Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ez nem igaz bazzeg...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ezt a részét nem értem a játéknak:
minden ellenfélellen én vagyok azegyértelmû esélyes, és momentumunk sincs a pályán...
végre van kis idõm játszani, bár nem mintha annyi sikerélményem lenne...
20. vagyok a leedsel, és semmi pénz nincs erõsitésre
sok a sérültem,így nehéz lesz,most a Chelsea elleni meccsemen is lesérült 2 játékos :@@@@@@@@@@
ReaL MaDRid x siempre

Born to win
ReaL MaDRid x siempre
logódban Harewood van?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Vége lett a második PL-es szezonomnak és hát masszívabbak voltunk mint az elõsõ szezonba de ez bõven sikerülhetett volna jobban is. A nyárom nagy erõsítést tertvezek csak ez függ attol is, hogy a vezetõség mennyi pénzt akar adni nekem.Majd dobok képet az igazolásokról!

I’m Forever Blowing Bubbles...
Born to win
Tartalék:
Salvatierra azért van a tarcsiba mert nm kedvelem, el fogom adni.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

ha rajta múlana, akkor szökõévente újítanád csak a szerzõdéseket -.-
Ide mit lehet írni?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
azért a szerencse is veled van.
ezt a skint, honnan tudnám leszedni?
köszi
Lupoli bejelentette hogy távozni akar😞
Amugy én a nyiregyházával nagyon jol álok😊 14 mecs 12 gyözelem 2 döntetlen /ücséma fradival 2. 4 pontal lemaradva😛
Megerüsitetema kerete és amia legnagyob h igazoltam egy 16 éves perui (175 PA ) játékost és kezdö csapatban van és gol király😛
Akor bari mecsek voltak az ajaxal, arsenalal, totenhamal, és a stutgardal 😊 bevétel avgy 3-4 milio dolár , van fiok capataom már vagy 4 anya klubot még kersenek, edzések jol alakulnak évégére fulra feljavitva a hazai csapatom😊)) élmány bezsámolo VÉGE😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Az utoslo német gyereket simerem aszem 16 évesen kezdi a játékban😊) GRAT
Azért jól elfórumozok magamnak 4 óra óta. Sztem lassan ezzel befejezem itteni tevékenységem😊