Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

derley
nah guardado nem a valenciába megy, mert nem tudtak fizetni...de meghirdettem(mert nagyon menni akar) 90M-ért, és a Manu meg a L'Pool is hajlandó ennyit adni érte...szóval mostmár csak rjata áll h hova megy😊

elég régi hsz-re válaszolok,de régen voltam errefelé és csak most láttam.tehát a 11M €-t azért vonta le,mert amikor szerzõdést adtál Vagner Lovenak,akkor oda volt írva,hogy "You must pay 11M € in compensation."

gyakran én sem veszem észre egyébként
derley
na!bajnokságot kicsit elszúrtam:

FA-kupa sima volt:

Bl már kicsit nehezebben, de meglett:

hunbasser
OFF

irl is növelni fogják a nou campot 16k-val,nem?én úgy hallottam,h egyszintben lesz az egész stadion,és befedik.

ON

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Nou Camp-et 16000-rel bõvítik 😛
Markus Möllerért az inter 50 millió eurót ajánlott ! 21 éves kpk, idén jön a fiatalítás, 3 idõsebb játékos marad a keretben, Puyol, Ronaldinho és Xavi. Eto'o és Deco megy, Etoo el a csapatból, deco a tarcsiba. Augusztus végén tolok képet a keretrõl ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

részvét
én sosem jelölöm ki pl. büntetõlövõket

GTheo
Vesztett már el vmeikõtök 2 év alatt 2 Bl döntõt büntetõkkel ????? beszarás bazdmeg...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gratula,nemsámli !

derley
ja és az Old Traffordon lesz a döntõ😊😊😊kapják be😊

derley
szartam a visszavágó elõtt, mert agüero és vela lesérült, és eddig Djalonak meg Berbatovnak nem nagyon ment a góllövés az évben...erre Djalo belõtt minket a a döntõbe😊az ellenfél a Manu lesz..

Darkon
Nalam kiegyenlitett a klubranglista, eroviszonyok eloszlanak

Born to win

soma22
nézd meg, mindenhol aki kb 6-7 évig min. tolja egy nemzetben az a nemzet mindig erõsebb lesz a többinél.
ott a magyar példa:
mikor abbahagytam az elsõ 3 bl-ben a 6. uefába, a 7. intertotoban indult.
még nagy adatbázissal is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

GTheo
Asszem közepes az adatbázis, elõször fordult elõ ez h több mint 1 csapat van a legjobb 4 között spanyolok közül...Nem értem miért hátrány ha sokáig egy helyen tolom, én megerõsödök de a többi csapat nm mindig erõsödik velem, a real és a valencia különben is bevásárol ált, de a chelsea, inter, mu, milan szintén... Betisben 1 sráctól félek, Omar Santaella, jobbszélsõ és én adtam nekik kölcsön 😛
Ronaldinho 32 évesen a liga legjobbja (lesz) és vmi irtó jó még mindig, visszavonulásáig kezdõ lesz 😛 Utódja megvan már, Guardadot feljebb hozom, de mostanában inkább védõt játszik, vagy balTkp és akkor Ronie bement Ktkpba... Mellesleg mind2en lõttek gólt + Anderson a chelsea ellen 😛

Darkon
LOL nincs most DR-je a Poolnak ezer Gerrard jatszik jobbhatvedet azthiszem baloldalon fogom a jatekok eroltetni<#awink>. Amugy BL cimvedo

Born to win

soma22
ez a hátránya a kis adatbázisnak,illetve annak ha sokáig tolja az ember egy nemzetben.

