Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gilgames00
erre gondoltál?,ha nem akkor passz

gilgames00
nem igazán értem most már mit szeretnél...új mezeket a csapatnak?(R07 vagy 3D Creased pl?)

soma22
remélem jövõre😊
ebbe is érdemes egyébként még igy utólag is, rengeteg bugtol menekülsz meg.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

viktroo
A következõbe befektetek énis...De hol van az még<#circling>

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

soma22
az alap mezeket teszi fel a játék.telepitsd ujra és kész.

soma22
feczét ha tudod vedd meg, elég könnyen meg lehet szerezni és jobb mint bajzát.

Gunnersboy
#107205 senki<#confused><#sir><#confused><#confused>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Debrecen
2006/2007- Bajnok , Kupagyõztes , UEFA csoportkör 4.
2007/2008- Bajnok , Kupa-4 között , BL Csoportköt 4.
2008/2009- jelenleg 9 fordulo után 2 pont elöny , Bl csoportkör 2.,

Kezdõcsapat : Végh - Csizmadia , Leonardo , Korolovszky , Komlósi - Remili , Cigan , Zsidai , Rezes - Németh , Bajzát ( Hrepka) ., csere : szalánczi, stark, kiss, Saliga(Z.), bank, fabinho, saliga(I.)

U.i.: betöltve : csak magyar 1-2osztály és semmi más nemzet játékosa

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

soma22
10 volt a megjelenés napján

viktroo
Mennyibe került az eredeti? 10? 15?

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
valaki plz rakja be az alap Udinese mezeket ide, vagy valameik udinese mezeket amik jók 2007es fmhez......

elõre is htx 😊

soma22
nincs mee megvan eredetiben😄
(és igen megint felvágtam vele)

viktroo
és tök véletlen nincs fent vkinek gépen ennek a kis könyvnek az elektronikus változata?😄

soma22
na igen
a játszatok a szurkolókért egy lenézõ csapatbeszéd, ami után alig akarnak megmozdulni a pályán.

viktroo
ezeket az ugymond "hegyibeszédeket" is valakik kitalálták és azt, hogy Te , a felhasználó meg Õ a tervezõ pl. "játszatok a szurkolókért" jelmondat alatt nem tuti, hogy ugynazt értitek, sõt biztos, hogy nem😊 Ezért nem rossz dolog pl. az eredetihez tartozó kis mágikus könyv😊

Gunnersboy
Udinese mezt ami müködik 07-hez mert a 06osok neméppen voltak müködöképesek :SS

gilgames00
mit szeretnél letölteni?mezeket?

Gunnersboy
mostmár rohattul idegesit....
valamir le akarok tölteni és EZT HOZZA BE....

Darkon
Eleg regota nyomom hogy eszrevegyem a hibait + kiprobaltam direkt hogy rossz utasitasokat adok (kb fel szezonon keresztul) ugyanazt a format hoztak tehat ezen a ponton nagyon santit nekem a jatek.

Born to win

Felavattuk a Nueva Mestallát. 74963 ember jött a meccsre,ahol a spanyol szuperkupa 2. meccsén 2:1re nyertünk(Palacio,Vicente),elsõ meccsen 3:2re Barca nyert otthon (Hales,Silva)

soma22
ettõl sztár nem leszel, csak sokat számit.akár jo akár rossz irányba

miki:
kb nekem is ilyen volt, és van amikor csak egy embert kell kiemelni.
volt rá példa egy fontos bl meccs után, hogy a pleja engem dicsért meg mert a szavaim átsegitették a holtponton stb...
ha jól alkalmazod akkor hasznos, sokat segit, ha rosszul akkor még többet árt.

miki36
Egyszer kipróbáltam, hogy az asszisztensem mondja.
Megnéztem az asszisztens feladatainál hogy miket mondott.
Meccs elején szinte csak azt mondta, hogy "megnyerhetjük".
Félidõben hogy élvezzék a 2. félidõt, stb. Eredménytõl függetlenül mindig ez volt. Nagy csapat ellen, ha félidõben vezettem, annyira megdicsérte õket, hogy a második félidõben kaptuk vagy 4 gólt. Mi persze nem lõttünk...
Csak így próbaként megnéztem, hogyan teljesítünk. Amikor én mondtam mindent, akkor sokkal eredményesebbek voltunk. IRL sem a menedzser asszisztens pofázik...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Darkon
Nem ugy vettem eszre!

