121242
Football Manager
  • 0202milan
    igysem megy,a és frissitettem már több x is!!!egyébként ti töltöttetek le edzéseket???mrt én töltöttem le,de nem tom hova és mit kell rakni!!!ebben nem vok jó!!tudna vki segiteni??
  • Csesza
    jobb klikk, kép megjelenítése, és ha ugy sem jön be akkot frissítés...

am, nekem is és roppant idegesítő -.-
  • zorrobomber
    az az imageshack-es béka, lehet mert kiveszem az url, majd legk nem fogom(bár én látom a képeket). Az eredményért grat, visszavágón 3-at kaptam, Madar 1. percben pirosat kapott, később Böőr is kiállt szal eléggé lealáztak, mind1, most sorsoltak Uefa kupában, Basel-t kaptam...
  • 0202milan
    nekem mikor mindig irsz,megjelenik ilyen béka angol irással!!!ez csak akkor van mikor képet teszel be??ezt mi okozza??

egyébként az elsö meccsemen nyertem sofiában 0-1 re sidibe góljával
  • zorrobomber
    ...vegyes érzelmekkel zártam a selejtezőt, beálltam kontrákra, Ajax elhúzott 3-0ra az első félidőben. Lehordtam a csapatot az öltözőben, és lett is némi eredménye, voltak is helyzeteink a 2. felidőben+1 sidibe gól, de Huntelaar meglógott egy kontra végén és ennyi is volt. Helyzetkihasználás, papírforma, elszállt remények.

• zorrobomber
    hát könnyebb mint az ajax :)
  • 0202milan
    Na,továbbmentem a soligors ellen!!!már a meccs elött tudtam,h kivel fogok jáccani a 3.selejtezö körben--az ellenfél--->a levski sofia lesz!!!sztem nem olyan nehéz,egy kis szerencse,és bennt vok a csoportkörben!!!
  • hunbasser
    uhh,5 gól,még 34 évesen is :) grat

nálam is kora ellenére vezette a házi góllövőlistát,amíg le nem sérült cirka 5 hónapra :|||
  • hunbasser
    Soma,nem bánnád,ha beleírnám a banner bal alsó sarkába,h a képszélesség nem lehet 750 pixelnél nagyobb?

csak ezt vhogy szépen,tömören meg kéne fogalmazni pl azért is,mert pl én ha nem szükséges,nem rakom be az egész képet,csak kivágom a lényeget,így hogyha kírjuk,h "a kép mérete 750x663 legyen",akkor lehet,h aki nem rakja be az egész képet,az is átméretezi ekkorára,és az elég csúnya lenne :\\\
    ha meg csak a lényeget vágom ki,akkor is a szélesség több mint 800 px,és akkor is ronda a kép,mert átméretezi az sg,és mindig rá kell kattintani a képre.

bocs,h sokat írtam :D
  • zorrobomber
    Köszi, Bl-ben Apollon Limassol-t 4-1es összesítéssel(2-0,1-2) kivertem, jön az Ajax a csoportkörbe jutásért
  • zorrobomber
    McBride az egyik kedvencem! :) Egy régebbi meccsem vele:
  • hunbasser
    Halmosit meg Komlósit én nem adtam volna el,de hát te tudod.

egyébként grat,jó vagy,csak így tovább.
  • hunbasser
    Változóan felhős lesz az ég, eleinte még elszórtan kialakul zápor, zivatar.

