121242
Football Manager
  • soma22
    egész jól állsz a bajnokságban. sok sikert
  • hunbasser
    a 4.Everton ellen 1-1-et játszottam...majd jött a Totthenham és 6 nyeretlen meccs után megnyertem a meccset 0-1-re.majd így indultunk neki az FA kupa elődöntőnek,ahogy szoptunk 3-1-re :((( ha Collins John berúgja a 101%-os helyzetet 2-1-nél,tuti,h nem nyerte volna meg a rendes játékidőben az Aston Villa a meccset.csalódott vagyok :( főleg,h most 4 játékosomnak lejár majd a szerződése és egyik sem akar hosszabbítani,köztük van Niemi is.hatalmas veszteség lenne,ha elveszíteném,nomeg ott van Volz is,nem akarok nyáron jobbszélső hátvédet is venni,így is kell venni 2 védőt,minimum egy nagyon pengés középső támadóközéppályást,és egy zseni csatárt.meg most úgy néz ki,h kapus után is kell néznem :SSS
  • Gunnersboy
    na ujra ráértem kicsit játszani, megvertem egyik "riválist"...most várom a folytatást..

• G.Freeman
    Guardado a legjobb vétel 2007ben, viszonylag olcsó ahhoz képest hogy mekkora sztár lesz.

kérdés: az miért van, hogy elsö idenyben 2-3 leszek a bajnoksagban, majd nyaron nem dulom fel a csapatot csak 1-2 helyen erösitek (de ott sokkal jobbakat hozok) es utanna top10be se tudok kerülni lejatszanak a benak is a palyarol... az oke hogy kiismerik a taktikam, de azert ez kisse tulzas
  • hunbasser
    látom nyitottál is neki topikot :DDD
  • hunbasser
    Ben Arfát most igazolják majd le,szóval most nem tudom elvinni,Guardadot majd megnézem,Digardot meg már mondtad régebben is,első blikkre nem vmi jó,ráadásul nekem ingyen,vagy legalábbis nagyon olcsón kellenének játékosok.pl lehet,h megpróbálom Juhász Rolandot,most csak 600K €-ba kerül,régebben még sokkal drágább volt és a tulajdonságai sem rosszak.jobboldalra kéne vmi elfogadható szélsőhátvéd,ugyan ott van Rosenior,de most is sérült :S hátvédem van kevés,kellene még középre két jó tkp meg előre legalább egy nagyon jó csatár.
    szerintem arra a nagyon jó csatárra fogom most elkölteni az összes átigazolási keretet,a többit meg majd megoldom vhogy,lehet,h kölcsönveszek sok embert 50%-os fizetéssel.
  • andrijcar
    Sziasztok! Grat a jó eredményekhez!

Ritkán rakok be képet, de ez megér egy misét

• Zenszkij
    Asszem kezdek egyet a Queens Park Rangerssel :) Kihívás lesz az biztos, de mindig is szimpatizáltam a nagy multú kis angol klubbal.
  • hunbasser
    kösz a tanácsot.bízok abban,h jövőre jobbak leszünk,jelenleg a 12.helyen szerénykedünk :SSS de kb 5-6 csapat 2 pontra van tőlem,szóval egy 3-4 meccses győzelmi sorozattal újra az első 10-ben lehetek.és elértem arra a pontra,ahol már úgy gondolom,nem bennem és a taktikámban van a hiba,hanem a játékosállományban.gyorsabb és minőségibb embereket kéne venni.most is Chelsea ellen idegenben 0-1-re kikaptam,nem baj az,végülis a Stamford Bridgen nem szégyen kikapni,csak hát itt is az volt,h 80.perc után Robben megkapta a labdát és először Zakuanit,majd Knightot rázta le,de jobb,ha azt mondom,h Knight csak a hátát nézte,esélyese sem volt utólérni,de azért megpróbálta.a végén már 4 csatárral nyomták.

viszont nem panaszkodhatom rájuk,de mégis,ha uefa kupás helyen szeretnék jövőre végezni,akkor olyan hátvédeket kell igazolnom,akik mellett nem megy el ilyen könnyen egy Robben.
  • hunbasser
    :((
  • zaki
    Ne má... :(
  • Lionel
    Sok szerencsét! Luquét ne hanyagold..ez csak 1 tanács..
  • soma22
    Newcastle lett a "kiválasztott". majd holnaptol
  • Lionel
    HI!Kiváncsian várjuk a "folytatást"és azér grat ehhez az eredményhez is mer nem volt semmi
  • soma22

