Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
na nekem is egy szar hullámvölgy van most :\\

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
ezekszerint nemigen van......

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
szted van pénz?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
ligábol másik alsóházi csapattol hozz el valakit majd...ha szrencséd van még el is jön...

soma22
egy fos...

soma22
vazze a prorcmusz elleni kupameccsen a 6. kipattanot rugták be.
ez nem igaz bazzeg...

Darkon
Keret?

Born to win

Darkon
Hat akkor majd kovetkezo evben! Elkezdted, akkor vegig kell oket vinni!

Born to win

nekem ilyen volt amikor egyszer a Fradival kezdtem, kegyetlen miket mûvelt a gép, kajak, majdnem azt mondom, hogy a gép lekorlátozza a játékosimat 😛

soma22
nem hullámvölgy, egyszerüen képtelenek focizni...
ezt a részét nem értem a játéknak:
minden ellenfélellen én vagyok azegyértelmû esélyes, és momentumunk sincs a pályán...

Darkon
0-2-s felido utan sikerult 3-2re elveszteni Athletic ellen a meccset

Born to win

Gunnersboy
hát csak kitartás! jobban fog menni, gondolom hullávölgyben van a csapat:S

soma22
ez engem valahogy sosem vigasztalt

Darkon
Vigasztalojon hogy ennel mar nincs lejebb😊

Born to win

Darkon
2napi mentesem szallt most el😞( bar ahogy nezem csak 7meccs.

Born to win

soma22
szevasztok!
végre van kis idõm játszani, bár nem mintha annyi sikerélményem lenne...
20. vagyok a leedsel, és semmi pénz nincs erõsitésre

hunbasser
Chelsea ellen csak egy 2-3-mat tudtam kicsikarni :\ a 80.percben még én vezettem 2-1-re,és egyetlen egy csatárom volt egészséges,a meccs végére õ is 56%-os kondícióban volt :c

sok a sérültem,így nehéz lesz,most a Chelsea elleni meccsemen is lesérült 2 játékos :@@@@@@@@@@

ReaL MaDRid x siempre

Darkon
NA most nagyon be voltam sz..va. 2-2lett otthon az Evertonnal 8ad donto BL masodik meccs vegul 1-2lett de itt mar az infarktus kerulgetett...

Born to win

hunbasser
pl én.vagyis 2x használtam még régebbi mentésemmel,csak kíváncsi voltam egy csapatra,h mekkora PA-jú pléyák játszanak ott.de azóta egyszer sem vettem elõ,és nem is fogom.

ReaL MaDRid x siempre

Pisti1026
Jaja!😄

I’m Forever Blowing Bubbles...

miki36
jóez, grat
logódban Harewood van?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Pisti1026
Hy és grat mindenkinek!
Vége lett a második PL-es szezonomnak és hát masszívabbak voltunk mint az elõsõ szezonba de ez bõven sikerülhetett volna jobban is. A nyárom nagy erõsítést tertvezek csak ez függ attol is, hogy a vezetõség mennyi pénzt akar adni nekem.Majd dobok képet az igazolásokról!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Hegeace
én csak a saját csapatom "darálására" 😊

Heló szia remélem hogy vagy

Darkon
Amugy rajtam kivul van meg valaki aki nem hasznal FM scoutot?<#fejvakaras>

Born to win

GTheo
"Felnõtt" Keret:

Tartalék:

Salvatierra azért van a tarcsiba mert nm kedvelem, el fogom adni.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

nembaj,csapatszellemet egyben tartja az asszisztens😄

azért, mert az asszisztens nem ugyanazokat a játékosokat tartja fontosnak mint amiket te

ha rajta múlana, akkor szökõévente újítanád csak a szerzõdéseket -.-

mi nem mûxik? ne legyetek már balfaszok :SSSS

Itt van.

Arra gondolsz ami nem mûkszik?!
Érdekes egy játék ez. Beállítottam h mendedzser asszisztens újítsa szerzõdéseket,erre fél ifi csapatom elviszik ingyen.Kivettem tõle és minden az én kezembe került. Egyik legjobb védõm szerzõdése 4 hónapon belül lejár és nem figyelmeztet semmi. Csak azt látom,hogy minden csapat szerzõdést ajánl :@

Gunnersboy

Peter1
Sziasztok, a kérdésem az volna, hogy az FM2007 programba lehet-e használni az FM2006-ban lévõ mezeket, illetve, ha nem akkor honnan lehet letölteni (pl. angol, francia,<#confused> német bajnokságok)?

Ide mit lehet írni?

ingyen jött

mennyiért vetted?

Lupolit 13 millióért(€😉viszi vagy a Fio vagy a Palermo vagy a Lazio

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

grat maldini!
azért a szerencse is veled van.

ezt a skint, honnan tudnám leszedni?
köszi
hali!grat Self

Lupoli bejelentette hogy távozni akar😞

használj Válasz gombot, thx 😊

van ilyen kérdésfeltevõs offtopik, ott kell kérdezni

levike figy lehet nem válaszolnak de ha gyakraban irsz és nem tesel fel oylat mit visza olvasva megtalálsz akor irnak😊)
nme is csoda...😄 én tudtam h jo aza gyerek de én nme játszotam anyi évet h kigyurodjon😊

Amugy én a nyiregyházával nagyon jol álok😊 14 mecs 12 gyözelem 2 döntetlen /ücséma fradival 2. 4 pontal lemaradva😛
Megerüsitetema kerete és amia legnagyob h igazoltam egy 16 éves perui (175 PA ) játékost és kezdö csapatban van és gol király😛
Akor bari mecsek voltak az ajaxal, arsenalal, totenhamal, és a stutgardal 😊 bevétel avgy 3-4 milio dolár , van fiok capataom már vagy 4 anya klubot még kersenek, edzések jol alakulnak évégére fulra feljavitva a hazai csapatom😊)) élmány bezsámolo VÉGE😊
srácok nem akarok senkit bántani de ne csodálkozzatok, hogy senki nem ír ide.mindenki rakosgatja be a képeket, meg írogat, de ha valaki kérdez tõletek valamit válaszra sem máltatjátok!ezért ment mindenki másik fórumba, mert ott ha kérdezel választ kapsz nem így mint itt!
shalalala
Nah told<#wow1>

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

GTheo
tolok be képet scouttal a kell, az "utsó német" gyerek fogja örökölni ronaldinho 10es mezét, jelenleg 185/199 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hunbasser
grat! pangás van :\

ReaL MaDRid x siempre

bazsus aza barca keret 😮OOOOOO
Az utoslo német gyereket simerem aszem 16 évesen kezdi a játékban😊) GRAT
hunbasser
adjál még mellé egy játékost is,és akkor kevesebbért is odaadják

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
<#wow1><#wow1><#wow1>

ReaL MaDRid x siempre

Valencia:Barcelona 3:0

Azért jól elfórumozok magamnak 4 óra óta. Sztem lassan ezzel befejezem itteni tevékenységem😊