Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui:skóciában nézz szét. Van ott egy St.Mirren nevû csapat. Kész aranybánya
sztem elsõ évben tuti nem jutok fel.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Szép csapat lesz ez😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ON
hali és grat mindenkinek
Self tetszik a kereted, jól fiatalítasz(Y)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Utolsó üzenet idõpontja: 2007. 04. 06. 18:56
Utolsó látogatás idõpontja: 2007. 04. 06. 18:57
Raul Albiol 3 éve ilyen. 7.50es év alatti átlagot még nem nyújtott,szinte kirobbanthatatlan. Mivel AMC nélkül játszok,és 2 csatárral,erre a posztra volt 6 játékosom. Elég ez így.Jön nyáron egy védõ,mindjárt hozok képet róla
Letöltöteem a skineket, de nem ismeri fel mindegyiket a game.
Nekem például ez a skin kéne, de nem akarja az igazságot (black_aura). Valaki tudna segíteni nekem? Esetleg az fmhungary oldalon rosszul rakták fel vagy mi lehet a gond? Pls segítsetek már.
Sigismund
Sajnos a Villa-Palacio illetve Hales-Vela mellé még ott van Dagoberto,szal nem fért el Kerlon,de õ már megszolgált Fm06ban. Szal 15M euroert bejelentkezett erte 9 csapat
Probalgatok epitgetni be embereket (1-2-t), szoval most ki kell talalnom valamit mert siralmas a teljesitmeny.
Born to win
Born to win

Born to win
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2. évben leigazoltam a Den Haagba,következõ évben eladta az elnök 7,5 millió fontért a Barcanak.most 2016 van és elég jól tolja
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
szerencsére a védelem idén nagyon jó, kevés gólt kapok:
itt meg a keret:

Born to win
keret a 2009-2010-es szezonra:
olasz kupa : megnyertem
Bajnokok ligája döntõbe kikaptam a
MU-tól 3:1-re
éjjel fél 3kor ezt nem nevezném nagy bakinak😛
Born to win
A csapat egyenlege gyakorlatilag a 0-n áll, igazolni sincs pénz.
Én azért bízom a feljutásban, bár a média 9. helyre vár, a vezetõség pedig tisztességes helyezést vár el. Meglássuk...😊
most kezdtem újat, mert nem nagyon tudott lekötni egy csapat sem...
Valladolid lett a kiválasztott😊