Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx, de ez az fm07-es?

Bagitsiga
Azt hiszem ezt keresitek! 😊
Ha nem akkor most már meg lesz mindenkinek! 😊

Szép napot és további sikereket!

Bagitsiga
fm save cleaner

http://billywood.tvn.hu/cucc/index.php?dir=fm_06/stuff/&file

linket. plz

Markov
Hi!
Kiesett: Fradi, MTK <#taps>LOL<#lama>

una volta per sempre INTER!

Fyrex
de van ilyen a 2007hez? mer az linkelje gyorsan -.-

Avanti Crociati!

Felesleges informaciok elvesznek,gyorsabb lesz a jatek

gilgames00
kitörli a "felesleges" dolgokat a mentésedbõl,statisztikákat pl..vmivel rövidebb lesz a mentés

Darkon
Ugygondolom most nalam autosavet csinal kb 15perce krepeg es nem enged visszalepni (1,5GB-val), mi ez a savegamecleaner amugy?

Born to win

Darkon

Born to win

gilgames00
attól tartok h ezen nem segit már semmi,a progi amit irtál az másra jó.

Hello mkinek
Az lenne a kérdésem, hogy egy meccs után mindig kifagy, és ilyenkor a Save Game cleaner tudna-e segíteni vagy az tökre másra való, vagy annak a mentésnek annyi?
elõre is köszu
Istenem.Kihozom 90 percet 2:0ra,és megint hosszabításban bukok el,mint két éve. Hihetetlen

Markov
Íme a CSOPORT! <#wink>kis túlzással még Tovább is juthatok!!<#vigyor>

(Y)

Darkon
2:0?

Born to win

Najó,Chelsea babám 2 helyzetbõl 2õt berúgott,itthon vmi okosat kéne tenni

Ez a Palacio egy állat. 16 perc alatt 4et rúgott😄 Nem tudom már,Chelsea ellen ki kezdjen. Idén 4-2-3-1es taktikom van,jövõre sztem visszaállok 4-4-2re

Ciudad Murcia ellen 5:4re nyertem😄 Palacio rúgta mind az ötöt,és volt 2 lesgólja is 😄

gratulálok

darkon köszi a képet. Moutinhot nagyon le akarom igazolni 😊 Múltkor ami Quaresmaval meg C.Ronaldoval lemûveltek Belgium ellen. Gémben csak spanyol meg portugál szöv.kap. posztot fogadom majd el 😊

derley
krat😊

Darkon
Huu de reg jatszott mar nalam nem is emlekszem... Elokotortam.. volt ket szezonja eleg igeretesnek indult aztutan szerintem valaki kiturta nalam DM-et jatszott.

Born to win

derley
nálam is itt van a Spursnél...asszem jobbak az értékei, de csak egy 2.számú cserének van:S

Markov
Hali mindenki!
VÉGEZTEM a EB08 Selejetzõkkel! <#nevetes1>

Tojesz
Elférne nálam a csapatban 😊

César Arzo 23 éves

Tackling:18
Heading:19
Marking:18
Positioning:16
Jump:15
Pace:18

Tojesz
Elsõ barátságos meccsem a szezonban 1:3 vereség egy noname csapat ellen<#wow3>
Második félidõben kaptam a gólokat, akkor álltak be a fiatalok (Krkic, Assulin). Amúgy én is elbasztam, azt mondta a fiúkna h. élvezzék a meccset és mossák le az ellenfelet a pályáról, többször ilyet kiscsapat ellen sem mondok

Darkon
Kijon Villarealbol! Kepet! MA!

Born to win

Valencia:Atletico 2:0

6 forduló van még és 12 pont elõnyöm.Ezt lazán behúzom. Spanyol kupából már kiestem,marad BL még😛

Valencia-Chelsea illetve Real-Lyon lesz majd
Elsõ évben döntõben kikaptam chelsetõl,2.ban viszont megnyertem sorozatot!

Ritka dolog,Costil 2 meccsen egymás után 8as osztályzatot kapott. Meccs 0: 0 lett,így továbjutottam

Nálam semmi. Én jól érzem magam (offtopik😊
Atleticot hazai palyan 1:0ra vertem Blben,most jon visszavago.Bajnokasgban is vezetek elottuk 9 ponttal,egy meccsel kevesebbet jatszottak.Ja és 8 forduló van és játszok még velük köv fordulóban 😄

Jövõre kapus poszton nagyon erõsítek.Canizates már 39 éves,de tiszteletbõl még vég.Akinfeev 7 alatt vég és Costil szintén. Jön Itandje,Craig Gordon és talán Ochoa ingyen.Hátha segítenek ott vmit. Most passzolom el Gasbarronit 6M-t. Valszeg jön Villarealbol egy 22 eves vedo,majd kepet dobok hnap. El akarom adni skjelbredet meg xabi prietot,lenne helyukre par fiatal. Hoznaom Moutinhot meg Gonzalo Castrot,de akkor Vanden Borrenek vagy Ratinhonak menni kell.Marchena távozása semi kizárt még.

Tojesz
Sziasztok,elõvettem egy régebbi West Bromos mentésemet és befejeztem, itt az eredménye:

Igazolásaim: Bojan Krkic (16), Gay Assulin (16), Dzsudzsák Balázs, meg még tervezek egy közép/jobbhátvédet, + egy kapust (Zuberbühler a szezon végén össze-vissza bakizott...)

Darkon
Mi ez a vilagvegehangulat??

Born to win

Darkon
Hal' az egnek megszabadultam vegre Zunigatol senkinek sem kellett most meg mindenki beindult erte 7.25M-ert vitte a M.city. Plusz 6.(!) vagyok a bajnoksagban nem tudom mi lesz de a BL-t megvedjuk az tuti.

