Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóvagy, grat 😊
Nyáron kb 13-14 millió fontból gazdálkodhattam. Fõként ingyen igazoltam.
Jöttek: Daniele Vantaggiato - ingyen - Bari-tól
Mohammad Nosrati - ingyen - Mouscron-tól
Lasse Qvist - 1,2m - FC Kobenhavn-tól
Romano Denneboom - ingyen - NEC Nijmegen
Blagoy Georgiev - 4,2m - Crvena Zvezda Beograd
Ben Foster - 2,7m - Manchester United
Badou Kéré - 1m - Valencia
Léo Schwechlen - 625e - Monaco
Marek Sapara - 2m - Rosenborg
Jelle Van Damme - 550e - Anderlecht
Télen érkeztek:
Peter Niemeyer - ingyen - Twente
Dennis Jonathan Alas - 75e - San Salvador
Hamdi Salihi - 1,1m - KF Tirana
Guy Asulin - 1m - Barcelona
Távoztak:
Chris Powell - 1e - Northampton
Priskin Tamás - 1,7m - Preston
Mika Aaritalo - 1,6m - Bolton
Dzsudzsák Balázs - !!!!9,75m!!!! - Portsmouth (hát igen vezetõségem nem tudott ellenállni ennek a csodálatos összegnek így felülbírálták döntésem és eladták helyettem...)
2. évben az UEFA kupára és a bajnokságra tettem a hangsúlyt. Jól kezdtem a szezont, hiszem 6 meccsbõl 6ot nyertem és vezettem is a tabellát. Aztán jött az UEFA csoport. (NK Zagreb, Rapid Bukarest, Lyon, Lazio, Watford) Meccsek: Watford 3 - 1 Rapid, NK Z. 3 - 4 Watford 'B', Watford 1 - 0 Lyon, Lazio 0 - 0 Watford. Így csoportelsõként jutottam tovább. Ott megkaptam a serie B-ben szereplõ Parma-t (elõzõ évben olasz kupadöntõt játszott) és összesítettben 2-2vel idegenben lõtt több góllal mentem tovább (Parma 1 - 2 Watford, Watford 0 - 1 Parma). Ezután jött a Chievo csapata, amit simán 7-1es összesítéssel vertem. Villareal, azt hittem nehezebb ellenfél lett, de Watford 6 - 3 Villareal, Villareal 0 - 0 Watford. Elõdöntõ... Atletico Madrid... Ezen a ponton azt hittem vége lesz a mókának. Annak a tudatában, hogy másik ágon Barcelona már bejutott a döntõbe, örültem, hogy elõdöntõig eljutottam. Nah, de a meccs. Watford 3 - 1 Atl Mad, Atl Mad 2 - 2 Watford. Tehát továbbjutottam a döntõbe. Barcelona-ban nem játszhatott Ronaldinho, Eto'o és Xavi azt hiszem sérülés és eltiltás miatt. 7. percben lõtt góllal (Qvist, aki a szezonban 35 gólt lõtt) megnyertem az UEFA kupát!!!. Ez a hab a tortán, hiszen a bajnokságban 2. lettem az Arsenal mögött 76 ponttal. Én lettem a 3. legjobb manager a pl-ben. Legjobb fiatal játékosok Qvist és Doudin lett 1. 2. helyen.
EB-t Spanyolok nyerték (2008). Asszem egyelõre elég ennyi. XD
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
goal-kick.com
fmunderground.net
fmhungary.hu
a párositást pedig akkor tudod meg ha kiprobálod, mindenesetre idõ kell bárkinek is hogy összeszokjanak
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Born to win
Loki-val nyomulok a 7. szezonomat kezdem. 5x bajnok 2 magyar kupa bajnok, 4x szuper kupás és a 6. szezonban azz UEFA-ba a legjobb 16 közé jutottam.
Edzéslehetõség fejlesztés már nincs😞 a vezetõséggel már fullra nyomattam. Utánpótlás is fullon lesz lassan. Stadion pedig épül, sajna még csak 18000 férõhelyes😞.
Sigismund
Born to win
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
1. év bajnok+kupa
2. év bajnok+kupa - uefa legjobb 32 között, celtic ellen ( döntõig menetelt)
most van 2007. június, skacok szabin vannak
fiatalokat igazolok, magyarokat próbálok
Végre újra jó a gépem és tudok gamázni, csak az a baj, hogy az összes mentésemnek annyi, aszem csak az egyik nottinghames mentésem maradt meg sajna😞. Azt meg nem akarom folyatatni mert nem nagyon meg jól. Újra elkezdem a West Hammel, majd dobok képeket!
I’m Forever Blowing Bubbles...
ui: kép max 750 px széles legyen légyszíves
MTK) Nagyon bejön eddig a védekezõs kontrajáték, ha van elõl 2-3 ügyes játékos...
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
Szoros emberfogás,kontratámadás bepipálva,idõhúzás,gyors tempó,direkt ill. hosszú passzok. Én ennyit gyûjtöttem össze
ReaL MaDRid x siempre
ha egybõl a bl csoportba jutsz akkor pedig lecsúszol a 3. helyre és kész
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
bocs h nem rakok képet de nemtom hogy kell.