Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország 3-0 Bosznia-Hercegovina (Dzsudzsák, Gera, Huszti 3 bombagól 😊)
Törökország 2-0 Magyarország (teljesen megérdemelt volt de a kapoptt gólok minõségével nem vgayok elégedett)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Grat Hird!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Nem is voltunk rosszak egyébként offba valaki elmondhatná a mezek mögül a "másik" mezeket hogyan kell eltüntetni
+ meglepett hogy tudok azért kisebb NY-európai cspataokból (értsd nem elsõosztály) ott nem olyan jó játékost hozni Pl. a már említett Caccavallo
Egyépként IT kupában elsõ körben 4-0-ás összesítéssel mentem tovább egy macedón ellenféllel szemben most jön a Lens :S
én is Urbánt,Bigalkét a herthából,Nöthét a dortmundból,Kokocinskit a bayernbõl,Fishert a wolfsburgból,Fillingert a HSv-tõl.
és eltiltottak megint 1 meccsrõl...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Sikerült leigazolnom 2.3M fontért egy argentin 23 éves bal szélsõt, a 20as JPPA scoutom 7 csillagosnak ítéli. Alig lesz sztár a srác .
Kezdtem a Zte-vel,íme a keret:

Leigazoltam Urbánt, Linarés ( francia másodosztály.. 😛 ) és még lehet jön Dzsudszák 😊
Sok sikert azoknak akik újat kezdtek.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
a 20 percig 10emberrel játszó majd 5 percig 9 emberrel játszó Gladbachot nem tudtuk elverni:S
nincs mit😊
bepróbálom, thx 😊
késõbb akár meg is veheti a másik részét is
nem tom pontosan,de valami oasmi.
Most észleltem, hogy a német válogatott szürke ismét. A 2007-es fake-t kell átmásolni? vagy van valami új?
mit jelent a kettõsjátékjog? :S Máshol is játszhat közben, vag mi? :o
továbbmentem a DFB kupába. a leverkusen amatört vertem idegenbe 1-0ra😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
De nagyon ideges vagyok, mert elszállt a mentésem <#boxer>#boxer><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#boxer>#boxer><#ijedt>#ijedt><#idiota>#idiota>
kezdek egy újat... valamelyik alsóbb angol ligában.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
akkor 96. perc valamikorján fújta le... 😛