GTheo
2012 BL legjobb 4 között: Barca - Betis; Atletico - Valencia, enyhe spanyol uralom 😛

Mellesleg elõször a Tottenhamot ejtettem ki(3dik a világranglistán) 5-0-al össz, majd a chelseatõl 3-2re kikaptam idegenben(Ronie,Messi,Guardado,Vela,Alves,Robinho,Rafinha nélkül), majd otthon 3-1el tovább mentem😛

Darkon
Visszavago: Real-Villareal 2:0 (3 emberet kinyirtuk egyiknek a labatort<#ravasz1>)

Elodonto: Villareal-Liverpool, Juve-Chelsea

Born to win

soma22
Fiókcsapat sem vagyok és nincs is, megfelelõek az edzéslehetõségek, sajna anygilag béka segge latt vagyunk ezért nem hepajkodok a fejlesztés miatt.
stadion pedig:15425, mind ülõhely, Nuevo Arcangel

Darkon
Stadion mekkora? Fiokcsapata van v. pont forditva te vagy valakinek a fiokcsapata? Training facilities?

Born to win

soma22
sima lesz 😊

Darkon
Sajnos meg hatra van a visszavago bar annyira nem tartok tole, plusz egy elodonto utanna donto remelem. C. Ronaldo megint leserult😞

Born to win

soma22
a bl döntõ sem csúnyácska😉

derley
de ezek ccsak érdeklõdések voltak, nem konkrét ajánlatok..jaja sztem is veszek 1-2 embert😊

Darkon
Az szep<#taps>

Born to win

soma22
segunda division b2/4-bõl😄
legalja😊

Darkon
Jahh szoval 3.bol indultal?

Born to win

Darkon
BL negyeddonto: Villareal-Real m. 4:0

Born to win

soma22
még csak segunda division😊
LBBVA vagy mi a szösz😊

egyébként jött tristán ingyé😊

Darkon
Egyebkent be lehet allitani a jatekosnal hogy elutasitsa az osszes ajanlatot igy nem kell folyamatosan Reject-et nyomogatni. 86ert ha en vagyok az elnok lehet en is eladtam volna vegyel belole 2-3szupersztart

Born to win

Darkon
Udv a La Ligaban!

Born to win

andrijcar
Sziasztok! Grat a szép eredményekhez.

Használ közülteke valaki GOL típusú logokat? Most szeretném berakni õket a játékba, de sehogy sem jelennek meg. Edig sosem volt ilyen gondom se logoval se mezekkel.

Forza Milan!

drucker
Nah befejeztem a 2011/2012es szezonomat a Bolton-nal. Community Shield-et megnyertem. Az már hagyomány vhogy nálam, hogy az FA-kupát és a Carling kupát 'B' csapattal tolom. Carling-ot megnyertem Everton ellen 11esekkel. FA-kupában viszonylag hamar elvéreztem. Bl-ben simán elsõként továbbjutottam és a Kobenhavn csapatát kaptam. Gondoltam, hogy nem lesz nagy nehézség átgázolni rajtuk... A fenét (Kobenhavn 0 - 0 Bolton, Bolton 0 - 1 Kobenhavn). Kb erre az idõre tehetem a csapat hanyatlásának kezdetét, amihez a sok sérült is hozzájárult. Simán vezettem a bajnoki tabellát a szokásos 2. a Chelsea elõtt. Aztán csak sikerült hozni a média elvárásait és 1 ponttal megnyertem a PL-t a Chelsea elõtt. A Manchester érdekes módon 17. helyen végezte a szezont, mindössze 10 pont választotta el a kieséstõl. (A BL-ben Valencia - Aston Villa döntõ volt, amit a Valencia hozott nehezen is, de 1-0 lett a vége). A következõ szezonra elég durva dolgokat tervezek. Most esélyem van mindent megnyerni. Az átigazolásokról, annyit, hogy körülbelül 140 millió font értékben adtam el játékosokat... számszerint hatot (Manuel Ruz ingyen jött és 34 milláért ment a Barca-ba, Pablo ingyen jött és 31 milláért ment Real-ba) Mindegyiket az elnök adta el. És mostmár õ igazol helyettem, tiszta szánalom. Mondta nyár elején, hogy igazoljak híres embereket, én meg ugye a fiatalokra építve nem nagyon igazoltam. Aztán átigazolási idõszak vége elõtt 2 nappal bejelentette, hogy õ szerzõdtetni fogja Mark Wilson-t (VK, VJ, VB, VKP) 15,5 millió fontért. Mondom köszi, csak az a gáz, hogy televagyok tehetséges védõkkel, és egyáltalán nem kell. NEMBAJ! Õ leigazolta feleslegesen. Nah hát kb most itt tartok. A bajnokságból 4 meccs ment le 4 gyõzelem 0 kapott gól. A bl-ben érdekes csoportba kerültem (Brondby, FC Moszkva, Werder Bremen). 1. meccsem: Brondby 0 - 7 Bolton. Hamarosan képeket is rakok fel, de most TÖRI!!! További jó játékot...

