121242
Football Manager
-
#109993 drasztikus -
#109992 Latom befejlodott a topik
Meg gratulacio. BL-t nyert mostanaban valaki? -
#109991 én igen! nálam is így volt
Soma király a lokód! -
#109990 Visszavágó 2:1 oda. Hát ennyi volt. -
Besz@rok... -
#109988 Imádkozz... :D -
#109987 grat,csak így tovább!
soma:jó a logód :) -
G.Freeman #109986
láttátok már manutd-t es cselszkit ilyen hátul egymással küzdeni? -
#109985 nem olyan rossz ez:)sok sikert -
#109984 Wisla-Sopron 3-2
Sopron-Wisla 5-0
csoport szar:S
Standard Liege
Parma
Bordeaux
Everton
Sopron -
#109983 Nekem sikerült Wang Daleiért kifizettek 2.9 millió €-t pedig lejárt volna a szerződése kb. 3 hónap múlva...
Grat Zaki! -
#109982 szted mit csináljak,h itt maradjanak?ők azért nem akarnak hosszabbítani,mert biztosak benne,h lesz majd munkaadójuk ezután is.lehet,h bepróbálkozok egy jó nagy fizetéssel :S csak akkor ez abba fog kerülni,h el kell adni egy csomó játékost,h tudjam fizetni a fizujukat. -
#109981 Persze ritkán előfordul, de nem jellemző... :D -
#109980 de mintha itt vmelyikőtöknek is a szerződés lejárta előtt vitték volna el pénzért az egyik játékost.nem biztos,h itt volt,de vkinél láttam,az sem biztos,h sg-n,de volt már ilyen.szal most nagyban ajánlgatom azt,aki nem kell,Niemit persze meg akarom tartani meg Volzot is. -
#109979 Nem nagyon. Azért kell jó 1-1,5 évvel korábban eladni őket, mert akkor még kapsz értük zsét.
Thx.
Jön az Atletico Madrid. -
#109978 A potenciális vevők ilyenkor már kivárják a szerződés végét, bolondok lesznek plusz pénzt fizetni akárkiért is. :)
-
#109977 -
#109976 nemsurun -
#109975 ya,és hatalmas grat! :) -
#109974 bazz,nekem meg 4 játékos szerződése jár le idén nyáron,szóval úgy 2 és fél hónapig él még a szerződésük.szted el tudom még őket passzolni pénzért? :P
-
#109973 Foyltatom a Fradival... Sajnos Dzsudzsákot nem tudtam megtartani, már régóta elvágyódott innen. 1.5 év múlva lejárt volna a szerződése, így muszáj volt túladnom rajta, míg pénzt látok benne... 10 gurigáért vitte el a Schalke. Nyáron megy Guarin is, Hleb is, meg még 2-3 pléját el kell passzolnom, mert senki nem akar szerződést hosszabbítani... :(
-
#109972 Kezdtem egyet az Amiens-szel (francia másodosztály), a cél a kiesés elkerülése, a fogadóirodák 50-1-hez adják az esetleges győzelmemet (és ezzel az enyém a legrosszabb arány). :)
A csapat elég vegyes, szerencsére volt lóvé és fizetési keret viszonylag komolyabb erősítésekre is. A legkomolyabb szerzeményem a fiatal holland csatár, Rachid Ofrany (VVV-Venlo; 70K) volt, de többek között jött még a bolíviai Mendoza és Montero (mindkettő támadó szélső / csatár; free), a kolumbiai Ruíz (amc; free), az olasz Corsi (dmc; egy korábbi Guilianova mentésemben nagyon jó volt, azért hoztam el 15K-ért), meg még pár olasz és francia fiatal tehetség (ingyen).
Egyelőre csak a szezon elejét játszottam le, az első meccsig. A barátságos meccseket (német túrán voltam :) ) többnyire hoztam, az utolsó a Cagliari ellen otthon 3-0 lett. Az első bajnokin az egyik nagy esélyes Guingamp-hoz mentem, és egy elég kemény meccsen 2-1-re nyerni is tudtam (igaz, FMortuna istennő most kivételesen besegített, három kapura tartó lövésből kettő bement, náluk talán tízből csak az az egy ;) ). A következő meccs az első helyen álló Dijon-nal lesz.
