Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holdpro
Arról nem is beszélve hogy csupa magyarral nyerj Bundesligát és BL-t 😄

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Mert ez nagyobb kihívás mint összevásárolni a sok jó külföldit 😄

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

soma22
akkor ennek mi értelme?budafoknál meg szinte nem is volt magyarod...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Holdpro
Sziasztok
Sokáig gondolkodtam mert Budafok mellett még 1 kihívást kerestem..
Nos megtaláltam.. Bundesliga 2es csapatok közül talán a legkissebbet kinéztem magamnak, Koblenz névre hallgat.. De nem is akárhogyan fogom vezetni, próbálom teljesen magyarrá tenni a játékosokat és velük elérni valamit.. természetesen összes külföldi játékost eladom belõle..

Grat Soma,Darkon
a szuperkupát mindig Monacoban rendezik.

Darkon
Mondjuk en altalaban delamerikabol importalok(gondolkoztam is Paraguay-i vagy Peru-i ligaban kezdeni de tulregota nyomom a Villaval). Superkupat mindig Monacoban rendezik vagy csak veletlen egybeeses?

Born to win

siederhird
Grat Soma, Darkon és az elõbb elfelejtettem Altesznak gratulálni!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

soma22
ahhoz képest😊

Darkon
😊

Ismet "jol szervezett" EB selejtezo volt pont a superkupa napjan igy a delamerikai,amerikai valogatottam jatszott B-bol felhozott kapussal.

Born to win

hunbasser
grat!!

ReaL MaDRid x siempre

soma22

Nagy grat Atesz,Sieder

siederhird
Elsõ tétmeccsem egy kupa meccs volt:

soma22
lucifer:
picit ne offolj, fõleg nem otvar reklámokkal

Atesz89
Grat Maldini!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

most benn tartod a csapatot az elsõosztályban és akkor majd lesz sok lóvéd és lehet majd építkezni...

siederhird
Hy all!
Grat a BL gyõzelemhez Derley.
De grat maldininek, holdpronak,altesznek meg akiket kihagytam véletlenül azoknak is😄

2 embert hoztam ingyen eddig a többi nem igazán használható

lejárt/lejáró szerzõdésûek?

hunbasser
grat,szép volt! <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

eléggé😊ha nem kezdek 6 gyõzelemmel akkor a 7.hely körül végeztem volna.Nagyon meg kell erõsítenem a csapatot csakhát nincs pénzem

grat, szoros volt 😊

megvan a feljutás!

Atesz89
thx és grat Maldini!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

gilgames00
Elhunyt Kaszás Attila ,nyugodjon békében!

thx.

szerintem meglesz a feljutás mert a Lecce meg a Rimini lehet kemény meccs.

Pisti1026
Grat! Bajnokságba hogy állsz , meglesz a feljutás?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Atesz89
Grat neked is!

Hy!Grat Moon,Atesz,Sword,Gtheo,Pisti!(remélem nem hagytam ki senkit)
egy nagyon fontos meccs:

kövi meccs a Juve ellen lesz

Atesz89
A bajnokság végeredménye:

Atesz89
Grat GTheo!
Beindult az U21-es csapat 😛

GTheo
Végre BL döntõ nem büntetõkkel dölt el, mondjuk 9perc választott el tõle, 2 év után újra BLt nyertem 😊
szept 1jén tolok képet a keretrõl

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gilgames00
Fél éves semmit tevés után,irány a selecao hazája...kineveztek a Corinthians csapatának edzõjének!!

Atesz89
Hali mindenkinek!
Jó igazolások Sword!<#eljen>
Grat Pisti&Moon!

hunbasser
sztem eléggé 😄

ReaL MaDRid x siempre

Pisti1026
Elsõ PL meccsem a második Pl-es szezonomba.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

És az baj, ha a menedzser asszisztens adja nekik az utasításokat?
hunbasser
nekem is a Marseillejel nagyon rosszul ment a szekér,utána meg rájöttem,h nem jó,pl ha a tempó gyorsra van állítva,én mindig gyors tempós kevert passzos játékkal játszottam,most lassú tempós rövidpasszos játékkal tolom,sztem ezeken állítgass.ezt a taktika/csapat utasításnál találod meg.
nomeg fontos,h kiket kezdetsz,milyen mentalitásban játszatod a csapatot,meg h meccs elõtt mit mondasz nekik,stb,stb...

ReaL MaDRid x siempre

fuu matt!!😄 A wolves igen nagy kihivás😊 Nekm yolan átkozot csapatnak tünik ert én is elszendenvedtem ezt😊 Semi se jo nekik😊emléxek ano az ajaxal a 2006ban is akármit csináltam em tudtam nyerni velük kész röhej volt...😊aztán a 2007ben meg 2 évben már bl gyöztes voltam velük olyan könyü volt😊 NA de hogy lényeget modjak lehet nme veled van baj...😄
Hellosztok Srácok!

Segítségeteket szeretném kérni. Haverokkal elkezdtünk egy Angol Championship bajnokságot. Én a Wolverhampton választottam magamnak, gondolván, hogy õk már voltak elsõ osztályban is nem lehet olyan rossz csapat. Igen ám de sehogy sem tudok gyõzelmet kicsikarni belõlük, pedig szerintem a keret nem is annyira rossz. Haverok nem állítanak be semmilyen alapos taktikát, csak hagyják az alapon és úgyis nyernek és meg sehogy sem tudok nyerni. Próbáltam már az alappal, aztán próbáltam azzal is ami ide az FM Iskolába le van írva 4-4-2, de semmi eredménye. Direkt azért kezdtük ezt, mert mondtuk, hogy milyen jó lesz ha feljutunk meg stb, de hát így reménytelen.
Kérlek segítsetek. Itt van pár kép:

Kép1

Kép2

Kép3

Kép4
ijuj de a chelsea hogy tid csödbe meni???😮 nem értemD
azért estek ki mert csõdbe mentek és levontak 9 pontot tõlük. amúgy meg ilyen 15. ek lettek volna

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

nemtom de ez van, egyszer csak jött a hír utolsó elõtti forduló elõtt, már egyszer a portsmouth is csõdbe ment, 9 pontot vontak le tõle! úgyhogy i don't know h ment csõdbe.

toswuj grat😊 A chelseaa KIESET, csödbe ment, és 9 pont levonás???😮OO
EZt hogy???
végre sikerült 2016ban felértem a cambridge cityvel a dobogóra, 2. ManU, 3. ManC, 4. Wigan kiesett:portsmouth, leeds, CHELSEA!!! (-9 pont mert csõdbe mentek). fa, ligakupa,bl,világkupa, bajnokság gyõzelem 2016ban!!!!!
217 milla az egyenlegem.

én már 4 szer próbáltam, havonta nyaggattam a vezetõséget h bõvítsék a stadiont, most talajfûtés+16000 hely lesz. próbálkozz, egy idõ után sikerül, amúgy a tippek és trükkökben valahogy így van, hogy próbálkozni kell és majd egyszer csak beleegyeznek.

gilgames00
joéccakát!

soma22
még fradizom.
meg akarom védeni bl-t illetve magyar szöv kap is akarok lenni.

a mai meg egy szégyen volt sajna...

de most go szundi, szevasztok

gilgames00
kivel vagy most?Leedsel már?vagy folyt. Fradi mentés?kimentem a mai meccsükre,szörnyû volt látni😞