121242
Football Manager
-
#110557 Azért, mert az előlegnek / foglalónak számít akkor, ha meg akarod venni a játékost. Ha viszont nem akarod megvenni később, az összeg egy része visszajár (azt hiszem). Na, loan esetén szinte biztos, hogy nem mennek ebbe bele, hiszen nem eladni akarják a játékost, csak kölcsönadni fejlődésre és értéknövelésre. :)
-
#110556 nemtom, de igy van
de a jövöbeli dijat nagyon nem szeretik -
#110555 Spurs - Inter 4 - 3 BL DÖNTŐŐŐŐ :D
Defoe 24 gólos és 1 góllal megelőzi Henryt :P
BLben Defoe 15öt rúgott, a második Ibrahimovic aki 11et. -
#110554 köszi a tippet,megfogadom a tanácsod.
de ez náluk miért hátrány,ha én adok nekik pénzt? :D ez bug lenne? -
#110553 nem szabad adni jövőbeli díjt, nem szabad adni pénzt, mert akkor nem fogadják el...
ha oda akarják neked adni, adsz 100% fizut, semmi mást, és kész. -
#110552 én meg most eladtam Bullardot 2M-ért :\ pedig már 5M volt az értéke.na nem baj,neki volt a legtöb fizuja,meg Routhledge mögött csak csere lett volna(és még ott van Chris James és Czvitkovics is,meg még tudok odatenni jópár embert,ha szükséges...) -
karajjj #110551 a fiatal tehetségekre alapozok, és úgytűnik 2 év után a Juventus megint a régi:D most kezd kijönni a lépés, és bízok benne, hogy télire kapok egy kis pénzt is igazolni, a védelemre ráférne egy kis erősítés -
#110550 fiatal tehetségek?nem oda illő jobbak eladása, és abból célszerű igazolás?
én is gondolkodás mélkül eladtam owent, mert 120ezer volt a heti fizetése és emellett még magyarázott is -
karajjj #110549 én összvissz kaptam 1 milka eurót igazolni, és végig kellett néznem, hogy az Inter megveszi Bodmert 20 milkáért, a Milan meg Fabregast 76-ért... Most a klubvezetők elvárják, hogy érjek el egy tisztes helyezést(tavaly is ez volt az elvárás, 8. lettem és olasz kupát nyertem, nem voltak elégedettek) na most kérdem én, pénz nélkül hogy hozzak össze olyan csapatot, ami a világválogatottnak beillő nagyokat is megveri? :D -
#110548 akkor most átvette a góllövőlistán az első helyet,ugye? -
#110547 Utsó 3 meccsem:
Spurs - Everton 5-4 Defoe 2őt rúgott
Spurs - Arsenal 3-4 Defoe mesterhármas, arsenal feljött 5 pontra, még 4 forduló
Inter - Spurs 4-4 Defoe megint mesterhármas :D -
#110546 most ért véget nálam az átig szezon,pofátlan,amit egyes klubok el akarnak kérni egy játékosért,ha KÖLCSÖNBE szeretném őket venni.pl Chevantónért ajánlottam 100%-os fizut és 500K € mostani és jövőbeli díjat,és még ezt is kevesellték :\ -
Drizzthsz #110545 Sziasztok. Még mindig az a peccs a legújabb, ami kb. 94768 7.0.2-es verziójú? Van esetleg azóta újabb? -
karajjj #110544 énis leraktam őket, de az egész átigazolási időszak arra ment el, hogy "kitakarítsam" a tartalék csapatot :S már annyi tehetségtelen játékosom volt, hogy mind csak a pénzt vitte, akit nem tudtam eladni, vagy kölcsönadni, azt kirúgtam, de még ígyis meg akarok szabadulni pár embertől -
#110543 én meg most a csapat negyedét leküldtem tarcsiba,persze csak azokat a játékosokat,akik nem váltak be,és öregek. -
karajjj #110542 én most kezdem a harmadik szezonomat, de a felkészülést énis elkúrtam, mert csak a portoval, meg a milannal játszottam egyet :S de úgy veszem észre, hogy most hogy leszűkítettem a keretet, kezdenek magukhoz térni a srácok :D -
#110541 megint eljött a Real :D jelenleg velük játszok edzőmeccset,vezetnek is 0-1-re,de sokkal többet lövünk,és többet birtokoljuk a labdát.most tesztelem Kaebit,mert Volzot meg akarja venni a Werder,beajánlottak érte 2M-t,én 2,3-mat kérek,ha elfogadják,akkor én is. -
#110540 B@szd meg Zakuani... 0-1-re vezettem a frissen feljutott Leeds ellen,erre Zakuani öngólt lő.pedig simán kivághatta volna,a közelében nem volt senki,eltévesztette a kaput :SSS utána meg persze,h kaptam még egy gólt :\ a 70.perctől már átálltam 4-1-5-re. -
karajjj #110539 Ezeknek Jack Bauer az edzőjük, vagy minek nekik ennyi játékos? :D
-
#110538 most látom csak,h a Wigannél volt kiállítás,akkor ez így már nem is olyan jó :\ na mind1,nem vettem komolyan annyira ezt a meccset,2.félidőben 2x néztem rá a meccsre,mostmár komolyabban kell venni a bajnokságot.talán még besuvasztok vhová egy edzőmeccset vmelyik nagy csapattal(lehet,h megint a Realt hívom -.-),meg a tarcsikkal és az u18-al. -
#110537 na,elkezdtem a szezont,első meccsem
győzött a jobb helyzetkihasználás -.- Wigant a média a 12.helyre várja,szal kezdésnek nem is rossz ez az eredmény,főleg,h nyáron elbasztam a felkészülést(jó,ha játszottam 4 felkészülési meccset)
jövőre már csak védőket kell vennem,meg egy nagyon pengés csatárt.a szélsőimmel nincs baj szerencsére :) Dzsudzsák meg lesérült :(( és beállt a minőségi csere,Boa Morte -.- -
#110536 én is így vagyok.már 42 fős a keretem,és ebből legalább 10 játékost el akarok adni,de senkinek sem kell egyik sem,főleg az ilyen 35-36 éves játékosok.a fizetésük pedig annyira elhanyagolható,h azért ingyen meg nem akarom őket elengedni,úgyhogy inkább leküldöm őket a tarcsiba.de pl Bullardot nagyon el akarom adni,4,6 M € az értéke,de senkinek sem kell,érdeklődők voltak már,de amint az elkértem az árát,egyből visszavonták az ajánlatot.meg Bullardnak a fizetése is magas,és arra a posztra már van 3 játékosom.
