Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
ez egy külön program
LEtöltöttem a gamehez a magyarosítást, és a patchet. A magyarosítás mûködik, de a patch nem. Ugye editorban ügyködtem egy kcisit, és ilyenkor egy új néven kell elmenteni. Elmentem meg minden, indítom a játékot, de csak az alap,(version 7.0) jön be. Nem tudom beállítani a 7.2õt sem pedig az általam csináltat. Mi a hiba? SEgítsetek pls! Pontos lenne.
Megkövetem az illetõt és elnézést kérek. Elsõ ránézésre nem figyeltem eléggé. Sorry <#zavart2>#zavart2>
Forza Milan!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
16 évesen 192-es current ability <#felkialtas>#felkialtas>
Forza Milan!
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
Gratulálni szeretnék moonak, somának és maldininek.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Grat mindeenkinek, de fõként moon-nak és somának. Le a kalappal elöttetek.
Nah rég jeletkeztem már lassan befejezem a II. szezont is a WBA-val, nagy harc folyik a bajnoki címért. Az Arsenal, az Everton és a Newcastle akarja elõlem elhódítani a címet. A keretre büszke lehetek, régebben már beraktam a képet, de a mostani már egy kicsit gyengébb. Muszály volt elengednem néhány játékost. Többek között Cicerót a legjobb csatáromat, Luizaot a védem tengelyébõl és nem utolsó sorban Manuel Fernandest az irányítót (mind a Barcába ment el<#rinya>#rinya>). Sikerült azért az erõsítés Piqué, Sahar, D.Carvalho személyében. És még igazoltam is jó kis generélt játékosokat, itt van pár. Ezek a játéksok nem csak kifejlõdve jók, hanem már most is jó kis pléják.

RIP Antonio Puerta!!!!

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Tudtok ti olyan pecsrõl, ami kijavítja azt a bugot(?), hogy a TV-s jogdíjakat nem írja, hozzá az egyenleghez?
Kölnnel megkezdtem a harmadik szezonomat.
A keret:Álamo,Wessels,Postigo(kapusok)Sinkiewicz,Johnsen,Stéphan,Sidnei,Haas,Ehret,Matip,Carlos(védõk)Dzsudzsák,Broich,Konan,Osei,Lagerblom,Sáez,Gambino,Nagy András(középpályások)Kerlon,Mezenga,Bojan,Laurito,Farkas(utóbbi kettõ kölcsönben van)
Télen jön Gross 17 éves német középpályás 185PA,Guarin õt ismeritek
nyáron pedig ebben a mentésben szerintem az egyik legnagyobb fogás Nsue, meg jön még Costil,2010 januárban egy 16 éves kolumbiai védõ 190PA.
Tavaly nálam volt Vela kölcsönbe idén már nem jött pedig nagyon nagy pléja 10válogatott mecs 18gól 18vagy19évesen.
ezzel leptek meg a srácok:
bl csoportbol e meccs elõtt továbbjutottunk, 5 gy, 1 vereséggel.
remélem a portoval megint összehoz a sors😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
van egy vereség auxerre ellen, de a csoport reményeim szerint meglesz...
idén klub vb is vár ránk.

elsõ fordulóban a Cisco Rómát vertem 3-1re
és ezzel a kerettel vágok neki a szezonnak:

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
linket pls én nem találom
vélemény?
sok sikert még egyszer