121242
Football Manager
-
Solt #120246 Csak engem zavar a hosszú ékezetes betűk hiánya? :) Vagy csak nálam van ilyen? -
karajjj #120245 Tegnap kezdtem egyet a Real Madriddal és most tapasztaltam, hogy Pepe olyan "elmebetegre" sikeredett mint a valóságban... a Barca ellen az ellenfél 16-osánál szabálytalankodott(nemtudom, hogy mitcsinált ott) sikeresen kiálltatta magát és utánna kaptam egy laza ötöst... -
#120244 Jaja én is erre gondoltam, na nembaj remélemjobb ajánlatot nem kap, valamint ha sikerül most majd BLben döntőig menni akkor csak nő a repu :) -
Solt #120243 Sziasztok! A hosszú ékezetes betűk hiányára van valami megoldás? Nagyon idegesítő! Az eredeti is verzió is hibás? -
zsilike #120242 hi!ha a documents/si... on keresztül lépek be minden mappám üres,olvastam h faceek itt találhatók,nekem meg semmi!nekem kell létrehozni,vagy instalálásnál az advenced et választottam az gáz?help -
colomano #120241 gondolom itt jön képbe a klubod reputatio-ja, ami a Realéhoz képest jóval kisebb, így Cassanonak ez nagy visszalépés lenne, úgy látszik a pénz nem minden :) persze nem biztos, hogy ez a probléma -
#120240 Mauro Zaráte-t én is szerződtettem, Cassanot és Caracciolot is simán üti góllövésben. Amit viszont nem értek, az az, hogy Cassanot 1/4 áron elengedi nekem Real, de Cassano egy Euro cup, Olasz cup győztes és olasz 1. helyezett csapathoz se akar jönni nagyon pedig durva fizetést is ajánlok neki. -
Piko888 #120239 Köszi, akkor várom a patchet -
owen20 #120238 szerintetek akkor a config file-al lehetett valami baj?Mikorra várhato patch?
Én a leeds-el nyomom 15fordurlo lement középmezőnybe vagyok igaz -15pontos hátrányból indultam most vertem el az első notthingamot!
Megyek suliba!
Hello! -
owen20 #120237 szerintetek akkor a config file-al lehetett valami baj? -
owen20 #120236 megvan amit felraktam fenerbache facepack volt a hibás biztos valami hiba volt rajta! -
owen20 #120235 nekem nincs is person /464848
Az lehet hogy ez a 23db nincs benne a confog file-ba és az a baja? -
#120234 Szerintem két válasz van:
- Igen, jó lesz a régi mentés ha nem akarsz adatbázis frissítést (ha a patch-hez adnak ki azt is). Úgy emlékszem, a '07-ben így volt, a 7.0.0-ás db-s mentéseket lehetett folytatni 7.0.2-vel is.
- Nem, nem lesz jó.
:)
-
#120233 Biztos, hogy a hibás sorban "portrain" a vége? Mert akkor az a baja. Ellenőrizd a "graphics/picture/person/464848" könyvtárat, hogy "portrait" legyen a vége.
-
karajjj #120232 akkor lehet hogy a config fájl hibás -
zsilike #120231 Ja most nézem,h azt a mappát keresem ami tavalyiban graphic/background .na erröl lenne szó -
zsilike #120230 ok! skin mappában vagyok itt nem jelöli az éppen futó skinnek a mappáját,a backgroundomat csak ide bemásolom?vagy készitek vm mappát?sorry de fontos!thx -
owen20 #120229 az a neve és akkor is ezt a hibát irja ki! -
karajjj #120228 már írták, hogy graphic legyen a mappa neve "s" nélkül valszeg ez a probléma -
zsilike #120227 special thx -
Levike25 #120226 J reggelt mindenkinek!
Na úgy néz ki megtaláltam egy jó taktikát aminek köszönhetően 14forduló után vezetem a tabellát a Newcastle Uniteddel, és egy meccsel kevesebbet játszottam mint a második Mu akinek 2 ponttal így is kevesebbje van. 9-4-1 az arány a Mu-tól kaptam ki a legelső fordulóban 2-1-re két 25 Tevez bombával természetesen, de azt írták meccs után, hogy nem lett volna meghlepő ha nyerek. rengeteg idegesítő hiba van nálam is. volt olyan meccsem ahol 4 gólt nem adtak meg és 2 emberem állították ki ez 1-1 lett, a legjobb meg mikor 3 emberem kapott pirosat, és 3 gólom nem adták meg és így nyertem 3-2re a Tottenhammal szemben. a taktika 4-1-1-2-1 szélső védők vkp-nak felnyilazva, védők védekeznek vkp is , a többiek eléggé támadnak. Martins egy állat 12 gól 9 assziszt. kérdésem meg csak annyi ha jön egy peccs, és nem kezdek újat akkor is javítja a hibákat, vagy minden marad úgy ahogy volt, és ha újat kezdek csak akkor lesz javítva?erre nem emlékszem előzőekből! -
#120225 C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2008/skins nekem itt van tesa -
zsilike #120224 joreggelt!az volna a gondom,h van1 saját backgroundom,mindig ezt használom,de most08ban nem találom a skin mappát,mit tegyek?felejtsem el vagy létezik a mappa.hlp pls thx -
owen20 #120223 xml parsing error!
