Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2006ban jóvolt itt nem tetszik...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Örömmel láttam Gabber hozzászólásait😊
jöhetnél néha szintet emelni😊
egyébként ma toltam a cordobával elég sokat, nagyon nehéz lesz benntartani a gárdát a 2. osztályban...majd mindenki le tud minket focizni a pályáról, aztán 3 fordulóra hirtelen tudunk focizni...nem értem
idegnyugtatáskén kicsit a fradis mentést is folytattam😊
na de most benntartom a cordobát(egyre jobban utálom a spanyol bajnokságot...)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
jöhet a Marseille
http://www.sendspace.com/file/c7zt7u

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
nagyon rossz meccs volt de nyertünk
töltöm a Borot
Holdpro jó lesz az sok sikert.

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=file&fileid=3892
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Igazolások:Kerlon,Bruno Mezenga,Dzsudzsák,Kisliy,Álamo,Osei õk jöttek.
Chihi,Mitreski,Madsen õk mentek.7 forduló után 3.vok a kupában a második körben a Gladbachot kaptam.
Igazolások:Kerlon,Bruno Mezenga,Dzsudzsák,Kisliy,Álamo,Osei õk jöttek.
Chihi,Mitreski,Madsen õk mentek.7 forduló után 3.vok a kupában a második körben a Gladbachot kaptam.
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

Gratula mindenkinek mégegyszer,jó játékot kívánok elõre is
(mentem ki stadionba focizni,meg este kertiparti haverokkal)
A ZTE elleni meccsheez is grat.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Még a Bordeaux-os játékomban vettem meg, szinte sohasem volt sérült és 4x lett az év játékosa. BL év csapatában is volt, és ilyen 7.6/7.7-es átlagai voltak. Emellett fejelni is nagyon tud, nem is emlékszem már hány gólt fejelt... Francia válogatottban stabil kezdõ volt...
Bajnokságot simán vezetem,BLben 4 forduló után továbjutottam 😊
Most Tottenhammal naonnaon megy, 1vereség a bajnokságban a pooltól, 1 döntetlen és a többit mind nyertem, asszem 7-8dik forduló körül vagyok, chelseat, MUt idegenben bevertem 2-1re...😛
Tottenhamnál is bõvitík nemsokára a stadiont 😛
Érkezett: Elano 16milla, Bodmer 11milla, César Delgado 6milla.
Ment: Lennon 21milla.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Edzéslehetõségeimet szintén javítják