121242
Football Manager
  • hunbasser
    Tommy,PetruZ:grat és a többieknek is

őket igazoltam le eddig.oké,tudom,ezek nem nagy pléyák,de ennek fele először megy a tarcsiba.

itt pedig akik jöhetnek majd,remélem,h jönnek is

ya,és felkértek ausztrál szövetségi kapitánynak,én meg elfogadtam.amíg bírom,addig viszem azt is,ha meg nem bírom,legfeljebb felmondok.
  • zorrobomber
    Debrecen - Ajax 0:2 esélyem se volt meg is kapták a magukét a játékosok meccs után
    ettől függetlenül 3. helyre jó esélyem van, köszönhetően az überbrutál Cselszkinek:
  • PetruZ
    Jó, azért ez egy amatőr kiscsapat volt (még a francia nemzeti ligában sincsenek bent). :)
  • SeLFisCH
    8at rúgni idegenben nem mindennapos grat
  • PetruZ
    Ahogy elhúztam 8 pontra, a gép szokás szerint rögtön elkezdett szemétkedni (sérülések, két kiállítás, a csapat totálisan elfelejtett focizni, stb.) De aztán jött a Francia Kupa és ez a meccs:

Szegények, nem voltunk egy súlycsoportban. :) (Egyébként az első három gól 4 perc alatt született. Új verseny? ;) )
  • ForzaInter

fakupa 4 forduló
  • hunbasser
    EZAZ!

• PetruZ
    Jövőre nekem is kell majd egy-két új kapus, mert ugyan Merville fantasztikus formában véd, már alig fejlődik valamit. Az utódokból meg nem sok jó néz ki, maximum pénzes üzletre lesznek jók.
  • hunbasser
    véget ért a bajnokság,utolsó 4 meccset már nem is én játszottam,mert elmentem szabira

és azért nem gyenge,h egy nyomi 11.helyért is ennyit kapok

• PetruZ
    Na, folytatom az Amiens mentést. Legutóbb ugye a Caen lett "kiterítve", most meg a harmadik helyen álló Le Havre jött hozzám. Az edző már nyilatkozatban sz*rt Ofrany-tól és ígérte, hogy kikapcsolják. Így is lett: a 8. percben lerúgták, szerencsére csak két hétre dőlt ki, az ékpárja, Buengo meg vágott kettőt, így ezt a meccset is hoztuk. :)
  • hunbasser
    nem baj,padra jó(k) lesz(nek)
  • hunbasser
    na,Volz és Niemi elutasította a szerződést,Volz nekem nem éri meg 31K heti fizetésért Niemi meg nem fogadja el,pedig ennél többet nem tudok neki ajánlani.ya,+ még 700K aláírási pénzt is ajánlottam,de annyira makacs.
    szóval nyáron megpróbálok minél több pénzt szerezni,meg eladni játékosokat.most szabadságra mentem,a legutolsó meccs után térek vissza,lesz ami lesz.
  • PetruZ
    Arra azért számolj, hogy ezek még csak 18-20 éves taknyos kölykök, kell egy kis idő nekik. :)
  • hunbasser
    na,a vége 3-1 lett :( akár csak a kupában.Volzot kiállították a 61.percben és utána kaptam még két gólt.Helguson amilyen jó formában volt az utóbbi időkben,most olyan szarul játszik.pár héttel ezelőtt még kettessével rugdosta a gólokat.
  • hunbasser
    akkor lehet,h én is bepróbálkozok egy-kettőnél :D ugyanis lehet,h nem fogja elfogadni Niemi még a 30K €-s heti fizetést sem.eddig azt hiszem 14K-ért játszott,szóval most rendesen megpakoltam neki,mert nem mutatja jelét sem annak,h maradni akar.