not well formed(invalid token) at line 23 of config.xml
élio" to "graphics/picture/person/464848/portrain"/>
fel van sorolva 23 hogy->record from=baris"to=graphics/picture/person/6001010/portrait"/>
...
</list>
</record>
ennyi a hiba mi lehet ez?
Gondolom ezeket le kéne törölni mert valami miatt hibásak és jó lesz nemde_?
Hello! -
owen20 #120222 Ez igaz!
A hiba XML parsing error ezt irja ki mindjárt belinkelem a képet!!
-
cain #120221 esetleg el kéne olvasni a hibaüzenetet, nem reflexből okézni mindent. telepátiával nem gyógyítunk, az VIP szolgáltatás. -
hamary #120220 érdekes, nekem a facepackokat nem jeleníti meg.. :( -
Drizzthsz #120219 Huhh, beszarok, az új Cm egész jó, csak úgy látom nem lesz benne játszható nb1. :S:S:S:S -
#120218 graphic 's' nélkül és akkor jó lesz ha jól emlékszem -
owen20 #120217 majd belinkelem mit ir ki
-
owen20 #120216 dokumentumok/si.../fm08/graphics/picture/ezen belül vannak logok facepack stb én ugy csináltam mint a régibe hogy aus,hun stb könyvtárakat csináltam és oda másoltam be a fileokat nem igy kell? -
#120215 nehezen amíg nem tudjuk mit ír ki de gyanítom rosszul másoltad be a fájlokat -
owen20 #120214 valaki tudna valamit a kérdésemre? -
owen20 #120213 én a leeds-el nyomom 16meccs 13gy 3d és megvannak velem elégedve ezek után majdcsak nem rugnak ki!:D -
#120212 fasza.azt is észrevettem egyébként hogy amikor vele dumáltatnál a félidőben akkor van hogy vesztett állásnál "for the fans" utasitást adna... -
#120211 Ja, és az is ismert hiba, hogy az assistant manager többször hibásan kezeli a keretben lévő sérülteket, ezért ha ráhagyunk egy meccset, hogy játssza le (pl. friendly-nél), pályára küldi (küldené) azokat is (és nem veszi észre, hogy nincsenek a pályán), illetve a menet közbeni sérülteket sokszor elfelejti lecserélni még akkor is, ha van rá lehetősége, pedig az illetőt már hordágyon vitték le és esély sincs rá, hogy hónapokig talpra álljon. :)
-
#120210 csak nem estek ki:)
jövőre pedig lehet építkezni -
#120209 A Leeds-szel nem szabad játszani az első patch-ig. Ismert hiba, rajta van a listán: a vezetőség rosszul kezeli a -15 pontos levonást, szinte esélytelen a dolog velük. :) Az SI fórumon volt valaki, akit az öt nyert meccs utáni első vereségnél rúgtak ki, mert nulla pontos és utolsó volt a csapat. :)
A Lucchese-vel bejutottam az olasz kupa 2. körébe, ami a minimum elvárás, de elégedetlenek a vezetők, mert nem jutottam be a 2. körbe. Sztem ez is bug, vszleg nem veszik észre, hogy a kupameccsek majd csak egy hónap múlva lesznek. :)
A holland elsőosztályú VVV-vel, ahol a CA átlag olyan 105-110 körüli, a saját hazai pályáján felmossa a padlót egy nevenincs (Ligue 2 alatti, mert nem volt kiírva) francia edzőcsapat 5-0-ra. Peeeersze, hihető, IRL is megtörténik ilyesmi ugyebár... :)
-
#120208 És végül az áhított új kétéves szerződésemet is megkaptam :) Viszont gecire elegem van a játékosaimból. Mindenki ugródeszkának használja a klubot. Dzsudzsák itt volt egy évet, aztán hisztizett hogy nagyobb klubot akar. Buzsászky és Zárate úgyszintén... mondhatom hálásak nekem.. És hetedikként indulhatok az Intertoto-kupában is :) -
owen20 #120207 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy raktam fel sok logot facepackot meg stb de a játék inditása előtt valami hibát ir ki leokézom és utánna megy a játék de ez a hiba miért lehet???