3-2re kikaptam barcatol 67percben egyelitettunk 68ban golt lott na ilyenkor fahozb* a laptopot

Born to win

soma22
nagyon sokat számit ha jol használod. manager egy kalap szart nem ér.
ha odafigyelsz rá fontos meccseket lehet hozni a 2. félidõben

Nekem manager assistens intézi talkokat.

inkább védelem kell mert a kapus jó. nem igazán tehetett a gólokról.A Serie A legtöbb kapott gólját produkálta a csapat 17 meccsen 31 gól most 5 millióból(€😉 nézek védõt

Darkon
Nemtudom ennek a beszelgetesnek elejen-kozepen-vegen nem sok ertelme van szerintem pl ki az aki azt mondja hogy nem gyozelmet var az elejen v "for the fans" is teljesen ertelmetlen ahogy eszrevettem. En a pl hogy igy kene jatszani minden meccsen csak szokoevente mondom mert mindig ez lesz belole megha igazam van akkor is.

Born to win

Darkon
Vagy kapus.

Born to win

Darkon
Azzz! Kb 10 99%-os helyzetunk volt es ez lett a vege!

Born to win

Sziasztok!
Én a Plymouth-al viszem.nagy nehézségek után az elsõ szezonba följutottam.amikor feljutottam jött:A. Young, hasselbaink(ingyen), billy clark(ipswich),rajczi(ingyen) és még egy bal oldali középpályás csak nem jut eszembe a neve...
egyenlõre ennyi

már csak védelem kéne...

soma22
tuldicsérted õket, mert egy baromi sima meccset hoztak és te el voltál tõle ragadtatva.majd ha a cselzit verd idegenben akkor dicsérd õket ennyire...

Hy!megjöttem edzésrõl és töltöm az FM-et

Na Benediket (20 éves FC) eladtam a Chelsenek 15Mért.Számlámon már 120M van,úgy,hogy leigazoltam Moutinhot bõ 30 milkáért

Gunnersboy
idegenbe mindig jobban megkell dicsérni õket különben lehet romlik a moráljuk...

viktroo
Sziasztok! az egyik meccsem után (ahol a Fvárt vertem idegenben 0-3-ra) azt mondtam a játékosoknak, hogy szeretném, hogy minden meccsen így játszanak, erre szinte az összesnél megjelent, hogy aggódik mégpedig azért, mert nem ismerem el eléggé a csapat érdemeit<#szomoru1> EZ MI??

Hullámvölgy ? :S

Darkon

Born to win

Zenszkij
egybuzi ez a játék, ha idegenbe jáccunk

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darkon
Es emmmegmost mi?

Born to win

Gunnersboy

értem na aggódj 😊

Fyrex
köszi ^^

Legnépszerûbbek
1. Fekete tesvérem topikja -.-
2. Whiskey topik
3. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

.
.
.

14. Football Manager Club
15. Ismerd fel a képrõl az autót
16. Otthoni erõsítés
17. Football Manager

Avanti Crociati!

Gunnersboy
ésmég mindig mûködöképes Udinese mezekre lenne szükségem :SSS

Gunnersboy

gratulálok srácok,végre valami 😊

1. Test Drive Unlimited
2. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
3. Testépítés
4. Partyarcok
5. Bus Driver
6. '80 as évek zenéi
7. Prison Break (FOX)
8. Ismerd fel a képrõl az autót
9. Otthoni erõsítés
10. Football Manager

Na megvettem Moutinhot 33M euroert,más viszont nem is nagyon jött

Gunnersboy

Atesz89
Mert egy Bl meccsen megtetszett az Aek játéka + a görög nem elit bajnokság
így nehezebb Bl-t nyerni...
De most már elég fejlett az utánpótlásképzés így most már nagyobb az esély a jobb fiatalokra

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!