121242
Football Manager
-
#109393 igysem megy,a és frissitettem már több x is!!!egyébként ti töltöttetek le edzéseket???mrt én töltöttem le,de nem tom hova és mit kell rakni!!!ebben nem vok jó!!tudna vki segiteni?? -
Csesza #109392 jobb klikk, kép megjelenítése, és ha ugy sem jön be akkot frissítés...
am, nekem is és roppant idegesítő -.- -
#109391 az az imageshack-es béka, lehet mert kiveszem az url, majd legk nem fogom(bár én látom a képeket). Az eredményért grat, visszavágón 3-at kaptam, Madar 1. percben pirosat kapott, később Böőr is kiállt szal eléggé lealáztak, mind1, most sorsoltak Uefa kupában, Basel-t kaptam... -
#109390 nekem mikor mindig irsz,megjelenik ilyen béka angol irással!!!ez csak akkor van mikor képet teszel be??ezt mi okozza??
egyébként az elsö meccsemen nyertem sofiában 0-1 re sidibe góljával -
#109389 ...vegyes érzelmekkel zártam a selejtezőt, beálltam kontrákra, Ajax elhúzott 3-0ra az első félidőben. Lehordtam a csapatot az öltözőben, és lett is némi eredménye, voltak is helyzeteink a 2. felidőben+1 sidibe gól, de Huntelaar meglógott egy kontra végén és ennyi is volt. Helyzetkihasználás, papírforma, elszállt remények.
-
#109388 hát könnyebb mint az ajax :) -
#109387 Na,továbbmentem a soligors ellen!!!már a meccs elött tudtam,h kivel fogok jáccani a 3.selejtezö körben--az ellenfél--->a levski sofia lesz!!!sztem nem olyan nehéz,egy kis szerencse,és bennt vok a csoportkörben!!! -
#109386 uhh,5 gól,még 34 évesen is :) grat
nálam is kora ellenére vezette a házi góllövőlistát,amíg le nem sérült cirka 5 hónapra :||| -
#109385 Soma,nem bánnád,ha beleírnám a banner bal alsó sarkába,h a képszélesség nem lehet 750 pixelnél nagyobb?
csak ezt vhogy szépen,tömören meg kéne fogalmazni pl azért is,mert pl én ha nem szükséges,nem rakom be az egész képet,csak kivágom a lényeget,így hogyha kírjuk,h "a kép mérete 750x663 legyen",akkor lehet,h aki nem rakja be az egész képet,az is átméretezi ekkorára,és az elég csúnya lenne :\\\
ha meg csak a lényeget vágom ki,akkor is a szélesség több mint 800 px,és akkor is ronda a kép,mert átméretezi az sg,és mindig rá kell kattintani a képre.
bocs,h sokat írtam :D -
#109384 Köszi, Bl-ben Apollon Limassol-t 4-1es összesítéssel(2-0,1-2) kivertem, jön az Ajax a csoportkörbe jutásért -
#109383 McBride az egyik kedvencem! :) Egy régebbi meccsem vele:
-
#109382 Halmosit meg Komlósit én nem adtam volna el,de hát te tudod.
egyébként grat,jó vagy,csak így tovább. -
#109381 Változóan felhős lesz az ég, eleinte még elszórtan kialakul zápor, zivatar.
Úgy hogy,derűs,szép-jó estét kívánok mindenkinek :)
kivertük az FA kupából a 'Poolt,így a negyeddöntőben vagyok már
és hál' istennek kezdenek felépülgetni a játékosaim,persze 4-5 sérült így is van mindig :\ de mostmár McBride is bevethető >) -
#109380 Szuperkupa visszavágó:
-
#109379 -
#109378 ...és ők jöttek:
-
#109377 Nemsokára vége az átigazolásoknak, akiket eladtam:
-
#109376 első tétmeccs, Magyar Szuperkupa:
-
#109375 jaja csak a Bányász:DDDDDDD
thx
Mirjuca da beszt
-
#109374 Tatabánya ?? :DDDD
Nagy grat! -
#109373 vegre megtalaltam a csapatot hosszu ido utan amivel jo jatszani
-
#109372 Lokival kezdtem, eddig jött:
Horváth Levente+Rabóczki -
#109371 Hát pedig igy van!!!! -
#109370 Fradival én az első edzőmeccsemet a Juventussal játszottam... Kell nekik fizetni egy kicsit, és akkor talán eljönnek.
