Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
jo éjt, én megyek pihenni
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
mondhatni rendkívül elégedettvagyok, mert voltunk 24.ek is, és volt nem egy meccs amit az utolsópercekben hoztak x-re vagy nyertek meg ellenünk.
bizakodó vagyok

Born to win
jó lesz ez😊
Soma szép a keret majd én is teszek a sunderland-rõl
viktroo a genoa másodosztály ás ha jól tudom 1 nem EU-st lehet egy szezonban igazolni.
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
ez mindenhol beválik
blkae?nemtom...valahogy nem az😊
majd a kényszer lehet rávesz hogy játszon, de most megvan a keret.
meg volt egy frazer richardson nevû srác is jobb-bekk és nagyon jó volt a 2006ban. Vele mi a helyzet? Miért nem tetszik Blake?😄
alapbol is tarcsis.régen a leeds kedvencem volt, de mostanság nem tudom kik tolják ott valójában
tervem az elsõ évben feljutás, de nem hiszem hogy meglesz
a két kölcsönkapust kiváltottam egy spanyol 17 éves tehetséggel ésCostillal,aki szuper kapus lesz majd(remélem) ésbagoért jutottam hozzá.
a többi "nagy öreget" pedig ingyen szerzõdtettem.
nekem szimpatikus keretnek tünik.

pedig most sem vagyunk sokkal jobbak, bár igen biztatoan fejlõdik a csapat az enyhén módosított taktikával, és a megfontoltabb igazolásokkal.
képek este 10 után
Larvin köszi a választ!! A walesi bajnoksággal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
I’m Forever Blowing Bubbles...
Ezzel kaopcsolatban lenne egy kérdésem. A walesi bajnokságban játszom nevetséges nézõszám mellett. Ennél fogva a pénzügyi helyzetem nem éppen rózsás. Van valami tapasztalat arra, hogy mit kell ilyen esetben tenni (low ligás csapatnál) a játékos eladás csak idõlegesen jelent megoldást. A játékosok fizetése a megengedett határ alatt van jóval. Csak kevés a nézõ. Tanács?
Lehet, hogy kezdek egy újat...Genován gondolkozom! Tud róluk, valaki valamit? kössz!
Sikerült feljutni a Cardiffel a PL-be, de egyszerûen hazai felkészülési meccsre egyik PL csapat (külföldi sem) sem akar eljönni! Viszont idegenbe meg sikerül! Hogyan tudnám õket hazaira meghívni?
Még egy kérdés: Hány embert érdemes igazolni a kezdõcsapatba, hogy a gárda ne essen szét?
Born to win
én ujrageneráltam a leedset, azért is bajnok lesz ez a csapat az elsõévben, kicsit összeszedettebben igazoltam,meglátjuk
Ez az eves merleg: elvesztett vilagkupa, 4. hely bajnoksagban, kiralykupa es BL
Born to win

Born to win
Ilyet se láttam még, pedig régóta managerezek, gondoltam be is linkelem.
Az uj elnök megválasztásakor márciusba adott 35 millio fontot átigazolásokra és 2 millios fizetési keretet<#wow1>#wow1>edzéslehetõségeket és utánpótlást topra emelte és a stadion is bõvitette 16 ezerrel minden kérés nélkül. Nyáron pedig adott még 75 millio fontot igazolásokra. Azóta be is vásároltam rendesen<#vigyor3>#vigyor3>
választott: Marseille....
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ReaL MaDRid x siempre
Most egy kcsit ráúntam a Nottinghamre és úgy döntöttem FÉLRETESZEM egy kicsit és úgy döntöttem , hogy kezdek egyett a skót bajnokságba a Celtickel. Most úgy döntöttem, hogy Genie scoutot nem fogok használni, csak igazolok jó figyelõket! Milyen bajnokságokat jelöljek be hozzá szerintetek???
I’m Forever Blowing Bubbles...

Born to win
ReaL MaDRid x siempre
Szal köszönöm mindenkinek,Rennes v Lens lesz belõle(Lens idei szereplése teccik)
ReaL MaDRid x siempre
Leverkusen-fergetegesen gyenge...
Heerenven-sztem sok fantázia van benne, én ezt javaslom, középcsapat, de van egy pár jó játékos. És rendeszeres UEFA kupások, sztem a pénzzel sem lenne baj.
Braga; Sporting-ezekrõl semmi utálom a portugál bajnokságot, de a Sporting Európai szinten is megállja a helyét és van egykét igen jó játékos(Mutinho; Nani)
Born to win

plusz BL donto