Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
valahogy nem jön be...
2006ban jóvolt itt nem tetszik...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

miki36
ne utáld, minél nehezebb a bajnokság, annál nagyobb öröm feljutni😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
Szevasztok!
Örömmel láttam Gabber hozzászólásait😊
jöhetnél néha szintet emelni😊

egyébként ma toltam a cordobával elég sokat, nagyon nehéz lesz benntartani a gárdát a 2. osztályban...majd mindenki le tud minket focizni a pályáról, aztán 3 fordulóra hirtelen tudunk focizni...nem értem
idegnyugtatáskén kicsit a fradis mentést is folytattam😊
na de most benntartom a cordobát(egyre jobban utálom a spanyol bajnokságot...)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

GTheo
Utsó 4 meccsemet 1-0ra nyertem, abból 3mat úgy h a 85dik perc után rúgtam gólt, bajnokságban 3 ponttal a mu mögött vagyok, de õk 2 meccsel többet játszottak, forma nagyon nincs, de remélem belelendülünk, uefában továbbmentünk 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hunbasser
szia

ReaL MaDRid x siempre

Csövi! Miért nincsenek a játékosoknak arcképei?
DONGUBA
sziasztok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

cory11
az ajaxos mentésemben nekem is stabil kezdõ volt csak utánna leigazoltam Marcelot és eléngedtem a Manchesterhez.

derley
magyarul rohadtul nem te nevelted ilyenné...csak ilyennek generálta a játék.....:S:S

derley
azt nem vágom, h azt írtad h 4edzõ edzette eddig(2éve tolod==>1edzõ per fél év), de a linkelt képeden viszont még csak 2006 van:Sszóval itt vmi nagyon nem stimmel:S

nézd mega alinkelt anyagot😊 elképedz majd😊

jöhet a Marseille

derley
helyesírás<#eljen>😄keményen írsz, amire rájöttem 1-2mondatod jelentésére...😄amugy emanuelson szerintem is nagyon jo kis pléya😊

nem tok képet feltötlei szal egy tárhelyre felnyomtama képet mien elsz majd 1-2 éven beklül😊 szal akit érdekel szedje le 200kb kb😊

http://www.sendspace.com/file/c7zt7u
Nekm 2 kedvenc pléjám van egyik kerlon ki teknikás értékeit ne nézve is mert kel neki vagy 3 év mig nézen ki valahogy de a pályán pff😊 de sztem nem kel bemutani és amásik😊 Az urby emulason áhh ezt a gyereket már az fm 2005ben is szeretm mdig gyurogatom😊 de most hogy 2 éve játszoma barszával azota nagyon keményen edzetem és a legnagyob sztárokat igazolom hogy nevelje😊 fél év per edzö !!! magyarán 4 sztár edzete köztük roberto carlos vagy heinze !! De a lényeg az hogy megérte nagyon foglakoznom vele mert most néztem az fm scoutot a PA -ja elérte a 200 at😊) és értékei egyenletesen nönek és mind 16-18 közt mozog 😊) Szal csak ajánlani tom😊 megnéztem irto brutális lesz nekem😊 ÉS HOGY ETZT MIÉRT IRTAM LE?😊 SZTEM HOGY UNATKOZOM😊) Kis élmény beszámálot tartotam😊 grat midenkinek csáo😊 jah és aki ehez füzne valamit az irhatna kiváncsi vok más tapasztalatokra😊képet megbrobálok tolni😊)
Holdpro
10 ember ellen megy.. talán legerõsebb csapat ellen..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

egyetlen egészséges csatárom gólt lõtt:

nagyon rossz meccs volt de nyertünk

nem rossz
töltöm a Borot

Grat Sieder,Holdpro
Holdpro jó lesz az sok sikert.

