Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem hogy tényleg könnyeb de mondom attól is függ hogy mennyi lové lesz átigazolásra és kiket tudok megszerezni.
dehogynem,szvsz a b liga könyebb mintaz alata lévõk.
sok sikert
sok sikert
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
hy mindenki.
sohasem gondoltam hogy meg fog történni ezzel a topic-kal hogy 1 egész napon keresztül senki nem ir semmit.
na mindegy én feljutottam a Seria B-be a reggiana-val.a másodosztályban biztos nem fog sikerülni az a bravúr hogy egybõl nyerjem azt is bár a nyári igazolásaimtól függ hogy kiket tudok megszerezni.
sohasem gondoltam hogy meg fog történni ezzel a topic-kal hogy 1 egész napon keresztül senki nem ir semmit.
na mindegy én feljutottam a Seria B-be a reggiana-val.a másodosztályban biztos nem fog sikerülni az a bravúr hogy egybõl nyerjem azt is bár a nyári igazolásaimtól függ hogy kiket tudok megszerezni.
nekem elsõ szezonban is sok volt az x.most a másodikban úgy vagyok harmadik hogy nekem van a legkevesebb vereségem meg a legtöbb döntetlenem asszem 20forduló után 8 gyõzelem 9döntetlen 3vereség.
Én is most kezdtem a Reggianaval.Mondjuk jelenleg 1db X a bajnokságba,és kiestem a Seria C kupából <#vigyor4>#vigyor4>
hy és grat mindenkinek.
a kölnnel már meguntam és igy kezdtem egyet a Reggianaval(olasz negyedosztály).elsõ évben bajnoki cim+c2 szuperkupa.most a harmadosztályban 3.vagyok szezon felénél de szerintem az osztályozós hely meglesz tutira.
az a gon hogy elsõ évben is csak36e eurot adtak átigazolásra második évben meg semmit.a vezetõség el van ragadtatva a munkámtól viszont az egyenlegem nagyon gáz -3milla.szezon végén megpróbálom edzõmecsekkel egy kicsit feljavitani.
a kölnnel már meguntam és igy kezdtem egyet a Reggianaval(olasz negyedosztály).elsõ évben bajnoki cim+c2 szuperkupa.most a harmadosztályban 3.vagyok szezon felénél de szerintem az osztályozós hely meglesz tutira.
az a gon hogy elsõ évben is csak36e eurot adtak átigazolásra második évben meg semmit.a vezetõség el van ragadtatva a munkámtól viszont az egyenlegem nagyon gáz -3milla.szezon végén megpróbálom edzõmecsekkel egy kicsit feljavitani.
szevasztok!
falkirkot má be is töltöttem, most van a szezon vége😊
Squizzi:még egy ilyen megnyilvánulás, és a moderátorok fognak törölni, nem én.
falkirkot má be is töltöttem, most van a szezon vége😊
Squizzi:még egy ilyen megnyilvánulás, és a moderátorok fognak törölni, nem én.
pár csatár
eastwood (kb. 3m), b.sharp(kb 2,5m) , rodallega (kb 1,5m), eddie johnson(2m, kansas city), fangzhuo(2-2,5m)
tovább is van mondjam még? 😊
eastwood (kb. 3m), b.sharp(kb 2,5m) , rodallega (kb 1,5m), eddie johnson(2m, kansas city), fangzhuo(2-2,5m)
tovább is van mondjam még? 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
szval csak kérdeztem hogy kinek melyik játékos jött be
de nem túl aktív a fórum 😊
de nem túl aktív a fórum 😊
a helyzet az hogy a Boro-val jöttem ki és 5,6 misim van játékosokra
de gyenge a csatársor, ill az a leggyengébb
nah szval brazil és argentin játékosokat találtam aprópénzért, de nem kaptak munkavállalásit...
jah meg kaptam egy 13 misis ajánlatot downingra
ha elfogadom lesz 18,6 misim...
abból pedig 2-3 játékos is kijön akár, de elvesztem a legjobb játékosom, és attól tartok hogy nem tudom majd pótolni...
de gyenge a csatársor, ill az a leggyengébb
nah szval brazil és argentin játékosokat találtam aprópénzért, de nem kaptak munkavállalásit...
jah meg kaptam egy 13 misis ajánlatot downingra
ha elfogadom lesz 18,6 misim...
abból pedig 2-3 játékos is kijön akár, de elvesztem a legjobb játékosom, és attól tartok hogy nem tudom majd pótolni...
ott van a scout, keress rá
+ van (a patch-es scout)
esetleg pár jó csatárt nem tudtok olcsón?😊
kijöttem a middlesbrough-val, de nem hemzsegnek a jó csatárok 😞
és összesen 5 millám van
esetleg pár jó csatárt nem tudtok olcsón?😊
kijöttem a middlesbrough-val, de nem hemzsegnek a jó csatárok 😞
és összesen 5 millám van
7.0.2 es patch-hez van fm scout???