egyébként jó,h ezt a Kaebi gyereket leigazoltam,Volz most megsérült,szerencsére őt be tudom vetni.
van még egyébként pár jó játékosom,akitől megszabadulnék. -
#110535 Asszem Sturrigde marad is a felnőtt keretben, első meccsén 2 gólt vágni nem is akárkinek, BL ELŐDÖNTŐ :P
-
#110534 fiatalokból, akár saját nevelés, akár olcsó igazolás, nagyon sok pénzt lehet összeszedni, közös tulajdon stb.
szóval azért jó szerepléssel könnyen meg lehet gazdagodni
aki fölösleges mindenképp el kell adni, hogy a fizetésétől megszabadulj legalább, v akkor add kölcsönbe úgy h ők fizetik -
#110533 Amúgy nagyon dúrva ez a keret ahoz képest hogy a 2. idénybe vagy és ugye sajnos nem dúskál az elején a Parma pénzügyileg. -
#110532 Eddig sajna csak egy 10.meg egy 7. hely volt,Most jelenleg 10 fordulóval a vége előtt 6.vagyok, és a nehéz ellenfeleimen már túl vagyok, szval jó esetben még akár bl is lehet nekem. :) Amúgy azért szerepeltem első két idényben szarul mert az eddig bevált taktikák a Parmival sajna nem ment. :) de ez a 4-3-3as fellállás egy jól fejelő csatárral eddig nagyon bejövős, remélem nemjön séruléshullám és akkor jó idényt zárok majd. Viszont a pénzügyem az rosz és elakartam adni játékosokat, de a kutya sem akarta vinni őket ha meg lejjebb viszem az árukat akkor már nem éri meg nekem. -
#110531 Nagyon király keret, mondjuk nekem a védelmed gyengének tűnik, meg nem kéne még 1 IGAZI csatár? gondolom tudod h értem...
középpályás atomerős ;) -
#110530 Carlos Elias gyereket elvitte előlem a Bremen, a pot százaléka 83 vmennyi szal...
Eszméletlen sérülés hullám van:
Berbatov 3-4 hónap
Anderson 7-8 hónap
Agüero 3-4 hét
Bale 2-3 hét
Le 1 hónap
Jenas 1 hónap
Petrov 5-7 hónap
Sturridge és Pekhart fel is jött a tarcsiból, köv 2 meccsem MU ellen lesz( BL, PL ). 4 ponttal vezetem a bajnokságot, még 7 forduló. -
dani93 #110529 -
dani93 #110528 http://fmkepek.cjb.hu/[/img][/url] -
#110527 Caracciolo leigazolásához grat
milyen eredményeket értél el eddig a csapattal? látom most kezded a harmadik idényed
itt az én Parma-m a második idény előtt
-
Nálam még csak 15 mecs alatt 17 gólnál jár. :D -
#110525 Értem de ha meg lejjebb viszem akkor nevetséges áron jutnak hozzá olyan játékosokhoz akik elég jók, csak azért adom el őket mert hiányposztom, van,és ahol ők vannak ott meg túltengés és kell a zseton. :S -
#110524 Karáccsoló nálam 2006-ban mármár csitpleja volt :) egy szeyonban majdnem meglőttem vele a 100 gólt :) -
#110523 ja nem, azert jo neked mer toltod a gémet :) -
#110522 nincs más, lejjebb kell vinni az árukat -
#110521 mm mi jó nekem az h kevés gólt kapok v az h a Barca-t kaptam?
nekem meg még meg is kéne tanulnom írni :D -
#110520 Kösz a tippet, eddig nagyjából bevált. Főleg hogy Káráccsolót a jó fejelési képessége miatt betedtem céljátékosnak, és a fejére ívelgetett labdákból elég gyakran szerez gólt.
Viszont abba tudnátok segíteni hogy hogyan lehet megszabadulni egyhamar a nemkívánt játékosaimtól? Mert hiába rakom őket átadólistára, meg ajánlom őket kluboknak, valamiért az istenért nem akarják elvinni tőlem az egyébként nem rosz pléjákat. :@ Pénz kellene de nem tudok megszabadulni tőlük. :S -
#110519 dejó neked... :/ -
#110518 hi grat mindenkinek
GTheo nem olyan baj a gól átlag én tavaly is meg most is 1.8 körül vagyok, de a kapott gólok olyan 0.3-0.4 körül vannak szóval elég az :)
Soma ez sztem enyhe bug :)
nekem meg jöbőre vmi új taktikot kell kitaslálnom mert ezt már kezdik kiismerni :)
BL nyolcaddöntőbe a Barca-t kaptam, meglátjuk mi lesz :)
jelenleg címvédésre állok 14. fordulóba, 7 ponttal vezetek, de ha a chelsea a három elmaradt meccsét nyeri (jelenleg 5.) akkor 3 pontra feljön, és még nem játszottam az MU-val és a Chelsea-vel
jah és töltöm a gémet :)