Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na hamár itt vagyok szeretnék gratulálni Maldininek, Selfnek, Atesznek. Remélem senkit nem hagytam ki😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
nem biztos😊
vannak franciaországban is baszkok😊
vannak franciaországban is baszkok😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
nekem 1-es mondjuk nem csoda mivel 75 emberbõl kb 5 görög
Egyébként a hazai nemzetiségû a te esetedben a spanyol játékosok használatát jelenti
Egyébként a hazai nemzetiségû a te esetedben a spanyol játékosok használatát jelenti
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Nekem is ez a legszarabb,9es. Van egy 10es,2 11es és egy 14es. De egyként ez pontosan mit is jelent ?
Grat!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Mivel a Domestic Player Biasom szegyenszemre 5-os ugydontottem idehozok jopar spanyolt most ezen dolgozom. Self neked ez hanyas?
Born to win
ronaldo ez az atomvédõ ? 😄
ha senki nem kér róla képet,majd õ beteszi -.- már majdnem mondtam,h "csak erre a pillanatra várt",de megláttam,h nem válaszként küldtek 😄
egyébként jó pléyák,grat!
egyébként jó pléyák,grat!
ReaL MaDRid x siempre
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>nem rossz csak így randomra...bármelyik kezdõ lenne nálam😄
De ez persze csak a magja,így randomra szúrtam ki ezt az 5 embert!
Jól állok,csak hát 7es átlag közelében sem védtek :|
Na Bodmert elvitte Lazio,Benedik visszautasítja Chelseat.Eddig laza 65 M eurotol estem el,mert nem eleg jo a szerzodes nekik. :|
Látom nem állsz rosszul kapusokkal nekem is van egy jó Algériából vagy honnan
mentálisan kell még csiszolni
jöhetnek azok a képek
mentálisan kell még csiszolni
jöhetnek azok a képek
Akinfeevet kölcsönadtam egy évre az Internek,hátha magára talál. Canizares év végén vonul vissza 40 évesen,Ayala most vonult vissza 😞
Ha kértek pár képet ifijeimrõl,szívesen hozok 😛
Ha kértek pár képet ifijeimrõl,szívesen hozok 😛
Lecseréltem 4 embert,tarcsiból jöttek helyettesíteni 😛
Nem. Nálam a ket kozepso kp van max. szabadsaggal,ok iranyitanak
Még eladtam Vagner Loveot 7Mert Juvenak,4.2M Urbinat Marseillenek.Viszont olyan tehetségeim vannak,hogy eszméletlen. Majd nyár végén dobok egy genies képet [ otttopikba kurvajo video😄 ]
Még eladtam Vagner Loveot 7Mert Juvenak,4.2M Urbinat Marseillenek.Viszont olyan tehetségeim vannak,hogy eszméletlen. Majd nyár végén dobok egy genies képet [ otttopikba kurvajo video😄 ]
ja ezeket a képeket nem is láttam😄 igencsak erõs a keret.
Lupoli 3 gólt vágottt VB selejtezõn😄 remélem ilyen formában tér vissza
Lupoli 3 gólt vágottt VB selejtezõn😄 remélem ilyen formában tér vissza
Milyen Milant verni 😄D
Grat!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Grat!<#worship>#worship><#worship>#worship>
82.perctõl Ambrosini volt a Milan kapusa és védett is egy nagyot😄
Bodmer egy isten playa 😄 középen bárhol tud játszani vmi eszméletlenül, nálam az év védõje lett, amikr vkpt játszott...folytatom egy idõ után a spurs mentésemet.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Számlámon van 120M euro,de moutinhot nem nagyon akarják 30M alatt engedni,Bodmerrõl is üzletek 15M körül.
Lol nekem a scoutjaim nagyon beszívtak. Kaptam 12 ifit,ebbõl egyet a Büktõl hoztak,16 éves magyar kapus 😄DDDDDDDDDD
én nem mondtam hogy nekem megtelik 😛
Csak a Bl meccseken
Egyébként 66132 a pontos férõhely
Csak a Bl meccseken
Egyébként 66132 a pontos férõhely
Hihetetlen. Akinfeevert megadják 25M eurot,Kerlonért szintén ( Milan/Roma) és egyikõjük sem fogadja el azt a rohadt szerzõdést. Van egy 20 éves szlovén csatárom 183 PA,Chelsea valszeg viszi 15Mért,de már nem mondok semmit. Csatárposzton ott van Hales aki jöhet fel tarcsiból 199 PA,meg persze 3 spanyol (niguez,alacron garcia,nsue)
nekem meg 26000 de az se telik meg mindig:S
Nekem alapból annyi van<#awink>#awink><#awink>#awink><#awink>#awink>(na jó csak majdnem)
Megkaptam az új 75000-s stadionom ! <3
Grat mindenkinek!Töltöm a Bresciát 3.szezon lassan kezdõdik a bajnokság
Kapusokból van egy hadseregnyi a keretemben. Akinfeev 1,5 éve alatt nem tudott meggyõzni, 6.7es átlaggal védett:S , szóval eladtam Milannak 25M euroert,ebbõl jön Moutinho elvileg. Másik 50M-al meg nem akarok semmit kezdeni
Na választhattom sok lehetõség közül idén. Fizetési keret 1.9M euro/hét és 75M igazolásokra,vagy 3M euro fizetési keret és 18M iagzolni. Végül választottam 2.4M euro fizetési keretet és 50M-t igazolni
Ramoxnak a keret és a taktika. Igaz jövõre 4-4-2 lesz,de ehhez hasonló
Majd nyár végén dobok pcs-t új keretrõl
Majd nyár végén dobok pcs-t új keretrõl
Hi all. Holnap hálistennek diáknap,én meg focizok 4 meccsen,szal semmi dolgom ma,fmezek egy picit. Most év végén sikerült eladnom 3 játékost (Gasbarroni 6M , Xabi Prieto 7M , Jose Sosa 8M). Anyagilag nagyon jól állok,2 ember megvételét tervezem majd a nyárra. ja és még 34 nap és emgkapom az új 75 000-s stadionomat !
😊
thx
thx
<#wink>#wink>