121242
Football Manager
  • Fabio Capello
    Nos akkor a szezon összefoglalása: elsőnként a bezsebelt díjak: Zárate lett a legjobb fiatal, a gólkirály, a liga 3. sztárja, bekerült az év csapatába Aaritalo és Wiltord 2-3. asszisztban, én lettem az év managere
    1. tabella

2. Mauro Zárate (39 meccs/44gól)

3. A kapus, akinek az idény második felének sikereit köszönhetem :)

A kupában sajna 1-0ra veszítettünk :(
  • hamary
    7 forudló elteltével Man C-vel a 4. vagyok.. remélem megtartjuk a formánkat.
  • soma22
    mára elég is volt,így a média által várt 18. helyen vagyunk, vészesen közel a kieséshez.
  • miki36
    :S
    részvét
  • miki36
    esetleg karl svensson, gabriel tamas, lequi, glauber...
  • soma22
    a 20.ak voltak...
  • kraawz
    Digard nincs benne játékban vmért :S
    Aythami 6M font lenne,Hangeland 4 , Iganeshevich 10 körül,szal esélytelen... 2. félévet megpróbálom így kihúzni,aztán év végén inkább több pénzből,de jobb védőt veszek.
  • Mike94
    természetesen deschacht :)
  • Mike94
    van damme, digard, aythami, hangeland, ignashevich, sechacht, aythami
    ezekből össze lehet hozni egy jó védő négyest ráadásul nem is épp alacsonyak :)
  • Fabio Capello
    Benn vagyok a Kupadöntőben! (az Auxerre ellen játszom) Szezonból még 3 meccs hátravan, utána hozok képeket :)
  • soma22
    eddig az idén az összes 11-esünket kihagytuk, ellenünk az összeset berúgták.
    nemegyszer volt hogy az utolsó 5 percben vertek 3 gólt úgy, hogy ultredefensive-n voltunk maxos időhúzással.
    lassan eljutunk arra a szintre hogy év elején eldönti a gép hanyadiknak kell lennem?
  • kraawz
    Nekem nincs miért aggódni... Így is túlteljesítem az elvárásokat... A taktikám nagyon jó,csakhát a keret lófing... Hátulra 4 skinhead kigyúrt állatot leigazolnék,még első 10be is benne lehetnék.
  • Mike94
    igen a külföldi magyarok feltűnően jók lettek (Y)
    huszti nálam a válogatottba úgy játszott mint messi a barcába :O (nem túlzok)
    lehet a legközelebbi mentésembe megveszem mer láttam már h játszik
  • Fabio Capello
    hát.... nekem most fontolgatják, hogy kapjak szerződéshosszabbítást, vagy sem :s
  • Drizzthsz
    Én már arra vetemedtem, hogy leszedtem a CM2008 demot. :D
  • kraawz
    8 meccse képtelenek vagyunk nyerni,kb kaptam 30 gólt... Eddig nem jön semmi olya üzenet,hogy ki akarnának baszni,de lassan kezdek félni.
  • dartonita
    Nekem foleg az nem tetszik,hogy altalaban mivel egy bajnoksagot inditok csak a gyenge gepem miatt,az osszes kisebb kulfoldi csapatban noname senkik vannak csak,de olyan ertekekkel mint Robinho.Persze h egy-egy baratsagos meccsen kapok egy 6ost :/
    Ez igy volt eddig is,nem ertem miert kell pl egy bolgar vagy lengyel kozep es kiscsapat keretet igy legeneralnia a jateknak.
    Az viszont teny,hogy a magyar kulfoldon jatszo jatekosok ertekei vegre jok,es tenyleg huzoemberek a csapataikban,a valogatott is joval erosebb lett.
    Az NB1 meg...hat az meg tudjuk milyen.Realisnak tunik ...
  • Atesz89
    Hát azért nem teljesen van így mivel én a Lens ellen 4-5-ös összesítéssel estem ki 1. évben, úgy hogy a győztes góljukat a 92. percben rúgták 2-ős emberelőnyben...
  • Piko888
    Ilyen nincs, a Leedseel kezdtem, sajna -15 pontal kezdünk 30 meccs után 47 pontal a 7.-ek vagyunk ( ha meg lenne a 15 pont simán elsők), erre kirúgnak egy vereség után .
  • eLiXir
    Celtic
  • eLiXir
    nah gondoltam tolok képet hogy működik a taktikám 14 mérkőzése :)
  • kraawz
    Akinek köszönhetően eddig bentmaradók vagyunk. Tavaly 34 pont elég volt bentmaradáshoz,remélem idén is. 18 forduló alatt én 22őt gyűjtöttem,szerintem meglesz.

