121242
Football Manager
-
#109433 igaz csak átmeneti de remélem a végső állapotot mutatja.6 meccs győzelem zsinórban:
-
#109432 ugyanugy pontokba van szedve a tulajdonsága, és itt is minél több annál jobb.
-
Squizzi #109431 edzöi stábrol honnan lehet tudni hogy jo a szakmájában ( edző,figyelő,gyuró...) ?? létszi kis segitsége mondjatok -
#109430 :D -
#109429 nem neked ajánlottam hanem milan-nak
nekem furcsa módon eljött az mtk-ba, adtam el pár pléját, kértem fizetési keretet és el is jött :D
még1 különbség :) -
#109428 jó dolga van, két ellenkező bevált dologról beszélünk mind a 2-n :D
talán nnyiban egyezünk meg h frissítjük a stábot :D -
#109427 csak kis csapatba nem jön el, ismerem nyugi:) -
#109426 én ebbe a másfélbe beleszámoltam mindent, gyúró, figyelők, edzők + a kirúgások h legyen hely a jobbaknak (gyúrónak ajánlom nanni-t, ahhoz képest h milyen jó nem kér sokat) -
#109425 terhelést maxra és alig van sérültem ha van akkor legeslegfeljebb 1 hónapra, de ez csak erre a mentésemre érvényes, most pl egy pléjám sem sérült és ebbe beleszámolam a nagy, a tartalék és az u18-s csapatot is, 1 kivétel van tóth balázs de ő kölcsön van adva és nem nálam sérült le
am én mindig minden mentésemre a terhelést maxra húztam, és mióta a 7.0.2-s patch-el játszok azóta alig van sérültem, viszont meccsen sokat lerúgnak :) -
#109424 a legalsó csuszka amivel az összeset tudod mozgatni az van kemény alatt egy picivel.
nincs sok sérültem
damarcus:
fél misiből szoktam fullosra hozni az edzőimet. -
#109423 régen én is úgy csináltam de nekem nem vált be :(
am ebbe a mentésembe mindvégig több pénze volt/van a lokinak mint nekem, mert megnéztem a szkáutban. -
#109422 mármint a terhelést huzod maxra,v nem????és nincs sok sérülted?? -
#109421 ha kicsit módosabb klubnál vagyok akkor kicsit többet költök a személyzetre de megéri :)
most a man city-vel kib...ott kevés pénzem van, de így is szorítottam másfél millát vhogy a stábra pedig lett volna még howa igazolni é megérte :) -
#109420 remélem lesznek jó pléják,mert az adatbázis mérete nálam közepes!!gondolom,h lesznek,csak nem annyi!!!holnap el is kezdem rendbe szedni a stábot meg a keretet is!!!
Jó éjszakát!!! -
#109419 posztokra osztva van edzéstervem. -
#109418 nem tudom ti h vagytok vele, de én annyit csinálok az edzésterveben h az alap edzéstervet felhúzom maxra, meg beállítom az edzőket
ennyi, és így is úgy fejlődnek h néha kiakad a szemem -
#109417 azokat is ugy válogatom, hogy pl támadást min 15 re tudja edzeni és kész.
fillérekért rendbe lehet szedni a stábot is -
#109416 0202milan most leragadt az edzésen :)
egyébként a jó fejlődés titka a személyzetben lakozik l spersze azok helyes elrendezése -
#109415 nem ismerteket.fiatal tehetségeket akik nálam értek be.
edzésterv pedig féligmeddig saját, a megterhelés éppen nem kemény -
#109414 és töltöttél le vmi edzést is??olyat amin az dzés fullos,és a megterhelés semmi?? -
#109413 és pl kiket hozzak el??cafu,costacurta???mert itt ahogy elnézem a fizetési keretem elég alacsony az ijen zsir pléjáknak!! -
#109412 már fiatalon megveszed a plejákat ingyen, és kész.
a bl gyöztes fradim átlagéletkora 22 volt.persze fullos edzés és zsir pleják voltak
-
#109411 és elárulnád hogyan???mert érdekelne!!!gondolom jó edzés is kell -
#109410 gond nélkül lehet ingyen is bl győztes csapatot alkotni, akár magyarokból is. -
#109409 Maradt a 2-1!!nagyon jól jáccottak a fiuk,de hát ez van -
#109408 tom-tom,de gondolom olyan nagy játékosok nem jönnének!!!egyébként félidöben 2-1 re vesztek!!! -
#109407 hozhatsz ingyen is pléjákat -
#109406 na most jön az elsö meccs,megyek glasgowba!!! -
#109405 nekem látszik, egyébként Bl 8addöntő előtt hagytam ott a csapatot, Rangers(verhető) lett volna az ellenfél... -
#109404 ok,thx :)
akkor holnap fel is nyomom. -
#109403 ok,jönnek majd a hirek!!!elöször az a lényeg,adjanak pénzt,mert anélkül nem fogok tudni igazolni!!!elsösorban a külföldi magyarokat néztem ki magamnak!!!nem látom a képed,mi lehet a gond?? -
#109402 de ezt kiküszöbölték a 2007-be, a 2006-ba még zavarta de a 2007-be nem
tudom emrt én is úgy kezdtem lap adartbázissal h fenn volt a 7.0.2 :D
nyugi nem lesz gond -
#109401 Ne is mondd, fáj a szivem
Egyébként nekem anno hiába volt egy kazal pénzem(asszem ez fm2006-ban volt) vért kellett izzadni egy-egy jobb játékos megszerzéséért, és én attól pipultam be, hogy szerződést hosszabbítani, na azt viszont már SENKIVEL nem tudtam.
Itt hagytam abba a Lokis pályafutásom:
...és elmentem angol 2. osztályba a Nottingham Foresthez, aztán meg a Sevillához, aztán meg a Chelsea-hez :)
Kiváncsi vagyok te mennyire jó plejákat fogsz tudni venni a sok zséből, várom majd a híreket :) -
#109400 de a 2-es patch frissíti a kereteket,nem? :S és akkor érted... -
#109399 ha továbbmegyek télen hozok egykét jó spilert!!!mert most kaptam 2.7 millát,meg lesznek még hazai meccsek is!!!remélem ebböl adnak már egy keveset!!! -
#109398 nem zavar be semmit -
#109397 Nekem egyszer az Olympiakos, Basel, Milan csoportjából sikerült továbbjutni 1. helyen szal nem lehetetlen :) Bár igaz az 2. évad volt -
#109396 ehh,bocsi a láma kérdésért,de a patchet ha berakom idény közben,az nem zavar be vmit?
[elszégyelli magát] -
#109395 bennt vok--ez az!!!!0-1 végeredmény után bogdanovic a 114.percben egyenlitett!!a csoportom:sporting,inter,celtic!!!hát,megpróbálom a lehetetlent,azaz továbbbmenni!!!vagy legalább 3.hely és uefa!!! -
#109394 Atlético-fan vagyok, deazért köszi az infót :)