Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Sokáig gondolkodtam mert Budafok mellett még 1 kihívást kerestem..
Nos megtaláltam.. Bundesliga 2es csapatok közül talán a legkissebbet kinéztem magamnak, Koblenz névre hallgat.. De nem is akárhogyan fogom vezetni, próbálom teljesen magyarrá tenni a játékosokat és velük elérni valamit.. természetesen összes külföldi játékost eladom belõle..
a szuperkupát mindig Monacoban rendezik.
Born to win
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Ismet "jol szervezett" EB selejtezo volt pont a superkupa napjan igy a delamerikai,amerikai valogatottam jatszott B-bol felhozott kapussal.
Born to win

Grat a BL gyõzelemhez Derley.
De grat maldininek, holdpronak,altesznek meg akiket kihagytam véletlenül azoknak is😄
szerintem meglesz a feljutás mert a Lecce meg a Rimini lehet kemény meccs.
egy nagyon fontos meccs:
kövi meccs a Juve ellen lesz
szept 1jén tolok képet a keretrõl

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Jó igazolások Sword!<#eljen>#eljen>
Grat Pisti&Moon!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
nomeg fontos,h kiket kezdetsz,milyen mentalitásban játszatod a csapatot,meg h meccs elõtt mit mondasz nekik,stb,stb...
ReaL MaDRid x siempre
Segítségeteket szeretném kérni. Haverokkal elkezdtünk egy Angol Championship bajnokságot. Én a Wolverhampton választottam magamnak, gondolván, hogy õk már voltak elsõ osztályban is nem lehet olyan rossz csapat. Igen ám de sehogy sem tudok gyõzelmet kicsikarni belõlük, pedig szerintem a keret nem is annyira rossz. Haverok nem állítanak be semmilyen alapos taktikát, csak hagyják az alapon és úgyis nyernek és meg sehogy sem tudok nyerni. Próbáltam már az alappal, aztán próbáltam azzal is ami ide az FM Iskolába le van írva 4-4-2, de semmi eredménye. Direkt azért kezdtük ezt, mert mondtuk, hogy milyen jó lesz ha feljutunk meg stb, de hát így reménytelen.
Kérlek segítsetek. Itt van pár kép:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
EZt hogy???
217 milla az egyenlegem.
meg akarom védeni bl-t illetve magyar szöv kap is akarok lenni.
a mai meg egy szégyen volt sajna...
de most go szundi, szevasztok
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...