Úgy hogy,derűs,szép-jó estét kívánok mindenkinek :)

kivertük az FA kupából a 'Poolt,így a negyeddöntőben vagyok már

és hál' istennek kezdenek felépülgetni a játékosaim,persze 4-5 sérült így is van mindig :\ de mostmár McBride is bevethető >)
  • zorrobomber
    Szuperkupa visszavágó:

• zorrobomber
  • zorrobomber
    ...és ők jöttek:

• zorrobomber
    Nemsokára vége az átigazolásoknak, akiket eladtam:

• zorrobomber
    első tétmeccs, Magyar Szuperkupa:
  • Ars3nal
    jaja csak a Bányász:DDDDDDD
    thx

Mirjuca da beszt

• Atesz89
    Tatabánya ?? :DDDD
    Nagy grat!
  • Ars3nal
    vegre megtalaltam a csapatot hosszu ido utan amivel jo jatszani

• zorrobomber
    Lokival kezdtem, eddig jött:
    Horváth Levente+Rabóczki
  • 0202milan
    Hát pedig igy van!!!!
  • zaki
    Fradival én az első edzőmeccsemet a Juventussal játszottam... Kell nekik fizetni egy kicsit, és akkor talán eljönnek.

Thx.
  • soma22
    arra befizetek ha első évben ezekkel te edzőmeccset játszol.

zaki:
    szépséges
  • zaki

Így állok. Pedig sok volt az X, meg a vereség...
  • zorrobomber
    Nah, pár hónap szünet után megint belekezdek valamibe, szép az új banner
  • 0202milan
    opp,ezt egy kicsit sokszor küldte(m) el!!!bocsesz!!!:D
  • 0202milan
    Közben a fiorentinás játékom mellett elkezdtem egy dvsc-s játékot,mondván,h kipróbálom magamat a magyar ligában is!!!érkezet:hrepka,balogh béla,lázok,józsi györgy!!!megnyertem a szuperkupát is!!!a bl selejtezöben a s.soligors az ellenfelem!!!sztem meglesz a továbbjutás!!!rendezek még egy baratságos tornát is,ellenfelek:arsenal,lpoolman. utd!!!

• 0202milan
    Közben a fiorentinás játékom mellett elkezdtem egy dvsc-s játékot,mondván,h kipróbálom magamat a magyar ligában is!!!érkezet:hrepka,balogh béla,lázok,józsi györgy!!!megnyertem a szuperkupát is!!!a bl selejtezöben a s.soligors az ellenfelem!!!sztem meglesz a továbbjutás!!!rendezek még egy baratságos tornát is,ellenfelek:arsenal,lpoolman. utd!!!

• 0202milan

• Zenszkij
    Grat, szép teljesítmény. Nálam a spanyol ligába legalább 92-93 pontot kell szerezni, hogy megnyerjem a ligát, mert mindig van egy agárcsapat aki jön vele, pl barca, pl Villareal vagy R. Madrid. 90 ponttal most lettem második pfff az Atleticoval.
  • Markov
    Íme 2007-08
  • Markov
    Hi all!
    Na végeztem a 2.évemmel a JUVENTUS-al (ezt főleg SeLFisCH-nek ajánlom mert ő is 2.lett)Feljutás után 2.LETTEM a Verhetetlen INTER mögött
    1. Inter 90p
    2. JUVENTUS 81p
    3. Roma
    4. AC Milan :D

Most majd Bajnoki Címre hajtunk és BL minnél tovább, tavaj UEFA KUPA Negyeddöntőig jutottam "csak" a Seria B ből f.jutó csapattal.
    Igen nagy Erősítések történtek, ÉrKeZett: KLOSE, G.Johnson, De Sactis, Doni Ingyen
  • DaMarcus
    ez így van rendjén (legalábbis a gép szerint)
  • Zenszkij
    Ez a tetü gép miért mindig 4 percet hosszabbít, ha 1 góllal vezetek?
  • Zenszkij
    2015-ben ő a kezdő kapus, spanyol és persze ami fontos, saját nevelésű a srác.

• franc0
    Bernabé-ról mutatsz egy képet ?
  • hunbasser
    grat!
  • Ars3nal
    nemarragondolok, ballitasokba van egy olyan hogy meccsek lejatszasa vagy mi az gondolom gyors(kisebb valósághűség)-en van, nalam akkor csinal hulyesegeket