Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
huh,nagy respect 😊

ReaL MaDRid x siempre

<#worship><#worship><#worship>

jóvagy, grat 😊

drucker
Befejeztem 2. szezonomat a Watford-dal (így érettségire készülés közben 😛). Ugye elsõ szezonban csak a bajnokságra koncentráltam (a kupák nem igazán érdekeltek), és meg is lett az eredménye, 5. lettem a Premier League-ben. UEFA indulás kiharcolva (59 ponttal - ezt már írtam ide a fórumra anno).

Nyáron kb 13-14 millió fontból gazdálkodhattam. Fõként ingyen igazoltam.
Jöttek: Daniele Vantaggiato - ingyen - Bari-tól
Mohammad Nosrati - ingyen - Mouscron-tól
Lasse Qvist - 1,2m - FC Kobenhavn-tól
Romano Denneboom - ingyen - NEC Nijmegen
Blagoy Georgiev - 4,2m - Crvena Zvezda Beograd
Ben Foster - 2,7m - Manchester United
Badou Kéré - 1m - Valencia
Léo Schwechlen - 625e - Monaco
Marek Sapara - 2m - Rosenborg
Jelle Van Damme - 550e - Anderlecht

Télen érkeztek:
Peter Niemeyer - ingyen - Twente
Dennis Jonathan Alas - 75e - San Salvador
Hamdi Salihi - 1,1m - KF Tirana
Guy Asulin - 1m - Barcelona

Távoztak:
Chris Powell - 1e - Northampton
Priskin Tamás - 1,7m - Preston
Mika Aaritalo - 1,6m - Bolton
Dzsudzsák Balázs - !!!!9,75m!!!! - Portsmouth (hát igen vezetõségem nem tudott ellenállni ennek a csodálatos összegnek így felülbírálták döntésem és eladták helyettem...)

2. évben az UEFA kupára és a bajnokságra tettem a hangsúlyt. Jól kezdtem a szezont, hiszem 6 meccsbõl 6ot nyertem és vezettem is a tabellát. Aztán jött az UEFA csoport. (NK Zagreb, Rapid Bukarest, Lyon, Lazio, Watford) Meccsek: Watford 3 - 1 Rapid, NK Z. 3 - 4 Watford 'B', Watford 1 - 0 Lyon, Lazio 0 - 0 Watford. Így csoportelsõként jutottam tovább. Ott megkaptam a serie B-ben szereplõ Parma-t (elõzõ évben olasz kupadöntõt játszott) és összesítettben 2-2vel idegenben lõtt több góllal mentem tovább (Parma 1 - 2 Watford, Watford 0 - 1 Parma). Ezután jött a Chievo csapata, amit simán 7-1es összesítéssel vertem. Villareal, azt hittem nehezebb ellenfél lett, de Watford 6 - 3 Villareal, Villareal 0 - 0 Watford. Elõdöntõ... Atletico Madrid... Ezen a ponton azt hittem vége lesz a mókának. Annak a tudatában, hogy másik ágon Barcelona már bejutott a döntõbe, örültem, hogy elõdöntõig eljutottam. Nah, de a meccs. Watford 3 - 1 Atl Mad, Atl Mad 2 - 2 Watford. Tehát továbbjutottam a döntõbe. Barcelona-ban nem játszhatott Ronaldinho, Eto'o és Xavi azt hiszem sérülés és eltiltás miatt. 7. percben lõtt góllal (Qvist, aki a szezonban 35 gólt lõtt) megnyertem az UEFA kupát!!!. Ez a hab a tortán, hiszen a bajnokságban 2. lettem az Arsenal mögött 76 ponttal. Én lettem a 3. legjobb manager a pl-ben. Legjobb fiatal játékosok Qvist és Doudin lett 1. 2. helyen.

EB-t Spanyolok nyerték (2008). Asszem egyelõre elég ennyi. XD

Zenszkij
Te meg az én logomat lopod?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

vki segitsen kereseni NEMZETI MEZEKET ( HOLLAND )

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

ja megttaláltam kössz ( 702/Inc/all/

az melyik mappában van ? 😄

ki kell törölni a fake.lnc-t filet,hogy látható legyen a német illetve holland válogatott.

goal-kick.com
fmunderground.net
fmhungary.hu

lécci mondjatok olyan oldalakat ahol le lehet tölteni fm07-es cuccokat, a soritoutsi,fmhungaryt,fmglive-et tudom csak oazokon nincs normális német mez. és azt hol lehet leszedni hogy legyen német válogatott ???

soma22
nem szabad tul intenziv edzést beállitani, az segit majd.

a párositást pedig akkor tudod meg ha kiprobálod, mindenesetre idõ kell bárkinek is hogy összeszokjanak

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

még azt szeretném megkérdezni hogy a patchek-ben az javúl hogy nincs annyi sérûlés??? kösszi a válaszokat.

hello! szerintetek, jó páros lenne? Henry és Luca Toni.nem rég kezdtem el a játékot.

soma22
igen, úgy tünik😊

zaki
Hi all, grat mindenkinek. Lehet folytatom az Aston Villás mentésemet, vagy a Fradisat. Vagy lehet kezdek egy újat, csak ahhoz nagy elszántság kell... :o

turpert
nagy grat soma még mindig az én hátterem haználod?

