Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! 2010-ben a Fradival szerettem volna igazolni egy Brazil U18-as kis csókát, erre ki írja, hogy: A Ferencváros nem igazolhat Brazil U18-as játékosokat! <#wow2> De miért nem???? Elõre is köszi...

www.smart-bus.hu

Segítsetek pls!
hunbasser
:oooooo nem gyenge csoport,és grat!

ReaL MaDRid x siempre

FM Genie Scout 2007

ez egy külön program

Neked miért iylen? Mit töltöttél le hozzá, hogy mutatja a Hidden Ats-okat meg a többit?
Volna egy gondom:
LEtöltöttem a gamehez a magyarosítást, és a patchet. A magyarosítás mûködik, de a patch nem. Ugye editorban ügyködtem egy kcisit, és ilyenkor egy új néven kell elmenteni. Elmentem meg minden, indítom a játékot, de csak az alap,(version 7.0) jön be. Nem tudom beállítani a 7.2õt sem pedig az általam csináltat. Mi a hiba? SEgítsetek pls! Pontos lenne.
andrijcar
Ok ezt beszoptam <#nevetes1>

Megkövetem az illetõt és elnézést kérek. Elsõ ránézésre nem figyeltem eléggé. Sorry <#zavart2>

Forza Milan!

😄ddddddddd (énmonnyukmégnemláttam) <#idiota>

Fyrex
szép gyerek vagy 😛

Avanti Crociati!

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

GTheo
Show Potential Attributes kivan pipálva azért van minden maxon szerintem mert a többinél kivan pipálva csak az elsõt nekem nem hozza be...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

andrijcar
Á nem csít <#buck>

16 évesen 192-es current ability <#felkialtas>

Forza Milan!

viktroo
Soma! Te anno a Fradival nem lettél valamelyik európai élklubb fiókcsapata?? Váratlaul ért, hogy a Lyon fiókcsapata lettem, aminek nem feltétlen örülök...

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

😮OOOOO ez a csoport, ehhhh 😊

Üdvözletem mindenkinek !! Félév után ujra elkezdtem játszani ezzel a játékkal . Elsõ választásomként Magyarországot válaszottam , nagy küzdelemben , de kijutottunk az EB-re , a meccseink : HUN - NOR 3-1,0-2 , HUN - MOL 1-1,2-1 , HUN - TUR 2-2,1-3 , HUN - GRE 1-2 , 3-0 , HUN - MAL 3-1,8-0 , HUN - BOS 1-0 , 4-0 . Az EB-n a lehetõ legrosszabb csoportot kaptam

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

viktroo
Sziasztok! Átfutottam az elõzõ pár nap fórumát...találtam valami érdekeset, had idézzek: "Mert magyarokkal Magyar ligát nyerni nem feladat.." Hát néha elcsodálkozom, hogy egyeseknek ilyen könnyû ez a játék. Én is az MTK-val tolom elsõ évemben csupán 4. lettem, a kupadöntõben meg kikaptam UTE-tõl, nemtudom, akkor ezekszerint az lenne az ideális ha bajnok és kupagyõztes vagyok, a következõ szezonomban BL-negyeddöntõig megyek??<#vigyor5>

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

siederhird
Reggelt all!
Gratulálni szeretnék moonak, somának és maldininek.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Talentplayer
hi all!!!
Grat mindeenkinek, de fõként moon-nak és somának. Le a kalappal elöttetek.
Nah rég jeletkeztem már lassan befejezem a II. szezont is a WBA-val, nagy harc folyik a bajnoki címért. Az Arsenal, az Everton és a Newcastle akarja elõlem elhódítani a címet. A keretre büszke lehetek, régebben már beraktam a képet, de a mostani már egy kicsit gyengébb. Muszály volt elengednem néhány játékost. Többek között Cicerót a legjobb csatáromat, Luizaot a védem tengelyébõl és nem utolsó sorban Manuel Fernandest az irányítót (mind a Barcába ment el<#rinya>). Sikerült azért az erõsítés Piqué, Sahar, D.Carvalho személyében. És még igazoltam is jó kis generélt játékosokat, itt van pár. Ezek a játéksok nem csak kifejlõdve jók, hanem már most is jó kis pléják.