közben 2-0-ra vezet ellenem az Aston Villa :( FA kupában sem tudtam velük semmit sem csinálni.most beállítottam egy jó erős támadó taktikot,azt innentől már teszek magasról erre a meccsre :(

nagyon kipukkadtunk így a vége felé.
  • PetruZ
    Akiket mondtam, azok mind Dalei / Costil-szintű (vagy jobb) kapusok lehetnek idővel, de már alapból is nagyon jók.
  • SeLFisCH
    atomkeret :O
    Aduról egy képet
  • hunbasser
    nem gyenge keret (Y) de csatárból nincs kevés?
  • hunbasser
    de te szinte mindig csak alacsonyabb osztályokban játszottál nem?ő meg fel fog kerülni a PL-be,és azért oda már nem gyenge kapus kell.
  • GTheo
    Elano eszméletlen jó, irányítóként gólkirályom, de Defoe és Berbatov se gyenge :) Agüero és Anderson még nem értek be, de ők lesznek 2év múlva az ászaim :P
  • ForzaInter
    köszi, megnézem őket!
  • GTheo
    Inter ellen geci nagy meccset játszhattál :D
    Mindjárt tolok képet 3dik éves Spursről, kurva erős a keret, bajnoki cím végre meglehet, vezetem a bajnokságot, BLben csoportelső vok (Hamburg,Valencia,Thun).
  • PetruZ
    :)
  • PetruZ
    Akiket még ajánlok: Anthony Scribe (francia gyerek, a Montpellier tarcsiban penészedik, nevetséges összegért megszerezhető), Jimmy Borja (ecuadori), Alberto Matzi (Bologna tarcsi), Adrian Clavijo (Málaga U18), Babakan Volcan (Fenerbahce).
    Már játszottak nálam, jó kapusok már fiatalon is és később csak jobbak lesznek.
  • SeLFisCH
    Rég kaptunk ki
  • zorrobomber
    de hosszu ez a péntek delutan, jo lenne mar a hűs szobába loadingolni a lokikát
  • SeLFisCH
    Én is Inter mögött 2. lettem és UEFA-kupát nyertem
  • ForzaInter
    köszönöm a válaszokat körülnézek:)
  • Zsolti9014
    grat! Forza JUVE!
  • Markov
    és íme:
  • Markov
    Mert nekem sikerült a csoda kb, hogy második évben a kb. Chelsea szintü Inter elött Megnyertem a BAJNOKSÁGOT 3pontal, egy hatalmas hajrát követően...
    Mellette BL Nyegyeddöntő és OlaszKupa Nyegyeddöntő időn is csak..:D 2év alatt 2.vert ki a Sampdoria a OlaszKUpa Nyegyeddöntőből, 1xdöntősök lettek, idén meg megnyerték..
  • Zsolti9014
    Antonio Mirante a Juve tarcsiban van kezdetben. Kb. 1-1,3 millióért elmegy, attól függően milyen adatbázissal mész. Alapban lehet hogy 1 millió alatt. Én Palermoba vettem meg annak idején, és első évben Serie A év kapusa volt.
  • Markov
    Hali SeLFisCH! és all!

Te 2.évedben Bajnok lettél Juventus-sal? mert tudod én is ugyan ugy nyomtam Juveval mint te, Seria B-t nyertük, 1év Seria A 2.ak lettünk INter mögött ugy tudom te is és kövi év ??
  • zorrobomber
    király gabi :P
  • SeLFisCH
    benoit costil
    kenneth stenild
    vicent degré
  • Atesz89
    pl:Wang Dalei kb 30000 € és a válogatottságai miatt munkaválalásit is kap bár második évben még nem az igazi de fejlődik
    Vagy Benoit Costilt nézd meg
  • Gunnersboy
    ecuador-ban keress ott jó kapusok vannak és olcsók is
  • ForzaInter
    Lécci mondjatok egy jó kapust, aki olcsó, és jóis:D és eljön a Wes Bromba, Enyeama nemjön, mert már 2 millát kérnek érte:SS Fernandez meg nem kap munkaválalásit:(
  • pippo88
    Köszi
  • stoner27
    menj át az off topikba,ott megmondják