Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köv meccsen Realt vertem 2:1re (Hales,Villa ill. Rosina)
Eddig Ustari nagyon jól véd,2 gólt kapott,mindkettõt 30ról,de ezt még betudom annak,h nem melegedett be 😄

Köszönet Palacionak 😊

Darkon
Felkapaszkodtunk a 6. helyre a 4. meg mar csak 3pontra van azt minimum meg kell csipnunk ev vegere 23.mecsnel jarok....

Born to win

Darkon
Aguero nalam alomkorban szenved alladoan faradt 2x kuldtem mar el 1het szabadsagra a ket szabadsag kozott leserult most megint faradt

Born to win

Na félév van , és már 77M euroért adtam el játékosokat.
Most három igazolásom van
Ustari 9M GK
Castro 11M DR
Gomes 6.5M DC

Barcelona õt viszi 15 millio euroert

dudusrac
Hát a bl 1. kiesési körben kiestem...

Egy ki****ott lesgól miatt!!!<#mf1><#mf1><#boxer> köcsög spori

GTheo
Cserecsatárom, lehet eladom:

Legnagyobb tehetségem:

másik tehetség 😊

És Xavit kiszorító középpályás, egyik vezérem:

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Huh. Vicentet ha elengedik. Vagy Ben Arfat tudom ajánlani,Guardadot még

viktroo
Hát nemtom. Nekem elég sok fentvan, de az elején amikor indul a játék, akkor vagy fél percet áll fekete képet mutatva, ilyenkor tölti be a sok szart<#buck>

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

Gunnersboy
ugytudom, igen

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Talentplayer
hi grat all!!
Látom Maldini csak összeraktál egy jó kis keretet, dobnál róla képet is?
Szerintetek kit kéne vennem 14millából jobb kp-nak. Én J.Navason gondolokodtam, ha tudtok vkit ajánlani akkor azt megköszönném.

RIP Antonio Puerta!!!!

annyi facepack-ot rakhatsz fel, amennyi hely van a gépeden 😛

sziasztok...egyszerre hány facepacks-ot rakhatok fel?fel szeretném rakni az NB1-et is...és nem tudom hogy bekavar-e valamit.😊 köszi a segitséget...
Amunt Valencia!!!
Grat all!

Darkon
A BL cimvedo, ha nem jut a bajnoksagban BLhelyezethez indulhat a BLben?

Born to win

Darkon
Kitartas

Born to win

Gunnersboy
Na Rosicky nemfogadta el az ajánlatot, de utolag még örülök is neki mivel Schweinsteiger értékei jobbak,igaz kicsit drágább és most 15M-t ajánlottam érte de valszeg elfogja fogadni

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
érdekes, bár az angol alsóbb osztályok rohattnehezek, azért kitartást!😊

soma22
baszki 20. vagyok a leedsel 7 meccs után, 1 gy, 3d , 3 v...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
na egy 12.25M-s ajánlatot tettem Rosicky-ért.Most várok...

Gunnersboy
32M-m van és ronaldo 33 messi 42 :|

soma22
arra mindenképpen jó

GTheo
Guardado?Bodmer?Elano?Arteta?Walcott?
én Guardadot mindig elhozom, Bodmer bevállt spursbe(évvédõje, de kpt játszott), elano spursbe és juvéban is, Arteta juvében év középpályása, walcott meg walcott...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
nembízom. örülök ha nyerünk, így legalább csak nõ az önbizalmuk 😊

soma22
ronaldo, messi

Gunnersboy
na most lenne szükségem pár nagyonjó tippre, egy igenjó baloldali középpályás kellene és van több mint 30M euróm....mondjatok valami alternatívát(vagy alternatívákat) plz..

soma22
ezeket az interrel 10 felett kellett volna verni.ne bizd el magad.

Gunnersboy
statisztikának elsõ 3 során azért kellemesen meglepõdtem😊 úgytûnik sikeresen összeráztam a védõimet 😊

Gunnersboy

GTheo
Ezzel már 21es veretlenségi sorozatom folytatódik 😛

5w0rdf15h
köcce énis meglepõdtem nem kicsit nagyon 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
nem vagy apró😊
gratula

darkon:
egy igazi csillagot szereztél, eszméletlen

Darkon
Szepseges

Born to win

5w0rdf15h
ez aztán a KO 😛PP butelle védett 😄dd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darkon
Real<#mf2>

Born to win

Gunnersboy
<#eljen>azigen

Gunnersboy
szerinted kit hozzak el? kb 20milláig gondolkodhatom euroba -.-

Darkon

Jobban all neki ez a sarga szin<#nyes>

Born to win

kösz , neked köszönhetem 😊

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

soma22
na látod megy ez😊

csak beteszek probábol egy képet ( BL csapat gollövõ lista ) hogy ne kelljen rákkattintani

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

GTheo
Nálam ien 190 pa felettiekre vmi eszméletlen ajánlatokat nyomnak barcás mentésben, Möllerért 60at ajánlott anno az Inter, Salvatierráért most 41et a chelsea...De nem adom el õket, fura 2015ben a játék, azt kell figyelni h a tehetségeseket 21éves kor után beépíteni kül elégedetlenek lesznek stb, idén nyáron lesz keretszûkítés(Ronaldinho,Xavi,Puyol tarcsiba).Igazoltam egy srácot 38milláért a Romától, 19 éves, a szerelésen szögleten és a szabadrúgáson kívül minden technikai értéke 15 felett van, majd nyomok képet csak sérült asszm...
Szerkesztve: a szerelése 15ös, a többi mind 16 felett 😊

Ez a játék nálam teljesen meghülyült.Chelsea egyik ifi védõmért beajánl 35Mt-t,elutasítom. Utána betesz egy másik hasonló kaliberû játékosomért 3,5M eurot és az elnök szerint ez túl jó. HMHM

soma22
ha birom idegekkel addig akkor talán.

miki36
+ a vezetõség elvárásai is nagyok
de sokan elmennek oda, Healy pedig isten😊
sok szerencsét, ájátszás meglesz

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Raylee
Ha valaki segítene, megköszönném! Egy csomó játékos képet bemásoltam ide
:-Sports Interactive\Football Manager 2007\data\graphics\pictures\players\normal-ba.De nem jeleniti meg õket!!!!
Van megoldás, mert a leirtak nem segítenek<#shakehead><#falbav>

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Pisti1026
Hy! Én is kezdtem velük még régebben de nekem se sikerült feljutni, nem lettem csak 9. Tényleg nagyon nehéz de neked tuti sikerülni fog!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

na csáo mindenki grat az eredményekhez😊)
Most én is keztem egyet az iteni csapatal A Nyiregyháza Spartacusal sztem nagy kihivás lesz😊)Mostanság nem sokat tudtam játszani mert Deejay vok szal sok volt a munka mostanság 😞( De most aztán olvashatok visza nme gyengén😊)
Selfisch jo fiatala kereted😛
soma22
nem mondanám jónak, nincs egy huzóember sem, és pénz sincs.
nehéz lesz