121242
Football Manager
  • ForzaInter
    Hi, grat minenkinek!

11 foruló után így állok:

• Gunnersboy
    valaki pls német és osztrák ligához egy mezcsomagot, logocsomagot linkeljen, köszi előre is:)
  • PetruZ
    Nem neked szólt (ld. hozzászólások jobb alsó sarka). :)
  • PetruZ
    Egyszerre 20-30 liga fut 15-20 országból, mind playable (és nem view only) szinten. Az adatbázis medium méretű (azaz ennyi ligával kb. 65,000 játékos és 7500 klub van benne). A detail level az "continental" szintű (vagyis az európai ligák full részletességűek).
    Mit hagytam ki?
  • 0202milan
    ezt h érted?
  • Ars3nal
    gondolom nem legjobb reszletessegen szimulalod meccseket
  • 0202milan
    bocs,22 fordulóval a vége elött
  • 0202milan
    Hello!!!uj vok itt,remélem nem baj,h regeltem!!!én is megszállotja vok az FM nek,ahogy is többen is:D van egy milanos savem,ahol 5 éve nincs kihivóm és kihivásom se,minden az enyém!!!!gondoltam,elkzedek eggyet a fiorentinával!!-19röl:célom az uefa kupa helyezés volt,rosszabb esetben a bentmaradás!!!!elsö 5 meccsböl 1 pontom lett!!!!aztán a köv 11 böl 27!!!most a 17. helyen állok!!!!32 fordulóval a vége elött az uefa hely 16 pontra tölem!!!remélem meglesz!!!eladtam luca toni-t,h kellöképpen tudjak erösiteni(de h toni elment,azzal részben gyengültem is!!!)jött:pasanen,vanden borre,bojan,cardenas,higuain!!!!
    remélem meglesz az uefa hely!!!

Ui:üdv
  • SeLFisCH
    vagy egyszeruen a virtualis meghajtodban nem az FM van

nagy gratulacio somanak,hunbassernek zakinak es zenszkijnek
    alig varom hogy tephessek haza
  • Zenszkij
    Kéri az eredeti cd-t. Patchelted, akkor nem jó verziójú a mentés, vagy, ha nem eredetivel játszottál és abban mentetted el, de most eredetiben nyomod, akkor az a baj..
  • Fyrex
    HELP PLS! mentés betöltésnél ezt írja ki, és kilép...
  • Zenszkij

Az isteni Atléticó Madridom 2015-ben:

• gilgames00
    lejtett a hazai pálya..
  • soma22
    így könnyen elsők.kapus és védő kiállítás...nyomorodjanak meg
  • soma22
    nincs neki sajna
  • gilgames00
    ezaz Andrade gyerek qrva jól tolja,van Eu-s útlevele?:)mert ha csak perui van akkor buktam...
  • soma22
    hááát, azért az élet nem fenékig tejfel:D
  • gilgames00
    Jól látom,könnyebben megy mint a 3.osztály?:)Ebből Bundesliga lesz..sok sikert!
  • soma22
  • PetruZ
    Én meg egy kicsit hanyagolom most a témát. Amikor a Vasas nyeri az NB I-et és az Újpest simán kizúg, Fergusont és Wengert kirúgják a PL-ből, és 35-45%-os rossz kapusok elkezdenek sorozatban "brilliant save"-okat, meg "somehow fingertips it"-eket játszani, akkor ott már valami gáz van... :(
  • ForzaInter

izzítom a wes bromot:D
  • hunbasser
    Portsmouth ellen ugyanazt a taktikát és keretet küldtem hadba mint az MU ellen,de ez most csak egy 1-1-re volt jó.idegenben mondjuk nem rossz.
    a visszavágón viszont 2-2 lett rendes játékidőben,tehát hosszabbítás.Portsmouth megszerzi a vezetést,3-2 :S kiegyenlítek,majd a 121.percben beállítja a végeredményt Volz :)

a képen csak 120.percet ír,de a 120:25-kor született a találat

itt a kép:

