Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Angol bajnokság nagyon durva,2.osztály is. Nálam a Fulham pl. BL 16ja között van,tavaly 3.lett. Szabics húzóemberük,vmi 8M euro az ára. Leeds jó csapat,sztem simán feljutsz

ui:skóciában nézz szét. Van ott egy St.Mirren nevû csapat. Kész aranybánya

soma22
lehet hogy én vagyok béna, de kemény lesz a leeds.
sztem elsõ évben tuti nem jutok fel.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Na bazdmeg ilyet még nem láttam és nem is volt velem ilyen. Csoportkörbõl kiestem,szánalmas. 3 meccsbõl 3at lazán nyertem. Utána Palermo ellen kikapok 2:0ra , egy 11est és egy szögletgólt rúgtak. Utána a Fener ellen kaptam ki 2:1re úgy,hogy 1x találták el a kapum,én 17x. Most a Dinamo ellen 1x találták el a kapum,én 14x 1:0 oda. Ez vmi eszméletlen :|||

köszi 😊 Átlagéletkor 23 év. Canizares visszavonult Ayalaval egyetemben,Baraja 34már,õ is kölcsönben vezet le. Te egyként kivel tolod?

miki36
😮
Szép csapat lesz ez😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
amit a játékhoz adnak kis kézikönyvet annak a hátuljára van írva, szép nagy fekete betûkkel

ON
hali és grat mindenkinek
Self tetszik a kereted, jól fiatalítasz(Y)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Bajnokságban 7 meccset nyertem zsinórban,így feljöttem a 3. helyre valahogy. Itt az isten,és még csak 18(!)

Regisztráció idõpontja: 2007. 04. 05.
Utolsó üzenet idõpontja: 2007. 04. 06. 18:56
Utolsó látogatás idõpontja: 2007. 04. 06. 18:57

Raul Albiol 3 éve ilyen. 7.50es év alatti átlagot még nem nyújtott,szinte kirobbanthatatlan. Mivel AMC nélkül játszok,és 2 csatárral,erre a posztra volt 6 játékosom. Elég ez így.Jön nyáron egy védõ,mindjárt hozok képet róla

Üdv

Letöltöteem a skineket, de nem ismeri fel mindegyiket a game.
Nekem például ez a skin kéne, de nem akarja az igazságot (black_aura). Valaki tudna segíteni nekem? Esetleg az fmhungary oldalon rosszul rakták fel vagy mi lehet a gond? Pls segítsetek már.

Sigismund

Darkon
Dagoberto nem semmi meg Albion(7.70el)

Born to win

Itt lennének a srácok

Sajnos a Villa-Palacio illetve Hales-Vela mellé még ott van Dagoberto,szal nem fért el Kerlon,de õ már megszolgált Fm06ban. Szal 15M euroert bejelentkezett erte 9 csapat

Építs be pár ifit. Nekem jöttek 4en 5en,vmi eszméletlen jók

soma22
akkor motiválatlanok.

Darkon
Nemigazan, regiek jatszanak, a BL bajnok csapat .

Probalgatok epitgetni be embereket (1-2-t), szoval most ki kell talalnom valamit mert siralmas a teljesitmeny.

Born to win

soma22
sok az új?

Darkon
Itt valami nem stimmel nalam ujabb Real meccs 2-0ra ismet vezetnek 3-0ra nyertek az elozot. Mar a media is kerdezoskodik mi ez a tolunk nem meg szokott sok vesztes meccs

Born to win

turpert
juuuuuuuujj 😄 😮

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Bajnokságot úgy kezdtem,h 4 meccs alatt 3 pont.Azóta 6 gyõzelem

Darkon
Rank is fer 8.(!)-ok vagyunk, nemtudom mi van, szetesett a csapat! Mikzobe ezt irtam 2:0ra vezet a Real

Born to win

soma22
baz+😄

Darkon
Uj kiszemelt.

Born to win

addictadness rating: 'real football managers don't need food'

9csöves9
igen<#bohoc>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

kösz 😊 Régen ugye to állatkodtál a St. Paulival?

