Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaMarcus
nekem a legtöbb hosszabbítás +6 volt 😮
és 98:14kor fújta le a meccset 😛

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

kraawz
Most meg Zaragoza keres meg ajánlatával 😮
részvét vmvr

én már lõttem gólt 97:23kor is 😄 +5p volt írva

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
nekem netshow verzión van fenn fairlightos krekk és mégis...

miért van?😄 nem is tudtam...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

a játék fökönyvtára/data és csinálj 1 graphic mappát

9csöves9
akkor miért játszotok a hatred-es krekkel? én a clonecd-s verzióra ráraktam a fairlight-os krekket és eddig semmi gondom vele

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hát sztem vmi bug akkor... bent se szabadna lennie...:S

sziasztok!

a mezeknek, logóknak, stb hol hozzam létre pontosan a könyvtárat?:S

Egyébként 2. évben 8 vagyok az Arsenallal, 6 pont lemaradás a Chelseatõl:S

DaMarcus
én meg 2 olyan gólt kaptam tegnap este meg ma :|
elegem van és most elkezdtem hungaryvel 😛

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Én is úgy tudtam, de a játékban benn van, le is igazoltam, de az adatlapján azt hogy nem játszhat év végéig
Gunnersboy
hatred es crack hibája, reméljük jön majd a peccs

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ez ien TCMes csalásnak szoktam hivni... abba volt sok ilyen.

Gunnersboy
azér ezmár engem is kiakaszt <#szomoru1><#boxer><#boxer>

elég fura hogy a 3 perces hosszabítás majdnem 5 percig tart, a gól után meg a bíró rögtön lefújja -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

3-10 es kapuralövés erre kikapok 2-1re... nem baj jönnek majd Hrepkáék...

Prso tudtommal visszavonult már...

DaMarcus
...............................
Middlesbrough 1-1 MC (eszméletlen nagy potyát kaptam)
MC 0-1 Blackburn (no comment...)

Én a Leeds-szel nyomom 8 meccsen 8 gólt lõtt.

Nem tudjátok Prso miért van eltiltva 2007.12.31. -ig?
Kösszi,Hrepka mellé jöhet majd ha letudom igazolni õt is😊

Urbán az MTK-ból
Nálam van egy "kis" hiba
Az EB-n az utolsó kettõ csapat jut ki lehet ezt valahogy orvosolni?

Kraawz köszi!
Köszi kraawz. Bövebben tudnál egy kicsit segíteni még?
kraawz
Gondolom 5 millió euro

Mauro Zarate - Al Sadd
Marco Ruben
Falcao
César Delgado
Daniele Vantaggiato

Fabio Capello
még nem kaptam átig keretet, de sztem olyan 3-5 millió amit rászánhatok. Csapatomat meg tudod 😊

és valaki tud nekem is ajánlani 1 jó csatárt a BuLI 2be?

kraawz
kitartok természetesen 😄
Ha velük akarnék lenni,akkor velük kezdtem volna. Így sokkal izgalmasabb.

#119825: taktika
#119826: mien árban ?

Fabio Capello
Megköszönném ha valaki ajánl pár jó olcsó gólerõs csatárt

Nekem esetleg tud valaki segíteni, hogy mit csinálok rosszul? Vagy valami ötlete valakinek? Megköszöném téynleg!
köszi a segitséget!

Fabio Capello
print screen. ha ide is be akarod tenni, állítsd át 800x600ra a méretét kül. túl nagy lesz

Gunnersboy
Print Screen gombbal

na elkezdtem 1 uj játékot munkanélküliként. a St.Paulihoz igazoltam. a bentmaradást várják szerintem meglesz pár minõségi igazolást hoztam a Bundesligából. hogy lehet a játékból képet kilopni?

Fabio Capello
😄DDD és kitartasz vagy továbbálsz?

Gunnersboy
majdnem befostam a végén :o

kraawz
Uh nemsemmi... Meghívott a kispadjára a Lazio a Sevilla és a Manchaster United is<#gonosz1>

kraawz
Köszi. Szerintem most egy olyannal próbálkozok be,hogy ezt a 12M fontot meghagyom,és most fél évig keresgetek plejákat. És majd szépen télen igazolom le õket.. Mert most a nagy rohanásban sok pleját kifelejtek,túl drágán veszem meg,nem marad a jobbra pénzem stb.. .Ha látom hogy féltávnál nagyon szar a helyzet,legalább lesz mivel segíteni magamon.

