121242
Football Manager
-
#110195 probáld meg a jo kapcsolatot kialakitani a kiszemelt plejákkal akkor talán könnyebben és főként kevesebbért is eljönnek -
#110194 "nem csináltam képet"
sosem késő :P
mérkőzések,és ott rákattintasz az eredményre -
#110193 áááh, nem csináltam képet:
Juve, 1. szezon, olasz kupa: kiejtettem az Intert 2-1-re nyertem otthon a milánói 0-0 után! Döntőben vagyok, Milan ellen lesz.
ráadásul Trezeguet elment MU-ba.
Mostani kezdő (B-ligában+kupában)
Buffon - Chiellini, Barzagli, R. Kovac, Balzaretti - Paro - Nedved, Marchionni - Del Piero - Palladino, Bojinov
Camoranesi elégedetlen, ezért el fogom adni, de 7-8 millió EUR-nál többet nem akarnak érte adni. -
#110192 én kifejezetten csatárnak vettem :) jó gyors és 18-as a befejezése,nem beszélve arról,h még fiatal,és fejlődhet. -
SeLFisCH #110191 Hát ha hiszed ha nem nem válogathatok igazán...
AMCnek kinéztem Niguezt,ST-nek meg Mancherster City 18 éves csatárát,most alkudozok
Ingyen jön Nsue és vettem 300k-ért egy nagyon tehetséges 22 éves török srácot,vmi Türk ő is :DDD
Talán jön még ingyen Dos Santos illetve Monnet-Paquet. Meg meg van 2-3 19-22 kozotti pleja,akinek lejar a szerzodese.
Na joejt mindenkinek holnap koran kelek,segitek a ballagasban.Aztan szpari meccs :PPP -
#110190 McGlinchey játszott nálam a Carlisle-ben, jó játékos, bár kicsit szertelen és hullámzó a teljesítménye. Erőcsatár, vagy szélső pozícióban jó, én főleg az előbbiben játszattam és szépen rugdosta a gólokat. Gyors, de nem elég pontos, viszont egy-egy elleniben elég jó, sokszor lefordult a védőkről. Viszont elrugdossa a labdákat, ha passzolhatna is, nagyon sok helyzetet kihagyott. :) Szélsőként viszont nem elég pontosak a keresztlabdái. Nem szereti azt sem, ha nem játszik, olyankor minden baja van. :)
-
#110189 Self,Gilgames:köszönöm szépen -
#110188 meg a drága el se jön -
#110187 de utálom Trezeguet-t...25 gurigából válogathatsz is -
#110186 Tkp-nak Emiliano Vecchio ,atl. madrid játékosa,olcsó de qrva jó sztem... -
#110185 Htx. De alig költök új pléjákra, mert főleg olcsó fiatal pléjákat veszek... :D -
SeLFisCH #110184 AMC Alex Fenehrbache szerződése lejár. Riquelmevel van egy szinten
Es DC Jacques Faty én szintén ingyen hoztam 1. év végén
A csapat kapott 25 gurigát igazolni,ebből kell vki Trezeguet helyére,vagy egy AML-t keresek. AMC még ráér vagy két évet. AMR is,mert Camoranesi 32,de Bojinov megoldja :) -
#110183 huh, én 2012ig még sose maradtam magyar klubnál, elmentem inkább vándormadárnak, el is jutottam a Chelsea-ig :D -
#110182 61,6M phound átig keret :O nem semmi,jó vagy nagyon -
#110181 vannak jó magyarok csakhát ők aztán végképp nem jönnek haza ha egyszer kijutottak :)
persze ez igy nem teljesen igaz, nálam van pl Kenesei, jó szar, rugott vagy 5 gólt fél év alatt XD -
#110180 tudtok mondani egy bombabiztos védőt és nagyon jó tkp-t?ő lesz a játékmesterem természetesen :)
összesen 3 millióm van már csak igazolásokra :( úgyhogy olyat mondjatok,akinek lejáróban van a szerződése 2007ben,vagy lejárt,esetlen kölcsönvehető,vagy olcsón megvehető.de olyan kéne,aki már most is jó,tudni illik kezdőbe szeretném venni :) -
Egész jól állok, csak a stadiont nem engedik bővíteni... A vezetőség igen, csaka város nem ... :xd
+ levontak 10 misit osztaléknak... :( -
#110178 Toluca most viszi el 5 millióért... Ő sem akar szerződést hosszabbítani... Pedig már majdnem 5 éve van nálam...
-
#110177 Fulhamnél nekem meg 4 angol meg vagy 8 magyar van -.- -
#110176 Jelenleg 16 magyar pléja van az első keretemben. + 2X ennyi külföldi... :xd -
#110175 uhh oO -
#110174 te se vagy külföldi pleja ellenes :) -
#110173 Ja Dél-amerikai... Adrikait olvastam... :D
Itt van 2 nigériai pléja, iszonyat nagy tehetségek, 1ik sem már most szerződést hosszabbítani, Nasir-t most adom el 7 gurigáért a Milannak... :D
Rufai-ért min. 20-at kérek... :D
-
#110172 szééép (Y) -
#110171 nah, 4-0ra vert a cselszki, de ahogy gondoltam hertha kikapott 2-1re ugyhogy irány az uefa
-
Thx SeLFisCH... Xd -
#110169 jaja
sebaj, azért szeressük -
SeLFisCH #110168 magyar bajnokság átka :\ -
#110167 már látom hogy fél év múlva ez is elkezd majd rinyálni oszt megy a Tottenhamba :/ -
#110166 na, az egyik végre rászánta magát, 70k-ért jön:
-
#110165 nemsok sztem, én fernandezért vagy 100* felllebeztem de nem kapta meg:S -
#110164 :DDDDD
Nálam ilyen gond nincs, jönnek a fekák ezerrel... :) -
#110163 ha egy dél-amerikai nem kapja meg a munkavállalásit már 3x-ra sem,akkor van rá esély,h egyszer majd megkapja?term.mind a 3x fellebeztem -
#110162 vá, miért nem jönnek el ezek a délamerikai orángutánok mikor ott keresnek 300eurót hetente itt meg kinyalnák a valagukatis a heti 5000mellé -
#110161 no komment...
-
#110160 ausztrál kapitánynak engem is felkértek, de nem motivált ugyhogy nem fogadtam el :/ -
#110159 ya,azt hiszem a tarcsit meg fogom üríteni a 33 feletti közepes játékosaimmal.persze csak akkor,ha nem tudok belőlük pénzt csinálni.de ilyen Acunákból meg Litmanenekből nem sokat kapnék.inkább az ilyen Brown-féléket akarom eladni,csak senkinek nem kell,de nem csa ő. -
#110158 nálam egyből, kezdő lett, mivel Gera elment/megy végülis még a csapattagja mert julius 1-től megy Parmába, de leraktam a tartalékba:DD -
#110157 Dzsudzsákot majd szépen,folyamatosan fogom beépíteni a csapatba,most még ott van Boa Morte,ő meg kirobbanthatatlan :) -
#110156 Dzsudzsák-ot alapembernek:)
Cvitko se rossz, nálam jó csereember most már:)