9csöves9
nekem van

2. évben leigazoltam a Den Haagba,következõ évben eladta az elnök 7,5 millió fontért a Barcanak.most 2016 van és elég jól tolja

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Theo Bodmer helyett végül Moutinho lett. Eddig 10 meccs 2 gól MCt játszik talán 7,40es átlaga van 😊 Jobb oldala a védelmemnek lyukas volt,felhoztam Sturgist tarcsiból. Fiatal amerikai védõ,valakinek van róla tapasztalata?

GTheo
Interbe szvsz nm ien játékosokat kell igazolni...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Hát ezeknek semmi közük az Interhez,már bocs. Max Cardenasnak

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
na uj mentésemmel is jól indultam 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Most igazoltam egy fiatal brazil védõt, 6.5M euromba fájt, 130/195,majd év elején jön Castroval együtt. Védelmem nagyon fiatal,szal kellett hozni egy -két 20 feletti játékost is 😄

<#eljen><#eljen>- talán az everton jelenthet egy apro veszélyt

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

a debrecenes mentésem meguntam, jo nagy barom voltam hogy nem töltöttem be sehonnan se játékosoat , nyár 9Millió fontért igazolhattam de abbo lelment1,6. 3 év alatt : 3 bajnoki cim , 2 kupa , 3 szuperkupa . BL: 12 fõtáblás meccs : 8 rugott goal , 2 pont. ( Celtitc - DVSC 4-3 ( utolso golajuk 92.perc és szabálytalan <#falbav>) nah mindegy most egy nagy csapattal akarok kezdeni , majd vissza Ungarnische😊

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

derley
bajnokság idén szerintem simán meglesz:

szerencsére a védelem idén nagyon jó, kevés gólt kapok:

itt meg a keret:

derley
hy all!grat mindenkinek!én is játszogatok újra mostanában, bár nem sokat, mert ezekre a köcsög kisvizsgákra kell készülni:S

Darkon
Ne csapongj!<#ejnye1> Egyebkent en is igy voltam a Romaval most (orom volt nezni ahogy elverik a MU-t) ha kirugnak atnyergelek oda.

Born to win

Gunnersboy
úgydöntöttem kezdek egy uj gammát egy másik csapattal, Udineset meguntam valahogy, már nemis igen volt izgalmas....

Grat mindneki. Tegnap a Racing:Athletic meccs után elkapott a hév,hogy kezdjek egyet az Athleticcel,de fájó szívvel Valenciat húzom még 😊

Gunnersboy
nabazzmeg befosok mostmár, udinese mezeknél, skint váltottam berakta az idegenbelit meg a 3.ikat de a hazai még mindig az a szar fekete fehér fm alap mez :|

Reggelt!Grat Squizzi,Breet és sok sikert Miki
keret a 2009-2010-es szezonra:

kezdtem egyet az AC MILAN-nal 1.évbe bajnokság:4.hely
olasz kupa : megnyertem
Bajnokok ligája döntõbe kikaptam a
MU-tól 3:1-re
miki36
:C
éjjel fél 3kor ezt nem nevezném nagy bakinak😛

Darkon
Ezt de el neztem kapust akartam cserelne meccs elott nem betettem a kapust jobboldali vedekezonek veletlenul, vezetnek is micsoda baki...

Born to win

miki36
az😊
A csapat egyenlege gyakorlatilag a 0-n áll, igazolni sincs pénz.
Én azért bízom a feljutásban, bár a média 9. helyre vár, a vezetõség pedig tisztességes helyezést vár el. Meglássuk...😊

Darkon
Az jo, spanyol liga<#eljen>

Born to win

miki36
nem, velük majd késõbb😊
most kezdtem újat, mert nem nagyon tudott lekötni egy csapat sem...
Valladolid lett a kiválasztott😊

Darkon
Szuper<#smile> Kivel? Udinese?

Born to win

miki36
én még vok😊

Darkon
Valaki?

Born to win

soma22
ne paintet használj, hanem irfanview-et.
ingyen letölthetõ, egész jo minõségben kicsinyit és egyszerü.