itt nyomtam egy entert.uccsó meccsen 30 kapuralövése volt a leverkusennek...3-1re vertek meg.
  • soma22
    erőteljesen kezd kialakulni bennem a döntés, hogy újat kezdek. 6 védőm sérült(a 4 kezdő és a két csere), kb 7 meccs óta nem nyertünk, most legutoljára a csontutolsó hannover vert meg minket 1-0ra ugy hogy egy kapufele tarto lövése volt...még egy meccs és törlöm a geciben ezt a mentést, ilyen nincs... 12meccsen 1gyözelem 3 döntetlen
  • soma22
    kösz, Fyrex keze munkáját dicséri:)
  • DaMarcus
    én tudok neked mind a 2 posztra 1-1 megbízható pléját
    bal kp Guardado (ha még nem vitték el), v próbáld meg köklcsönbe ben arfa-t, elszokták engedni, vkp didier digard (le havre)
    remélem segtettem
    én pedig lejátszott a chelsea ellejni bajnokit is, 1-0lal ismét diadalmaskodtam és haza küldtem őket londonba, a meccs előtt mourinho azt mondta ha itt nyerek akkor enyém a premier league, hát remélem így lesz
    de még hátra van a második helyezett pompey az utsó fordulóból, az arsenal nem sokára, és az MU
    6 meccsből 3 killer
    de nem baj így izgis, ahogy ti fogalmaztatok: ideg és hajtépős meccsek :)
    jah 4 ponttal megyek
    Soma király a képed ;)
  • soma22
    stat alapján nincs is miért.
    remélem uefában több sikered lesz
  • soma22
    ha bizol abban hogy jobbak lesztek akkor tartsd meg őket, és ahogy jönnek az eredmények nem lesznek elégedetlenek. egyébként pedig ha jol játszanak dicsérd meg őket, stb, ez is sokszor segit
  • Ars3nal
    nah Wisla Kraków UEFA csoportkörért:)
  • Ars3nal
    itthon 0-4:C Kabát két hónap Horváth 1:S
  • Ars3nal
    nem panaszkodom

• hunbasser
    látom tényleg nem enged egyszerre két meglinkelt képet,tehát itt van Boa Morte

Boa Morte

• hunbasser
    no,itt van két távozni akaró:

Diop

Diop vkp,magas a fizuja a csapatéhoz képest(minden €-ra szükség van!),szűrőként nem nagyon tudom használni a csapatban,inkább támadásoknál jelentkezik,vkp létére már lőtt 7 gólt,és általában a góljai mindig kihúztak a szarból.

Boa Morte fizuja mégmagasabb,csapatom legjobbja,ha tudnám pótolni megfelelő emberrel,simán elengedném,de nem akarom,mert nagy a kockázat,ki tudja,h lesz-e még egy ilyen bal kp-m.lőtt is már gólokat és adott már sok gólpasszt.

mi a véleményetek?megéri őket úgy itt tartani úgy,h elmehetnékjük van?Boa Mortét mindenképpen meg szeretném tartani,csak a morálja a béka segge alatt van mindig azért,mert elégedetlen :\ szintúgy Diop,bár ő annyira nem vészes.egyébként mindketten nagyobb klubban akarnak játszani.

közben ajánlott nekem Fayed papa egy két éves szerződést,még azért beletettem a stadionfejlesztési és edzőközpont fejlesztési záradékot is,ha így is elém tolnak legalább egy egyéves szerződést,azon nyomban elfogadom.csak az a baj,h nem biztos,h tudnak biztosítani az átigazolási keretet :S

bocs,h sokat írtam
  • Ars3nal
    folytaatom Sopront, jön Dinamo Kijev, első bajnoki Láki-Sopron 0-2
  • zaki
    Inkább ameddig Te bírod... :D
  • soma22
    soha, vagy ameddig a géped birja:)
  • Zenszkij
    Az Atletico Madriddal 2016-ban járok. Mikor akad ki a játék, meddig megy? Ti tudjátok?
  • hunbasser
    na persze,ellenük meg sikerül nyernem :\ barimeccs,de akkor is örülök neki valamelyest(ott sem gyengék játszottak ám,pl Essien is ott feszített középpályán)

ya,és a képfeltöltés tényleg tök kényelmes,mostmár ezt fogom használni,nagyon fain :)
  • zorrobomber

váá, nem ez volt, ráadásul most már be se tölti a mentést, na asszem én pihenek egyet(volt más mentésem de persze a selejtező előttről)
  • zorrobomber
    na akkor meg is irom kit vettem:
    Kenesei Krisztián, Pintér Zoltán, Valachovic, Poleksic, Pollák, Balogh(az Mtks), valami cseh középpályás, Magasföldi, egy balszélsőt kp-t...

...miközben telepitem ujra az fmet ennyi jut eszembe :)
    ja és bejutottam Bl-csoportkörbe :P
    debrecen-shaktar 0:0
    shaktar-debrecen 2:2 (a debrecen góljait Kenesei szerezte)
  • zorrobomber
    asszem rá is jöttem, a patchelt exét kopiztam be a gémkönyvtárba peccselés előtt
  • zorrobomber
    újraraktam a rendszert, fm vissza fel, s mikor egy régi savet betöltök, a highlight csúszka leglassabban vanm, mégis a meccs gyorsan pörög, ha hozzányúlok a csúszkához lelassul a leglassabra és úgy is marad utána bármit csinálsz. Ha a patchet fel akarom rakni, programfuttatási hibával leáll, hogy nem win alkalmazás :S
  • zorrobomber
    lol
    nekem is egyik kedvencem a 01/02 volt
  • Tommynho
    EB-selejtező:ha az utolsó mecsünket nyerjük elsőként jutunk tovább
    a második(Írország) már nem játszik
  • Tommynho
    IV.forduló:eddig 3gy 1d 2.hely
  • Tommynho
    folytatódik veretlen sorozatunk:
  • soma22
    mivel elég régi az a játék szerintem simán lehet amiatt
  • tram9
    Sziasztok!Eloszor irok ide a forumra es egybol a segitsegeteket kernem.En meg mindig a cm01/02vel jatszom,de most vettem egy uj gepet es ezen nem akar elindulni.Mikor inditanam hibauzenettel mindig leall,h 'a cm0102.exe hibatt esylelt es leall.A kellemetlensegekert elnezeset kerjuk'
    Lehet ez a 64bites processzortol?

elore is kooszi a segitseget