121242
Football Manager
-
#109154 szevasztok!
végre van egy kis időm gammázni, bár igencsak szarul megy.remélem most feltámadunk és jönnek majd a képek:)mindenesetre a vezetőség visszavett az elvárásaiból, középmezőnybe várnak, de remélem idén meglehet a feljutás..
tapasztalat viszont:
itt a nímötöknél meglepően sokféle taktikkal tolják a csapatok.szint meccsenként kellene új taktikot kiagyalnom.erpltetem a srácoknak a miénket, ha ezt egyszer megtanulják nem lesz ellenfelünk:DDD -
lokika #109153 ez mejik skin Atesz?? -
#109152 szép neve van :) -
#109151 Sziasztok! Grat mindenkinek!
Ezen a játékoson röhögök tíz perce
-
#109150 Grat (mindekinek). Állítsd be az értékes pléjáknál jó magasra a kért összeget, úgy nem nagyon fog ilyen előfordulni. -
#109149 én Atalantát nemtudtam megverni idegenben.... 0-0 os rohatt annyuk -.- -
Squizzi #109148 Tél van , 2 remeklö csatárom :
És bajzat aki elmegy sajnos :(:(:( :
-
SeLFisCH #109147 istenem mért mért mért. milant meg sampdoriat itthon simán verem,de awayben keci kájjári ellen nem lehet gólt lőni :@
jól is jön most nekem ez a 2 hét pihi:) -
SeLFisCH #109146 Na az első BL-meccsemről csak beszámolok. Csoportomban Real,Bremen meg vmi osztrák csapat van talán :D
Juventus:Bremen 3:0 (Paolucci2,Trezeguet)
Az ellen kapura sem lőtt egész meccs alatt o.O -
Squizzi #109145 féltáv fele : -
#109143 Hi, grat mindenkinek! kezdtem eggyet a Barcaval, első bajnoki meccsem, kellet egy kis mák is:S ahogy kiállították Puyolt feltoltam támadásra mindenkit:D íme itt az eredménye :) -
#109142 Üdv!
Granada (Spanyol B4 (3. osztály)) első évad megvolt, végül a 11. helyen végeztem (a meccsek fele döntetlen lett, és ezek jó része amolyan "idegfelbaszós, egérkitépős, falhozdobálós" meccs volt :) ). A 22 nevezhető játékos / félév korlát kemény volt, kellett küzdeni.
Sajnos a végén beleestem a release fee clause csapdába, a gép aljasul megszivatott és a három legjobb játékosomat (köztük Kratochwill-t (őt a Chievo vitte el)) potom pénzekért elvitték, hiába próbálkoztam jobb szerződést adni nekik. Erre nem figyeltem oda a szerződtetésükkor... Volt még egy ilyen fiatal klasszisom, egy dán gyerek, azt gyorsan új szerződés alá vettem és jókora klauzát tettem bele, még mielőtt őt is megkörnyékezték volna. :)
Mindegy, az új évadra hoztam pár értékes fickót, az első pár barátságos meccsen már egész jól domborítottak, meglátjuk, mire lesz elég. A vezetőség tisztes középmezőnyt és biztos bentmaradást vár el, ez azért meg kell, hogy legyen. :)
-
#109141 halihó
új gémet kezdtem, a Marseille csapatával
az első idény igen szerencsétlenül alakult, a szezon 90%-ában a csapat fele sérült volt vagy eltiltott :S mindenesetre rendkívül izgalmas lett a végjáték, a bajnokság utolsó meccse döntött, és végülis összességében nem panaszkodhatok
A Lyon megnyerte a bajnokságot, a kupát és a bl-t is. -
#109140 2007. június Hollandia:
Az U21-es EB:
A francia csapat az A-csoportban először a spanyol fiatalokkal találkozott. A találkozó, mint láttátok sima 5-1-es győzelemmel zárult. Az egyetlen negatívum Zubar kiállítása volt (ami szerintem nem volt jogos). Ez azért volt igazán kellemetlen, mert a francia védelem oszlopa az egy meccses automatikus eltiltás mellett a fegyelmi bizottságtól plusz 2 meccset kapott. Tehát a középső védő legközelebb csak a döntőben léphetett pályára...
A második körben a svájci gárda került a francia U21-esek útjába, akik a győzelem kérdését már az első félidőben eldöntötték és 3-0-ás vezetéssel mentek pihenőre.(Benzema , N'Zogbia és Briand góljaival) A második félidőre visszavettek a franciák és az eredmény már nem változott. És mivel a másik meccsen a németek is megverték a spanyolokat a francia és a német csapat jutott az elődöntőbe.
Az utolsó csoportmeccsen a csoportelsőség volt a tét. Ennek ellenére a francia fiatalok tartalékos összeállításban léptek pályára a sárgák, jelentette veszély miatt. Ez látszólag meg is bosszulta magát,mivel Hunt góljával a németek szereztek, vezetést de 5 perc elteltével már 1-1 állt az eredményjelző táblán, mivel Briand betalált. Az eredmény már a továbbiakban nem változott, ezzel tehát a franciák lettek a csoportelsők jobb gólkülönbségüknek köszönhetően.
A másik csoportban az Angolok végeztek az első helyen, őket pedig a házigazdák követték az elődöntőbe.
