Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gratula. Idén meg kell lennie.

soma22
bajnokok lettünk 2 meccse a vége elõtt, dicsér mindenki, bl-bla-bla, rmélem az kurva rájátszás is meglesz...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hunbasser
háát,jó sok csapat van az fmben -.-

nem tudom,válassz egyet.ha gyakorlott manager vagy,akkor kisebb csapattal,ha most kezdted nem rég,akkor nagyobb csapattal vágj neki

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Bojan nálam még nem fér be a felnõttbe a csatárjaim mellé(Eto'o(most fogom eladni),Anderson,Robinho,Walcott,Agüero,Nsúe), de Livpoolba kölcsönben van már 2 éve és vmi eszméletlen mit mûvel, eddig kb. 50-60 meccs 20-30 gól...Tolok nmsokára 1 képet a keretrõl...
Vela 702vel nálam 162/170, és egész jó a százaléka asszem...Pár napja igazoltam a gameben...16milláért

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hé adnátok pár tippet h melyik csapattal kezdjek??
kössz elõre is...
hé adnátok pár tippet h melyik csapattal kezdjek??
kössz elõre is...
Csõztök az Atletico-val 5:2 re vertem az 1. Valenicat!!!!!!!!!!<#mf2><#vigyor1><#vigyor2><#hehe><#circling>
ja õk csak a tarcsik 😄

soma nem az. Õket megveszem,ifik kölcsölnebn fejlõdnek,õket beépítem. Akikre nincs szükség eladom. Lehet h csak 2-3M eurot kapok érte,de 10 pleja esetén az már 30 millió. Fizetési keretem meg 150e-l így is kevesebb,mit lenne. Elküldöm õket kölcsönbe meg ide-oda,lesz abból 300. Egyébként 1.8M euroa fizetési keret 😄

soma22
kész anyagi csõd lehet ennyi pleja fizetését kinyögni...szvsz felesleges, fõleg a scout használata mellett...

miki36
akkor csak másold ki a mentést vhova, és ha kell akkor visszamásolod😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Pisti1026
Csak sajnálom kitörölni a Nottinghamet mert sokáig velük voltam és feljutottam velük a Premierleagueba , igaz, hogy kiestem velük de akkor is.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

miki36
Egyedül a West Hameset hagyd meg. Szerintem

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Pisti1026
Melyiket? Amúgy majd jártszok nagyon este mert megyünk a haverokkal sörözni!

miki36
én is😊
de utána megint fm😊

miki36
akkor azt töröld le😄D

Pisti1026
Én is azon vagyok, csak van amikor kedvem támad a mésik mentésemhez aztán kiábrándulok belõle(Nottingham) és így tovább körforgásba.

Atesz89
Hali mindenkinek!
Grat Soma,Darkon,Self,Hunbasser,Sideris!
(Kb 9-ig leszek aztán El KLásszikó 😛)

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Na idén már nem az eredményre megyek,hanem az élvezetre. Megnyertem már szinte mindent. Idén 8 játékost szándékozok beépíteni 😄

miki36
West Ham!😊

Pisti1026
Na én is vagyok! Olvasom én naponta többször a fórumot, csak most dillemmába vagyok, hogy melyik mentésemet folytassam, mert egyik mentésbe sem megy vmi jól.

bocs gyerekek de offtopic kész vagyok 😄

hunbasser
mindig itt vagyok én 😊

csak nem mindig írok.játszani meg fõleg nem mindig játszok,mert néha idõ szûkében vagyok

ReaL MaDRid x siempre

miki36
oké-oké értem én, de az eddigi játékaimban mindig az egyik legjobb csatár lett Velából, ezért is gondoltam hogy min. 190 a PA-ja. Darkonnál is alapember ahogy láttam, sztem nála sem 160 a PA-ja.(ha jól tudom nálad Higuainnal volt ilyen eltérés)

óóó tele vagyok kapusokkal. Canizares megérdemli,hogy maradjon. Akinfeev nem kérdés,most itt van Costil,Alamot is vinnék 10M euroert,meg van még 2 tarcsiban is 😄
Most próbálok spanyolítani. Szereztem egy 184 PA kapust,egy bal védõt,3 jó csatárt és egy bal tkp-t és egy középsõ tkp-t. Mind spanyolok 175+ PA !

Igen ismerem. Szerb származású,de már spanyol. Barcelonaban focizik,most is tagja volt az Európa U18nak Afrika ellen. Játékban is elég veszélyes,sztem jó igazolás lehet de #106091 :S. Galériámban talán van egy kép, nálam Castillaban 2. osztályban talán 2x annyi gólt rúgott,mint ahányszor szerepelt !

miki36
Costil tényleg hatalmas tehetség.
Akkor úgy látom megvan a második számú kapusod😊

ezt nem nagyon lehet megsaccolni szerintem. Játékonként nagyon változó,ilyen 30-40 eltérés is lehet. Értékekrõl sosem lehet ítélni.

sideris
Sorry az elsQ kép 😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gilgames00
ismeri vmelyikötök Bojan Krikic nevû pleját?Mi a véleményetek róla?

