121242
Football Manager
  • Zsolti9014
    felraktam sortiról egy májusban elkészített adatbázis-frissítést, ugyanis a 7.0.2-ben nem volt megcsinálva pl. hogy Grygera-->Juve, erre a magyarítás nem teljesen működik vele: németül jelennek meg a játékosok posztjai, nemzetiségei, az orsz. és bajnokságok, kupák nevei.
  • fordjee
    Hy mindenkinek. folytattam Lazioval, immárom wless egérrel:) jól is tettem, bajnokságban 5 döntetlen után egy sima otthoni vereséggel nyitottam (samp 0-2), pedig az uefa első fordulójában 11-1-el ejtettem ki a brondbyt. szal gyenge kezdés után vártam a teljes csődöt, de azért reménykedtem is, meg is lett az eredménye, 2 győzelemmel folytattam a bajnokságban. Év elején leigazoltam még rossit, figo-t, csapat a következő: peruzzi - oddo - metzelder - cribari - zauri - behrami - ledesma - lucho gonzalez - hitselsperger - rossi - falcao
    csere: arenas - scaloni - helguera - nilsson - van bronckhorst - figo - haestad - altintop - mauri - rocchi - makinwa.
    van egy-két fiatal tehetségem még, ők egyenlőre kölcsönben.
  • zaki
    Reallal én is csináltam ilyet, jó móka volt... :)
  • Zenszkij
    Grat, csak így tovább, én az Atleticoval 2015-ben most arra megyek, hogy csak spanyol legyen a csapatban. 3-4 év alatt talán összehozom.
  • DaMarcus
    én 3. vagyok 7 forduló után (én még nem játszottam le a 7. meccset de mindenki más igen, de ha nyerek, akkor is csak 1 pontra közelítem meg az 1.t és a 2.t)
    úgy látszik jól erősítettem a magyarok is beváltak (hrepka, dzsudzsák & kanta is rúgott 1-1 nagy gólt)
    most a védelmet is összeraktam enyém eddig a legjobb a bajnokságba és egyedüli veretlen vagyok
    csak a portsmouth és az arsenal van előttem, a 4 nagy közül a pool-lal már játszottam
    szezon előtt a szurkolók és a vezetőség elvárása a benn maradás volt nekem 10. hely környéke volt, most már min. uefa
    amikor leigazoltam eddie johnson-t mondta az elnök h fontoljam át az átigazolását, mer szerinte haszontalan, dew én elhoztam és 1-2 hétig ezért bizonytalan volt a munka státuszom, ki is volt írva h a vezetőség elvárásainál h az elnök boldogtalan/dühös amiért nem fogadtam meg tanácsát az ügyben; erre eddie johnson a gólkirályom :P
    hehe megint sokat írtam (fogjuk rá), pedig képet nem is tettem :D
  • zaki
    Még nem tudom... :P
  • DaMarcus
    megint az uefa-ba indulsz? XD
  • Kanál
    és tényleg
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAsdadsadasdsdasdasd

iccsefoxkapni :D
  • Kanál
    fos barsza
    [KIHÍVJA A SORSOT MAGA ELLEN] 2#
  • punkers
    1-1-et játszottam az Arsenal ellen otthon a BL-ben a legjobb 16 között.Romával vagyok. van még vajon esélyem a visszavágóra.a bajnokságba 1. vagyok 11 pontal vezetek a milán előtt.Olasz kupadöntős is vagyok.
  • Ars3nal
    estet
  • zaki

• hunbasser
    ha kicsit szerencsésebb vagy,még bl helyre is beértél volna,a 4.helyre :) grat
  • Squizzi
    a metropol skint letöröltem mert vmi rossz volt , a linket ahonnan le lehet tölteni létszi adja oda vki ! köszz
  • Squizzi
    csütörtökön lesz csak Sorti ujra ? :O
  • ForzaInter
    thx, ezzel bepróbálkozok:D
  • PetruZ
    Nekem sosem. Akárhányszor bepróbáltam a 80. perc környékén, mindig kikaptam.

