Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
elég jó keret,de hát az 5 angol... :S vagy alapból is kevés volt,amikor idejöttél?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
már látom,h meglesz az,nem vagy sokkal lemaradva

ReaL MaDRid x siempre

soma22
jha az egyik ilyen uccsopercben elvesztett pontunk pont az uccso volt, norwich ellen idegenben vezettünk 1-0ra, 80.percben egyenlitettek ki.

jo éjt, én megyek pihenni

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
látszik is, a 6.tol

Darkon
Nem olyan rossz hanyadik helytol van rajatszas?

Born to win

soma22
perpillanat ez az állás.
mondhatni rendkívül elégedettvagyok, mert voltunk 24.ek is, és volt nem egy meccs amit az utolsópercekben hoztak x-re vagy nyertek meg ellenünk.
bizakodó vagyok

Darkon
En most estem ki Spanyoljaimmal elso korbe a 2016os ebbol kivancsivagyok kirugnak-e az EB vegen. Megyek delamerikaba ha megteszik.. Spanyol szov. kapitanykent beismerem nem remekelek.

Born to win

soma22
a leedsel most értük be a rájátszást érõ 6. helyet egy irgalmatlan rossz kezdés után😊
jó lesz ez😊

Darkon
Burokracia

Born to win

Én már legalább egy tucat taktikát próbáltam,de a vakjaim nem igazán érzik át a szitúkat...Lassan az egerem fogja bánni!
DaMarcus
hy
Soma szép a keret majd én is teszek a sunderland-rõl
viktroo a genoa másodosztály ás ha jól tudom 1 nem EU-st lehet egy szezonban igazolni.

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

viktroo
Hát igen😊 csak azt sem tudom pontosan, hogy másod vagy harmadosztály😊 meg hogy van e korlátozva az légiósok száma.

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

soma22
nem igazán, indulj neki, és okosan igazolj, és alakits taktikát.
ez mindenhol beválik

viktroo
Nem tudsz valamit nyilatkozni a Genoa-ról? velük akarok kezdeni...

soma22
richardson itt van, 2006ban isten volt, itt még nem annyira.

blkae?nemtom...valahogy nem az😊
majd a kényszer lehet rávesz hogy játszon, de most megvan a keret.

viktroo
hát konkrétan énis csak a Healyt ismerem a Spanyoloknak vágott 3at<#gun>
meg volt egy frazer richardson nevû srác is jobb-bekk és nagyon jó volt a 2006ban. Vele mi a helyzet? Miért nem tetszik Blake?😄

soma22
igen itt van de nem tetszik😊
alapbol is tarcsis.régen a leeds kedvencem volt, de mostanság nem tudom kik tolják ott valójában

tervem az elsõ évben feljutás, de nem hiszem hogy meglesz

viktroo
Nem is rossz😊 mik a terveid az elsõ szezonba? de nekem hiányzik vki: Robbie Blake, õ elég tuti kis játékos és ha jól tudom itt játszott.

soma22
na itt a keretem.
a két kölcsönkapust kiváltottam egy spanyol 17 éves tehetséggel ésCostillal,aki szuper kapus lesz majd(remélem) ésbagoért jutottam hozzá.
a többi "nagy öreget" pedig ingyen szerzõdtettem.
nekem szimpatikus keretnek tünik.

soma22
baszki, most valahogy úgy sikerült uj gammát kezdenem a leedsel, hogy alig várom hogy játszhassak.
pedig most sem vagyunk sokkal jobbak, bár igen biztatoan fejlõdik a csapat az enyhén módosított taktikával, és a megfontoltabb igazolásokkal.

képek este 10 után

soma22
igen a fradinál évente 3x...

Darkon
Ilyet ki latott mar??!!!

Born to win

Vkinél véd vagy védett Radek Cerny? Most akarom leigazolni a Cardiffba a PL-be!

Larvin köszi a választ!! A walesi bajnoksággal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
Pisti1026
Na levittem tegnap este 10 meccset a Celtic-el és 10 gyõzelem rájöttem, hogy tányleg nincs semmi kihívás ezért csak folytattam a Nottm. mentést és megérte 4 meccs és négy gyõzelem. Nikolov nagy beindult nagyon összeszokott a csapat jól és szépen játszanak. Csak sajnos mostmár muzyály eky kicit elõrébb végezni mert félek, hogy Nikolovot elviszik. Nagyon sokat fog még fejlõdni 162 a Vur Ab. és 199 a Pot Ab. Most tuloajdonos váltás lesz a klubbnál csak félek, ha meglesz az új tulaj( Szurklolók Szövetsége)KIRÚGNAK😞((, de reméle,hogy nem fonak kirúgni elvégre csak én hoztam vissza a PL-be a csapatot.Jelenleg 2012-ben vagyok

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Ha eladsz egy játékost érdemes betenni az eladási szerzõdése követelésként a friendly opciót. Általában azon már nem bukik el a tárgyalás, mert azt ált. elfogadják és nem ajéánlanak mellé kevesebb pénzt mint elötte, de úgytudom, hogy csak az aktuális szezonra érvényes a dolog, akkor viszont, ha éppne szabadnapjuk van elfogadják mindenkééppen. Kis szemétség, ha épp valami kemény ellenfél után egy nappal kopogtatsz az ajtón, hogy na most kéne azt a friendlyt lebonyoplítani. A gyõzelem boítékolva, de lehet, hogy a reserve csapatot küldik ki és arra talán kevesebb nézõ jön ki.
Ezzel kaopcsolatban lenne egy kérdésem. A walesi bajnokságban játszom nevetséges nézõszám mellett. Ennél fogva a pénzügyi helyzetem nem éppen rózsás. Van valami tapasztalat arra, hogy mit kell ilyen esetben tenni (low ligás csapatnál) a játékos eladás csak idõlegesen jelent megoldást. A játékosok fizetése a megengedett határ alatt van jóval. Csak kevés a nézõ. Tanács?

viktroo
Üdv!
Lehet, hogy kezdek egy újat...Genován gondolkozom! Tud róluk, valaki valamit? kössz!

