Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
monnyuk nekem még tuti nem maxos, szm ez volt az elsõ fejlesztés

nah de most rágyurunk

stadiont meg nyáron nem engedte fejleszteni az önkormányzat v haláltuggya mi 😞

Avanti Crociati!

Ugyanakkor nyeri meg klub vb-t ,mint én. Aztán meg ez is. Menjémá' 😄

Fyrex
heyy, ne kopizz 😄D

Avanti Crociati!

Fyrex
így jártak 😛 még csak 1-0 ezzel szal szavuk nem lehet

Avanti Crociati!

Felújították edzséslehetõségeket meg ifi lehetõségeket is.Edzsélehetõségek max-on vanak (top) , ifi csak excellent,de kértem h fejlesszék tovább és mért is ne. /spam

szegény Palermo😛

Na a Realnak eladtam Alamot 6M euroert, +25% köv eladásból. Akinfeev meg Costil nagyon halovány,Canizares szintén. Majd kellesz egy 3. kapust néznem,ha Canizares visszavonul,de még nem tervezi hálistennek.
Még a másik pleja Sosa,akit el akarok adni.2.5éve vettem 1.2M euroert,most 8M euro. Csak Kerlon-Dagoberto-Vela mellé közel sem fér be. 10M + 25% körül megpróbálom eladni 😊

Fyrex

Avanti Crociati!

FM2007 egyik legjobb védõje -

Fyrex
én az elõdöntõn naívan szabira mentem, mondván japán kiscsapat... 0-0 után büntetõkkel 2-3mal épphogy továbbmentünk XD

Avanti Crociati!

cory11
az ajaxszal háromszor nyertem meg a klubvbt.az egyik elõdüntõben én is a DC unitedet kaptam és szegényeket csúnyán 12-0ra vertem, abból Higuain rúgott ötöt.

örülj. Megvan a 3 pont

grat.
Én is ebbena pillanatban nyertem meg,2:0 River ellen. Elõtte D.C. Unitedot vertem 3:0ra. Riverbõl viszont kiszúrtam egy 22 éves AMR-t,kiv. vok mennyiért engedik!

Fyrex
zsinórban harmadszor 😊

egyébként gratulálok mindenkinek!!

Avanti Crociati!

Holdpro
Most ennek örüljek vagy nem realitás ? 2-0 után kiállítják Demét.. aztán 3-0 után 2. piroslapot is megkapták.. Iszonyat sok lapot kapott a Fradi..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

nemaz 😄 Én írtam h kicsit idétlenül fogalmaztam meg minden bevezetés meg vége nélkül a #106399 üzenetem.

Holdpro
Ja már értem, én vagyok a hülye hogy kis Budafokkal kezdek ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

öö kicsit idétlen 😄 3. évemben vagyok Valenciaval. ELsõ évben bajnok,kupagyõztes,spanyol-kupagyõztes,BL 2. helyezés. 2.évben BL gyõzelem és bajnoki 2. helyezés,és szuperkupa gyõzelem tavalyi évrõl 😊 Idén meg európai-szuperkupa van meg,klub-vb nemsokára jön.

Idén viszont Ajaxtól és Arsenaltól tartok nagyon. Arsenal 6 meccsen rúgott 21 gólt,1et kapott. Ajax-nál meg Huntelaar,Iaquinta,Bodmer,Ewethon és társai :|

Holdpro
hehh ? valamirõl lemaradtam ?

Nálam 2 hét és klub-vb,remélem megnyerem,már csak ez hiányzik😛
Egyébként idén 24 tétmeccset játszottam(15 bajnokság,6Bl,2panyol kupa,1 euópai-szuperkupa) és még nincs vereségem.

cory11
szerintem UPC-s net van neki és a Upc szarakodott és megszakadt a kapcsolat neki.

derley
hát..asjdpokjsadéklasja...találd ki te is h mit akartam írni...kb a te írásod is ilyen...amugy meg olvasd el a #106359 és a #106360...

siederhird
Úgy néz ki az odavágón minden eldõlt:

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

olympus
?

Divatcsapatok OLÉ!

tegnap mutam egy képet:S aztáne lemt a szar upc !szal it vok😮 Gondoljátok hiába küzködtem az véletlenül iyg let ki generálva??:S
Holdpro
Érdekesség az hogy 2-1-5-2ben játszom, most hogy támadok megy is, igaz rizikós de eddig bevált..

Holdpro
Tabellát majd féltávnál rakok, egyenlõre vezetünk..
Nagyon gagyi játékosokkal játszom, na majd jövõre..

siederhird
Grat és a Tabella hogy néz ki?

Holdpro
Na végre valami játék..

Holdpro

Holdpro
Unalmas meccs

http://sgupload.uw.hu/1174137140.gif

siederhird
😊

hunbasser
uhh 😊

ReaL MaDRid x siempre

Kiélezett verseny folyt a gólkirályi címért... :-DDD

cory11
gratula mindenkinek.
tegnap folytattam a kölnt és a kupában kiejtettem a Gladbachot és az osztálytárs Burghausent kaptam.egybként pont a Burghausen ellen játszottam egy nagyon érdekes mecset a 29.percben már 4-4 volt az állás a végén pedig kikaptam 6-5re.

Hi all. Hozok pár képet nemsokára😊

siederhird
Hy all!
Grat holdpro és trupert.

Pisti1026
Hy all ! Már rég voltam erre, meg nem is nagyon játszottam. Most tõltöm a gamát csak még nemtom, hogy kivel legyek, sztem kezdek egyett a Celticel.

I’m Forever Blowing Bubbles...

Holdpro
Folytatás gomb ?

Most szereztem meg a gamet!
Arsenalt választottam. Hogy kell mérkõzést játszani? Mire kell menni hogy játszam a meccset? Több óráig próbáltam összevissza de semmi.
PLS valaki...

Holdpro
3-0 ról majdnem feláált a Bakta.. 1-1 piroslap .. Legjobb csatárom pihen 😞

Holdpro
jóreggelt
na kezdõdik a nap
Budafok újra támad..

turpert
hát megizzadni megizzadtak de sírni nem sírtak mex nevettek mikor adriano 35 méterrõl gólt lõtt mi meg 3 kapufát<#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent><#violent><#boxer>

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

turpert
ilyen bbomba erõs csapatra álmodni se mertem volna 😮 Az Internek garantáljuk hogy verejtékben fürödnek majd

turpert
kérjetek má képet 😛 😄

miki36
akkor ne ess ki😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

turpert
ahogy elnézem a tartalékot is simán vihetném az elsõ csapatba

turpert
grat mindenkinek na így kezdem meg 2009 et ha valakirõl kell kép szóljatok istencsászár mind egytõl eggyig

soma22
nem😊
csak ha kiesek szerintem

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

miki36
van ilyen😊
akkor most abbahagyod?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"