Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 2008 megjelenéséig meg belefér még egy fradis bl gyõzelem😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
csak az a probléma sztem h akárhányszor töltöd be a kisebb bajnoksgokat mindig változnak a játékosok értékei +c.-p.ability legalábbis én ezte vettem észre mondjuk lehet már azár problémázok mindenen mert kiváncsi vok a 2008ra😄mondjuk még messze van...
csak ajánlani tudom
mer túgy voltam vele h "kiélvezem" az európai élvonalakat és utána jöhet a jókis magyar bajnokság<#nevetes1>#nevetes1>
élveztem is sikerek is jöttek, nagyon jó volt
mert a leedsel akkor már nem próbálkoznék..
sztem nagyon topposnak kell lennie annak aki ezt a keretet fel akarja elsõ évben juttatni
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
és az a baj h iszonyú gyenge játékosok voltak a keretben és annyi pénz nem volt átigazolásra h kcisit felturbózzam<#szomoru2>#szomoru2>
Born to win
beleskubiztam a config file ba és az a furcsa dolog jutott eszembe, hogy:
<record from="fulham" to="graphics/pictures/club/654/logo/huge"/>
a file neve fulham, amit a mappába raktam de itt 654 es fileként hivatkozik a képre nem??
nah mert talán csak át kell írni a csapatneveket a hivatkozás szerinti számokra...
de ez csak egy ötlet nem értek hozzá, de jó lenne ha valaki tudna majd segíteni kicsit 😊
köszi!
csak az a baj hogy nem mûködik...
bemásoltam a fileokat oda ahová kell, de maradtak a kamu logók...
lehet hogy én vagyok hülye de ez nekem nem mûködik...
huge normal és small mappák tartalmait jó helyre raktam, beraktam õket a Football Manager 2007\data\graphics\pictures\logos\huge\clubs\eng\premier mappába csak simán a fileokat és külön mindent egy huge mappán belül is de így sem megy...
ue.-t csináltam a normal és small mappákkal is de azok sem mûködnek
kezd komolyan idegesíteni a dolog...
de azért köszi a választ
srácok valaki segít hogy mivel vagy hogyan tudok eredeti angol premiershipes címereket csalni a kamu címerek helyett???

BUDA > miskolc.

...kinyitottam a szemem 😄
próbáljátok ki...
néha segít 😄
az angol bajnokság (Premiership) mezei és logóit hogy cserélhetem ki eredeti mezekre logókra???
esetleg olyan patch v kieg. nincs ami javít ilyen hibákat??
jah és nem tudtok egy jó oldalt, ahol fel vannak töltve skin-ek rõl kis képek, mert jól jönne egy skin, az alap nem egy nagy szám, igaz hogy találtam egy kazal skin-t, de nem akarok 50-et letölteni mire 1 jó lesz 😊
jah és jó étvágyat a vasárnapi ebédekhez ill jó ebédet az étvágyhoz! 😛
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
" Did not find font resource: vera "
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
"
Azt mondod nagy PAs játékost veszel utána meg azt hogy 100-120 PA körül mozognak. Gondolom ezt úgy értetted,hogy 100-120 Abilityjük 17 évesen,és mire 20-21 lesz. Én egyébként így igazolok:
14-18 ability:60+ PA:175+ Mondjuk akinek 18 évesen 60 ability,õt hagyom.
19-22 ability:100+ PA:180+ Itt is akinek 22 évesen 100,semmit nem ér vele.
Jó edzéssel és edzséslehetõségekkel egy év alatt egy játékos nálam 20-30 abilityt fejlõdik.
" Did not find font resource: vera "