Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holdpro
Nem irigyellek, majd mégis küldhetnél egy alakzat rajzot, kipróbálnám 😄

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

soma22
4-3-1-2

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
kezdj el hozzászokni😄
az idén:
szuperkupa, magyar kupa, bajnoki, bl, klubvb volt a menet.
szted?😄

DaMarcus
hy
grat viktroo, Soma, Moon, Squizzi!û
kezdtem egyet az Ajax-al
elsõ meccseim:
a Barátságos kupa elõdöntõjében: Ajax 3-3 Schalke (11-sekkel 4-3)
döntõ: Ajax 1-1 R.Madrid (11-sekkel 4-3)
azt hittem h a supercup-t is így nyerem meg de mégse:

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Holdpro
Milyen alakzattal tolod ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
kicsit sûrû programm

viktroo
ez most nagyon fontos diadal volt...ha nem nyertem volna meg akkor 6ponttal elhúzott volna a Loki. Mondjuk sok van méd, de akkoris! Az elsõ gólomat Németh félpályáról kapust átemelve szerezte<#eljen>

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

Meg van a továbbjutás !!

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

Elsõ nemzetközi szereplésünk :

viktroo
igen, néha amikor kicsit elkalandozok a Bl eredmények között Billiárdban jelnik meg egykét játékos értéke😊 majd lassan visszaváltok, hamár nekem sem tudja kiírni a játékosom értékeit!<#buck>

soma22
az a baj hogy akkor nincs viszonyitási alapod...1000 milliárdos pleják lesznek...

viktroo
nemtom mert én mióta Magyarhonban tolom azóta Forintra váltottam!

soma22
mo-n ennyi az érték
az aranycipõs csatárom ér 1.6 m-t

viktroo
Hát grat ez nagy üzlet volt! 650.000 Euró volt az értéke?? Bl gyõztes csapat középhátvédje??<#vigyor5>

soma22
kicsit bánom is meg nem is:
ekkora pénzért én magam is eladtam volna, kicsit balhés volt de iszonyat jó védõ.
17 éves kora óta tolta a kezdõben, sokat köszönhetünk neki, de ha nem adom el akkor ingyen ment volna, igy meg nem kicsit kaszáltunk.
Annyibol jol is jött hogy tavaly vettem 2 ugyanilyen tehetséget akik már kezdtek pofázni hogy játszanának, most fognak:

soma22
ne legyen nagyobb a kép szélessége 750 pixelnél, és akkor minden rendben.
4-5 év mulva bl??felejtsd el😄

Egy kérdés , azt hogy kell megcsinánli hogy a képem olyan legyen , mint a " soma " -nak , mert neki nem kell megnyitni , meg szebb ????

A magyar válogatottat kicsit meguntam ,... , Kezdtem egyet a Debrecennel , a célom 4-5 éven belül BL gyözelem , most bejutottam az UEFA-ba a Lens ellen , H 2-2 , A 3-2 .
A bajnokságban eltelt 9 fordulo , 2. vok 4 pont hártánnyal . Majd küldök keretröl képet .

soma22
a klub vb döntõje:
az elsõ félidõ 2-2-es eredménye után kezdtem elgondolkodni hogy talán nem lesz meg, aztán lehoztam egy védõmet aki 5-öst kapott arra a félidõre és lám, ez történt:

soma22
na a bl kiesési szakasz elsõ meccsére espanyolt kaptam.
még a végén most én megyek a gyengébbik ágon?

soma22
klub vb, ezzel benn is vagyunk a döntõben:

soma22
ugy látom fece nálad is bevált.
sok sikert!

Holdpro

Holdpro

Holdpro

Holdpro
SOMA figyelmébe ajánlom a 2 góllövõmet 😄

Holdpro
Sziasztok folytatva a Budafok mentést

viktroo

viktroo
Idén talán összeáll a csapat...Cél a bajnoki cím!
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/mTK.jpg

DaMarcus
hatalmas grat Maldini!
ez nem semmi a Brescia-val
még 1x grat!
amúgy hy

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

minden várakozást felül múltak a fiúk az õszi produkciójukkal:

hunbasser
mint ahogy viktroo mondta,egy szezont le lehet nyomni egy fél nap alatt is,1 ligával,kis adatbázissal lehet darálni,de aki 2016-ban jár,az már több hónapja nyomja

ReaL MaDRid x siempre

viktroo
háát ez változó, sokmindentõl függ...Ha ott ülsz és van kedved meg idõd akkor 1nap alatt is, ha csak napi 1-2órát játszol akkor egy hétig is eltart.

szisztok! Vki megtudja mondani h kik a játékban a legjobb edzõk??
Sziasztok!Csak azt szeretném kérdezni, hogy egy szezont mennyi idõ alatt játszotok le kb.?Mert nekem elég lassan megy.Látom itt már van aki 2016-ban jár...

Na akkor megyek és ráborítom a Dámosy-ra az asztalt! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

soma22
arsenalnak lettem, de itt a 2007ben nekem vannak fiokcsapataim😊))
jo az ha van ilyened,érdemes a scoutjaidat az ificsapatra rászabaditani, és minélfiatalabban elhozni 1-2 normális pleját.anno igy szereztem meg parisiot.

soma22
ez a klubtol függ. eleinte csak a kontinens határain belül engedik elküldeni a megfigyelõidet, majd hosszu sikeres évek után küldhetsz bárhová magyarhonból.

Sajna nem, pedig igazoltam Dél Amerika-i megfigyelõt is! 😞

www.smart-bus.hu

Ezeket a dolgokat nem tudom megérteni 😊 , 99,9 % hogy tudja hogy nem fogadom el de azárt bizik benne hogy odamegyek egy 2.osztályu csapathoz miközben ott van a magyar válogatott...
És akkor ...

hunbasser
EZAZ!!!!

5 csatáromból 4 sérült -.- és annak az egyetlen épnek is 6-6-6-6-7 formája volt :\

Collins Johnról van szó,bár már lõtt 2 gólt (nem sokszor volt kezdõ még)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
megfigyelõket sztem lehet küldeni,csak Brazíliából 18 éven aluliakat nem tudsz igazolni,nem tudom,h más országoknál van-e ilyen megkötés

ReaL MaDRid x siempre

Az ember mindig tanul valamit! 😊 Köszi! És az mitõl függ, hogy mikor küldhetek megfigyelõket Dél Amerikába?

www.smart-bus.hu

Üdvözletem !!! Hát az EB-n 4.ek lettünk 0 ponttal , de a spanyolok ellen 8 kaput eltaláló lövésünk is volt 😞 . Aztán nem sikerült kijutni a VB-re . De a spanyolokat otthon megvertük 1-0 , idegen 2-2 , csak hát az irek mindenhol megvertek bennünk 😞 .
De az EB-re nyagyon könnyü csoportot kaptam hála istennek , a cél mindenképpen az elsõ helyen való továbbjutás !!

Valaki dobna egy 7.0.2es exe fájlt?
hunbasser
szia

ReaL MaDRid x siempre

DONGUBA
ahoj sziasztok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Grat mindenkinek!
jól kezdtem a Serie A-t:

hunbasser
mert Brazíliából nem lehet 18 év alatti játékost igazolni,ez a valóságban is így van azt hiszem.nem csak a Fradi nem igazolhat,hanem senki sem 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
amióta McBride sérült,azóta elég impontens a támadósorom.
még féltávnál sem állok és 10.vagyok jelenleg,-5-ös gólkülönbséggel :\

nagyon össze kell magamat szedni,lehet,h bepróbálkozok vmi nagyon támadó taktikkal

ReaL MaDRid x siempre