Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
portugáliba brazilok nem számítanak légiósnak de van vmi korlátozás h vhány portugálnak lennie kell a bajnokságba nevezett keretbe, viszont kupameccsen bármilyen felállás lehet
németországba 5 légiós lehet keretbe ha minden igaz
franciát nem ismerem
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
lens nantes rennes
leverkusen
heerenven
braga sporting(?)
Nem ismerem annyira ezeket a csapatokat sajnos. Melyikõjük erõsebb ill. gyengébb európai szinten ?
de az is lehet, hogy a jobb alsó sarokban van
term. csak ha bevannak töltve ezek a ligák
Franciaorszában
Hollandiában
Portugáliában
Németországban
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
hát,sokszor meglepõdök,h a gép milyen kis csira játékosokat igazol,akkor ezekszerint azokból a játékosokból nem is lesznek rossz pléyák 😊
ReaL MaDRid x siempre
nem azt mondom,h csíter,aki scoutot használ,csak sztem így nem az igazi,de hát mindneki úgy játszik,ahogy akar/szeret.
ReaL MaDRid x siempre
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Born to win
eddie johnson már 10/15-s, 5-s átlag teljesítménnyel 😊😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Sigismund
hy már lucifer és soma is kezdett angliába, akkor énis (tegnap kezdtem)
sunderland-del vagyok
8 forduló után 1. vagyok 6 gyõzelem és 1 vereség (ez szégyenteljes vereség volt, 1 meccsel kevesebbet játszottam)
elsõ bajnoki:
"csoda" csatárom:
azóta 7/12-s
majd ha kell tolok képet a keretrõl is 😊
de azért vigyázzunk a szavakkal, nem cheat, aki úgy gondolja, ne használja, de ne tegyen megjegyzést arra, aki használja
Avanti Crociati!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Divatcsapatok OLÉ!
ReaL MaDRid x siempre
data mappába csinélj egy jegyzettömb fájlt meg egy paint fájlt.
a jegyzettömbbe ird be ezt:
a paintbe meg csinálj egy egyszerû fekete hátteret
a jegyzettömb neve ez legyen: gameovertime
a painté meg : gameoverbackground
nekem igy mûködik
Divatcsapatok OLÉ!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A vezetõség mindent megad ami kell stadion bõvítés edzés, utánpótlás fejlesztés. Egyszóval egyedüli csapat vagyok a magyar bajnokságba, de alig tudok igazolni jó játékosokat. (igaz most 2 ukrán gyereket tudtam venni és nagyon pengék).
Valami javaslat, vagy csak várnom kell még 10-20 szezont?😄