Holdpro
Na talán elindul valami, a Bajnokság elsõ meccse..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

derley
1-2 év, és a hazai csapatok közt nem lesz ellenfeled😊

derley
néha 1-2 napra pihentetem, de aztán folytatnom KELL😊ez az a játék amit nem tudok megunni már hosszu évek óta😊

siederhird
Jó azért ez az eredmény😊

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Holdpro
Ennél csak jobb lehet <#vigyor4>

miki36
lesz még jobb is😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Holdpro
Fradi elkalapált 3-0ra <#szomoru1>

turpert
nagy grat

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Holdpro
ÓÓÓ Fradit kaptam Kupa 2. körében..

Holdpro
Nem értem miért ilyen nehézkes

siederhird
Tribal skin. Itt a link:
http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=file&fileid=3892

Holdpro
ez milyen skin ?

cory11
na tegnap este csak kezdtem egy új gammát a Kölnnel.
Igazolások:Kerlon,Bruno Mezenga,Dzsudzsák,Kisliy,Álamo,Osei õk jöttek.
Chihi,Mitreski,Madsen õk mentek.7 forduló után 3.vok a kupában a második körben a Gladbachot kaptam.

siederhird
Nagy meccs volt:

cory11
na tegnap este csak kezdtem egy új gammát a Kölnnel.
Igazolások:Kerlon,Bruno Mezenga,Dzsudzsák,Kisliy,Álamo,Osei õk jöttek.
Chihi,Mitreski,Madsen õk mentek.7 forduló után 3.vok a kupában a második körben a Gladbachot kaptam.

versacce
banyek ti nem unjátok még az fm-et?én most re4-ezek

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

Holdpro
Alakul de még mindig gyengusz

az a rating nem sámli😛
Gratula mindenkinek mégegyszer,jó játékot kívánok elõre is

(mentem ki stadionba focizni,meg este kertiparti haverokkal)

Fyrex
alap 😊)

Avanti Crociati!

siederhird
Grat!<#worship><#worship>
A ZTE elleni meccsheez is grat.

miki36
Bodmer hatalmas vétel, én már csak tudom😊
Még a Bordeaux-os játékomban vettem meg, szinte sohasem volt sérült és 4x lett az év játékosa. BL év csapatában is volt, és ilyen 7.6/7.7-es átlagai voltak. Emellett fejelni is nagyon tud, nem is emlékszem már hány gólt fejelt... Francia válogatottban stabil kezdõ volt...

Nekem most vagy 5 millám ráment,hogy staffet kirúgdostam,aki nem kellet.
Bajnokságot simán vezetem,BLben 4 forduló után továbjutottam 😊

GTheo
Barcás mentésben 200/200as vok 😛😛
Most Tottenhammal naonnaon megy, 1vereség a bajnokságban a pooltól, 1 döntetlen és a többit mind nyertem, asszem 7-8dik forduló körül vagyok, chelseat, MUt idegenben bevertem 2-1re...😛
Tottenhamnál is bõvitík nemsokára a stadiont 😛
Érkezett: Elano 16milla, Bodmer 11milla, César Delgado 6milla.
Ment: Lennon 21milla.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

55,000 -> 75,000
Edzéslehetõségeimet szintén javítják

Holdpro
Alakul 2. meccsen már a frissen igazoltak is játszottak 😄 Köztük Vasile Miriuta 😄

1300négyzeméter -.-

most nézem hogy Nigueznek is lejár a szerzõdése elhozom õt is😊most a Cordobánál van kölcsön.köszi a gratokat

Mekkora lesz a stadion?

Egész jó,már 183/200as edzõ vagyok. Mire megépül új stadion,én is maxon leszek 😛

Csa. az lenne a problémám hogy haverommal játszanék neten de nem tudok csatlakozni hozzá mert amikor beirom a hálo cimet akkor kilép és kiirja hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez. Beállitottuk a szerverként futtatni-t a tüzfalakat is kikapcsoltuk de nem jó. Ha ö csatlakozik hozzám akkor minden megy csak lassú ezért probálnánk hogy ö a szerver. Valaki lécci segitsen!!! elöre köszi
miki36
😮 azta<#wow1><#worship>
hatalmas grat!