121242
Football Manager
-
#110073 Nardiello gól 83 perc:D -
#110072 el lehte menni szabadságra? és rábítzni aszisztensre?:D
nekem most megy a meccs közbe netezek, csak meccs végét nézem hogy mennyi lett:D -
#110071 hi thx Zaki :)
a west bromból kölcsönbe el van adva steel jövőre visszajön ő nagyon jó kapus :)
Zaki neked is nagy grat és PetruZ-nak is! :)
Nani eszméletlen milyen jó, a cséeszkáa ellen is ojan gópasszt adott... :)
-
#110070 még én sem játszottam ma,meg tegnap sem -.-
majd holnap játszok.lehet,h az utolsó fordulókra már elmegyek szabadságra és rábízom a csapatot az aszisztensre.intertotóból meg majd próbálok bejutni az uefába,nem lenne rossz,meg nyáron majd szervezek tornákat és lesz zsé.kell,főleg,ha elmegy Niemi és Volz is :( -
#110069 ja első, van olyan nap mikor nem is jáccok:D
hajrá! -
#110068 még mindig első év?:D nekem is :DDDDDdddddddddddd nem sok időm van...
de már csak pár forduló van,uefa kupás hely már reménytelen,matematikailag még elcsíphetem,de valymi kevés az esély rá.4 meccset nem fogok nyerni zsinórban,a többiek meg nem fognak kikapni zsinórban 4x -
#110067 akkor ha feljutunk ajánlatott teszünk, de már csak 4 pont az előny pedig 8 volt:SS -
#110066 meg már amúgy is 36-37 éves -
#110065 meglátjuk, bazz enyeamáért 150€ oszt már 1,5 millátkérnek:|||
basszák emg akkor-.- -
#110064 sztem Niemit is elhozhatja,mivel általában a Fulham mindenkinél kiesik -.- meg amúgy is a kiesés elkerülése nekik a cél,szóval sztem nála is kiesik,és akkor tuti,h elmegy hozzá,ráadásul lejár a szerződése. -
#110063 Crossley a Fulhamből? Kérd kölcsön. -
#110062 vazze én bezarok milyen szar kapusok vannak a we bromba, hoult olyan gólt kappott áéáá robinson hazapasszolja osz mellérugott vagy mit csinált és begurilt:SS meccs után mondtam is neki hogy szégyen volt:D
Zuberbuhler egy f*s ő is kapott olyan gólokat, ide sürgősen kapus kell... -
Zenszkij #110061 Köszi, megoldotta a problémát. Nem értem amúgy a hivatalos peccs miért nevezi át a német klubokat, mire jó ez? :) -
#110060 viccvót:DD
25 fordulónál tartok 6 pont előny:)
mindjá folyattoM:D -
#110059 Thx.
Ez komoly? Miért? :D
-
[LEMONDOTT] -
#110057 Qrva nagy grat mindnekinek! Főleg DaMarcusnak!
Vége a bajnokságnak, itt a végeredmény:
Kupában kiestem az elődöntőben, BL-ben meg a negyeddöntőben (Atletico vert ki 3-1-es összesítéssel...).
Jövőre új csapatot építek, vagy fél kulcsjátékosomtól meg kell válnom, mert nem akarnak szerződést hosszabbítani... :(
Dzsudzsák, Guarin, Janukiewicz (qrva jó lengyel kapus), 1 szupi tehetséges jobbhátvéd, Némethnek is lejár a szerződése jövőre, stb... :( -
#110056 Folytattam az Amiens mentésemet. Előbb a második helyezett Le Havre-t sikerült idegenben elcsípni (és így én lettem a második), aztán egy laza otthoni siker után következett a listavezető Caen:
Változatos, fordulatos meccs volt, az egész sajtó oda meg vissza van Ofrany-tól. Jó vásár volt, az biztos: 8 mérkőzés, 8 gól, ebből kétszer mesterhármast rúgott. :)
Egyébként zsinórban ez volt az ötödik (a szezonban tízből a nyolcadik) győzelmem.
