121242
Football Manager
  • Fyrex
  • b4rc4
    mjad Dos Santosról dobj már egy képet pls , köszi :)
  • GTheo
    Munkavállalási engedélyt h lehet szerezni? Vagner Love nem kapott tavaly se, 1 szezont elment kölcsönbe a Benficába de még mindig nincs...Teendő ?
  • zorrobomber
    hmm, ez vicces...most akkor azért nehéz a csoport a barcának mer én is ott vagyok?? lol
  • zorrobomber
    bl selejtező visszavágó

csoport
  • zorrobomber
    most írtam volna azt hogy +editor? feljutni fel lehet csalás nélkül is de a pleja az már csak olyan hogy nyügös én nem megy el mindenféle viharsarokba
  • Fyrex
    fu komolyan? nem versz át? uramég.
  • zorrobomber
    lehet sokat adtam érte(volt miből ), de nekem csak Torje került 825k €-ba
  • ForzaInter
    megmégmi?:D
  • zorrobomber
    azzal nem lehet plejákat igazolni
  • 5w0rdf15h
    +editor
  • Fyrex
    "reload master" esetre gyanakszom :P
  • hunbasser
    én nem,mert én nem nagyon tudom,h ki használ editort,nem vagyok akkora májer,mint ti,h kiszúrjak ilyen dolgokat :P
  • soma22
    print screen gomb->ctrl+v vel kimásolod egy irfan viewbe, vagy paintbe, elmented és a bannerban a képfeltöltő további leirással
  • ForzaInter
    :DDDDDDDDddddd

pl: te:D
  • olympus
    válaszolok egy mondatba:
    Csalásgyanúsnak tartják többen az eredményedet.
  • szehi
    a b.csaba feljutásakor asszem 437k kaptam.
    amugy meg ha részletesen elmondja valaki hogyan kell ide képet berakni akko rakok me nem értem!
  • soma22
    örülök:)ritkán hagyom abba ha nem megy a játék, főleg ha élvezetes is.
    első évem ehhez képest egy borzadalom volt, mégis kitartottam:)
    úgyhogy hajrá:)
  • McFrost
    na ez meg a másik!
  • hunbasser
    képeket jobban szeretjük,mint a szöveget,nehezünkre esik az olvasás :DDdddddddd
  • hunbasser
    Self:ezek már megtörténtek :) vettem jó figyelőket,most Holden nekem mindig mondogatja is,h kiket lenne érdemes leigazolni,csak ilyen 5-6 M-s játékosokat ajánlgat,akik annyira nem is jók,meg már 30 felé közelítenek.

soma:ez most nekem erőt ad,h látom,te is olykor szenvedsz a Newcastlevel.ez most kicsit gonoszan hangzik,de nem így szánom,csak én már sokszor voltam vele úgy,h újat kezdek vki mással,mert h nem megy,de így,h látom,h a legjobb managereknek sem megy néha vmi fényesen,ez nekem tényleg erőt ad.
  • soma22
    mennyi pénzt kaptál hogy ilyen plejákat vettél meg?fradiban első év után nem volt ilyenc sapatom, pedig 4 misit kerestem az idényben
  • McFrost
    fúúúúúú de jól tolod , minden meccs elsőre?
    az nem semmi....pedig a Csaba ritka szar csapat , még a 6-ba kerülés is necces...
  • szehi
    szasztok!
    én a békéscsabával nyomom már a 2. szezon vége fele vok.
    az 1. szezonrol irtam már elözö szerdán,aki nem olvasta feljutottam az nb1-be és megnyertem a magyar kupát nagyon szerencsés sorsolással!

