121242
Football Manager
  • kraawz
    respekt__
  • soma22
    Sziasztok!
    435 új üzenet, inkább kihagyom:)
    ha volt valami rendellenesség kérlek írjátok le, egyébként pedig gratula azoknak akiknek megy.

Nekünk lassan vége a szezonnak, 8 meccsel a vége előtt tutinak tünik a bennmaradás. Voltak hosszú sikertelenségek, de voltak szép meglepetések is.
    Képet majd a bajnokság végéről.

Ja a Córdoba a csapatom, ha valaki nem emlékezne rá
  • Mike94
    grat!!!
    (off: igazából DaMarcus vok csak nicket váltottam)
  • GanXstaZoleeWrk

Hát ezt is elértük kicsit leizzadtam amikor 3-2nél egyől egyenlített a Bayern.
  • kraawz
    Ja és Kostadinovot ismét behoztam 45 percre,és ismét gólt lőtt. Szal 2x45 perc csereként,2 gól.. Pedig nagyon gyenge értékei vannak a srácnak,mégis adja neki ...
  • kraawz
    10 éves költségvetésem :D

Boro : Southampton 2:0

Első félidőben Aladiére 5 perc alatt 2őt vágott,43. percben Enyeama kifogta Pires 11esét. Sztem 10ből 8at min megfogott már.. Aztán félidőben taktikcsere,70. percre 2:2... 93. percben Zarate félpályáról egy az egyben vihette Schwarzerre,de kihagyta... Megint sok lesz a döntetlen,bár úgy tűnik,a bentmaradás meglesz ien 15. hely környékén. Majd féltávnál dobok tabellát.
  • dartonita
    Sziasztok!
    Fradival vagyok,a feljutas sikerult,bar a penzugyeim igen gazosak meg mindig,legalabb a fizeteseket sikerult rendbe tennem.Barthat (19meccs/15gol)elvitte bagoert a Levski,ev elejen pedig Matyus Dzsonit is a ZTE:/

Az NB1ben a felsohazat celoztuk meg,szuksegem lenne egy jo kapusra es csatarra,ha valaki esetleg kepben van a magyarokat/es persze olcso jatekosokat illetoen.
    Koszi!
  • karajjj
    tettem zlatanért egy 150 millió ojrós ajánlatot és ezt kaptam válaszul
  • tomato33
    akkor most megéri vele játszani vagy neM? hogy bevotl harangozva a gameplay és eddig 0...márminta meccsre értem
  • hunbasser
    most meg egy 0-0 a Boroval,iszonyat nagy mákkal és 10emberrel.nem lesz egy könnyű menet ez a szezon...
  • eLiXir
    Celtic-kel első szezonom végéhez érkezek. Eleinte bukdácsoltunk, mostanra megtaláltam a megfelelő taktikát és 14 mecs óta veretlenek vagyunk mind bajnokságban mind kupákban és nemzetközi mérkőzéseken is (2-3 döntetlen, többi győzelem) Bajnokságban a kezdeti nehézségek miatt csak 2. vagyok Rangers mögött 8 ponttal lemaradva, 2. hely majdhogynem biztos ilyen teljesítménnyel, a Rangers csak elveszíteni tudja már a bajnoki címet...
  • hunbasser
    első fm 2008-as tétmeccsemen a whu elkalapált 3-0-ra :SSS

