuk mind a négyet (Y) AKINFEEV 😄

hi
töltö valenciat.

siederhird
Hy és grat all!
Tegnap nem tudtam jönni és sajnálattal látom nem naon pörgött a topik:S

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

DONGUBA
Sziasztok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Darkon
Kikaptunk plusz Vela is leserult pedig most akartam irni vegre most ugy erzem osszeallt a BL-nyero csapat.

Born to win

cory11
ezt most hogy érted?<#buck><#buck><#buck>

Darkon
Load FM ,8,1
...
...
Ready:> run 😊

Born to win

cory11
én úgy döntöttem hogy miután az ajaxos mentésem elszállt kezdek egyet a Kölnnel.kezdtem már velük csak akkor még nem használtam az FMScout-ot.

soma22
majd jövöre lesz.
spanyol 3. liga kiba nehéz szvsz, én is copok rendesen vele

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Spanyol 3.ligát hanyagoltam,és visszatértem Angliába a Bradford City-hez.Ligakupába sikerült a legjobb 8 közé kerülni,de az Arsenal-hoz látogattam,és elkalapált 5-1-re.Anyagilag viszont nagyot dobott a tárcámon!FA kupába a 3.körbe megint egy nagyágyúhoz utaztunk...ManUtd 3-1-re vert el.Bajnokságba 4.helyen vagyunk.A bankba már 3,000,000 font van.Igazolsára egy penny sincs viszont.
kösz , én rendes 4-4-2-vel tolom , Ryan Babel 2 meccs 5 goal

cory11
nagyon szépen köszönöm<#worship><#worship>majd holnap felrakom és kezdek egy gammát valakivel.

cory11
most raktam fel a megafacepackot és elszállt a mentésem!!!kitömöritettem beállitottam a skincache kikapcsolását elinditottam a gammát és akkor még jó volt az arcképek is megjelentek rendesen, utánna elmentettem a játékot és amikor késõbb játszani akartam betöltésnél kiirta hogya a játék nem tölthetõ be.akkor néztem hogy az utolsó mentésnél a 48megásból csinált egy 4megásat.

Pisti1026
Csoprtom: Milan, Sevilla, Steoe Bucarest

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

www.fmhungary.com

Pisti1026
Hy!!!
Na úgy gondoltam, hogy folytatom az MTKT és utólag kiderült, hogy nem dömtöttem rosszúl.Elsõ évben megnyertem a bajnokságot, és a BL 2. selejtezõbe a LIteksz Lowecsket búcsúztattam hosszabítással. Utánna jött a Sparta Praha és a idegenbeli 3-2 a Pragûnak után otthon 2-0-ra sikerült nyerni.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

cory11
hy.te nem tudnál nekem berakni a fórumba egy linket ahonnan le tudnám szedni a 7.0.2es patchhez a krekket.offtopic nem müködik.elõre is köszi

jó utazást
nekem bajnokságban nagyon nem ment,ezért összedobtam új taktikát.Eddig zsinórban 3 gyõzelem

19.30, bocs

19.30 bocs

nah holnap indulok Milánóba , a gép 17.30-kor indul, reggel 9-kor indulok itthonrol addig még megprobálok 1 picit játszani vele . Van egy faxa mentésem az AFC AJAX-al , eddigi meccseim: Ajax - PSV 4-0 , Ajax - Gorcia 5-0 , Ajax - Herenveen 2-0 . nah viszlát !!

ja-ja nyomom 😊

mire kell menni hogy elkezdje letölteni ? Mert ott a Downloadnál mást töl le , de a skint nem <#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#merges2><#merges2><#merges2>

hunbasser
kösz,de ez miért érdemelne gratulációt? 😄

még igen kezdeti fázisban vagyok,és nagyon félek,mert ez a meccs nagyon kiegyenlített volt,helyzetek nem is nagyon voltak(na jó,voltak,de fölément mind),és egy kapura tartó lövés/egy gól,szal mák volt.

remélem ennél már csak jobb lesz

ReaL MaDRid x siempre

na már nyomtam a bajnoksába az atleticoval!!!!!!!elsõ meccs 0:0 a villareal ellen a másodikon a deportivo ellen nyertem 2:1 re most jön a barca!!!!!!!!!!<#nyes><#nyes><#mf1><#eplus2><#taps>
szépek köszönjük
hunbasser:grat

ForzaInter
Csesza te még nyomod az efemet?

Yo, Bitch!