Sziasztok!

Sikerült feljutni a Cardiffel a PL-be, de egyszerûen hazai felkészülési meccsre egyik PL csapat (külföldi sem) sem akar eljönni! Viszont idegenbe meg sikerül! Hogyan tudnám õket hazaira meghívni?
Még egy kérdés: Hány embert érdemes igazolni a kezdõcsapatba, hogy a gárda ne essen szét?
soma22
pedig jo az csak nem szabad tulzásba vinni, max 3pleja.

Darkon
Helyes. Nalam nem igen lesz nagy igazolas max fiatalokat hozok 18ev alattiakat. Lehet elkezdem ezt az alulrol beepitgetest (ami eddig nemnagyon ment) a csapatba.

Born to win

soma22
nem makulátlan,de nem lehet mindig mindent vinni

én ujrageneráltam a leedset, azért is bajnok lesz ez a csapat az elsõévben, kicsit összeszedettebben igazoltam,meglátjuk

Darkon
<#eljen> NAgyon nehez volt osszetartani a csapatot a bajnoksagban eppenhogy becsusztunk a 4. helyre.

Ez az eves merleg: elvesztett vilagkupa, 4. hely bajnoksagban, kiralykupa es BL

Born to win

soma22
greatulálok,nem kis teljesitmény😊

Darkon
Na 220as a vernyomasom... Ezek a buntetok minden volt kapus lott kapusnak ami a kapufan csattant majd nekem kellett volna beloni erre kozepre lotte kifogta. Fhhhuuuu! BL MEGVEDVE!

Born to win

jah amúgy a celticel vagyok
a képet nem linkelte be... hova töltsem fel h jó legyen??

Ilyet se láttam még, pedig régóta managerezek, gondoltam be is linkelem.
Az uj elnök megválasztásakor márciusba adott 35 millio fontot átigazolásokra és 2 millios fizetési keretet<#wow1>edzéslehetõségeket és utánpótlást topra emelte és a stadion is bõvitette 16 ezerrel minden kérés nélkül. Nyáron pedig adott még 75 millio fontot igazolásokra. Azóta be is vásároltam rendesen<#vigyor3>
Darkon
1 meccs van meg.... plusz BL donto

Born to win

gilgames00
nem sikerült...<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

gilgames00
Elöbb is már ezt szerettem volna megmutatni,remélem most már sikerül feltennem...

Franciaországban hány év után kap francia nemzetiséget ?

Gunnersboy
namivel valami kritikus hogy error volt valami miatt :\ ujat kel kezdeni...
választott: Marseille....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hunbasser
pfff...túl egyszerû lesz,csak a Rangers lesz ellenfél,többit meg VERNI KELL.viszont ha bl-re pályázol,akkor ideális.végülis az egész bajnokság csak felkészülés lesz a bl-re :\

ReaL MaDRid x siempre

Pisti1026
Hy all!
Most egy kcsit ráúntam a Nottinghamre és úgy döntöttem FÉLRETESZEM egy kicsit és úgy döntöttem , hogy kezdek egyett a skót bajnokságba a Celtickel. Most úgy döntöttem, hogy Genie scoutot nem fogok használni, csak igazolok jó figyelõket! Milyen bajnokságokat jelöljek be hozzá szerintetek???

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Darkon
Hat ezt meg magam se hiszem el veletlenul Dani Alvest tamadoba tettem be😊))))).... BL donto megint

Born to win

hunbasser
én csak azért nem mondtam a franciát,mert amikor a Marseillenél voltam,nem nagyon éreztem magam jól a francia bajnokságban :\

ReaL MaDRid x siempre

Köszönöm a javaslatokat. Alszok rá egyet,de valszeg franciáknál kezdek. Nem igazolhatok mindenkit orrba-szájba,ráadásul sok a tehetség. Scoutot nem nagyon tudom használni,mert állandóan kékhalált kapok:|
Szal köszönöm mindenkinek,Rennes v Lens lesz belõle(Lens idei szereplése teccik)

hunbasser
hát sztem Braga.Portugál erõs középcsapatnak mondanám,de bajnokságot nyerni azért mégis csak kihívás velük.

ReaL MaDRid x siempre

viktroo
ezek közül a Lens a legjobb, a Rennes, valamint a Nantes középcsapat, de Európai szintem egyik sem túl jó!

Leverkusen-fergetegesen gyenge...

Heerenven-sztem sok fantázia van benne, én ezt javaslom, középcsapat, de van egy pár jó játékos. És rendeszeres UEFA kupások, sztem a pénzzel sem lenne baj.

Braga; Sporting-ezekrõl semmi utálom a portugál bajnokságot, de a Sporting Európai szinten is megállja a helyét és van egykét igen jó játékos(Mutinho; Nani)

Darkon
Nos arra talaltak ki a jatekban a scout-ot (amelyek kozott vannak rosszabbak jobbak, nagyobb pontossaggal mondanak meg dolgokat v. tobb mindent deritenek ki valakirol) Persze hogy azt hasznalja a gep, mi mast hasznaljon egy szamitogepes program????(meg lehet nezni pl BArcanak, Chelseanek stb. milyen scoutjai vannak persze hogy jo jatekosokat igazolnak)

Born to win

Fyrex
rennest vagy leverkusent javaslom, haverok tolák már vele

Avanti Crociati!