ezzel továbbjutottam az 5.fordulóban,ahol majd a Pool lesz az ellenfelem.őket is megvertem már idén egyszer,szóval még bármi lehet,meg bajnokságban is csak 7.-ek(pont ők állnak előttem,de egyel kevesebb meccset játszottam és egyenlő a pontszámunk)
  • nemanda
    Nekem most semmit se adott a vezetőség igazolni pedig jól jött volna:S:S
    Nekem volt már hogy bejött a passzfókusz átállítása, de még a célember beállítása is hasznos lehet. Pl. ha az ellenfél védője jól fejel de gyengén szerel és a csatárod jól cselez akkor érdemes beállítani hogy lábhaz kapja a labdákat.
  • hunbasser
    na,én is fm-ezek kicsit.az MU elleni 4-0-ás győzelmem után most nagyon fel vagyok bátorodva :) Portsmouth jön az FA kupában,remélem meglesz(meg a plussz pénz sem jönne rosszul)

mit gondoltok:jó az,ha telitömöm a tarcsit kiöregedő jó játékosokkal?gondolok itt Pembridgere,Radzinskire,Acunára,Guardiolára,de van még pár jó játékosom,akik nem férnek még a padra sem.ezért gondoltam erre,mert a tarcsira ráférne egy kis erősítés,de gondolom ez a játékosoknak nem tesz jót.így meg viszont meccshiányuk lesz,ha nem játszatom őket.kölcsönadni meg nem akarom őket,mert folyamatosan rotálok,meg hogyha vki lesérül vagy megy válogatott meccset játszani,akkor kell vki pótlásnak.
  • G.Freeman
    ez egyértelmű, de mondom 0-ért ajánlottam akkor se jelentkezett senki ?!
  • Levike25
    nekem az elnök nem igazolt még senkit. aki nagyon jól tolja most nálam mooron kivül az sivok, petrov a jobb tkp helyen, és n'zogbia. kerzhakov is nagyon jó csak most a nagy sérülés hullámban ő is elesett 2hónapra!
    Viszont ami bosszant, hogy minden idegenbelu meccsem döntetlen!Otthon m,egverek mindenkit cselzit 3-1re poolt 4-1re, és idengenben meg döntetlenek!most kipróbálom azt, hogy a kpsort (sivok, gago/barry, motta) hátrahúzom vkpra, és a védelmet kicsit mélyítem. kiváncsi vagyok bejön e idegenben!
    Azt mondja meg valaki, hogy megéri e passz fókusszal babrálni?szél közép vagy vegye?melyik a bevállt angliában?
  • b4rc4
    köszi! :) megvilágosúltam
  • gilgames00
    Ez mi?Leginkább off...
  • b4rc4
    Srácok, ez mi?:S:S:S:
  • Ars3nal
    ennyi erővel mindenkiét átrakhatod 1re is...
  • nemanda
    én Diego Cavalierit tervezem a Palmeirasból, 23 éves portás. Steven Taylort én is leigazoltam, de most vagyok dec. 27én és még semmi pénzt nem kaptam:( Luke Moore-t játszatom rendesen, most olyan 15 körül van. Micah Richards-ot szeretném leigazolni Taylor mellé, mert róla kapok elég sok gólt. Kevin Nolan-t elnök augusztusban csak úgy leigazolta, mert hogy ha én nem igazolok sztárt akkor majd ő fog. Végülis jobb oldalra bejött és kb 5 gólt lőtt már:D
  • Zenszkij
    Bocs, tudom, hogy off, de a tegnapi görög meccset látva a mai napon Gera finishingjét, befejezését 4-re állítottam be az editorba :).
  • Zenszkij
    A játékos paneljénél van egy ilyen opció, hogy offer to clubs, ami annyit tesz, hogy beajánlod a játékost a világ csapatainak. Így próbálkozz.
  • zaki
    :DDDDD
  • ForzaInter
    grat

dik osz még megígéri msn-en hogy segít erre lelép:SS
  • zaki
    Kezdtem egyet a Leigh csapatával, most ért véget a bajnokság:

Cél minnél feljebb jutni... :D
  • b4rc4
    mostmár értelek:D eddig nemvolt magyar csapatom.. :P de mostmár értem mért kell jo nagy keret.. :D
  • b4rc4

Alakul... :)
  • zaki
    Vagy a perui Erick Delgado.
  • Ars3nal
    Rowen Fernandez se rossz kapus ám:) es csak 600e