RIP Antonio Puerta!!!!

Holdpro
sziasztok

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Megkérdezzük akkor itt is:

Tudtok ti olyan pecsrõl, ami kijavítja azt a bugot(?), hogy a TV-s jogdíjakat nem írja, hozzá az egyenleghez?

cory11
nagy grat mindenkinek fõleg Somának és Moonnak.
Kölnnel megkezdtem a harmadik szezonomat.
A keret:Álamo,Wessels,Postigo(kapusok)Sinkiewicz,Johnsen,Stéphan,Sidnei,Haas,Ehret,Matip,Carlos(védõk)Dzsudzsák,Broich,Konan,Osei,Lagerblom,Sáez,Gambino,Nagy András(középpályások)Kerlon,Mezenga,Bojan,Laurito,Farkas(utóbbi kettõ kölcsönben van)
Télen jön Gross 17 éves német középpályás 185PA,Guarin õt ismeritek
nyáron pedig ebben a mentésben szerintem az egyik legnagyobb fogás Nsue, meg jön még Costil,2010 januárban egy 16 éves kolumbiai védõ 190PA.
Tavaly nálam volt Vela kölcsönbe idén már nem jött pedig nagyon nagy pléja 10válogatott mecs 18gól 18vagy19évesen.

soma22
az 500. meccsem volt a fradi kispadján.eddig minden percét élveztem, eddigi legjobb mentésem.
ezzel leptek meg a srácok:

bl csoportbol e meccs elõtt továbbjutottunk, 5 gy, 1 vereséggel.
remélem a portoval megint összehoz a sors😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Atesz89
+1 megszerezhetõ cím😛
Hajrá sima továbbjutás lesz!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
az a baj hogy gyengültünk...
van egy vereség auxerre ellen, de a csoport reményeim szerint meglesz...
idén klub vb is vár ránk.

Atesz89
Grat címvédõhöz méltó!
Grat Maldini,Darkon!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
pár mai bl meccsünk:

olasz kupa 3.forduló:

hunbasser
nem rossz keret (Y)

ReaL MaDRid x siempre

OLasz kupa:

elsõ fordulóban a Cisco Rómát vertem 3-1re
és ezzel a kerettel vágok neki a szezonnak:

hunbasser
nm

ReaL MaDRid x siempre

Holdpro
Nagyon köszi pont ezt nem találtam

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

gilgames00
én is pont ezekre gondoltam az elöbb...

hunbasser
ha ilyenekre gondoltál,akkor innen tudod letölteni ezt

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én annyit csináltam,h leszedtem egy sima logopacket a PL-hez(azt,amelyiket a legtöbben szedték le),és abban volt kicsi meg közepes logo is

ReaL MaDRid x siempre

Holdpro
nem véletlenül kértem segítséget mert ott sem találtam 😞

soma22
egyik sem, cserepad, és a simább meccsek 2. félidejében játszatni, illetve kupameccseken is õ játszana

gilgames00
Kiegészitõk,sortin fent van...

Holdpro
Most ezt nem értem

gilgames00
Sir Alex Ferguson,ott van...

szerinted menjen a Holland másodosztályba kölcsönbe vagy az U20-ban játszon?

soma22
odabasz, mindenképpen tartsd meg, én már most ajánlanék neki min 5 éves szerzõdést

Holdpro
Valaki pls keresem a tabellához azokat a kicsi logókat Budaesliga 1-2höz
linket pls én nem találom

a jövõ tehetsége:

vélemény?

soma22
nem, az indokot ami miatt átmész😊

Holdpro
Furcsállod hogy egyik nap Budafok másik nap Koblenz ?

soma22
irtam is hogy te dolgod, csak furcsállottam ezt a hozzáállást😊
sok sikert még egyszer

Holdpro
Neked elhiszem, de nekem most ez a feladat tetszik 😄

soma22
ha csak magyarod van elhiheted hogy feladat...

Holdpro
Mert magyarokkal Magyar ligát nyerni nem feladat.. Mondjuk BL-t igen, de igy azért a Bundesligát megnyerni sokkal keményebb feladat

soma22
csak azt nem értem hogy akkor mért nem a budafoknál probálod ezt?
na mindegy sok sikert