Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
sztem választható, a legalsó spanyol ligában vannak, ha azt kiválasztod sztem lehet velük lenni, vagy a realt választod ki és a castillát is kiválasztod hogy irányitani akarod

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

DaMarcus
az nem lehet valóságban sem
nem lehet mert az a real-nak a "tartalék" csapata, hiába nyernék meg a másodosztályt akkor sem jutnénak fel.
én pedig õszi bajnok vagyok a villarreal-lal utolsó elõtti õszi fordulóba 4 ponttal húzok a barca elõtt
grat viktroo!

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

shalalala
csak akkor lehet ha már feljutnak<#hawaii>

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

viktroo
nemlehet!

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

hy nemtuggya vki hogy lehetne lenni RM Castillával??
Grat mindenkinek jók vagytok!!!
viktroo
Hali! Tegnap jöttem haza, Nyíregyházán voltam 3napig, hazajöttem és betöltöttem...Bl csoportmeccsek mennek! 2meccs 4pont

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

szabocsaba1983
Hy All!

Valaki 1860 Münchennel?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Japep
Nem tudom nekem nem akar összejönni...már tisztára felhúzott!

Valaki leírhatná nekem, csak a logokat+mezeket...nagyon megköszönném! <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hunbasser
vagy nem tudom...:S rég csináltam már -.- de sztem logoknál csak simán bemásoltam

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
premiership a mappa neve? csak így simán kicsivel kell írni

ReaL MaDRid x siempre

Japep
De attól hogy létrehozom, a játék nem ismeri fel...a könyvtárban rendes logok vannak, de a játékban csak a sablonok + a mezekkel ugyanez a helyzet...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hunbasser
azt létre kell hozni.

ReaL MaDRid x siempre

Japep
Azokat látom, de nem magyar, és nem igazán tudom, hogy hova kell õket rakni...ami a FAQ-ban van, nekem nem mûködik, mert nincs mit felülírni, mert nincs PL mappa...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

toysoldier

meg még ott a faq is

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

olympus
boccs a nagybetükért

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
OTTVAN FENNT A BANNERBA A KIEGÉSZÍTÕKNÉL PLUSSZ WWW.FMUNDERGROUND.NET

Divatcsapatok OLÉ!

Japep
Hello!
Most szereztem be az FM07-et, és az lenne a nagy kérésem, hogy valaki segítsen, hogy honnan/hogyan lehet beletenni mezeket, címereket, logokat...(a lényeg igazából csak a Premier Liga lenne)

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Werder Bremen : tél vanméghozzá 2007.januárja . A bajnokságban a bajorok egyszerüen nem tudnak követni , igy minden bizonnyal simán meglesz bajnokság . BL csoportkör : ROMA,VALENCIA,RED STAR és mi : CSOPORTELSÕK ! Legjobb 16 között a ZSKA Moskua-t kaptam , a bl-ben elvárásom a legjobb 4 között. Kupa legjobb 8 között a Hamburgal játszok . Senkit sem igazoltam de terevzem Hugo Almeida végleges nálamtartózkodását ami elöre megbeszélt árnak 2.1 M most az ára 6.7 M , Klose 18 gollal házi golkirály . Majd szezon végén hozok képeket.

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

Pisti1026
Hy all! Kezdtem egyett a York City-vel!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

jah ok , köszi

DaMarcus
a fogadóirodák szezon elõõt középcsapatnak jósoltak, most meg azt hajtogatják h lehet enyém lesz a bajnoki cím

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Darkon
Na utannaneztem. A keszito erre azt irta hasznaljuk az FS full screen gombot jobb alul amig ki nem javitja

Born to win

nekem is kurvára tetszik de az a baj nagyon szar benne 😞 , de a taktikánál beállitottam a morált , mert már tudom a játékosaim posztjait ,, meg az is hibája ghogy meccsen a felirat sebességét csak a 35%-áig lehet huzni

Darkon
Az😞(( en is letoltottem egyik kedvenc skinem volt ehhhhh micsoda hiba!!!

Born to win

Darkon
Villareal<#law>

Born to win

Mér nem mutatja a játékosok morálját ???? a skin hibája ?

soma22
ez nagyon is jónak tûnik, megõrizni a jó formát!!
sok sikert

DaMarcus
így állok jelenleg

csak meg lesz a bl 😊
lehet elhozom ingyen romáriót h a tehetségeket tanítgassa 😊

DaMarcus
de ne csak a széleségét állítsd át hanem a magasságot is 563-ra h arányos legyen
villarreal: bajnokságban 7 meccs 4 gyõzelem, 3 döntetlen
intertotó kupából átjutottam az uefa kupa második selejtezõ körébe és a skonto riga kiejtett...("no comment" by Soma)
bajnokság kezd összejönni 4. vagyok
cél legalább az uefa, de jó lenne a 4. helyre a végén is odaérni 😊

azt a szégyent, sikerült. 😊 akkor majd nyomatok képeket a poolról. by és kösz.
nah, megpróbálom, a paintig jó vagyok😊
soma22
no comment:

franc0
ejnye :c
ha nem nyerném meg tuti újrakezdeném -.- dehát ez még nem fordult elõ

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Pisti1026
De sztem újat fogok kezdeni, mert a Nottm-al egyáltalán nem megy sajna, hiába vanna jó játéksaim , nem megy sajna😞, csak az a baj, hogy még a West Hammel kezdenék csak újat, mert az a bajom, hogy csak kedvenc csapattal élvezem a játékot. Na nem baj, majd holnapra megálmodom kivel legyek. Jó8 all!