a középmezőnyt ígértem be a vezetőségnek,de most úgy vagyok vele,hogy örülök,ha távol maradunk a kiesőzónától.
  • GTheo
    Itt is felteszem a kérdés mivel offban senki se válaszolt rá...
    "EB-szindróma" rosz a fairlightnál és a hatrednél cracknél is ????? vagy kinek jó akinek nem eredetije van? és ő mit telepített és melyik cracket ?
  • Pisti1026
    Stem ugyan az lenne, mert úgy is töltenie kell és úgy is megálna:@@@
  • derley
    ha elmész szabira?azt már probáltad?
  • Pisti1026
    Hát pedig nagyonsajnálom azt a mentést, nagyon élveztem. Na akkor majd holnap kezdek egy újat valszeg a West Hammel.
  • zsolesz92
    Hogyan tudok csak országot irányítani? tehát hogy ne real-lal, hanem spanyolországgal toljam?
  • Drizzthsz
    Szerintem nem tudod kijátszani, annak a mentésnek valószínűleg lőttek.
  • Pisti1026
    Na a Fairlightos crackel se megy tovább szerintetek ki tudom játszani vhogy. Pedig olyan szép és jó volt eddig a Nottinghammel:@@
  • hamary
    játékoscsere üzlet? :o nekem sose akar bejönni :S =(
  • hamary
    csoda, hogy a gép nem mondta, hogy csalás.. :P:P:P :D
  • kraawz
    Az,milyen üzenetet kaptam. Villareallal egy Enyeama-Riquelme cseréről tárgyalok... Erre jön üzenet,hogy Pellegrini, a Villareal managere kijött meccsemre,hogy közelebbről is megnézze enyeamat.
  • kraawz
    Bolton ellen 3:3, a 3. gólomat Black 45ről akasztotta :D
  • Takezó
    ehh, Chelsea ellen idegenben 1:0-ra szoptam ki úgy, hogy Halmosi három szöglet utáni fejesét érvénytelenítette a spori:D
  • ProGabe #120144
    szerintem próbáld ki és megtudod.veszteni nem veszthetsz vele semmit.de ajánlom az ilyen kérdésekre az off topikot!
  • Pisti1026
    Hy!
    Az a problémám, hogy Június 18-án mindig megáll a játék egy adott részen nem tölti tovább, ezt tudhatom a Haetred-es cracknek és ha a másik crackel felcrackelem akkor szerintetetek működik majd?
  • zsolesz92
    lool valecia ellen kiszoptam 4-0 ra kapásbol ki is rugtak :D
  • zsolesz92
    Guti 5. sárágját is megszerezte, és mégcsak november vége van xD
    kaptam utolsó meccsemen 3 vgy négy sárgát, ellenfél 1-et.
    Casillast már alig jáccatom, viszont eddig 2 11-est lőttek neki, mind2-t fogta.
  • zsolesz92
    At. Madrid az első, etettem őket 3-1 re.
  • kraawz
    ha nem lesznek fatális birói tévedések

az annak számít,ha 3. percben pirosat kaptam egy tök átlagos középpályai lerántáséert ? :D

24. percben 2:0 Wolvesnakk...
  • DaMarcus
    te ne panaszkodj
    nekem sikerült a mancityvel az első 3 fordulóban 16 gólt kapni :P
  • kraawz
    Hajrá.. Az Ascolit ennyire leírtál? Tavaly még 1. osztályú volt talán ..
    Közben Cardiff ellen idegenbeli 2:0 is megvan,legjobb 8ban ott vagyok
  • Andrews
    Magyarország-Horvátország. Ennél jobbat nem vártam az orosz meccs után.

Magyarország-Montenegro. Megvannak az első pontok. Végre sztem menegerileg egy 0 vagyok.
  • Itsuki
    gratu:)

Ascoli-Bologna 0-0
    1. gólomat nem adták meg 1 tizi elmaradt de legalább 20. vagyunk és araszolunk felfele:)
  • kraawz
    Na visszajöttem,1. meccs megvan

Blackburn : Southampton 1:2 ( Zarate,Alan )

Előző meccsen Zarate és Alan 5öt szórt ( 2 ill 3 ),szal nagyon megy nekik. Alan-t a játék wonderkidnek titulálja,meglátjuk. Most 2 győzelmem van zsinórban,Cardiff nem jelenthet problémát,másik 2 meccsen még 3 pont meglenne,az 12/9
  • Itsuki
    ha nem lesznek fatális birói tévedések szerintem az összes meccs hozható.
  • zsolesz92
    Rayo-t 2-1 re Sevilla-t 3-1 re ettem meg.

Megvan a taktikám, müxik a régi kis átalakítással!

champions cupban 3. first div.ben 5. vagyok, most játszok ajax-szal aki első championsban
  • hamary
    nem tudom, csak tippet akaratam addni.. esetleg még a lassú rövid passzos játékot a végére.. :P
  • kraawz
    szted nem csinálom ? :|
  • Fabio Capello
    Nahm el lettem tiltva egy meccsre, mert szólni mertem h a bíró annulálta 3 gólomat....