miki36
én is itt vok😊
Vela megéri, nem scoutolok, de sztem 190 fölött van a PA-ja

sideris
Szevasztok Srácok! Grat a szép eredményekhez! Régen jártam erre "beszólogatni", de olvasom minden nap a forumot.
Éppen Aston Villa-val nyomom, most kezdQdik a 2. szezon, FA kupát nyertem Man City ellen, így irány UEFA, meg sok jó igazlás, nyomok csapatképet is. Jóka fiataljaim a scoutoknak köszönhetöen, és stadiont is növeltek (éppen épitik 38 ezerrol 55 ezerre 😛)

Képek:
1.,
http://sgupload.uw.hu/1173544907.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

soma22
ez van, eddig meg az volt a baj hogy sok volt a hülye gyökér.
most kevesebben vannak

hihetetlen mennyire kihalt ez a topik

maldini,siederhid,derley,pisti,arsenal . sose látni õket
soma darkon aki mindig van,meg most hunbasser.

hunbasser
cumikáztam idegenben a mu-tól 4-0-ra :\ Rooney mesterhármas és CR

ReaL MaDRid x siempre

szerintem egyértelmû,hogy Velat el kell hoznom!
nálad mennyi A/PA? Tudom nem használsz scoutot,de megköszönném😊

Benoit Costil most jött vissza kölcsönbõl,hihetetlen mit mûvelt.Amikor elküldtem, vmi 200k volt az értéke. Most 7.25M,a játék wonderkid descriptionnel illeti,francia válogatott 1. számú kapusa Coupet elõtt.

Megvan kiket akarok igazolni egyébként. Palacio,Kompany,Vela meg 4-5 ifi.
Meglátjuk ki tudok e fizetni 2 pleját a pénzembõl.

Edzõmeccsek. Amíg megteheted,ha van 6-7 nap pihenõ,gyengébb csapattal is,de otthon játsz edzsõmeccseket. Mondjuk egy 50.000 stadion bevétele pl. cska moscow ellen ~1M euro. Meg majd év végén kapod a pénzt.
Nekem most számlámon van 57M euro,ebbõl 42-t kaptam igazolni. Palaciot akarom elhozni,nagyon megy neki. Xabi Prieto meg José Mari jön ingyen,középpályára elég ennyi erõsítés.
Védelem bal oldalára felhozok egy saját nevelést,18 éves és már most elég ügyes (177PA). Talán még egy jobb védõt akarol elhozni. ( Chivu,Mexes,Kompany )

hunbasser
hát,sztem sem rossz,de nézhetjük úgy is,h mivel már volt 2-0,simán lehetett volna ennyi is.a játék elég kiegyenlített volt,nameg megint kellett Niemi.elsõ félidõben még 9-es osztályzata volt,meccs végére már csak 7,hát,könnyen meglehet,h benne volt az 1.gólban kicsit

szted h tornásszam fel a pénzt?már másodszor kapom azt az üzenetet,h a Fulham vezetõi még most is biztosak benne,h jó választás voltam,bár 700k veszteséget termelt a csapat :S

eladni nem tudom a játékosokat,mert nincs átig szezon,kevesebb pénzért meg úgysem fognak játszani.mondjuk fizetési keretbe belefér a játékosok fizuja.

ReaL MaDRid x siempre

jó eredmény ez ne csüggedj

Nekem nemsokára megjönnek plejáim(30-40db😄),pénzügyileg is elég jól állok,kell stadionra. Most megy 2008as EB,eddig spanyolok 4 meccsen 7 gólt rúgtak,mind a hét Valencias 😄

hunbasser
a "csoda" majdnem összejött :\

nem baj,azért ez is egy jó eredmény.Németh teljesítménye eddig két PL meccsen 3 gól 😊

meg elõtte játszottam még egy 1-1-et a Newcastlevel,hát,ha azt nézzük,h milyen ramaty az újkastély,akkor nyernem kellett volna,most is 18.helyen vannak.
jelenleg 4.helyen vagyok.de még nagyon az elején vagyunk...és mostmár kezdenek eltûnni azok az "Agg" gombok.

pénzügyileg nagyon rosszul állok 😞

ReaL MaDRid x siempre

Hát azért én sem jutottam el volna idáig,ha nem rúgok itthon 2x 5 gólt 😄

Darkon
Legalabb??? ez a legfontosabb! 8szezon ota ezert kuzdok

Born to win

Ez legalább megvan

Eddigi sikereim:
2006- spanyol bajnok,kupagyõztes és szuperkupagyõztes,BL 2. helyezett
2007- spanyol bajnoki második, Bajnokok Ligája gyõztes

Darkon
Nekem BL eddig: 1.kor, elodonto,1.kor,4eddonto,elodonto,1.kor,1kor,
Most sikerulnie kell vegre.

Born to win

bajnokságból még 2 forduló van,aztán 21.én Bayern ellen. Elsõ évben is bejutottam döntõbe,2:2 után estem ki egy 119' perben kapott góllal Chelsea ellen.

Darkon
<#eljen>Donto?

Born to win

Szasztok én a watfordal viszem eddig 3 bajnokiból 1gy. 0d. 2v.
a 2 vereség manchestertõl és az evertontól volt,a gyõzelem meg a fulham ellen
Bajnokság viszont tuti elúszott. Real 2kapuralövés 2 gól,Casillas 9es osztályzat.barca meg 11 meccsbõl 10et megnyert.