<#worship><#worship><#worship><#worship>

hunbasser
megvan az elsõ tétmeccs a Fulhammel a Bolton ellen(jó-jó,tudom,h még csak most,de nem volt sok idõm,fm-ezésenként 1,max 2 meccset játszottam mindig).megvettem most Némethet,57.percben beállítom teljesen újoncként(szinte még ideje sem volt lebratyizni a csapattársaival -.-) és a 69.percben belövi a gyõztes gólt 😄 és ezzel nyertem 1-0-ra.

pfa,nagyon nehéz lesz,bár a Boltont a média a 9.helyre várja,a Fulhamet meg a 14-re,a cél meg a kiesés elkerülése.remélem,h csak összeszoknak,és sikerül a biztos bentmaradás,sõt,jó lenne az elsõ tízben végezni.

egyébként barimeccsek pocsékra sikerültek nagyon :\
egészen kiscsapatokat csak 2-3,néha 5 góllal vertem,de kiscsapatok alatt ilyen belga 3-4.osztályú csapatokat kell érteni.

Juhász Rolit meg nem engedte az Anderlecht 500k € + Jimmy Bullardért :\

ReaL MaDRid x siempre

cory11
amit beraktatok linket a 7.0.2es crackhoz nem müködik.valaki elküldené erre az email cimre. [email protected] vagy adjatok egy mûködõ linket.
elõre is köszi.

gilgames00
Feyenoord,Palermo otthon,Debrecen idegenben,D.Kien semleges pályán,szerintetek lesz továbbjutás?

Darkon
Itt vannak a feleves igazolasaim, mivel leendo starjobbhatvedemet ingyen elviszi a Milan ev vegen(azert be lett neki allitva a labtoro edzesprogram ev vegen kiskanallal kaparjak majd ossze remelem ]😊, ezert szerzodtettem egy masik remenyeim szerint megjobb jobbhatvedet plusz Dani Alvest ingyen.

Born to win

2.forduló Boro-Chelsea 1-0
2 meccs 6 pont fantasztikus kezdés

thx.az Uefa meg jövõre jobb lesz fel a fejjel!
az Uefa csoportbajutásért a Grasshopperst kaptam!

Atesz89

Grat Maldini!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

kár, azt hittem bragat simán vered! hogy voltak a meccsek(idegenben ill otthonira gondolok)?

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

PL 1.forduló:

2.forduló:MU 3.forduló:Chelsea

na nyomok fm-et
gilgames00
üdv mindenkinek!

Atesz89
Hali mindenkinek!
Thx neked még 1X grat!
Sajna kiestem 1 ponttal végeztem.A Bragatól egy szabálytalan góllal kaptam ki,A Samp ellen 2-1-et a Villarealtól pedig 1-0-ra kaptam ki szóval elég bíztató!
Grat Soma!Sztem sima feljutás lesz!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

hy grat mindenkinek!tolok egy kis Fm-et

nálam még mikor 3. osztályban meg 2. osztályban voltam szintén csináltak ilyet, kölcsönbe ajánlottak mindenkit, és csak németektõl, werder, schalke, herta meg ilyenek! és akkor leszartam. és nem is foglalkoztam vele, bár ha ajánlatot tesznek h leigazold akkor nem tudod?! nem?

soma22
na 18. fordulóban a listavezetõ ellen játszottunk idegenben.
a végén kicsit izgultam, bár nem értettem az elsõ félidõ szuper játéka után mit gondoltak a fiuk.

Talán meglesz a bajnokság.

soma22
basszus ezzel a buggal is kezdhetnének valamit:
spanyolországban állandóan ajánlgatnak nekem plejákat.
ha neadjisten olyan jön aki érdekelne de pl nem tudok neki annyit fizetni hogy el is jöjjön akkor minek ajánlják ugyanugy a következõ napon...nem értem
a játék felét ezeknek az elutasitásával töltöm.

grat ha még bari meccs, akkor is szép eredmény, amúgy hogy állsz a bajnokságban?

kösz és sok sikert az uefához, sztem sima továbbjutás

6. osztályból indultam, jah az komoly volt h magyarok nem akartak, spanyol, brazil, belga meg igen! most jelenleg 4. vagyok a bajnokságban, 2 meccsel kevesebbet játszottam, mert a klub vbn voltam amit megnyertem. csak kár h leszarják, mindegy cél a bajnoki cím. nehéz lesz, de van rá esély, most játszottam derby county(1-1) tottenham (ligakupa 2-1 ide hossz. után) arsenal(3-2 ide) man utd(1. helyen állnak - 4-1 ide) nagyot játszott a csapat, nem hittem a szememnek. kicsit kevésbe támadójellegûre raktam õke, meg zónázás és lesrejátszás, és bejött, meg megszidtam párukat, hogy szarok és beismerték és most meg kaparnak mint állat😊. úgyhogy feljöttem a 4. helyre és 11 pont a hátrányom de két meccsel kevesebbem van.