siederhird
Hy all!
Grat trupert, meg somának is a feljutásért.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

turpert
jah kemény volt 90% a mi térfelünkön nyimták legalább 😄

Na sportingal visszavágó:

1. Arsenal 14
2. Fradi 7
3. Partizan Belgrad 3
4. Sporting 1

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

derley
na faszom...guardado-t még az 1. szezonban megvettem vmi apro pénzért...most 35M az értéke...az összes nagycsapat érdeklõdik érte, és mivel nem akarom eladni ezekre sose válaszoltam...most tökre meguntam ezeket a szeros leveleket, és visszaküldtem a Manu-nak meg a Valenciának h 86M-ért vihetik:Sazt gondoltam ennyiért semelyiknek se kell...erre az a köcsög Valencia rakott egy ajánlatot 86M-val, amit a szintugy köcsög elnök elfogadta:S:Silyet se basztam még egy gazdaag klubnál:S

derley
az elég jo taktika😄😄de ugy kátszik h hatásos😄

turpert
na de kihalt a topik mindeki alszik a buli után 😊 én mindenestre jáccogatok de ittvannak haverjaim meg... szal lassan haladok majd

Az Arsenal meccset várom CM 03-04 be fradival sikerült a csoda 2005 be amikor is 4 söprögetõvel 4 védõvel egy ball oldali kpval (leandro) és egy csatárral (torales) 2:1 re nyertünk torales két góljával

soma22
buli után nem tudtam aludni, letoltam a rájátszást és feljutottam😄
na go szundi😊

Darkon
Nos ennyi meg holnap(azaz ma) lehet jelentkezem aztuan megint megyek "scoutolni" uh olyan egyhetig nem leszek, addig is jo FMezest mindenkinek.<#integet2>

Born to win

Darkon
Egesz jo lett ez a Bojan most kicsit pihen F.Torres-el egyutt mert Vela-Zoko bombaformaban.

Born to win

Darkon

Born to win

Darkon
Ennek a napnak is vegre vege! Csak neked😛 nalam 20evesen mar alapember volt francia valogatott. Erdekes most 27evesen mikor a legjobbat kene nyujtania most pukkant le, ki is szoritotta egy 20eves szinten francia kapusom aki melle meg akartam szerezni az ugyancsak francia 21eves superkapust a Pooltol 22.5M az ara 44ert adnak (azthiszem nem veszem meg bizom a sajatjaimban)

27evesen

20evesen

Born to win

gilgames00
ha most lenne vége a bajnokságnak...<#lookaround>

siederhird
😮 nagyon nagy grat<#taps><#taps><#worship>

turpert
Mára ez a Sportinng meccs volt a jócselekedetem szal mek pihizni jó8 all manager

turpert
hali rég voltam itt grat mindenkinek nagyon jók vagytok folytattam a 2006 ban a fradimmal és ugye 2008 ba vok és bekerültem a bl csoportkörbe
ezzel az eredménnyel:

Csoportom:
Arsenal
Sporting
Partizan Belgrad

Arsenaltól 1:4 re szoptam
aztán:

miki36
😮 grat
(mi mondtuk hogy meglesz😊)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
Hy és Grat mindenkinek!
Tegnap meg ma nem tudtam jönni mert 24 órás focin voltam.
Self én itt vaok csak nem naon vannak olyan meccseim az nb 2-ben amit érdemes megemlíteni.

soma22

olympus

Divatcsapatok OLÉ!