Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nem tudom,válassz egyet.ha gyakorlott manager vagy,akkor kisebb csapattal,ha most kezdted nem rég,akkor nagyobb csapattal vágj neki
ReaL MaDRid x siempre
Vela 702vel nálam 162/170, és egész jó a százaléka asszem...Pár napja igazoltam a gameben...16milláért
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
kössz elõre is...
kössz elõre is...
soma nem az. Õket megveszem,ifik kölcsölnebn fejlõdnek,õket beépítem. Akikre nincs szükség eladom. Lehet h csak 2-3M eurot kapok érte,de 10 pleja esetén az már 30 millió. Fizetési keretem meg 150e-l így is kevesebb,mit lenne. Elküldöm õket kölcsönbe meg ide-oda,lesz abból 300. Egyébként 1.8M euroa fizetési keret 😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
I’m Forever Blowing Bubbles...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
de utána megint fm😊
Grat Soma,Darkon,Self,Hunbasser,Sideris!
(Kb 9-ig leszek aztán El KLásszikó 😛)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
csak nem mindig írok.játszani meg fõleg nem mindig játszok,mert néha idõ szûkében vagyok
ReaL MaDRid x siempre
Most próbálok spanyolítani. Szereztem egy 184 PA kapust,egy bal védõt,3 jó csatárt és egy bal tkp-t és egy középsõ tkp-t. Mind spanyolok 175+ PA !
Akkor úgy látom megvan a második számú kapusod😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Vela megéri, nem scoutolok, de sztem 190 fölött van a PA-ja
Éppen Aston Villa-val nyomom, most kezdQdik a 2. szezon, FA kupát nyertem Man City ellen, így irány UEFA, meg sok jó igazlás, nyomok csapatképet is. Jóka fiataljaim a scoutoknak köszönhetöen, és stadiont is növeltek (éppen épitik 38 ezerrol 55 ezerre 😛)
Képek:
1.,
http://sgupload.uw.hu/1173544907.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
most kevesebben vannak
maldini,siederhid,derley,pisti,arsenal . sose látni õket
soma darkon aki mindig van,meg most hunbasser.
nálad mennyi A/PA? Tudom nem használsz scoutot,de megköszönném😊
Megvan kiket akarok igazolni egyébként. Palacio,Kompany,Vela meg 4-5 ifi.
Meglátjuk ki tudok e fizetni 2 pleját a pénzembõl.
Nekem most számlámon van 57M euro,ebbõl 42-t kaptam igazolni. Palaciot akarom elhozni,nagyon megy neki. Xabi Prieto meg José Mari jön ingyen,középpályára elég ennyi erõsítés.
Védelem bal oldalára felhozok egy saját nevelést,18 éves és már most elég ügyes (177PA). Talán még egy jobb védõt akarol elhozni. ( Chivu,Mexes,Kompany )
szted h tornásszam fel a pénzt?már másodszor kapom azt az üzenetet,h a Fulham vezetõi még most is biztosak benne,h jó választás voltam,bár 700k veszteséget termelt a csapat :S
eladni nem tudom a játékosokat,mert nincs átig szezon,kevesebb pénzért meg úgysem fognak játszani.mondjuk fizetési keretbe belefér a játékosok fizuja.
ReaL MaDRid x siempre
Nekem nemsokára megjönnek plejáim(30-40db😄),pénzügyileg is elég jól állok,kell stadionra. Most megy 2008as EB,eddig spanyolok 4 meccsen 7 gólt rúgtak,mind a hét Valencias 😄
nem baj,azért ez is egy jó eredmény.Németh teljesítménye eddig két PL meccsen 3 gól 😊
meg elõtte játszottam még egy 1-1-et a Newcastlevel,hát,ha azt nézzük,h milyen ramaty az újkastély,akkor nyernem kellett volna,most is 18.helyen vannak.
jelenleg 4.helyen vagyok.de még nagyon az elején vagyunk...és mostmár kezdenek eltûnni azok az "Agg" gombok.
pénzügyileg nagyon rosszul állok 😞
ReaL MaDRid x siempre
Eddigi sikereim:
2006- spanyol bajnok,kupagyõztes és szuperkupagyõztes,BL 2. helyezett
2007- spanyol bajnoki második, Bajnokok Ligája gyõztes
Most sikerulnie kell vegre.
Born to win
a 2 vereség manchestertõl és az evertontól volt,a gyõzelem meg a fulham ellen