Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem akkor most már meg lesz mindenkinek! 😊
Szép napot és további sikereket!
Born to win
Az lenne a kérdésem, hogy egy meccs után mindig kifagy, és ilyenkor a Save Game cleaner tudna-e segíteni vagy az tökre másra való, vagy annak a mentésnek annyi?
elõre is köszu
una volta per sempre INTER!
Ciudad Murcia ellen 5:4re nyertem😄 Palacio rúgta mind az ötöt,és volt 2 lesgólja is 😄
gratulálok
darkon köszi a képet. Moutinhot nagyon le akarom igazolni 😊 Múltkor ami Quaresmaval meg C.Ronaldoval lemûveltek Belgium ellen. Gémben csak spanyol meg portugál szöv.kap. posztot fogadom majd el 😊

Born to win
VÉGEZTEM a EB08 Selejetzõkkel! <#nevetes1>#nevetes1>
una volta per sempre INTER!
Tackling:18
Heading:19
Marking:18
Positioning:16
Jump:15
Pace:18
Második félidõben kaptam a gólokat, akkor álltak be a fiatalok (Krkic, Assulin). Amúgy én is elbasztam, azt mondta a fiúkna h. élvezzék a meccset és mossák le az ellenfelet a pályáról, többször ilyet kiscsapat ellen sem mondok
6 forduló van még és 12 pont elõnyöm.Ezt lazán behúzom. Spanyol kupából már kiestem,marad BL még😛
Elsõ évben döntõben kikaptam chelsetõl,2.ban viszont megnyertem sorozatot!
Atleticot hazai palyan 1:0ra vertem Blben,most jon visszavago.Bajnokasgban is vezetek elottuk 9 ponttal,egy meccsel kevesebbet jatszottak.Ja és 8 forduló van és játszok még velük köv fordulóban 😄
Jövõre kapus poszton nagyon erõsítek.Canizates már 39 éves,de tiszteletbõl még vég.Akinfeev 7 alatt vég és Costil szintén. Jön Itandje,Craig Gordon és talán Ochoa ingyen.Hátha segítenek ott vmit. Most passzolom el Gasbarronit 6M-t. Valszeg jön Villarealbol egy 22 eves vedo,majd kepet dobok hnap. El akarom adni skjelbredet meg xabi prietot,lenne helyukre par fiatal. Hoznaom Moutinhot meg Gonzalo Castrot,de akkor Vanden Borrenek vagy Ratinhonak menni kell.Marchena távozása semi kizárt még.
Igazolásaim: Bojan Krkic (16), Gay Assulin (16), Dzsudzsák Balázs, meg még tervezek egy közép/jobbhátvédet, + egy kapust (Zuberbühler a szezon végén össze-vissza bakizott...)
Born to win
2 védõvel is bõvitettem a keretet akiket kicsiny hazánkbol hoztam északolaszországba: Baráth akit a Haladásbol hoztam el, lassan már õ is kezdõ lesz mivel egyre jobban játszik és Tímár Krisztián aki a Fradibol jött, és elsõ meccse óta szinte minden fordulóban posztja legjobbja volt (beválasztották a hét kezdõ 11e közé) és az újságírók is dicsérték 😊
Télre nem tervezek hatalmas változtatásokat de Feczesint még idehozom, hogy Suttont majd helyettesítse ha kiöregedik 😊
na egyenlõre ennyi
bye
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
na 3. hely 1 pontra lemaradva Roma elott, holnap folytatás 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Régóta olvasom a fórumot, és most úgy döntöttem hogy regisztrálok is.
Szóval, kezdtem egy szezont a kedvenc csapatommal, a Manchester Uniteddel. Még csak a legelején járok, nem történik semmit különös, csak éppenséggel elvitték a menedzser-aszisztensemet, és azt szeretném kérdezni, hogy mitQl függ hogy milyen egy jó menedzser-aszisztensz? Az értékeitQl?(bocsi hogyha hülye a kérdés)
ElQre is köszi!
ReaL MaDRid x siempre
mu:valencia 2:1
valencia:mu 1:0
Szóval elég keservesen jutottunk tovább. Otthon 3x találták el kapum,2 gól,én 15x abból lett egy öngóljuk. Itthon 15 kapuralövés szintén,náluk csak egy. 41.perctõl emberhátrányban fociztam 3-2-3-1ben. 89.percben xabi prieto góljával nyertem.
Mire ezt beírtam,kaptam egy kékhalált,kurvaanyád !!!44444444
mert 2006bol raktam bele mezeket és elbaszódott ugylátszik :SSS csak sima alap fm mez van helyette :SSS
plz valaki..