121242
Football Manager
-
#3098 :)
800*600 -
#3097 800*600 is jó -
#3096 Talán próbáld a Northamptont... -
cain #3095 miért, sikerült berakni, nem? ;)
na jó, kicsit elszaladt a mérete, legközelebb figyelek rá. 750es szélességgel lehet...? -
#3094 Nyah! Kialakult a végleges keret erre az idényre :)
Már látom is lelki szemeimmel ahogy Hari átveszi az aranycipőt és az aranylabdát :))) De Boukhari is meglepően jól nyomja :0
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#3093 Cheltenham nekem
Barnettel toltam 2005ben, lehet majd itt is megpróbálom -
#3092 Melyik név a legismeretlenebb ?
Wycombe, Leyton Orient, Grimsby, Rochdale, Chester, Northampton, Oxford Utd, Darlington, Carlisle, Peterborough, Boston Utd, Cheltenham, Wrexham, Bristol Rovers, Notts County, Shrewsbury, Bury, Lincoln City,S tockport, Rushden & D'monds, Barnet, Mansfield, Torquay, Macclesfield
-
#3091 Amúgy mennyié ádták oda??? -
#3090 Grat Sneijder-hez :) VDV után ő a legjobb, csak nagy játékszabadságot kell neki adni :) -
#3089 nem akrasz megtanulni végre képet berakni a topkiba? -
cain #3088 talán még lábadozik? utol kell érnie magát? bug? -
#3087 Egy ifjú középpályás:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
-
#3086 Köszi Robo!! Valaki tudna nekünk segíteni? miért INE sérülés után egy kezdőjátékos....??? -
#3084 persze az igazolta le akivel közös tulajdonban volt a játékos... -
#3083 -
#3082 sorry McFrost :D
amúgy nálatok is állandóan megsérülnek a játékosok?mert nálam nagyon durván,meccsenként 1 mindig megsérül.és ha ez így megy tovább akkor nagyon nehéz idényem lesz.
ja és sikerült leigazolnom Sneijdert!
-
#3081 még egy párszor kérdezd meg pls -
#3080 nemtom, de nekem is volt ilyen már (Ramos, Casillas, Gravesen, Garcia), és én sem értem miért ine sérülés után valaki. -
#3079 nálatok volt már olyan, hogy közös tulajdonban volt egy vagy több játékos, és amikor eljött a "licit" ideje, akkor simán kiírja hogy XY csapat leigazolta a közös tulajdonban lévő játékost. nálam 3 játékos esetében is ez történt.
lesz még itt patch szerintem... -
cain #3078 az semmi, de még a statisztikái is benne lesznek! ;) -
#3077 Srácok! az mitől van,hogy lesérült a kapusom,amikor meg felgyógyul,nincs nevezve a bajnokira....mit kell csinálni? plíz help! -
Drizzthsz #3076 Akkor nem tudom, én az Fm2006-ot angolul nyomom, de a 2005-t végig magyarul csináltam, lehet akkor csak azért volt benne, nem tudom... -
#3075 Jó, de én nem magyarul játszom. -
Drizzthsz #3074 Már a FM2005-ben is megvolt ez. -
#3073 kocsog
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3072 Little City! -
#3071 Angol Liga2-ben ki a legkisebb klubb ? -
inter #3070 Vannak face pakok vagy jók a régik ? -
#3069 Beszarás. Ha így haladunk, pár rész múlva már azt is írni fogják, hogy ki lesz a kommentátor... -
cain #3068 nálam ángel vilda tartja a löcőedzéseket 4 csillaggal. gondolom nagy attack és technique training kell neki. -
cain #3067 bocsi. -
#3066 itt egy topik, még mielött hazavágod a topikot a gyakorlásoddal: LINK -
Drizzthsz #3065 Ahhoz, hogy egy edző long shot edzésben jó legyen, ahhoz milyen tulajdonságainak kell jónak lenni? Mert ilyen tulajdonság nincsen, hogy coaching long shots/ semmi hasoinló. -
#3064 jó lesz, ha majd jön egy fasza mezcsomag! -
#3063 nem kis mákod volt :D
amugy grat -
#3060 -
cain #3059 miva? -
#3057 -
Drizzthsz #3055 Ahhoz, hogy egy edzőnek sok csillag legyen a long shots-nál, ahhoz mi kell? Legyen attacking coaching, meg mi? -
#3054 kibajó gabber belinkelt skinje