121242
Football Manager
-
#110637 azigen:D sztem csatár -
#110636 erőnlét miatt inkább csatár, de szerintem vk-ban is tökéletes.nyilazd fel teljesen védőből:D -
#110635 az túlzás hogy sima volt, 56% labdabirtoklás a hollandok javára és rúgtak 12őt kapu irányába, más kérdés hogy csak 1 ment kapura nem mellé -
#110634 Hali!
Na ő védő vagy csatár legyen szerintetek? :)
-
#110633 első fiu szimpatikus well -
#110632 cigan alappillére volt a bl győztes fradimnak, minden évben bl álomcsapatában volt, nekem nagyon bevált.ez a torje gyerek nagyon jonak tünik, a meccset meg megmondtam hogy sima lesz:) -
#110631 ingyen odaadták Santost?:) grat:) -
#110630 :)
nha, az eredmények jól alakulnak, de ofkorsz mindent megtesz a gép hogy ne így legyen...Heerenveen elleni meccs előtt kapott 3 hónap betegszabit az egyik legzsírabb felfedezettem, ő:
Cigan tavaly tarcsiban volt végig, mostanra kicsit kikupálódott, ezt azután vettem észre, hogy az első tarcsi-meccsen kivágott egy 10es értékelést 2 gólpasszal(a reserve 6-1re verte a tatabányát :)).
Szóval őt:
...természetesen lerugták a hollandusok vagy 1 hónapra
és végül a meccs:
-
#110629 lécci azért tudjad hogy mihez van jogod és milyen hangnemben, köszönöm
egy kis humorérzék azért elkéne
olvasom a topikot esténként, és arra kommentelek ami feldob, ha nem tetszik, el lehet innen távozni örökre, ugysem tart nálad tovább két óránál
elnézést a többiektől, h megint a rendet bontom. -
#110628 Oké, majd lehet , hogy tolok képeket. -
#110627 engm gond nélkül kiállitottak, kétszer is, mint láttad... -
#110626 mér van az hogy utolsó védő lezuzza a csatárom oszt kap egy sárgát? nem első, ez mán tendencia -
#110625 sok sikert, képeket tolhatnál -
#110624 Boccs 2-szer küldtem ell. -
#110623 Sziasztok!
Kezdtem egyet hazánk válogatottjával.
Sikerek:Görögök ellen:v,gy
Norvégok:gy,d
Moldávok:gy,d
Málta:gy,gy
Török:gy,v
Bosznia:gy,gy
Ezzel csoport elsö lettem és görögországgal együtt kijutottam a eb-re.
Csoport ellenfél:Horvátország,Svájc,Görögország -
#110622 Sziasztok!
Kezdtem egyet hazánk válogatottjával.
Sikerek:Görögök ellen:v,gy
Norvégok:gy,d
Moldávok:gy,d
Málta:gy,gy
Török:gy,v
Bosznia:gy,gy
Ezzel csoport elsö lettem és görögországgal együtt kijutottam a eb-re.
Csoport ellenfél:Horvátország,Svájc,Görögország -
karajjj #110621 Dobsz egy képet a keretedről? Érdekelne, hogy te kiket tartottál meg. -
#110620 remélem jó lesz. mondjuk hatalmas meglepetés nekem ameobi, folyamatosan jol teljesit -
SeLFisCH #110619 őt is ismerjük ám':P -
#110618 neeem:
egyébként én is néztem ezt a srácot, csak nálam még nem látszanak az értékei:)köszi -
karajjj #110617 szerintem Scott Scott lesz az ifi :D -
SeLFisCH #110616 Nem túl jó még sajnos :S
Mondjuk 20 Finishing 18 Composure 20 Free kick és fizikailag is jó :)
Azt az ifit nem Ben Saharnak vagy Scott Sinclairnek hívják ? :D -
#110615 a lényeg hogy idegenben taroltál, heerenven nem lesz sztem nagy falat. -
#110614 ilyen olcson régen vásároltál már:)öztürkről tolsz képet?
én időközben megvettem Carew-t owen potlására, meg egy 17 éves ifit 4 misiért a cselszkitől. -
Csesza #110613 mivel ez egy publik fórum, ezért valószínű, hogy ha nekem valami hsz megüti a szemem akkor én azt le fogom reagállni akár pozitívan, akár negatívan és ezért nem fogom megkérdezni a hg-t ill. téged, hogy ezt megtehetem-e, ahogy ezt te is tetted többször is a másik topikban
de ha Fyrex kommentjébe nem kötsz bele, ami csak egy pozitív reagálás volt, akkor nem tartanánk itt és nem offolnánk tele ezt a topikot az xedik hsz-el...
a szintekről meg tárgyalhattunk volna, mert nekem meg az a szint nem tetszik, hogy ha valamit "meg akarunk beszélni" egymás között a Spam topikban és netán kiderűl, hogy nincs igazad ill. valami benéztél akkor reakció nélkül, hagyod a hsz-et, és csak annyival elintézed hogy nekem most mennem kell, nem akarok veszekdni...
sry. Soma -
SeLFisCH #110612 Nem kis nevek nem nagy pénzért:P Igaz talán Dos Santos aki 7csillagot kapott csak ...
-
SeLFisCH #110611 Azóta hálistennek a Fio 2 1:1et játszott,és elnézést az előzőért neked,törölj nyugodtan
-
#110610 köszönöm mindenkinek az épitő jellegű hozzászólásait, ezentul megkérlek titeket hogy a megfelelő helyre szemeteljetek. köszi
self:az uccso hszed fm-es tartalmát told be légyszi:) -
#110609 na jó 5en vszleg Heerenveen ellen is kezdeni fognak... -
#110608 jó kezdés a B csapattal
-
SeLFisCH #110607 na itt a másik. Van neked külön topikod oda járj pls,vagy ha ide is akarsz,akkor ne csak offolj -
#110606 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd -
#110605 tudom, gáz hogy otthon kikaptam...
bl-selejtező 2. kör:
-
#110604 -
#110603 átigazolási időszak van, nagyjából kialakult VOLNA a keret ha nem rinyálna Kenesei, Koroman, meg 1 ember akit már pótoltam
pedig dejó lenne ha maradna igy:
-
Csesza #110602 igenis főnök, dzsalok is -.- -
#110601 óó,jaj...:S megvan az első zakó.6-2-re kikaptam az Arsenaltól :S Henry hármat vágott :\ pedig a meccs elején még volt 0-1 meg 1-2 is... -
SeLFisCH #110600 Srácok ha már írtok ide pls ne csak a baromságot meg az OFFot
loading juventus ... -
Csesza #110599 :Adsdsdadsadd -
#110598 Hustler TV :P