Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
sztem ezt írtam 😄
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Southhampton 2:2 Portsmouth
Elején megszerezték vezetést,aztán rá 5 perce egy mákos góllal egyenlítettem. 2. félidõre taktikát váltottam,feljavult játékunk , 2:1 ide Zarate góljával. Aztán 70. perctõl megint nyomtak,próbáltam védekezni,de 88. percben kapufáról kipattanót Doyle bepofozta,2:2..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
végre megvan az elsõ gyözelmem😊 Wehen ellen 3-1 arányba😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Scout a játékba lehet venni? :| VAgy hogyan kell? 😄
Drizzthsz: 10 meccs után voltam elsõ... 4-3-1-2 taktikkal 😊
iszonyat nagy grat Frost mester!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
self esetleg a játékos nevét is megtudhatnánk? 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Kezdtem egyet inkább a DVSC-vel.. Tudom könnyû dolog, de hát ez van.. Célom BL-csoportkörbe jutás.. és természetesen az 1. hely.
Nálam a Sevilla 37 millió euroért vitte Trezeguet-t.... 😮
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Eddig még mindig 1 argentint sikerült igazolnom 3 átigazolási szezon alatt,akinek volt olasz állampolgársága. Azóta kb 50 dél-amerikainál próbálkoztam,vagy elvitték elõlem vagy nem kapta meg. Ennek a fellenlezésnek vmi értelme van ? :S
hát hálisten sokat még nem nyomtam le, most újrakezdem, úgyanígy a Napolival.
az igazolások is hasonlóak, csaknem ugyanazok lesznek.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Játék legelején Editorban néztem szét,abban van egy kezdetleges beépített scout,de elég gyönge.
Azért utánaolvastam,lesz e scout.. .Nygreen.net-est ne is várjunk, a genie készítõje maga 1 ,azaz 1 ember,ha õ nem adja ki,akkor mást kell keresni. Elvileg november eleje-közepe tájára várhatjuk.

de most tényleg, milyen scout? 😄