Fabio Capello
hatalmas grat! 😊

Hello szia mindenkinek! Tegnap haverral kezdtünk egy közös játékot, eddig egy hónapot nyomtunk le a francia bajnokságban, övé a Marseille, enyém a Lyon. Hát neki Cissé eddig 5 meccsen 9 olyan gól akasztott, hogy csak néztünk... Nekem viszont a Lyonnál nem igazán megy a szekér, igazoltam pár magyart eddig(Juhász, Filkor, Dzsudzsák). Filkor a második percben beállt a francia szuperkupa döntõjében és egész szépen teljesített, viszont a meccsett Benzema hozta vissza a sírból és úgy nyertünk... egyenlõre még nem találok igazán jó tacktikot a csapatnak de még egy csatár kellene a kétcsatáros játékhoz...
Sziasztok!

Elkezdtem én is játszani az FM 08-al. Elsõ szezonomban vagyok, a Juventussal, és most vagyok kb a bajnokság bõ 3/4-énél. Az elején azt mondták hogy nem vagyok esélyes a bajnoki címre, de ezt eléggé megcáfoltam a kezdésemmel, 5-1-re vertem pl a Parmát, de egy jó ideje egyszerûen nem megy a csapatnak. Én vagyok a meccsek esélyese, de egyszerüen kiakpok még a lakatlan szigetektõl is.. Ez miért van? Komoylan kezdem azt hinni, hogy a játék elején elmodnja hogy mire lehetek képes, és azt sehogy se tudom túlszárnyalni. Bezzeg a Milan, Fiorentina, Inter trió 5-0, 6-0-ákra nyernek. Próbáltam már rengetek felállást, beállítottma emberfogást, stb. midnent, edzésterv is külön-külön van védõknek, csatároknak stb. De semmi. Nem tudtok segíteni? Nagyon örülnék neki!

Sok sikert mindenkinek!!
kraawz
(Y)
Végre az egész világon scoutolhatok 😛 Szerzek még 1-2 szkáucsot és reszkess európa, jön hozzám az összes pattanásos képû 😄

Srácok a scoutnál és az assist managernél melyek a legfontosabb értékek?
Gunnersboy

<#gonosz1>

kraawz
TV-s jogdíjakért kaptam 30M fontot,de mint 07ben,ezt is havi leosztásban kapom meg. A cél a kiesés elkerülése,és erre kaptam 12.5M font átigazolási keretet 😛 , meg megemelték fizetési keretet 120e -rõl 220ra.

kraawz
Dzsudzsákért bejelentkezett Porto meg Aston villa is 9-9M fontért 😮
Aaritalo értéke is már 8M font. Csak egyikse enyém 😄

kraawz
Na egy újítást fedeztem fel ami szintén nagyon tetszik
Mikor felajánlom egy játékosomat különbözõ kluboknak, akkor egy üzenetben megjelenik az összes klub,hogy mért nem fogadtál el az ajánlatot . ( ár , fizetés ,van jobb stb... )

kraawz
östlünd 😄
most hogy feljutottam PLbe,szinte az összes játékosom értéke megduplázódott. Ien 800k-s csatárból 2.5M font , 100e ifibõl 1.5M stb...

Gunnersboy
no, ugylátszik de Jong nemvolt hosszúéletû, egyszerûen nem illett a csapatba, télen távozik, viszont szezon végén jön Bueno 😊

Gunnersboy
valaki tudna mondani egy pengés jobbszélsõt 0,5-1 millió értékben?😄D

DaMarcus
de jó hír h richards ha minden jól megy nálam marad 😊

DaMarcus
sturridge-nak az a 6s osztályzat csalóka mer jobban nyomta mint huntelaar
egyébként harper kivédte a szememet is az az egygól is egy távoli elano bombából esett
õk meg vertek két bombát és egy bomba volt még amibe beleugott smith lesen (!!) és az lett a harmadik ráadául azt smithnek adták :|