2. szezon kezdőcsapatom:
    herbert, tímár, rodenbucher, ferenczi, saliga z., bozic, szili, rene mihelic., andorka, németh k.,
    szezon végén jönn majd a szupertehetséges torje aki a poli játékosa.
    jelenleg vezetem a magyar bajnokságot!
    jah és a cserepad: sowumni, németh v., süli., pozsár, mészáros
    folytatás következik!
    jah és tudtok olcső kapust
  • zorrobomber
    bár lehet ez csak az én hülyeségem, de mostanság target man mániás vagyok. persze csak a megfelelő személlyel, de carew lehet alkalmas lenne rá
  • zorrobomber
    lehet hatásosabb lenne
  • soma22
    nem használok targetet
  • zorrobomber
    újraolvasva ez elég értelmetlen , szóval:
    1. évben bajnokságban 1.hely
    2. évben bajnokok ligája győzelem, bajnokságban 13.hely
  • zorrobomber
    target man-nek használod Carew-et?
  • zorrobomber
    nekem a legnagyobb difi még tán vmelyik CM-ben volt, bajnok lettem, köv. évben+Bl-t nyertem PSV-vel, viszont bajnokságban a 13. hely sikerült csak a blkupa mellé :)
  • soma22
    összefoglalom tegnapi "sikereimet":
    -bajnokságban meggyengültünk, éppen 6. vagyok, remélem maradunk itt, mert kell a nemzetközi porond.
    -uefában az elődöntőben a readinget kaptam, gondoltam sima lesz, bajnokságban 14.-ek. Otthon kezdtünk, erre 20 perc alatt vágtak 3 gólt. Nagy nehezen 3-2re hoztam a meccset, így idegenben 3 csatárral és teljesen támadón kezdtünk. 1-0ra vertek meg, így kiestem. Annyira ideg lettem, hogy már be sem irtam(csak a kurva uefa miatt maradtam ébren negyed 4-ig)

Carew elszórva rugdosgatja a gólokat, a védelem, ami eddig elég szilárd volt mostanában egyre többet meging, Given sem véd pazar formában, Martins meg pofázik, menni akar. Lehet elküldöm őt is tizenpár misiért, mint Owent.
  • SeLFisCH
    Kiosztották a díjakat is:
    Év védője Bodmer lett,2. Felipe
    Év játékosa Bodmer
    Év ifije Paolucci
    Év kapusa 3. hely Buffon
    Év menedzsere én stb... :D
  • SeLFisCH
    A bajnokság megvan,csak az a kérdés hány ponttal

UEFAt Real nyerte meg Barce ellen
    BLben Arsenal(címvédő) Sporting(engem ejtettek ki de hogy:@) döntő
  • SeLFisCH

Nekik bezzeg adja
  • SeLFisCH
    Azt mondták kell,én nem próbáltam még

Mai FM is jól indul,mocskos Ascoli 1 kapuralövéssel 1:1et kihozott.
    Előző meccsen Udinese 2 kapuralövés 77' és 87' gól és 2:2 :SS
  • stoner27
    akkor csak úgy tegyem fel a 7.02-t,nem fog neki kelleni a 7.01??
  • SeLFisCH
    igen tedd fel de a 7.02t sztem. Sima peccsnben rengeteg sérülés volt és piros.

Ja van egy bug: Ha peccs nélküli gémben nem volt gyúród,nem sérültek a pleják.
  • SeLFisCH
    Szerezz pár scoutot aki 20/20as describing A and PA. 2-3 év után sokan vannak magyaro.-n is pl. aprópénzért. Talán 7 csillag a max,amit kaphat egy pleja.

chelseafan: jo plejak
  • stoner27
    hello,valaki segítsen már lécci,ma kezdtem el egy gémet a werderrel,és most megy a felkészülési időszak,de 2 meccs alatt már diego,borowski,klose,már leésrültek nem kis időre,ebből borowski edzésen sérült le 6(!!!) hónapra,és nagyon felbasztam az agyamat,pedig közepesre van állítva az edzés,és meccsenek is könyned tempót állítottam....szentetek tegyem fel a 7.01-es peccset,az segíteni fog?köszi a helpet!!
  • chelseafan
    Igen, nagyon jók már most! :) De pillanatnyilag nem férnek be az első csapatba, mert inkább az idősebbeket, tapasztaltabbakat játszatom (Uche, Bendtner, Lupoli, Suazo, Acapandié).