121242
Football Manager
-
G.Freeman #7471 szelso vedoid gyakran fel szoktak futni? -
#7470 Aztmondtad nálad az utóda akkor mi a gond? -
#7469 LEsérült Ballack -
#7468 Első évben 500 misi volt, mert eladtam a három sztárom is :)
Kokó, Rajczi és izé, hogy hívják már na :) Jaaa Vlaszák :) -
#7467 huhh baz nem kis meccset jászom a Siena ellen... félidő 3-2 ide:-) Most vették kölcsön a Milánból Inzaghit és ő lőtte a 2 gólt... -
#7466 Lehet! -
#7465 biztos nem nyalt neki hanem megmondta az őszintét -
#7464 jóó de az egyenleghez képest.... -
#7463 Mit csináltál,hogy így gondolja? -
#7462 Ez jó csoport tovább kell jutnod! -
Zamat #7461 Az mekkora gáz, h ha megnyersz vmit, akkor csak azoknak a játékosoknak a History-jába kerül be a siker, akik játszottak a végén.
Pl. Interrel most nyertem meg a BL-t, de Adriano sérült volt a döntőn, így nem játszhatott, aztán hiába nyertem meg, az ő "Achievements"-ébe be sem került a BL siker, holott benne volt a 25-ös keretben. -
#7460 Újpesttel vagyok ám, nem a Reál Margittal :)))
Idén nem adtam el játékosokat, sőt igazolni is csak egyet vettem 90 milláért, mert tömve vagyok jó játékosokkal (magyar szinten meg pláne :P) -
#7459 a nap megállapítása:
-
#7458 Húúúú, most vérszemet kaptam :PPPP
Újpest
Porto
Lyon
Dinamo Kiev
Talán nem nulla ponttal zárok -
#7457 Ha továbbjutsz a csoportbol(szerintem továbjutsz),ha nem szerintem 10 fölé fog menni! -
#7456 de milyen kevés az átigazolási kereted:-( -
#7455 Ügye mondtam h. egy másik managerrel elvállaltam Franciao.-ot! Nem bízom a gépre és megprobálom megmenteni a kudarctol őket! Most igy állnak majd megnézem mi lesz a végén. Nehéz lesz és szerencse is kell hozzá!:
-
#7454 jah és sokan mondták hogy vezettek 2-0 ra beálltak védekezni és kiegyenlített az ellen vagy meg is nyerte a meccset - pont ez az hogy ilyenkor nem szabad magunkra húzni az ellenfelet,sőt még lehet hogy feljebb si lehet húzni a csapat támadását -
#7453 Eddig is több volt egy milliárnál, de most hírtelen duplázódott :PPPP
A fizetési sapkát is rendesen alulteljesítem. Happy az élet :D
-
#7452 most leszögezem hogy nem jáccottam még(biztos hogy nekem is felkurná az agyam 1-2 ilyen szituáció ,de nem adnám fel - sőt így reális a játék így jó jáccani)
de az uccsó tízesről nekem is van i kis mondanivalóm
nem toom de nemegyszer van olyan hogy az utolsó percben percekben lő gólt a csapat,és ezzel szerzi meg a vezetést ,vagy esetleg a győzelmet ,de sztem a legjobb példa:
Milan - Liverpool BL Finale sztem mindenki tudja miről beszélek...
itt is 10 perc alatt egyenlített a pool, de mondjuk nem a végén de értitek mit akarok mondani
-
#7451 Csak ne szerénykedjél! -
#7450 Egy időben legalább 5 egeret szétvágtam amiatt hogy így kaptam a gólokat, de ezt a legújabbat nem merem bántani, mert drága volt... Boxzsákom meg nincs, így inkább nyugodt maradok...
Lehet hülyeséget mondok, de ha felidegelem magam a játékon akkor nem jönnek az eredmények sem. Amikor nyugi van, akkor jönnek. Érdekes :) -
#7449 Grat!
Mostmár tele leszel pénzel! -
#7448 lehet benne vmi... -
#7447 grat a sikerekhez!
és ezzel az utso tizperces izével egyetértek! -
#7446 nálam sokat csalt a gép ;-)) lásd: #7067 #7156 #7172 -
#7445 Ez már azért hozza a pénz papa. Jövőre meg is nyerem a Bl-t -
#7444 nagyon nagyon jó vaty -
#7443 A Wigan jó kis csapat nézd csak meg a PL tabelláját! -
#7442 Tudjátok mi az érdekes???? Lecsalózzátok a gépet, ha talál két gólt az utolsó 10 percben....
Kérdem én: Akkor miért nem csaló, ha te találtok 2-3-at az utolsó 10 percben? Az ilyenen nem kell kiakadni, mert itt is igaz, hogy amit elvesz a sors, vissza is adja... Csak nézzétek meg hány gólt rúgtatok a hajrában ;)))
[ForRedGlory atya] -
#7441 nah ismét itt!
Izzitom az Fm-et!
-
#7440 Grat!!!Magyarok a blben:-))) -
#7439 -
#7438 grat -
#7437 jah , fűnek-fának nyalok akivel találkozok....és persze Ők is visszanyalnak -
#7436 Sok sikert..csak nem csalja el a gép a BL-t -
#7435 Bent vagyok a Bl-ben
-
Csesza #7434 a csaló geci kurva annyát , azér se hagyom abba majd ha a szezon végén kiesek akkor vagyha kirugnak :PPP
-
#7433 huhh a Livorno-Fioretina meccet most játszottam ujra és 6-4 lett:-(( kiálították egy játékosom:-(((( (fagyás elött 0-0) -
#7432 nah én nem Franco barátom vagyok, Ő tuti hogy bajnok lenne