121242
Football Manager
-
#3178 lehet be kéne szerezned egy-két cseles, kreatív játékost mert a sikeres szerelés náluk 100%, bár nemtom nem értem ezt annyira lehet nincs igazam
persze elég sokat szabálytalankodtak :| -
#3177 nemteccik a bajnokság állása -
#3176 szevasz Fájreksz -
#3175 jó eredmény ez (Y) -
#3174 hali ól -
#3173 érdekes volt ez a meccs is....
-
#3172 Minden kezdet nehéz
-
#3171 van benne valami. patch előtti játékomban 17Mig mentem Navasért, aztán utána meg not interested a játékos (na persze) -
vensz1 #3170 Hát nekem az átigazolásokkal van bajom. Irreális árat kérnek minden játékosért. NEm tudom, hogy próbálta e már valaki Mascheranot megvenni??? Nekem 17 milláért akarták csak elengedni. Az értéke amúgy 5nek volt írva.
Vagy ha még meg is tudok állapodni a klubbal, akkor a játékos kér irreális fizetést. Pl.: Sneijder, heti 100ezer eurót. Alatta elutasít mindent. Lehet én csinálok valamit rosszul. Ja, a MU-val vagyok. -
#3169 Tuncayt javaslom balra, 5-6M font között, persze gyorsan kell rá biddelni -
#3168 kezd idegesítővé válni a sok üres üzenet, alig jött ki a játék máris 3100 beírás, kutya sem olvas vissza azért hogy megtudjon valamit.. FAQ-ra meg sokan nem tévednek el : -
cain #3167 ahoi -
#3166 csoki all -
#3165 Jó napot!
Na szedem a patch-et, aztán folytatom a rómás mentést. -
KorruptOrszag #3164 ha felrakod újra a patchet, ami a magyarítást leszedi, és visszaállítja az eredeti szövegeket, akkor lesz csak okés. -
KorruptOrszag #3163 hm nekem is ezt írja ki (array acces out of bound). ha kimentem, majd betöltöm, akkor ugyanott megint kiírja, ha átugrom azt a meccset, akkor a következőnél nyomja be újra. neten találtam vmit, az fm2005nél is volt vmi ilyesmi, ott a regisztriben rá kellett keresni vmire, és törölni. megpróbáltam, nem segít a dolgon. ennyi. -
#3162 -
#3161 :( -
Takezó #3160 mire? ^^ majd felhasnzálom, ha elindul eccer az fm -.- eddig nem volt rá időm, mindig be vótam baszva péntek óta, és nem egyszerű... felteleptetem a progit, meg minden... de eccerűen nem jön fel semmi ablka, ha rákatt, csak háttérben futogat... aztán meg kiírja, hog y hibát hajtott végre .( -
#3159 csoki Taki, semmi csak taktikát csinálgatok és rájöttem vmire -
Takezó #3158 mi a kérdés, keppertestvér?^^ tom, h ez off, de be vok baszva, sy :D -
#3157 -
cain #3156 huh... ez kemény... és mi a beceneve? csak nem...? :D -
Takezó #3155 nem magunknak adjuk -.- -
patek #3154 hi.ez az ondó a valoságban is ott játszik, és még gólokat is rúg, a sportban olvastam én is
-
cain #3153 vaze, bőcs csapatában van egy ondó jános nevű játékos... :D -
cain #3152 achilles-ín nagybötű. -
cain #3151 a csillagokat mire adjátok magatoknak? 10 bajnoki cím? -
#3150 Barca még nagyfalat
-
#3149 Premier Ligás elleni barimeccs az első sikerem
-
#3148 Vilar nekem benne van és tényleg elég jó. -
#3147 kis hiba .d -
cain #3146 újabb érdekes eredmény: örményország - hollandia 3-1 -
#3145 Most akkor várom a kövi meccset vagy nem? :)
-
#3144 Kapusok: Geert De Vlieger, Bogdan Lobont, Andrea Guatelli, Daniel Zitka, Logan Bailly, Boy Waterman.
Ezek közül vmelyik csak jó lesz :) -
#3143 Balszélre nézd meg Kevin Larsen-t (Lyn Oslo). Nem túl gyors de elég tűrhető mindenben és még csak 19 éves. -
#3142 :DS_:DS_D:D:S_:D:DF:S_D:DD:D_:DS_:DD:
Cyrus üzenete:
CSAK AS: A : aS: as -
#3141 nem tűnik rossznak, csak el van törve a lába... -
#3140 rózsás a jövő :DDDDDDDDDDDDDD sok sikert -
#3139 Vilart má kerestem (megnéztem a faxot), de nekem nincs benne a játékban