Most itt tartok, majd holnap folytatom. :)
-
#109971 sok sikert! -
#109970 csoportom: Hertha, Ajax, Chelsea -
#109969 és az igazolásiam:
jöhet a bl csoportkör! -
#109968 én inkább fmezek államvizsga helyett, majd januárba meglesz az is :D
szurkolok!
on:
helyreállitottam az fmet! megy minden mentés!
-
Levike25 #109967 hát srácok most arra kárek minden fm menedzsert, hogy nagyon szúrkoljon nekem, mert nem nem a milan ellen játszok bl döntőt, hanem csütörtökön megyek államvizsgázni szombathelyre, és már mosr nagyon utálom ,mert ahelyett, hogy fmeznék, inkább tanulok sajna!
szóval szúrkoljatok, szúrkoljatok!!!! -
#109966 vége a pihenésnek, de még mindig nem indul el egyik(!) mentésem se, reinstallozok egyet -
szehi #109965 most meek görögbe nyaralni (1 hét)
utána tolok képet! -
sosi81 #109964 Egy kis kupa sikerecske, a bajnokság botladozását feledtetve. Remélem elindulunk felfelé.
-
#109963 rodenbücher, és timár nagyon jok magyar szinten, tolj képeket is:) -
szehi #109962 hello!
beszámolo a békéscsabai mentésemröl:
amiko átvettem a csapatot csoroság és kiesés elkerkerülése volt a cél szal pont nekem valo volt
1. évbe jött:guzmics(haladás)(nem alkotott sokat)
sowummi:(ingyen)(rugdosta a gólokat)
szili(ingyen)(az év játékosa lett a másodosztályba!)
latteinstein:(jó kis kp csak sokat serült)
nagy d.(inkább csere volt pozsár mögött)
nagy és gigászi küzdelemben sikerült feljutnom,sőt még a magyar kupát is megszereztem szerencsés sorsolással!!!
2. év
jöttek:
németh v., roderbücher, németh k. tímár, mészáros, saliga z. horváth l. kőhalmi, andorka,
a bajnokság most kezdödött a fehérvár otthonába nyertem.ja és az uefa kupába még mindig állok most a partizán az ellenfél de idegenbe 1-1 volt tehát bizakodó vagyok.
üdv hofi
u.i. : Folytatás következik! -
#109961 hát igen,írták,h kell nekik kapus meg középpályás,és volt benne vagy 3 kp meg 1 kapus is a felsorolásban :P -
#109960 hát figy Crondaldoért elengedik
am lent kiírja milyen poszton akar erősíteni az a klub -
#109959 köszi a javaslatot,de a Fulhamben azért nem ilyen kapus kell :) ennél még a 3.számú kapusom is jobb :D
csak tudod,Niemi nálam mindig a legjobb,sokszor 9-es 10-es osztályzatokkal jön le a pályáról,meg már többször volt a meccs legjobbja is -
sosi81 #109958 Bocsánat!
-
sosi81 #109957 javaslom poszát niemi helyére. egész jó
-
#109956 hát,ott van még Crossley,csak ő most is sérült meg már 37 éves...
de tarcsiban ott van kölcsönben Latuvska,őt meg szeretném venni.
ui:sikerült már vkinek játékoscserével elhozni vkit? :DD
én hiába ajánlok 6 játékost + 700M €-t,Dzsudzsákot így sem engedték el,pedig azért nem rossz játékosokat adtam volna -
#109955 enyeama-t meg kellett volna venned a jték elején és nem lenne gondod
nálam is ő véd, eddig volt össz 2 hibája és mind a 2-t kijavította
igaz ha nem javítja ki akkor min 5 meccsre kiteszem a kezdőből :D
sok ikert, csak mexikói kapusokat tudnék ajánlani, csak nem kapják + a munkaállalásit :( -
#109954 grat,formádból ne veszíts és feljutni ám :P