ForzaInter: Megállítod a játékot, mintha cserét kérnél, vagy taktikát variálnál, és a Team Instructions-ban a Time Wasting csúszkát eltolod jobbra.
  • ForzaInter
    azt hogykel?:DD
  • zaki
    Jaja, én is szoktam néha... :)
  • PetruZ
    Vagyis "idegfelbaszós, egérkitépős, falhozdobálós" meccsek - (c) by fordjee

(Lehetne a topik jelmondata, mehetne a bannerba is, mondjuk oda a jegyzettömbbe, bal oldalra besunyítva... )
  • Zenszkij
    a végén húzd az időt ha vezetsz, nekem mindig bejött (time wasting)
  • Pisti1026
    Jaja, volt egy 10es akárhány meccses döntetlen sorozatom, már annyira ideges voltam, hogy mondtam magamba, hogy inkább kapjak ki mint, hogy x legyen, amúgy ennek az 50%-át az utolsó 10 percben lőtték:s:s
  • zaki
    Grat!

Basszus mennyi X-ed volt, ha csak a felét megnyerted volna ezeknek a meccseknek bajnok lehettél volna... :)
  • Zenszkij
    Azt nem tudjátok miért van sárga színben egy játékos? Nem co-owned, és nemtom mi a baja. Konkrétan Agüero volt nálam ilyen sokáig, míg el nem adtam.
  • Pisti1026
    Hy all!!!
    Régen voltam erre de azért játszogattam. Még mindig a Nottingham Forestel vagyok.Jelenleg a Premierleague-ba vagyok, ahol már a 4. évemet futom, a 4. évig nem is volt sok sikerem általába a kiesés ellen küzdöttünk, de a negyedik év meghozta a gyömölcsét az eddigi évektől, mert 6. lettem a bajnokságba. Csapatom nagyon fiatal volt, de most már kezdenek beérni, már próbálok inkább angolokra építeni de nagyon nehéz. Arra büszke vagyok, hogy nvan egy 7szeres angol válogatott védőm, és van 2 U21-es válogatott és egy 2 u19-es válogatottam.Gondolkozom azon, hogy kezdek egyett immáron nem angliába, mert a West Hammel és a Nottinghammel javarész csak angliába voltam.Így a sztem lehet, hogy félreteszem a Nottm. mentést és kezdek egyett mondjuk az Atletico Madriddal. Itt keretem:

Itt meg a tabella:
    Angol válogatott védőm: John McCabe
  • Gunnersboy
    hát körbevertem a Serie A-s mezőnyt, a BL csoportomat aztán ugyláttam nemvolt benne szinte semmi kihívás ezért inkább váltottam :)
  • DaMarcus
    de sokan bevándoroltunk angliába, am a man cityvel így állak a bajnokságba 2gy 2d és 4. vok
  • Gunnersboy
    na ugyéreztem hogy Interes mentésemben nincs tulsok élvezet, se kihívás ezért egy kis/középcsapattal próbálok szerencsét angliában...
    a választott csapat ezúttal: Blackburn Rovers :)
  • zaki
    Grat.
  • zaki
  • ForzaInter
    Real Madrid:)
  • Zenszkij
    Atletico Madriddal szétvertem a spanyol bajnokságot, 100 pontom lett. A bl-t megnyertem Porto ellen, a spanyol kupát a Real Margit ellen. Jöhet 2015, ismételni kell eme idényt.
  • zaki

• DaMarcus
    nálam sem jó, de én már láttam :P
  • hunbasser
    nálam jó
  • zaki
    Kár, hogy már nem jóa link... :(
  • fordjee
    Érdekes módon minden második meccsemen idegbajt kapok én is, ennyi fm után mondjuk nem csodálom:)
  • DaMarcus
    hy grat mindenkinek!
    én is újat kezdtem a manchester city-vel
    első meccs:

majd a keretől ill. az átigazolásokról képek várhatók nyár végén
    Atesz a hátteredet sivesen látnám az offtopicban :)
  • Atesz89
    Metropol
    Grat mindenkinek!