A holland-francia meccsen Benzema 20 perc alatt 3 gólt lőtt ezzel megnyugtató előnybe juttatta a franciákat. Benzema további ficánkolását a hollandok nem nézték jó szemmel, ezért a 25. percben hordágyon vitték le a mesterhármast, elérő csatárt. Jött is a holland szépítés, amire Gourcuff válaszolt egy szabadrúgásgóllal. Az első félidő lefújása előtt még berámolt az oranje. A félidő 4-2. A francia menedzser (szerény szeméjem :P) nem nézte jó szemmel a jobb oldali védő gyengélkedését,ezért váltott ezen a poszton,ami stabilitást adott az egész csapatnak. A második félidőben már nem született több gól. Franciaország 21 éven aluli csapata bejutott az EB döntőjébe!!!
Az ellenfél az Angliát 1-0 arányban legyőző német csapat lesz.
2007. június 23. szombat 15:00 De Kuip, Rotterdam
23 fok száraz időjárás, tehát ragyogó labdarúgóidő várta a pályára lépő csapatokat. A francia csapatba visszatért az eltiltását letöltő Zubar a védelem közepébe. Tehát csapatok a megszokott összeállításban futottak ki a gyepre. A meccs unalmas mederben csordogált, amit Gourcuff 13. percben szerzett szabadrúgásgólja tört meg. A meccs nem vált eseménydúsabbá a félidőig. A második félidőben a németek mezőnyfölénye érvényesült, de lövéseik rendre célt tévesztettek. A franciák a 80. perctől már az időhúzás fegyverével éltek és begyűjtötték a győzelmet. Az U21-es Európa bajnokság győztese: Franciaország. Ezzel a francia csapat kvalifikálta magát az Olimpiára.
-
#109139 a kis perui csatárom Salazar először az ifiben kezd majd amikor már betöltötte a 16-17.életévét meg persze úgy teljesit akkor kipróbálom a nagyba.középpályára pedig skandináviából fogok igazolni mert elég jó kis pléják vannak olcsón. -
szehi #109138 tudtok ajánlani pár külföldit akik eljönnének a fehérvárba??? -
fordjee #109137 ezt csak úgy, jó érzés lehetett:) nem én játszottam.
-
fordjee #109136 az sem rossz:)
Lazioval második év elején vagyok, 1 ponttal maradtam le a 4. helyről, utolsó előtti fordulóban otthon kikaptam a rém gyenge atalantától, ha ott egál, megvan a 4. hely, -11 pontról.
2. év elején eladtam pandevet 50 miláért (euroban), jött lucho gonzalez 25-ért, metzelder 19-ért, falcao (még első év elején) 7-ért. cél a bajnokok ligáját érő helyezés. És bocs a sok képért. :) -
#109135 napot -
fordjee #109134 -
fordjee #109133 és végül két idegfelbaszós, egérkitépős, falhozdobálos meccs:)
-
Kanál #109132 hi
-
#109131 menny a Wes Brom-hoz:) -
fordjee #109130 kösz. még folytatom vele, de most lazioból kell csinálnom valakit.
amúgy nemzetközi szinten egy bl döntőt tudok felmutatni, semmi mást.
még egy-két érdekesség.
a csapatom 2009/10-es szezon elején
filkor gyerek nem volt olyan rossz
egyik legnagyobb meccsem
legnagyobb arányú győzelmem
költöttem rendesen 3 év alatt
és végül a csapatnak sikerült tartást adni azért:)
-
#109129 én se scoutolok sokat de nekem még kell, mert nem érzem magam elég jónak ahhoz h ne használjam.
a legends league-gel én már tavaly (FM2006) játszottam, meg van az előnye és hátránya is, majd kitapasztalod ;)
Zaki lehet én is félreteszem a villarreal-t és kezdek angliába, vmi közép v kis csapattal -
fordjee #109128 100%-os helyzetkihasználás:)
-
#109127 Grat. Én is kezdek egyet Angliában, mert már tököm tele van a "kis"csapatokkal... -
fordjee #109126 aha, szóval így kell. akkor jön a többi.
2. év
3. év
4. év
-
fordjee #109125 -
fordjee #109124 remélem világosan látszik:) -
fordjee #109123 4 év liverpool
http://users.cwi.hu/sgupload/1180362069.jpg
http://users.cwi.hu/sgupload/1180362120.jpg
-
#109122 majd fogok sztem -
dani93 #109121 Játszik valaki a legends league-be?
-
#109120 "FM Scout értékek, az a problémám, hogy FM Scoutot nem szeretem hasznalni mert csítnek tartom"
Zene fuleimnek!
[MELYEN EGYETERT] -
#109119 nekem is a Kölnös mentésemben stabil kezdő volt. -
#109118 próbálom erősiteni a keretemet a következő szezonra.a bajnokságban tartom a 6dik helyet a kupából pedig a Milan ejtett ki.Tsigalko rudossa a góljaim nagy részét de kezd Kisliy is beindulni(meg szokja a taktikomat).2009 márciusában járok és nyáron akarok igazolni egy vkpt meg két tkpt 1jobb 1bal.2010februárban csatlakozik egy 15 éves csatár 110/198as. -
#109117 1ik kedvenc pléjám... :D
-
#109116 keciek :- -
G.Freeman #109115 tényleg, eddig észre se vettem, köszi -
#109114 hello.
a csapatképernyőn bal oldalon alul(attól függ milyen skinnel játszol)van egy olyan hogy assz.manager feladatia,azon belül van egy olyan hogy jelentés a csapatról.ott megjeleniti az ő általa javasolt kezdő 11-et mutatja a csillagokat.ezen a képernyőn maradva meg tudod nézni a második legjobb 11-et és valószinü hogy ott lesznek a cserék a csapatban és mutatja a csillagjait.