Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
egyébként nem kell kattintani, csak rnadán összenyomja a forum.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
de ha megvan máshonnan...
soma lécci ird le hogyan kell megcsinánli ugy a képet hogy ne kelljen rákattintani a ránézésénél ahogy nekem van , ird meg hogy mire kell menni , köszi
köszönöm
csak az a baj hogy nem tok kit 😞 mert csak Ungarn jatekos
2. Graphics
3. FM2007 Graphics
4. pl.: Skins
5. pl.: Alternative Dark
6. pl.: Aero
7. Download
8. kijön egy kis ablak és leokézod
9. kijön hogy hova szeretnéd menteni
innentõl megolod 😛
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
na mesélj h lehet akkor 😛
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
megszereztem Maxi Lopezt és Quagliarellát ingyen.keretrõl dobok majd képet
amúgy sortiról nemtom ti h töltötök le de én hónapok óta nem tudok leszedni semmit se onnan
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
úgy döntöttem hogy kezdek egy uj gammát, kiválasztott a leeds lesz.
ahogy a vak is mondaná:
meglássuk
a srtin a light skinek közt megtaláljátok a skint
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
anyagi gondok vagy mifene akadályoz?
befejeztem 3.szezonom a Bresciával:
lehetett volna jobb is.😞 sok volt a sérült(Kanta 10 meccs,Cacau 23 meccs Dzsudzsák 25 meccset játszott a 38-ból)Bojan Krkics még nem volt az igazi(jövõre biztos jobb lesz).Lupoli ha kicsit jobban rúgta volna a helyzeteit akkor min. Uefa kupás helyen lenne a csapat.A fiatal csapat szerintem jól helyt állt(24 év az átlagéletkor).Jövõre cél az Uefa kupás hely
De ha meg akarod tartani, akkor szólj neki hogy ajánljon egy edzõt/játékost aki a csapathoz igazolna. Ha leigazolod akit ajánl, akkor megjelenik a neved a kedvelt személyei között. Ezután már nem biztos hogy el akar menni😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
na mégegyszer:ha eladok egy kedvelt személyt,akkor dühösek lesznek a szurkolók és az elnök?Boa Mortéról van szó,nagyon akar menni,már vagy 3 kérelmet nyújtott be nálam,h menni akar.mondjuk bal oldalra kéne,de majd az árából veszek vkit.
ReaL MaDRid x siempre
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
és az alap ok azok szóközzel vanak hogy udinese home, és 80x80asak...az nem baj ha nagyobb mint pl 110x110?
http://www.fmglive.com/
tehát, ha lejár a szerzõdése akkor eldzsal a klubbtól...
amugy htx 😊

a wba-val vagyok most lett vége a II. szezonomnak. a keretem egész jó, de azért még lehetne rajta csiszolni. Képeket majd dobok. Most egy jobb oldali kp-ra lenne szükségem mert Milnert eladom. Tudnátok segíteni h ki kéen vennem és még hosszútávra is jó legyen?? kb15millám van átigazolásra.
RIP Antonio Puerta!!!!