• dartonita

Lassuk sikerul e bevagnom a legnagyobb golvagom.
    Koszi a linket :)
  • Fabio Capello
    http://users.cwi.hu/sgupload/
  • Drizzthsz
    Hát, én ezzel már nem szórakozok tovább, peccsig legalábbis tuti nem. Itt külföldi csapatok ellen momentumaim sincsenek, ha kicsivel feljebb vannak jegyezve, korábbiakban meg le lehetett őket nyomni, ha nagy nehezen is, de itt pl.: egy Hertha szintűtől legalább kapok 5-t.
    media.proxnet.hu-ra tölthetsz, onnan lehet linkelni.
  • soma22
    www.fmkepek.cjb.hu

tessék lássék
  • dartonita
    Fradival.
    Egeszen jol allunk,bar 1-2 igazolas beleferne.Nyomnek kepeket is,de nem vagyok VIP,kepfeltoltes.hu-rol meg nem enged linkelni.
    Valogatottal ugy lehet lenni,hogy az elejen mikor csapatot valasztasz,akkor ranyomsz a csapatnevre,kivalasztasz egy olyan nemzetisegu foszert mint amelyik valogatottat akarod iranyitani es katt mondjuk a spain,italy stb nemzetiseg feliratra.Ott elvileg fel fogja ajanlani hogy iranyitsd.Legalabbis az elozo verzioban igy volt.Itt meg nem probaltam.

Drizzthsz:mar az elso probanal leirtam par oldallal es nappal ezelott,hogy mennyire gagyi ez es totalisan irrealis.Lesgolok meg,hat igen...
    Fura lett kicsit mintha elkapkodtak volna ezt a reszet.Ennek ellenere kenterbe veri az eddigi osszes verziot :)
  • Drizzthsz
    Az eidosos Cm-ekben még mindig nincs magyar bajnokság?
  • kraawz
    én kommentárban csak azt olvasom,hogy southampton cannot believe it,this goal should stand / it must be a penalty... álmomból felkeltenének tudnám:|
  • kraawz
    bázmeg kis logika.. amikor új játékot kezd akkor nem csapattal kezdessz,hanem nations fül és ott...

Enyeamat vinné Marseille,Villareal és Barcelona is. Anno 1.6Mért vettem,most 5.5M , 20Mt elengedem,mert ő a csapat lelke most...
  • Drizzthsz
    Szerintem te is lassan a kapus helyett a játékot fogod szídni. Nagyon elégedetlen vagyok. A closing downos hiba hogyhogy nem tűnhetett fel a testercsapatnak, amikor mindenkinek aki játszott legalább 1-2 órát a játékkal, annak kiveri a szemét. Állandó lesgólok befújás nélkül, stb. Van egy olyan érzésem, hogyha ez nem FM néven jön ki, akkor már nem sokan szenvednének vele...
  • derley
    grat!!
  • zsolesz92
    Kivel vagy? előbb toltam kicsit győrrel, h megnézzem milyen, első 3 meccset nyertem 3-1 3-1 3-0, negyedik a DAC ellen, ott 0-1 re kaptam ki.
    De nem tetszik a magyar bajnokság szal dobom. A kérdésem ujra,mivel nem kaptam rá választ.
    Lehet csak országgal lenni? ha monnyuk a spanyolokat akarom irányítani megoldható? láttam képet, ugyhogy gondolm igen, de hogyan?
  • Drizzthsz
    Caccavallo, Gulácsi, Gyepes, Sebők Vili, Rischard Witschge, Salvatore Burrai..., bár második évben már nem biztos, hogy könnyű őket megszerezni.
  • Fabio Capello
    és ugyanezt képzeld el franciaországban úgy, hogy van kb 4 olyan csapat akinek nincs klasszis kapusa (köztük nekem sincs... :@)
  • kraawz
    Engem is Sevilla, Lazio , MU keresett meg,pedig csak angol 2. osztályt nyertem meg :D
  • Mike94
    van damme, hangeland :)
  • dartonita
    Hihetetlen bmeg.15/13 a kapuraloves nekik,16/12 nekem es a Gyor gyoz 3-0ra tok siman,mert a kapusat Stevanovicnak hivjak
  • GanXstaZoleeWrk
    Na meglett a bajnokság és az olasz kupa is :) érdekes Manchaster Utd. rögtön megkeresett munkalehetőséggel. Szegeny Fergusson :D
  • kraawz
    Sztem nincs az a belső védő,aki nálam 7es osztályzatot el tudni érni akár egyszer ebben a kurva játékban :@ Télen első dolgom lesz,hogy megpróbálok szerezni vkit,sztem lesz rá 3-4M fontom.