121242
Football Manager
  • olympus
    McFrost-nak
  • szanics
    Sajna a B-csapat itthon nem bírt a Galatával, így búcsúztunk az UEFA-tól (0-1, kettős emberhátrányban fejeztük be a meccset, amúgy Roma-módra :DD).
    Nem baj, a bajnokság a lényeg.
  • olympus
    bazzz! 3-0 nál a 93 percben elkezdett cselezni Kahn és kaptunk egy gólt! Nem szmáit de akkor is idegesito!
  • Tojesz
  • Grusi
    Srácok, nincs már valami iszonytaosan überállat facepack-logopack-superpack az összes ligához? Nevetséges, hogy tized, vagy huszadannyi játékos-és klubkép/logó van bent a 2006-ban, mint a 2005-ben. Gabber "forza italia" pekkjét már felraktam, ezúton is köszönet érte :)
  • olympus
    :DDDD
    Kis mazoista:DDDD
  • Tojesz
    Nekem a legnagyobb csapatom eddig a Torino volt:)
    De 5 év múlva már Ronaldo,Igor Tudor,meg egy halom nagy válogatott futbalistája nálam volt.
  • olympus
    gól?
  • olympus
    amúgy tudjátok h. nagycsapattal azért nehéz lenni mert a kiscsapatok bunkerfocit játszanak ellened!
  • BlueMaster
    Mi lett?
  • Tojesz
    Bement?
  • fsgh
    hát ilyen nincs!!! Siena ellen hazaiban 17.percben 0-1 ááá így még 5.hely se lesz:-((((())))
    De itt az egyenlítési lehetőség..kiváncsi vok élünk e vele(11-es)
  • fernando torres
  • fsgh
    ezt már halottam (olvastam) párszor:-)
  • McFrost
  • fsgh
    megpróbálom kölcsönkérni Vierit:-)) Kiváncsi vok hogy adják-e...(meg Tevez is a Milannal van őt is megprobálom ki kölcsönözni:-)))
  • szanics
    :DDDDDDDDDDDDDDD mekkora gáz...
  • szanics
    Mondjuk úgy, hogy még ez is belefért...
  • olympus
    LOL! Ez votl a kommentárban! "PARASZTOK NINCSEN HANGOTOK;-PARASZTOK NINCSEN HANGOTOK!" Ez egy Kupameccsen az RW Essen ellen és a mi szurkolo táborunk énekelte!:D
  • szanics
    Azért ezzel még várjunk egy kicsit, most pl. a Milan jön.
    Adriano éppen összeveszett Mancinivel, mert az idén 11 meccsen rúgott 6 gólja után nem akarnak neki fizetésemelést adni.
  • BlueMaster
    Chivu nem gyakorolta eleget a tiziket?
  • fsgh

Totti:Grat! Mondtam hogy bajnok leszel:-)))
    És az Inter sincs rossz helyen:-)) (na meg persze a Fiorentina,Palermo,Chievo hármas se rossz...)
  • szanics
    Megnéztem, de nincs olyan, akit nyugodt szívvel ajánlani tudnék :((
  • szanics
    Na, az idei derbiket sikerült 10-1-es gólkülönbséggel zárnom, ráadásul a Juve ebben a fordulóban megbotlott a Samp otthonában, így két pont az előnyöm.

• fernando torres
  • BlueMaster
    Az én csapatom 1x a 4. percben emberelőnybe került meg kaptunk egy 11-est. A 11-est kihagytuk majd kikaptunk 1-0-ra mégis játszom...
  • fernando torres
    kezdjél már nagy/nagyobb csapattal 1et
  • fsgh
    nem villant senki:-((( 0-0
  • fernando torres
  • BlueMaster
    Emiatt abbahagyod? Akkor hány edző lenne munkanélküli... Nem lehet mindig nyerni...
  • fsgh
    Basszameg lesérült a két szélsőm.......!!!!>:-((((((
    Jörgensen,Montolivo

Asszem búcsút intek a bajnokság megnyerésének...:-(((
  • fsgh
    figyelj az Fm-et ne adfel kezdj olasz,angol szilárd középcsapattal.....
  • fsgh
    háát nagyon remélem..:-SSS
  • saviola83
    2-0 ra vezettem.SCak már ideges vagyok és nem tudok írni.
  • saviola83
    Na jó ennyi vol."-0 ra vezettem és a 90 és a 92. percben kiegyenlít a wolves.Hihető.Ennyi volt az FM.
  • fernando torres
    mingyár' villan úgyis vki
    mostanába megy a szekered :P
  • fsgh
    elvesztettem a Lendületem:-((( Livorno ellen 60.perc 0-0:-((((
  • Csesza
    nem tom még hogy melyik csapattal kezdek majd átnézek mindent de most kimegyek levegőzni mer felrobbanok
  • BlueMaster
    Én egyszer a meccs végén baltáztam le az egész csapatot mert emberelőnyben kikapott a következő fordulóban 5-tel nyertünk...
  • fsgh
    jaja...Én is így tartom meg a nagy csapatok ellen az előnyöm..(vagy nagyobra növelem..)