Pisti1026
hopsz, nkolovot kétszer raktam föl, bocsesz, õ a másik:

Pisti1026
Hy all!
Folytattam egy kicsit a Nottinghames mentésemet, igaz tököm kivan mert most nyomom asziszem a 3 idényt , de nem tok elõrébb jutni.Itt egy jobb meccsem:
A keretem:
És a két legjobb játékosom:

mit nem értessz a képfelrakáson?

játék közben print screen gomb,aztán beilleszted egy képnézegetõ progiba(paint,photoshop,irfan view). Aztán lekicsinyíted ,hogy max 750 px széles legyen és elmented .gif/.jpg-ben. Feltöltöd a képet ide és a kódjelû üzenetet ide bemásolod. Próbáld meg. És gratula

bocs, a 3. év elején tartok, nem a 4. elején.
Sziasztok!

Liverpoollal kezdtem, elso évben bajnokságban 8. lettem, (elég szégyenteljes eredmény), Bl-ben viszont a döntõbe jutottam, ahol a 120. percben kapott góllal megvert a Bayern. 2006/07-ben jöttek(euroban): Kompany(22m), Zaccardo(5m, õ adta a gólpasszt az ötösön belül a bl döntõben, el is adtam), Lee-chun-Soo(1,4m) greg cameron(220k). Távoztak: Kirkland(2.9m), Crouch(15m), Zenden(3.2), Warnock(4,5), Dudek(2.5)
A 2. év elején a következõk jöttek: Vaughan(ingyen), Vanden Borre(4.6m), akinfeev(19.75m), gago(10m), marcelo(12.25m), belletti (1.4m), de jong (15m). 08.01.01-én pedig agüero(90m!!).
távoztak: luis garcia(15m), pongolle(1.5m), zaccardo(10m), riise(22m), reina(21.5m), la tallec(3.6m), xabi alonso(70m), finnan(2.2m), cisse(3m).
A 2007-08-as idényben a kobenhavn az uefa kupában kiejett a csoport körbe jutásért, maradt a bajnokság, amit 15 pontos elõnnnyel megnyertem, a ligakupával együtt. az egész bajnoskágban 15 gólt kaptam összesen.
A 4. év elején érkezett még pedersen(700k), filkor(5m), ben arfa(31m), távozott kewell(7.5m) palletta(4m), antwi(3m).
Az elsõ csapat: Akinfeev - Belletti - Carragher - Kompany - aurelio - gago - sissokko - gerrard - agüero - mark gonzalez - bellamy
A második csapat: Martin - Vanden borre - agger - hobbs(hyypia) - marcelo - de jong - diao - pennant - filkor - ben arfa(lee chin soo) - kuyt (fowler).
Képfelrakás ide nem megy, de ha valakit nagyon érdekel, mailben tudok küldeni. Idei cél a bajnokok ligája gyõzelem, ill. esetleg a bajnokág megvédése. Kicsit döcögösen indult a bajnokság, de kezdenek belejönni. majd írok, hogy mi lett ha érdekel valakit😊
szép
én is atleticoval így állok 3/3 😊
3:1 2:0 2:0
Blben van egy 3:1em

3/3:

Jön az Osnabrück a német kupában majd a Skonto Riga az Uefa kupában

ez már keményebb volt:

miki36
😮 nagy grat😊
Larsen istencsászár😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

hali!Grat mindenkinek!
Schalkével kezdtem nem nagyon volt mozgás a keretben.Az elsõ bajnokim:

bajnoki címet várok

DaMarcus
hy
villarreal-lal kezdtem (7.0.0-s adatbázissal)
érkezõk: priskin, s.sinclair, aliadiere, denilson, a.young, djourou, marc valiente, jeffren, g.dos santos - ezek kölcsönbe
vanden borre, guardado, vitti, rodallega, dzsudzsák, nsue, e.vecchio, b.jones(hozzá tenném amint leigazoltam 10-zel nõt a pa-ja jones-nak, többieknél ilyen nem volt), trashorras ingyen aztán kölcsönadtam a karlsruhe-hoz
majd a távozókról teszek képet (lehet)

megvan már..

hol lehet mezeket letölteni ? mert egy csomo fm-es oldalon nincs mez ( fmhungary,fmunderground,goal-kick ) a sortitoutsi nincs normális nagy német mez...

Atletico Madrid 2006-2007
Bajnokság 2. helye (Barcat lehetetlen volt befogni)
Spanyol-kupa gyõzelem

Most kezdõdik 2. évem,BLbõl mostmár remélek valami pénzt,mert nagyon kéne. Eddig 2 év alatt vmi 4M eurorert igazoltam. Eddig senki sem távoztott a klubtól
Érkezõk:
Roberto Soldado
Romaric
Gera Zoltán

Tarcsiból felhoztam Brauliot,egy jobb védõt meg egy kapust 😊

drucker
THX... <#smile>