Born to win

nem. a kanalek fele topikot beleszamolva 3

Gunnersboy
Nyári igazolásaink Sutton akit ingyen hoztam el, rutinos ésmár góllal is hozzájárult a sikereinkhez, Németh Krisztián aki már több góllal mutatta hogy igenis helye van a kezdõben, Giovanni Tedesco - egyik legjobb igazolás, hanem a legjobb - nagyon jó értékekkel játszik hasznosan és gólt is rugott már 😊

2 védõvel is bõvitettem a keretet akiket kicsiny hazánkbol hoztam északolaszországba: Baráth akit a Haladásbol hoztam el, lassan már õ is kezdõ lesz mivel egyre jobban játszik és Tímár Krisztián aki a Fradibol jött, és elsõ meccse óta szinte minden fordulóban posztja legjobbja volt (beválasztották a hét kezdõ 11e közé) és az újságírók is dicsérték 😊

Télre nem tervezek hatalmas változtatásokat de Feczesint még idehozom, hogy Suttont majd helyettesítse ha kiöregedik 😊
na egyenlõre ennyi

bye

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

derley
én is játszogatok, de max napi 1-2órát:Sazalatt meg nem sokat tudok haladni...minden egyes meccsrõl meg sztem nincs érteleme rakni...vannak itt olyan képek.XD:S😄

Gunnersboy
fu na egy palermo utani idegenbeli meccsen kikaptam 3:0ra élettelen játékkal, így visszacsúsztam a 3. helyre, de kitûzött cél a vezetõség szempontjábol a középmezõny ám én a biztos uefa kupa indulást tûztem ki célul mivel ugygondolom hogy elsõ évesen ha még a BLben nem is de UEFA kupában már helytállnánk 😊

na 3. hely 1 pontra lemaradva Roma elott, holnap folytatás 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fyrex
az offtopikot vagy selfisch topikot beleszámolva 3?

Avanti Crociati!

Darkon
Ertekei

Born to win

Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumot, és most úgy döntöttem hogy regisztrálok is.
Szóval, kezdtem egy szezont a kedvenc csapatommal, a Manchester Uniteddel. Még csak a legelején járok, nem történik semmit különös, csak éppenséggel elvitték a menedzser-aszisztensemet, és azt szeretném kérdezni, hogy mitQl függ hogy milyen egy jó menedzser-aszisztensz? Az értékeitQl?(bocsi hogyha hülye a kérdés)
ElQre is köszi!

hunbasser
újregek mindig lesznek,új managerek is mindig lesznek,ez így lesz mindig,és sztem akkor is így volt.igen,akkoriban ez volt az "õsfm-esek",a nagyágyúk találkozóhelye,azóta már elkezdtek többen fm-ezni,és jött a több újreg,a hangulat már közel sem a régi volt,és kiváltak,azóta sokuknak kisebb nagyobb gondja is lett,bár gondolom,még fm-eznek,csak nem úgy,mint régebben.én sem érek rá nagyon,mondom,még mindig az elsõ évemben vagyok a féltávnál,egyszerûen nincs sok idõm játszani.de sztem nyáron többen fognak írni,ebben biztos vagyok

ReaL MaDRid x siempre

Srácok,nagyon kihalt a topik.Lehet,hogy ez a hozzászólás,amit írni készülök,nem ide való,de remélem lesz,aki elolvassa. Szóval lehet hogy kevesebben vagyunk és kevesebbet játszunk,de ez természetes. Szerintem az a baj,hogy elérte gabber ideje alatt a topik a csúcspontot,és azóta csak zuhan (Vörösmarty féle filozófia).Jöttek az újregek idióta kérdésekkel,a régi lakók egymással veszekedtek,köztük én is. Aztán már senki nem mer írni vagy képet rakni mert csak balhé van. Ráadásul az elvárások is megváltoztak. Régen mindenki minden meccsérõl tett képet,aztán egy grat és nyomta tovább. Lásd,visszajöttek régi emberkék,mint Sir Moon és sorba rakta a képeket és kapta a gratulációkat.Ha minden ember ezt tenné,akkor talán lenne valami élet. Tudom suli van,tanulás,haver,nõk stb... Meg volt az az idõszak,hogy mindenki 'kivándorolt' topikból és más felé ment (én 3 helyrõl tudok). Köztük megint ott voltam én is. Aztán ide csak topikrombolás és flém céljából jártunk. Nemtom,ti hogy látjátok,szerintem ez lehet.

Eddig nagyon szép csak így tovább. Iaquinte isten

Gunnersboy

Gunnersboy

Gunnersboy
onnan rámegyek a downloadra, és átrak valami letöltési problémák topikba :SS

sortitoutsi.net-en tuti megtalálod

mu:valencia 2:1
valencia:mu 1:0

Szóval elég keservesen jutottunk tovább. Otthon 3x találták el kapum,2 gól,én 15x abból lett egy öngóljuk. Itthon 15 kapuralövés szintén,náluk csak egy. 41.perctõl emberhátrányban fociztam 3-2-3-1ben. 89.percben xabi prieto góljával nyertem.

Mire ezt beírtam,kaptam egy kékhalált,kurvaanyád !!!44444444

Gunnersboy
valaki betudná tenni az alapban fmben használt 3 Udinese mezt, vagy azoknak valami 3d-s változatát ami jó fm 2007hez?

mert 2006bol raktam bele mezeket és elbaszódott ugylátszik :SSS csak sima alap fm mez van helyette :SSS

plz valaki..

Gunnersboy
Utolsó igazolási napon hoztam Udinesebe...
<#smile>