Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Divatcsapatok OLÉ!
Én azt mondom 4-4-2. A magyar bajnokságba nyomom 4 szezon óta és semmit se tudnak ellene tenni. (3x megnyertem, 1x második). UEFA és BL meccseken is müködik, ha megfelelõ játékosok állnak rendelkezésre.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Neked hogy ment egyébként a Bordeauxval?Én nyertem 3 kupát és általában olyan 6 vok mindig a bajnokság végére.
MAG-041cd892634/C:/Program Files/Sport Interactive/Football Manager 2007
es utana kilep a jatekbol.
Van valami javitas az ilyen dologra?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Használj scout-ot!Nehéz tehetségeket mondani úgy hogy 2012-ben jársz!Nem tudom kiket generált már a játék! 😊
I’m Forever Blowing Bubbles...
Én is voltam a Leedscel 1. szezonban minden sima majdnem feljutás a 2.-ban éppen elkerültem a kiesést a 3.ban ki is estem,el is mentem.
Tudna vki segíteni?Fiatal tehetségek kellénének.2012-ben járok a Bordeauxval.<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Jah , értem mit mondasz
3.élcsapat : - psv,ajax,AZ
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
tehetség 2.
keret:
Kissé elszomorít, hogy a csapat jól játszik vezeti a bajnokságot, UEFA Kupában vitézkedik és a nézõk 5000en jönnek ki...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szal kihivást akrtam keztem egyet a Crystal Palacéval😊
elég gyenge kerete van legjob PA-s király 150el:S
Na mid1 soma is tudja mi nehéz ö a leedsel van😊Az meg 1. helyre várhato de angol...wáá😊 szal én bepipáltama ,protugal,holand, francia , és magyar bajnokásogt😊 és meglepödtem 180 fölti maygarokat találtam anyit mosta fél keret magyar😊és 10 mecs 9 gyözelem 1 döntetlen 😊a leeds a 2. 😉 évégén tolok képeket😊)
-Ajax
-PSV
-Feyenoord
ezek közûl bárki bajnokság esélyes...
de nekem mind1, most nem azért mondom, hogy ne legyél velük 😊
Valencia:MU 3:3
Második meccset 70 percen át emberhátrányben játszottam. 3:0 volt Munak 60.percben,aztán gyorsan 3:3 , de nem bírtunk még egyet bekorotni. Mondjuk ilyenkor nem sajnálom,hogy kiestem.
ui: 2 kapuralövésbõl lett 3 góljuk
kellene kis segítség
olyan problémám van mikor rámegyek betöltés kilép és azt irja sulyos hiba egy fájl jön létre... ezt nem tudjátok hogy lehet megoldani?
ja és már ujra raktam
06ban emléxem sok ilyen volt. Valameik állatnak volt egy képe,talán Kanalnak vagy Gabbernek h védõje vmi 105 yardrol rugott golt 😄
ReaL MaDRid x siempre

Nemtudom ez hanyadik kör olyan rohadt sokan vagyunk 😄 Elõször kiejtettema Leverkusent,majd az Ajaxot,most valszeg a Roma jön. De itt van még Mu meg Chelsea is 😄
Born to win
Nekem az ifijeim állatkodnak. Villar(sajt nevelés) elõzõ meccsen 2 szabadrúgásgólt rúgott,egyet 20ról,másikat 30ról. Most meg Rasmussen lõtt 30ról egyet 😄
letöltöm hypercamot hátha nekem is jó lesz.
ui:mivel teszed át .gifbe ?