Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyakran én sem veszem észre egyébként
irl is növelni fogják a nou campot 16k-val,nem?én úgy hallottam,h egyszintben lesz az egész stadion,és befedik.
ON
ReaL MaDRid x siempre
Markus Möllerért az inter 50 millió eurót ajánlott ! 21 éves kpk, idén jön a fiatalítás, 3 idõsebb játékos marad a keretben, Puyol, Ronaldinho és Xavi. Eto'o és Deco megy, Etoo el a csapatból, deco a tarcsiba. Augusztus végén tolok képet a keretrõl ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
én sosem jelölöm ki pl. büntetõlövõket
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

ott a magyar példa:
mikor abbahagytam az elsõ 3 bl-ben a 6. uefába, a 7. intertotoban indult.
még nagy adatbázissal is.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ronaldinho 32 évesen a liga legjobbja (lesz) és vmi irtó jó még mindig, visszavonulásáig kezdõ lesz 😛 Utódja megvan már, Guardadot feljebb hozom, de mostanában inkább védõt játszik, vagy balTkp és akkor Ronie bement Ktkpba... Mellesleg mind2en lõttek gólt + Anderson a chelsea ellen 😛
Born to win
Mellesleg elõször a Tottenhamot ejtettem ki(3dik a világranglistán) 5-0-al össz, majd a chelseatõl 3-2re kikaptam idegenben(Ronie,Messi,Guardado,Vela,Alves,Robinho,Rafinha nélkül), majd otthon 3-1el tovább mentem😛
Elodonto: Villareal-Liverpool, Juve-Chelsea
Born to win
stadion pedig:15425, mind ülõhely, Nuevo Arcangel
Born to win
Born to win
LBBVA vagy mi a szösz😊
egyébként jött tristán ingyé😊
Born to win
Használ közülteke valaki GOL típusú logokat? Most szeretném berakni õket a játékba, de sehogy sem jelennek meg. Edig sosem volt ilyen gondom se logoval se mezekkel.
Forza Milan!
Grat trupert, meg somának is a feljutásért.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Na sportingal visszavágó:
1. Arsenal 14
2. Fradi 7
3. Partizan Belgrad 3
4. Sporting 1
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Az Arsenal meccset várom CM 03-04 be fradival sikerült a csoda 2005 be amikor is 4 söprögetõvel 4 védõvel egy ball oldali kpval (leandro) és egy csatárral (torales) 2:1 re nyertünk torales két góljával
na go szundi😊
Born to win

Born to win
27evesen
20evesen

Born to win
ezzel az eredménnyel:
Csoportom:
Arsenal
Sporting
Partizan Belgrad
Arsenaltól 1:4 re szoptam
aztán:

(mi mondtuk hogy meglesz😊)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Tegnap meg ma nem tudtam jönni mert 24 órás focin voltam.
Self én itt vaok csak nem naon vannak olyan meccseim az nb 2-ben amit érdemes megemlíteni.