Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://img48.imageshack.us/my.php?image=dzsudzsakaz8.jpg
- kitöröltem mindent az editor data/kits mappából és bemásoltam a letöltött default tartalmát , majd ahová beraktam a mezeket (én a gém/data/graphic) oda bemásoltam a default mappát
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Utána ugyanezt megtenni ott ahova a mezeket raktad (úgy hogy megcsinálod a default nevû mappát)
majd újraindítod a játékot
sztem 1 csillag/25ability
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
mindenhol számmal írja ki az értékeket csak a scoutnál csillagokkal
fmben eligazodok az angollal itt nemvágom mittöltsek le honnan hova minek mijen mappát csináljak hova??😄
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
most mentem mozi,este hozok még egy képet. 88. perc után 3at lõttem.. Ligakupa
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Jól kezdõdött a szezon a Liverpoolal😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Köszi a dícséretet (ha van valami észrevétel jellezzed/étek)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Most a MAnc-vel kedztem egyet, cél az UEFA-s hely ( ma vagy a hatvanadik új játékom, de ez a végsõ.. nem tudok elszaakdni az angol bajnokságtól 😊 )