Thx. -
#109369 arra befizetek ha első évben ezekkel te edzőmeccset játszol.
zaki:
szépséges -
Így állok. Pedig sok volt az X, meg a vereség... -
#109367 Nah, pár hónap szünet után megint belekezdek valamibe, szép az új banner -
#109366 opp,ezt egy kicsit sokszor küldte(m) el!!!bocsesz!!!:D -
#109365 Közben a fiorentinás játékom mellett elkezdtem egy dvsc-s játékot,mondván,h kipróbálom magamat a magyar ligában is!!!érkezet:hrepka,balogh béla,lázok,józsi györgy!!!megnyertem a szuperkupát is!!!a bl selejtezöben a s.soligors az ellenfelem!!!sztem meglesz a továbbjutás!!!rendezek még egy baratságos tornát is,ellenfelek:arsenal,lpoolman. utd!!!
-
#109364 Közben a fiorentinás játékom mellett elkezdtem egy dvsc-s játékot,mondván,h kipróbálom magamat a magyar ligában is!!!érkezet:hrepka,balogh béla,lázok,józsi györgy!!!megnyertem a szuperkupát is!!!a bl selejtezöben a s.soligors az ellenfelem!!!sztem meglesz a továbbjutás!!!rendezek még egy baratságos tornát is,ellenfelek:arsenal,lpoolman. utd!!!
-
#109363 Közben a fiorentinás játékom mellett elkezdtem egy dvsc-s játékot,mondván,h kipróbálom magamat a magyar ligában is!!!érkezet:hrepka,balogh béla,lázok,józsi györgy!!!megnyertem a szuperkupát is!!!a bl selejtezöben a s.soligors az ellenfelem!!!sztem meglesz a továbbjutás!!!rendezek még egy baratságos tornát is,ellenfelek:arsenal,lpoolman. utd!!!
-
Zenszkij #109362 Grat, szép teljesítmény. Nálam a spanyol ligába legalább 92-93 pontot kell szerezni, hogy megnyerjem a ligát, mert mindig van egy agárcsapat aki jön vele, pl barca, pl Villareal vagy R. Madrid. 90 ponttal most lettem második pfff az Atleticoval. -
#109361 Íme 2007-08
-
#109360 Hi all!
Na végeztem a 2.évemmel a JUVENTUS-al (ezt főleg SeLFisCH-nek ajánlom mert ő is 2.lett)Feljutás után 2.LETTEM a Verhetetlen INTER mögött
1. Inter 90p
2. JUVENTUS 81p
3. Roma
4. AC Milan :D
Most majd Bajnoki Címre hajtunk és BL minnél tovább, tavaj UEFA KUPA Negyeddöntőig jutottam "csak" a Seria B ből f.jutó csapattal.
Igen nagy Erősítések történtek, ÉrKeZett: KLOSE, G.Johnson, De Sactis, Doni Ingyen -
#109359 ez így van rendjén (legalábbis a gép szerint) -
Zenszkij #109358 Ez a tetü gép miért mindig 4 percet hosszabbít, ha 1 góllal vezetek? -
Zenszkij #109357 2015-ben ő a kezdő kapus, spanyol és persze ami fontos, saját nevelésű a srác.
-
#109356 Bernabé-ról mutatsz egy képet ? -
#109355 grat! -
#109354 nemarragondolok, ballitasokba van egy olyan hogy meccsek lejatszasa vagy mi az gondolom gyors(kisebb valósághűség)-en van, nalam akkor csinal hulyesegeket