Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Befejeztem 2.szezont:
igazolások:

Elsõ bajnoki, elõször nem hittem el 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#smile>#smile>

nyáron meg majd kéne vennem egy klasszis védõt,irányító kp-t,és csatárt,és úgy 10 játékostól megválok
ReaL MaDRid x siempre
amúgy Atesz a legutóbbi psv-ajax meccsre gondoltam 😊
de no problemo
hajrá hunbasser meglesz az! 😄
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Born to win
mondjuk kicsit drágállom egy 40ezres stadionért, de rohadtul örülök, hogy végre sikerült!!!
Avanti Crociati!

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
töltöm a Bresciát
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
jajj a mentésem beszart, kivel is kezdjek...
ezer éve nem láttalak, mizujs?
Szeva Magic.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
szal azt reméli, hogy hétvégére fent lesz az fm, nem azt, hogy meglesznek a mentései😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Soma a barca hogy adot ki nekd anyit egy játékosért mikora játékos érték 650e ????😮
ezt nem értem akora nagy tehetség?😊 egy képet rola tudsz mutani mien kiváncsi vok😊 elöre is köszi
Jah és grat mindenkinek
Grat Moon,Soma és még sokan mások!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
mért szerencsével? idegenbe is nyertél meg otthon is(otthon ráadásul 2x jobb voltál)
Én meg tegnap lenyomtam még a a bl visszavágót és az elsõ fordulót a willem II ellen
a bl visszavágót a chievo ellen behúztam 2-1gyel (eszméletlen milyen kapusuk van, megint ugyanaz volt mint otthon csak most kettõt tudtam begyötörni)
1. fordulóba meg a willem-t 3-1gyel küldtem haza.
a legjobba az tud idegesíteni amikor van a gépnek egy helyzete és be is lövi én meg végig támadom a meccset és egyet se lövök.
eddig csak a schalke-nak, a real-nak és a psv-nek volt több helyzete 1-nél
a bajnokságba meg megint a psv jön és sérült stekelenburg 😞
remélem nem írtam sokat 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
brescia-val második szezonba ilyet elérni...
még a bl is meglehet hajrá!!!

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
átlagot ne nézd mert volt hogy csak 10 perceket játszott
Szúrj be majd Némethrõl egy képet légyszi, kiváncsi vagyok mennyire befolyásolja a fejlõdését az, hogy külföldön van!
folytattam a Bresciát:
bl selejtezõbe a chievo-t kaptuk
végig támadtam a meccset rúgtam egy gólt(azt is úgy h huntelaar kipattanóját cavenaghi 1m-rõl üres kapuba berúgta)
aztán a 90. percben a chievonak mevolt az elsõ helyzete (és még nem is volot nagy) és természetesen berúgták!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#gunyos1>#gunyos1><#gun>#gun><#gun>#gun><#boxer>#boxer>
majd olaszországba...
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..