Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megint kihalt a topik... gratula darkon

Udv grat mindenkinek. 4et igertem 5ot kaptak. Realt kaptam negyeddontobe eddig 2gy 1dontetelen a javamra a kupaba es bajnoksagba, remelem kiuutjuk oket a BLbol is.

Born to win
hi grat mindnekinek
aki ma beszól,nagy flém lesz,qrva idegesvok😄
Inkább hozok képeket nemsokára!
aki ma beszól,nagy flém lesz,qrva idegesvok😄
Inkább hozok képeket nemsokára!
van egy 14 meccsesveretlenségi sorozatunk(a képen az utolso 2:2-es döntetlen nem látszik, a 2. helyezettel toltuk)
és a tabella.
innen már csak elveszteni lehet
jo éjt!
és a tabella.
innen már csak elveszteni lehet
jo éjt!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
és íme, ez a Vége <#vigyor2>#vigyor2>természetesen az UTOLSÓ meccsen kaptam ki Palermoban <#lama>#lama>
una volta per sempre INTER!
<#taps>#taps>Hi all!!!<#taps>#taps>
!!!UEFA CHAMPIONS LEAGUE WINNER IS FC INTERNAZIONALE!!!
!!!UEFA CHAMPIONS LEAGUE WINNER IS FC INTERNAZIONALE!!!
una volta per sempre INTER!
tudom hogy mostanában ritkaábban vagyok itt de szerintem nagyon jó a játék.akinek meg nem tetszik a gamma az szedje le a gépérõl és huzzon el innen!!!
nem, hanem a játékot
...ka:
ha nem tetszik ne foglalkozz vele. összetettebb és bonyolultabb mint hinnéd.
köszönöm, hogy abbahagyod a kritizálást.
...ka:
ha nem tetszik ne foglalkozz vele. összetettebb és bonyolultabb mint hinnéd.
köszönöm, hogy abbahagyod a kritizálást.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ma kezdtem egyet a Kölnnel de csak a betöltésig jutottam mert nem szedtem le a scout-ot a 7.0.2es patchez de már megvan igy holnap FM1000rel<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
kicsit fáj a szivem hogy az ajaxot igy elkalapáltad.nekem elszállt az ajaxos mentésem de abban ilyen nem fordult elõ.5 szezont játszottam le velük 5bajnoki cim,3bl gyõzelem,3europai szuperkupa,5holland szuperkupa,2holland kupa(itt jött ki a rotáció hátránya),3klubvilágbajnoki cim.
Ajax:Valencia 2:1
Valencia:Ajax 5:0
Döntõben ellen Bayern,de ez holnap.
Valencia:Ajax 5:0
Döntõben ellen Bayern,de ez holnap.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Valencia:Getafe 7:0 😄
Még nem egy istenpleja,de amikor megvettem,89Abilityje volt.Szal gyorsan tanul 😄

akkor én is hozok egy képet a jövõ nagy reménységérõl 😊
Ipswich Town 2:0ra verte cselzit FA kupa döntõben 😄
Ipswich Town 2:0ra verte cselzit FA kupa döntõben 😄
😮OOO 17misit?
nem sajnálod a pénzt
nem sajnálod a pénzt
erre a srácra áldoztam most 17M-ot...remélem megérte(meg fogja érni)evertonban egész jol nyomta...értékei meg majd fejlõdnek:

innen
nm
nm
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ismét év végén jön elõ a lelkesedés a csapatból,amiért játszok. 70 percig játszottunk emberhátrányban Osasuna ellen idegenben,és 1:1rõl nyertünk 4:1re
persze.
nálam most a legújabb scout van, ha rákeresel a csapatodra és duplán rákattintasz, az adatlapon rajta van.
elég durva lett ez a program, ugyanitt kiadja a keretedhez legjobb taktikát is...
nálam most a legújabb scout van, ha rákeresel a csapatodra és duplán rákattintasz, az adatlapon rajta van.
elég durva lett ez a program, ugyanitt kiadja a keretedhez legjobb taktikát is...
én kérdeztem,köszönöm. És ezt valahol meglehet nézni hogy melyik szinten állok ?
Elõdöntõben Ajaxot kaptam, aki 6:1el ütötte ki Intert.
Másik oldalon Bayern:Chelsea.
Másik oldalon Bayern:Chelsea.
elõzõ oldalon ketten eszmecseréltek az edzõközpontról.
20-as skálán értékeli a program.
ha te pl. 18-on állsz, és fejlesztenek, akkor valszeg 19-re kerülsz.
de a 18 is már top facilities.
ha már minden maximumon van, akkor nem tudsz a vezetõségtõl fejlesztést kérni (kiszürkül az opció).
20-as skálán értékeli a program.
ha te pl. 18-on állsz, és fejlesztenek, akkor valszeg 19-re kerülsz.
de a 18 is már top facilities.
ha már minden maximumon van, akkor nem tudsz a vezetõségtõl fejlesztést kérni (kiszürkül az opció).
Barcelona:Valencia 1:0
Valencia:Barcelona 5:3
Szal bent vagyok BL-elõdöntõben. Idegenben is ugyanolyan jók voltunk,de kikatunk. Aztán itthon 2.percben vezetést szerzük Villa révéb.Eto'o 8.percben egyenlít.Aztán Villa 11.perc,2:1 ide és így fordulunk.Villa rúg egyet,aztán Baraja is egyet.Villa megint bekotor egyet,de ezt nem ajdák meg,marad a 4:1. Aztán Villa értékesít egy büntetõt,5:1. Végén Saviola 71' és 77' percben gólt rúgott,de a végét kivédekeztük!
Nagyon-nagy meccs volt ! És ismét kiejtettem a Bacat a BLbõl ! 2/2
Valencia:Barcelona 5:3
Szal bent vagyok BL-elõdöntõben. Idegenben is ugyanolyan jók voltunk,de kikatunk. Aztán itthon 2.percben vezetést szerzük Villa révéb.Eto'o 8.percben egyenlít.Aztán Villa 11.perc,2:1 ide és így fordulunk.Villa rúg egyet,aztán Baraja is egyet.Villa megint bekotor egyet,de ezt nem ajdák meg,marad a 4:1. Aztán Villa értékesít egy büntetõt,5:1. Végén Saviola 71' és 77' percben gólt rúgott,de a végét kivédekeztük!
Nagyon-nagy meccs volt ! És ismét kiejtettem a Bacat a BLbõl ! 2/2
Hello. Valaki el tufná mondani, hogy kell elindítani a peccselt gémet. Ugyanis folyamat azt írja ki, hogy nem jó cd van bent. Van hozzá crack?
kösz
Collinsra már én is felfigyeltem,most még csak padon ül,de most McBride 34 évesen nagyon jó formában van,ott van még Helguson és Runström is,akiket szintén játszatni kéne,Radzinski tarcsiban van,mert nagyon nem ment neki.érdekes módon,amikor odakerültem a Fulhamhez,a tarcsiban volt McBride és Radzinski is 😄 mondjuk Radzinskit már értem...
Némethet most U18-ból felhoztam tarcsiba,õt is majd szépen lassan be kéne építeni a csapatba.Boa Morte meg menni akar,most sem játszatom,de kell,Diop is menni akar nagyobb klubba,õ az adu ászom 😊
Collinsra már én is felfigyeltem,most még csak padon ül,de most McBride 34 évesen nagyon jó formában van,ott van még Helguson és Runström is,akiket szintén játszatni kéne,Radzinski tarcsiban van,mert nagyon nem ment neki.érdekes módon,amikor odakerültem a Fulhamhez,a tarcsiban volt McBride és Radzinski is 😄 mondjuk Radzinskit már értem...
Némethet most U18-ból felhoztam tarcsiba,õt is majd szépen lassan be kéne építeni a csapatba.Boa Morte meg menni akar,most sem játszatom,de kell,Diop is menni akar nagyobb klubba,õ az adu ászom 😊
ReaL MaDRid x siempre
grat 😊
nálam 1. évben kiestek. John Collins istenpleja, játszasd !
nálam 1. évben kiestek. John Collins istenpleja, játszasd !
bázzeee
2.PL meccsemen összejött a csoda 😊
Azért,ha nincs Niemi,lehet,h nem ennyi lett volna -.-
2.PL meccsemen összejött a csoda 😊
Azért,ha nincs Niemi,lehet,h nem ennyi lett volna -.-
ReaL MaDRid x siempre
eznemsámli
Eddigi legertekesebb,legjobb csatarom(meg a 2006os FMbe Vucinic volt hasonlo) ja es most tartok feltavnal a bajnoksagban(....

Born to win
szerintem, nem