-
Lionel #110055 amúgy ezt az lnc fájlt a 7.0.1 és a 7.0.2es patch pakolja fel -
#110054 KÖsszi szépen -
Lionel #110053 A Football Manager 2007\data\db\702\lnc\ger mappából szedd ki az lnc fájlt és jó lesz -
Zenszkij #110052 Editorban rendes a nevük, de amikor betöltöm a játékot ilyen neveket ír ki a németeknél. 7.02-es patchet használok magyarítás nélkül. fekltegyem a magyarítást, az akkor megoldhatja a problémát? -
#110051 ez nekem úgy jött elő, hogy a magyarított játékra raktam adatbázisfrissítést (nem hivatalos patchet). de a magyarítás újratelepítése nem segített. viszont ha hivatalos patchet (7.0.1, 7.0.2) használsz + magyarítás, akkor elvileg jónak kell lennie a neveknek. de nemtom biztosra mondani -
#110050 lehet, editorba átírod :) -
Zenszkij #110049 Miért van az, hogy a német csapatoknak a veve ez: Gelsenkirchen, München, Schalke és Bayern helyett? Hogyan lehet ezt orvosolni? -
#110048 igen voltam a villarreal-lal
pl: a leeds az kihívás
tudom h az sok mindenre elég de meglátod h kit igazoltam, így márnem olyan sok :)
ahogy igértem az igazolások:
és a kölcsön kapott pléják:
BL csoprtom: Real Madrid, CSKA Moszka, fenerbahce, Man City
első meccs CSKA Moszkva 3-3 Man City (Németh K. első tétmeccsét játszotta, még tavaly hoztam, és a tanítójával alkotott csatár kettőst, németh rúgott, kettőt egyet flores)
=re ennyi :) -
Utley #110047 sikerült elcsesznem a képet,na akkor a szezon végén -
Utley #110046 -
SeLFisCH #110045 olasz: lazio udinese
spanyol: osasuna deportivo mallorca
angol: west ham tottenham
nemet: hamburg gladbach
francia:rennes lens -
#110044 Sziasztok!
Most töltöttem le a 07-et és ajánlanátok egy nem túl nagy csapatot aminél van egy kis kihívás. -
#110043 én nem voltam még, de királyul hangzik! :) -
Utley #110042 Srácok volt olyan csapattal már valaki,akinek nincs saját stadionja?Remélem lassan építenek a vezetők egy új stadiont,mert a Kingstonian 4500-as lelátója kezd kicsi lenni -
#110041 fu ez a Millwall nagy falat volt idegenben 3:1 oda. Na nembaj megy tovább a bajnokság :) -
SeLFisCH #110040 Hát 12.5M fontból már lehet igazolni 2-3 kulcsjátékost. -
#110039 sry 4,67-t -
#110038 aham az arezzo-ból van
am nekem is köcsög a vezetőség
felturbóztam az egyenleget 24 M fontra a bajnokság megnyerésével erre, stadion bővítés pedig nem is kértem, nah elment 12 m
de abból a maradék 12m-ból is csak 467-t adtak igazolni, sőt, most is fel van turbózva az egyenleg 33m-ra, és csak 12,5-m van igazolni és nem adnak többet, hát k@apják be! -
SeLFisCH #110037 ne aggódj miatta. Általában ilyenkor nagy pénz áll a házhoz.
Igaz velem még nem történt ilyen board_takeover -
Utley #110036 AFC Wimbledon-t tolom 2.évem a csapatnál,de a játékba várni kellett 1 évet,hogy felkerüljenek.Első évbe bajnokságot nyertünk!És most is elég jól megyünk 8.hely 3 pontra a 3.tól.Viszont az elnök úr már 6.hónapja csak a Free-ről enged játékost igazolni,mert a klub átvétele folyamatba...Van 110,000 fontom igazolni,és szeretném elkölteniItt a Január és a vezetőség nem enged igazolni... -
SeLFisCH #110035 Eddig 3 BL körön vagyok túl,de nagyon nem biztos hogy továbbjutok
Juventus - Bremen 3:0 H
- Real M 1:1 A
- Austria W 4:0 H -
SeLFisCH #110034 ezt a srácot az arezzobol igazoltad? egyként nagy grat,nem sámli :)
Én nagy bevásárlást tervezek,mivel nedved-del piero már túl öreg(37,34) , Trezeguet (32) pedig szörnyen rossz formában van.
Tervezem leigazolni Alexandre Patot és Andrsont.
Torres van még kiszemelve,de az 2-3 év min.,mire lesz ennyi pénzem