121242
Football Manager
-
#110716 -
#110715 mjad Dos Santosról dobj már egy képet pls , köszi :) -
#110714 Munkavállalási engedélyt h lehet szerezni? Vagner Love nem kapott tavaly se, 1 szezont elment kölcsönbe a Benficába de még mindig nincs...Teendő ? -
#110713 hmm, ez vicces...most akkor azért nehéz a csoport a barcának mer én is ott vagyok?? lol
-
#110712 bl selejtező visszavágó
csoport
-
#110711 most írtam volna azt hogy +editor? feljutni fel lehet csalás nélkül is de a pleja az már csak olyan hogy nyügös én nem megy el mindenféle viharsarokba
-
#110710 fu komolyan? nem versz át? uramég. -
#110709 lehet sokat adtam érte(volt miből ), de nekem csak Torje került 825k €-ba -
#110708 megmégmi?:D -
#110707 azzal nem lehet plejákat igazolni -
#110706 +editor -
#110705 "reload master" esetre gyanakszom :P -
#110704 én nem,mert én nem nagyon tudom,h ki használ editort,nem vagyok akkora májer,mint ti,h kiszúrjak ilyen dolgokat :P -
#110703 print screen gomb->ctrl+v vel kimásolod egy irfan viewbe, vagy paintbe, elmented és a bannerban a képfeltöltő további leirással -
#110702 :DDDDDDDDddddd
pl: te:D -
#110701 válaszolok egy mondatba:
Csalásgyanúsnak tartják többen az eredményedet.
-
szehi #110700 a b.csaba feljutásakor asszem 437k kaptam.
amugy meg ha részletesen elmondja valaki hogyan kell ide képet berakni akko rakok me nem értem! -
#110699 örülök:)ritkán hagyom abba ha nem megy a játék, főleg ha élvezetes is.
első évem ehhez képest egy borzadalom volt, mégis kitartottam:)
úgyhogy hajrá:) -
#110698 na ez meg a másik! -
#110697 képeket jobban szeretjük,mint a szöveget,nehezünkre esik az olvasás :DDdddddddd -
#110696 Self:ezek már megtörténtek :) vettem jó figyelőket,most Holden nekem mindig mondogatja is,h kiket lenne érdemes leigazolni,csak ilyen 5-6 M-s játékosokat ajánlgat,akik annyira nem is jók,meg már 30 felé közelítenek.
soma:ez most nekem erőt ad,h látom,te is olykor szenvedsz a Newcastlevel.ez most kicsit gonoszan hangzik,de nem így szánom,csak én már sokszor voltam vele úgy,h újat kezdek vki mással,mert h nem megy,de így,h látom,h a legjobb managereknek sem megy néha vmi fényesen,ez nekem tényleg erőt ad. -
#110695 mennyi pénzt kaptál hogy ilyen plejákat vettél meg?fradiban első év után nem volt ilyenc sapatom, pedig 4 misit kerestem az idényben -
#110694 fúúúúúú de jól tolod , minden meccs elsőre?
az nem semmi....pedig a Csaba ritka szar csapat , még a 6-ba kerülés is necces... -
szehi #110693 szasztok!
én a békéscsabával nyomom már a 2. szezon vége fele vok.
az 1. szezonrol irtam már elözö szerdán,aki nem olvasta feljutottam az nb1-be és megnyertem a magyar kupát nagyon szerencsés sorsolással!
2. szezon kezdőcsapatom:
herbert, tímár, rodenbucher, ferenczi, saliga z., bozic, szili, rene mihelic., andorka, németh k.,
szezon végén jönn majd a szupertehetséges torje aki a poli játékosa.
jelenleg vezetem a magyar bajnokságot!
jah és a cserepad: sowumni, németh v., süli., pozsár, mészáros
folytatás következik!
jah és tudtok olcső kapust
-
#110692 bár lehet ez csak az én hülyeségem, de mostanság target man mániás vagyok. persze csak a megfelelő személlyel, de carew lehet alkalmas lenne rá -
#110691 lehet hatásosabb lenne -
#110690 nem használok targetet -
#110689 újraolvasva ez elég értelmetlen , szóval:
1. évben bajnokságban 1.hely
2. évben bajnokok ligája győzelem, bajnokságban 13.hely -
#110688 target man-nek használod Carew-et? -
#110687 nekem a legnagyobb difi még tán vmelyik CM-ben volt, bajnok lettem, köv. évben+Bl-t nyertem PSV-vel, viszont bajnokságban a 13. hely sikerült csak a blkupa mellé :) -
#110686 összefoglalom tegnapi "sikereimet":
-bajnokságban meggyengültünk, éppen 6. vagyok, remélem maradunk itt, mert kell a nemzetközi porond.
-uefában az elődöntőben a readinget kaptam, gondoltam sima lesz, bajnokságban 14.-ek. Otthon kezdtünk, erre 20 perc alatt vágtak 3 gólt. Nagy nehezen 3-2re hoztam a meccset, így idegenben 3 csatárral és teljesen támadón kezdtünk. 1-0ra vertek meg, így kiestem. Annyira ideg lettem, hogy már be sem irtam(csak a kurva uefa miatt maradtam ébren negyed 4-ig)
Carew elszórva rugdosgatja a gólokat, a védelem, ami eddig elég szilárd volt mostanában egyre többet meging, Given sem véd pazar formában, Martins meg pofázik, menni akar. Lehet elküldöm őt is tizenpár misiért, mint Owent. -
SeLFisCH #110685 Kiosztották a díjakat is:
Év védője Bodmer lett,2. Felipe
Év játékosa Bodmer
Év ifije Paolucci
Év kapusa 3. hely Buffon
Év menedzsere én stb... :D -
SeLFisCH #110684 A bajnokság megvan,csak az a kérdés hány ponttal
UEFAt Real nyerte meg Barce ellen
BLben Arsenal(címvédő) Sporting(engem ejtettek ki de hogy:@) döntő -
SeLFisCH #110683
Nekik bezzeg adja -
SeLFisCH #110682 Azt mondták kell,én nem próbáltam még
Mai FM is jól indul,mocskos Ascoli 1 kapuralövéssel 1:1et kihozott.
Előző meccsen Udinese 2 kapuralövés 77' és 87' gól és 2:2 :SS -
stoner27 #110681 akkor csak úgy tegyem fel a 7.02-t,nem fog neki kelleni a 7.01?? -
SeLFisCH #110680 igen tedd fel de a 7.02t sztem. Sima peccsnben rengeteg sérülés volt és piros.
Ja van egy bug: Ha peccs nélküli gémben nem volt gyúród,nem sérültek a pleják. -
SeLFisCH #110679 Szerezz pár scoutot aki 20/20as describing A and PA. 2-3 év után sokan vannak magyaro.-n is pl. aprópénzért. Talán 7 csillag a max,amit kaphat egy pleja.
chelseafan: jo plejak -
stoner27 #110678 hello,valaki segítsen már lécci,ma kezdtem el egy gémet a werderrel,és most megy a felkészülési időszak,de 2 meccs alatt már diego,borowski,klose,már leésrültek nem kis időre,ebből borowski edzésen sérült le 6(!!!) hónapra,és nagyon felbasztam az agyamat,pedig közepesre van állítva az edzés,és meccsenek is könyned tempót állítottam....szentetek tegyem fel a 7.01-es peccset,az segíteni fog?köszi a helpet!! -
#110677 Igen, nagyon jók már most! :) De pillanatnyilag nem férnek be az első csapatba, mert inkább az idősebbeket, tapasztaltabbakat játszatom (Uche, Bendtner, Lupoli, Suazo, Acapandié).