121242
Football Manager
  • hunbasser
    nem baj,5K-ért vettem :D tarcsiban meg el fog férni
  • Csesza
    seholsemmi
  • hunbasser
    eredetileg tarcsiba vettem,oda tökéletes,de most kipróbáltam az első csapatban is,eddig semmi extra,de nem is várok tőle semmit.
  • b4rc4
    sztem nincs rá sok esély, még ha 18 lenne akkor aztmondanám,hogy igen.
  • hunbasser
    sztetek belőle lesz vmi?

Süli András

• hunbasser
    te jó ég,Kína majdnem meglepett,Wang Dalei nagyon jól védett náluk.
    első félidőben még sima 2-0 volt,egyértelműen uraltuk a játékot,közben netezgettem mialatt folyt a meccs(gondoltam,h majd sima lesz),erre 78.percben visszanézek és látom,h 2-2.nem kicsit meglepődtem,szerencsére a 92.perc legvégén sikerült megszerezni a győztes találatot.a két belső védőm 5-ös osztályzattal vonult le a pályáról

• Ars3nal
  • Gunnersboy
    magyar 2.osztályhoz cuccokat honnan tudok letölteni amugy? :S (mez, logo stb)
  • Gunnersboy
    most nincs pénzem igazolni, mert idehoztam 2 edzőt nagyobb kluboktol és arra elment a pénz :D
  • Atesz89
    milyen dátum???
    Első év ha erre gondolsz és köszike :)
  • SeLFisCH
    nagygrat

én kezdek a szparival szarok mindenre... nem érdekel kit visznek el :D
    majd vmikor jövőhéten
  • fsgh
    Petkovic Dejan-t nézd meg...:)
    az én igazolásaim
  • hunbasser
    na,hát az első meccsem az auszikkal elég simán ment,bár nem tudom,h vietnám mennyire jó vagy mennyire nem jó,mindenesetre itt nem sok keresnivalójuk volt.egyébként ez ázsia kupa

• Gunnersboy
    Kerényi Gábor (Diósgyőr) bal oldali védő/kp
    Sergio Ortega (Numancia) középső védő
    Saliga István, Saliga Zoltán (Debrecen) jobb és bal középpályások/csatárok
    Moreno (Ejido) középső támadó kp
    Tóth Norbert (Újpest) bal kp
  • fsgh
    lol:DDD és kiket igazoltál?:)
  • Ars3nal

datum?
  • Gunnersboy
    így állunk most..
  • hunbasser
    gratulálok!!
  • Atesz89
    Az utolsó fordulóban a Valencia a Zaragoza otthonába a La Romaredába látogatott.A meccs első félórája a Valencia irányítása alatt telt el aminek a gyümölcse a 29. percben érett be.Villa gólt lőtt.Ezzel a Valencia állt az élen...
    Erre a gólra gyors válasz érkezett a 34. percben D'Alessandro váltott gólra egy lecsorgó labdát.Ezután már igazán nagy helyzet nem alakult ki, a Zaragoza magabiztosan őrizte előnyét.Az utolsó 10 percben már csatár nélkül álltak fel,ugyanis Diego Milito helyére a támadó középpályás Lafitát állították be.Ez nyerő húzásnak bizonyult ugyanis a fiatal középpályás kiszorított szögből hatalmas gólt akasztott Canizares hálójába.Ezzel megszerezve csapatának a 3 pontot valamint a bajnoki címet...
    A végeredmény:

Grat mindenkinek!
  • hunbasser
    nem
  • zaki
    Üdv, grat mindenkinek.

• karajjj
    Most énis a Juventussal nyomom, első szezonomban simán nyertem a Serie B-t, meg oda-vissza vertem a Milant a kupába, úgyhogy idén az UEFA kupában vitézkedek és a Serie A-ban jelenleg a nyolcadik vagyok.
  • Gunnersboy
    énis velük tolom :D perpill 3. vagyok :D
  • SeLFisCH
    szépséges
  • zsilike
    ok köszi!,uj gémet kell inditanom,ha a 701 re felrakom a 702öt???
  • DaMarcus
    nah itt a real meccs:
  • hunbasser
    működőképes,én is ezzel tolom,meg még itt páran
  • zsilike
    sziasztok!gyors kérdés 702 patch+data,egy ilyet szedtem le,müködőképes ez a patch?v 01 el nyomjátok?
  • Zsolti9014
    Vége az első Juve szezonomnak!
    Serie B 92 pont első hely
    Kupa (döntő): Milan ellen otthon 4-1, idegenben 1-0, össz. 5-1 ide!
  • fsgh
    találtm egy taktikot külön az angol alsó ligákba! tesztelem és ha jó akor majd belinkelem
  • Ars3nal
    sajna Palermo elen idegenben nagy csatában 2-1re kikaptunk, de a Romat legyőztük pedig 7 meccse csak nyertek:) több lesz remélem mint középmezőny

• fsgh
    dettó így vagyok/voltam az angol alsó ligákban...rohadt idegesítő...nem találom at a fonalat amit fel kéne venni ahhoz hogy folyamatosan jól nyomja a csapat...
  • zaki

A f@szom ki van már. Csoda ez a 2. hely is, olyan sz@rok vagyunk. Olyan változó a játékunk, hogy akárkit meg tudok verni, de akárkitől ki tudok kapni. Itthon és idegenben egyaránt. Így nem fogunk feljutni. Holnap foly köv, már qrvára felidegesítettem magam, nem is értem mi a f@szért nyomom állandóan ezt a szart... :(
  • Ars3nal
    elso felidobe kapura se lőttünk, másodikba lebasztam őket az már kiegyenlitett volt teljesen, tán még jobbak is voltunk, örülök az eredménynek, várhidisen szólva bíztató volt a játék:D

• SeLFisCH
    Középmezőny szerintem

Udinese leigazolta Gosztonyit 40k-ért,most Inter vette meg a srác másik felét 5.5M euroert :O
  • Ars3nal
    velemeny?
  • Ars3nal
  • Ars3nal
    ez felviditott:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    csinalunk cod uoba üvegtigris klant:DDDDD

nah a keret

• SeLFisCH
    a 10k-érttélleg kár... Sebaj vigasztalódj azzal,nálam hogy fejlődik a srác :D

• Ars3nal
    izzitom torinot mindjart jon keretkep

[ideges mert elteptek pedig ottvolt a csoki, lehetne fesziteni meg blikkbe 10k forint]