evvan, kiscsapat mindig sziv😄
na viszont mára elég is volt ennyi,megyek szundizni,majd nap közben leszek
jó éjt, jó szórakozást
na viszont mára elég is volt ennyi,megyek szundizni,majd nap közben leszek
jó éjt, jó szórakozást
értem, köszönöm a segítségeket!majd akkor jövök a fradival😉 ez benne van néha engem is tud idegesíteni😊 na jóéjt srácok!<#wave>#wave>
mindig több ligát bejelölök, több a valodi játékos, nagyobb a piac és az életszerûség.
bazzeg:
otthon a 4. ellen toljuk, sérültemet ápolják a pálya szélén, bedobást nem adják vissza hanem basznak egy golt belõle és azzal nyernek...
fax kivan, utolsó percben meg szabályos golt nem adnak meg nekünk...
otthon a 4. ellen toljuk, sérültemet ápolják a pálya szélén, bedobást nem adják vissza hanem basznak egy golt belõle és azzal nyernek...
fax kivan, utolsó percben meg szabályos golt nem adnak meg nekünk...
<#nevetes1>#nevetes1> roni azért ott van ahol kell<#wink>#wink>
egyébként több ligával játszotok h más bajnoskágba is mehessetek?csak mert én ugy még nem próbáltam.bocs a kérdésekért<#lama>#lama>
Mindig orom a Valenciat megverni plane idegenbe plane ugy hogy Akinfeev mindent ved kiveve...
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Born to win
értem,köszi.
némelyik képre még emlékszem is😊
lionel:ugyanaz a taktika és edzésterv mindenhol ahol tolom.
lionel:ugyanaz a taktika és edzésterv mindenhol ahol tolom.
a lényeg hogy nyáron több fizikai edzés legyen
év közben meg medium és heavy határán mozogjon a csúszka
év közben meg medium és heavy határán mozogjon a csúszka
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
100600 férõhelyes vicente caldreó nemsemmi...<#beka2>#beka2>
nekem már ott se ment, és cheatre vetemedtem<#szomoru1>#szomoru1> de a 2007hez nemis találtam. és a fradival is ugyanojan intenzitású volt mint a nagyobb csapatokkal?
köfi, de ez nem egy extra :c
itt találtam pár képet még a régi gámából. azok voltak a szép idõk 😊
itt találtam pár képet még a régi gámából. azok voltak a szép idõk 😊
amúgy edzésbeállításokkal h álltok??nekem az a gyenge pontom<#vigyor5>#vigyor5>
hát nem semmi módon nyomjátok<#buck>#buck>
óóó ilyen Nekem is van, bár én még nagyon az elején járok :c
grat egyébiránt

grat egyébiránt
<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>nem semmi<#eljen>#eljen>grat. 07,10es szezonba látom azért változásokon ment át a csapat
a brazilt énse nagyon értem h h van<#pardon1>#pardon1>
egyszer talán probáltam, de nem tudtam átlátni😄
valami pár résztvevõs csoportok meg ilyenek.
de nézd meg a szabályaikat.
valami pár résztvevõs csoportok meg ilyenek.
de nézd meg a szabályaikat.
miért h állsz a villarreallal? mert nem nagyon tudom mert nagyon sokszor nemtudom követni a fórumot fõleg írni nem. a dél amerikai bajnoskágra már énis gondoltam, de aztán mindig elhesegettem=)nemtudom miért
jah küzdünk. most ez a mentés is elég szimpatikus, remélem jövõre harcban leszünk a felsõházi rájátszásra😊
darkon:
dél amerikai bajnokságban csak egy nem tetszik:
az az idióta lebonyolitása
darkon:
dél amerikai bajnokságban csak egy nem tetszik:
az az idióta lebonyolitása
Akkor indul be a forum amikor elmegyek...bar latom a kepek elmaradtak. En mostmar vegigviszem a Villareallal 08as FM-ig, bar mindig ott lebeg a del-amerikai bajnoksag, de mar nincs szivem oket otthagyni.
Born to win
látom most a skót bajnokságban tolod énis próbálkoztam ott csak én kicsit nagyobb csapattal a celticcel😄 de nemtom miért aztis meguntm pedig blben kicsit jók voltunk a csoportkörben 6:3ra vertem hazai pályán a manchestert és még hasonlók kicsit meg voltam énis lepve😊
bajnoskágban nemtudo miért de a rangerssel nem bírtam
bajnoskágban nemtudo miért de a rangerssel nem bírtam
kösz amúgy, meghoztad hozzájuk a kedvem😊