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

soma22
háát, nem tul fényes valóban

Darkon
Engem ez most nagyon bosszant

Born to win

soma22
fogjuk rá, most a hearts elküldött egy 6-1-el...11 plejábol 7en kaptak 5 ös osztályzatot

Darkon
Kezd osszeallni a csapat?

Born to win

gilgames00
<#eljen><#eljen><#eljen>

soma22
mikor megkaptuk a sorsolást(livingstone, aberdeen, celtic) sosem gondoltam volna hogy ez lesz:

turpert
ez nálam is istencsászár

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Darkon
screenshot-ok FM LIVE

Born to win

Valaki tudna mondani nekem jó taktikát? A 4-4-2tõt már unom és egyre rosszabbak az eredmények egy szezonban már 15x vernek😞 (BL és UEFA is). Játékosok nem gond, mert még átigazolási idõ van.
Loki-val nyomulok a 7. szezonomat kezdem. 5x bajnok 2 magyar kupa bajnok, 4x szuper kupás és a 6. szezonban azz UEFA-ba a legjobb 16 közé jutottam.
Edzéslehetõség fejlesztés már nincs😞 a vezetõséggel már fullra nyomattam. Utánpótlás is fullon lesz lassan. Stadion pedig épül, sajna még csak 18000 férõhelyes😞.

Sigismund

hunbasser
a gyerekre mondtam amúgy 😊

Személyiség:Realista

ReaL MaDRid x siempre

gilgames00
nem én vagyok a Real-al,sajna<#rinya>

hunbasser
Realista.Madridista. 😊

ReaL MaDRid x siempre

gilgames00

Darkon
Egyebkent lehetne a jatekban valami arckepgenerator is nekem mar szinte egesz csapat "fantomkepes".

Born to win

Darkon
Ugyes

Born to win

soma22
<#eljen><#eljen>

gilgames00

köszi és neked is a falkirk hez

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

soma22
hajrá, sok sikert

kezdtem egyet a fradival. második szezon 15 millió font az egyenlegem, elsõ évben 7et csináltam. bari meccseket nyomattam orrba szájba.
1. év bajnok+kupa
2. év bajnok+kupa - uefa legjobb 32 között, celtic ellen ( döntõig menetelt)
most van 2007. június, skacok szabin vannak
fiatalokat igazolok, magyarokat próbálok

belõle nagy pléja lesz....

dudusrac

Pisti1026
Hy mindenkinek!
Végre újra jó a gépem és tudok gamázni, csak az a baj, hogy az összes mentésemnek annyi, aszem csak az egyik nottinghames mentésem maradt meg sajna😞. Azt meg nem akarom folyatatni mert nem nagyon meg jól. Újra elkezdem a West Hammel, majd dobok képeket!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

gilgames00

DaMarcus
Off:
Zenszkij: irfanview-t használja sztem
On:
kezdtem az aston villa-val újra és kiderült h 43,5 millió fontot kapok átigazolásra <#wow1><#wow1>
szeptember végén járok 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Zenszkij
jah potentialja 190 a kínai kölöknek

Zenszkij
arra állítottam de elvette a kép felét a paintbrush

nem nagy durranás :| mutatok én 2 évvel fiatalabb sokkal ügyesebb játékost
ui: kép max 750 px széles legyen légyszíves

viktroo
Elsõ csoportmeccs az uj szezonban a BL-ben. (Man.utd, Fenerbahce; Hamburg;
MTK) Nagyon bejön eddig a védekezõs kontrajáték, ha van elõl 2-3 ügyes játékos...

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

Zenszkij
Nesztek az új ázsiai csodagyerek 2012-bõl 😄

Na csináltam a támadó taktikom mellé egy védekezõ 4-5-1et. Barca ellen kipróbáltam ,elég jól sikerült. Camp Nouban 1:1 lett,h jobbak voltunk. Pedig a játékosok nagy része védekezõ beálítottságú,egy szem csatár AMC-k és Wingerek nélkül. Erre egy két jó tanácsot meghallgatnék mi kell védekezõ kontrajátékhoz.

Szoros emberfogás,kontratámadás bepipálva,idõhúzás,gyors tempó,direkt ill. hosszú passzok. Én ennyit gyûjtöttem össze

hunbasser
a Print Screen gombot megtalálod az Insert fölött.na,megnyomod azt,és utána megnyitod a paintet,nyomsz egy Ctrl+v-t,elmented,utána átméretezed,úgy,h 750 legyen a szélesség,ugye ezzel arányosan változik a magasság is.elmented,feltöltöd mondjuk a galériádba,vagy máshová,a kép forrását kimásolod,és itt,a Kép beszúrása gombbal be tudod rakni

ReaL MaDRid x siempre

nem kell elrontani, ha a bl selejtezõben mész akkor egyszerûen csak kiesel

ha egybõl a bl csoportba jutsz akkor pedig lecsúszol a 3. helyre és kész

Zenszkij
Az Atleticoval én is mindent megnyertem már többször is, de azon vagyok, hogy az UEFA is összejöjjön, csak mindig BLbe mék, de lehet elrontok egy szezont, hogy az Uefa összejöjjön 😄😄

Plymouth 2:0 R.Madrid

bocs h nem rakok képet de nemtom hogy kell.