Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gameburnworld.com

Avanti Crociati!

Fyrex
csak simán Football Manager Live

gúgli a barátod

egyébként túl nagy szervezés kell egy egész bajnoksághoz...

Avanti Crociati!

b4rc4
Valaki tudna linkelni egy 7.0.2-höz lévõ crack-et?😊

Markov
õõõ..nem vágom, és nem is nagyon találok róla semmit.. kicsit bõvebben? gondolom ez ilyen..

una volta per sempre INTER!

szerintem nézz utána az FMLIVE 08nak.

Markov
Hi all!

Tök jó lenne FMezni "Hálózaton"(hamachi")...vagy ez teljesen elvetett ötlet..én má játszottam haverral..csak rohadttul idõigényes.
De az mindennél jobb lenne egy olya Bajnokásg ahol csak húsvér emberek nyomják😄 ott még a leggyengébb csapattal is lennék, csakhogy a "nagyok" dolgát megnehezítsem 😄.. ez lenne egy igazi kihívás egy ilyen bajnokság! <#worship>
Lenne kedve valakinek ?<#vigyor2><#vigyor2>

una volta per sempre INTER!

Nembaj. Nem mindegy,hogy elsõ vagy vagy negyedik. Meg sok fronton kell hely állni. Meg ki akarom próbálni magam angliában is

Darkon
Top4-es csapat. Kihivas nemigen lesz.

Born to win

b4rc4
Hát ez nagoyn durva!!😛😄D Jó lesz az, grat😊😛

Itt a keretem. zenden ment el 2M euroert,Sisokkoert Chelse beajánlott 13M-t,gondolkodás nélkül elfogadtam,nincs olyan jó,mint Mascherano,akit szeretnék megvenni véglegesen. Luis Garcia 7 hónapra sérült,tarcsiban pihen

Eddigi meccsek. 10-1-1 ha jól emléxem. Bajnokságban Boro' 7/7 gólt sem kaptak még 😄 De valami 5 1:0s gyõzelmük van :@

cory11
hy all.
én a regianaval két év alatt feljutottam a seria b-be és ott is 4 forduló után a harmadik voagyok 2gyõzelem 2döntetlen.
nyáron igazoltam egy jobbhátvédet az Intertõl Ceccarelli meg jött Veli Kavlak ingyen.télen jön hozzám Sergey Kisliy meg nézni akarok egy jó balhátvédet mert orr most Menyhért Gergõ játszik(amúgy nem rosszul).

Pisti1026
Tevez SHOW

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
Ja, amikor mással voltam akkor is jó volt a West Ham, csak remélem IRL nem fog kiasni, mer egy ilyen csapatnak ott a helye a PL-be.

Eddig a West Ham ellen hullajtottam pontot csak, ott is 82. percben egyenlítettem nehezen emberhátrányból. MUt idegenben 2:1,Tottenhemet itthon 4:0ra,Boltont 4:0ra , Chartlont idegenbe 4:2re 😄

Pisti1026
Amúgy sztem az angol liga a legjobb😉

Pisti1026
Levittem a York-al egy fél szezont és csak gyengébb középmezõny voltam és így kezdtem a West Hammel , ahool elég jó megy, 4. vagyok féltávnál. Sikerült nagyon jól igazolni és kialakítani egy nagyon jó taktikát. Tudom, hogy röhögtök mertt nemtom, hogy hanyadjára kezdem velük újat de vhol mindig elbasztam és nem volt szimpi a keret. Próblok angolokra építeni, és az utánpótásra koncentrálni ezerrel.

én is ezt teszem,csak kicsit másképp. Lehúztam eddig 2 FM-sorozat alatt vagy 25-30 idényt Spanyolországban. Egyedül Angliában nem toltam még a két gamma során,most ott próbálom bontogatni szárnyaim a Poollal,eddig egész jól. Hozok képeket is 😊

Talentplayer
grat viktroo, látom igen csak jól meggy, a keretrõl dobnál egy képet?

pisti h állsz a York City-vel ,mert gondolom nem egyszerû felük lenni

RIP Antonio Puerta!!!!

viktroo
Hy! Egész jól alakulnak a dolgok, "simán" megyek tovább elsõ helyen, úgy, hogy még van egy meccsem az Old Trefforton 😊 Kiváncsi vok meddig megyek...a taktikáma most nagyon ki van találva! Sokat operálok a szabadrúgásokkal, van egykét jó figura!

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

PetruZ
Úgy emlékszem, a régebbi FM-ekben elõfordult, hogy bajnoki cím, vagy jó szereplés ellenére is kirúgtak. Mert mondjuk nem volt rajtam sapka, vagy ilyesmi. 😊 A való életben is simán elõfordul az ilyesmi, a mi kis "profi" bajnokságunkban pl. kifejezetten sûrûn...
PetruZ
Jól van, türelmetlen voltam, még nem telt el egy hónap az indulás óta. Négy játéknappal késõbb már megjelentek az elsõ változások. 😊
A Football Manager 2007\data\db\702\lnc\ger mappából szedd ki az lnc fájlt és jó lesz😉

Igen, felkérik. Enegemet már Portugália, Spanyolország és a Holland vállogatott írányításárí kértek fel, továbbá a Bolton, Tottenham és a Blackburn is le szeretett volna igazolni, de mindegyikre nemet mondtam. Nem tehetek róla, de míg játszom Debreceni edzõ leszek😄. Az a veszély hogy kirúgnak esélytelen, mert legrosszabb esetbe második leszek az NB1-be amiért még nem vállnak meg tõlem😄. Jah és az sem elhanyagolható, hogy edzés és utánpótlás képzés fullon van😄, nem tudják tovább javítani és így már elég sok játékost tudok igazolni, de nagyon pengés játékosokat nevelek ki. Pl a MagyarU19 az én csapatomra épül😄, csak 7 játékos van állandó kezdõbe. Az U21-be sajna még csak 4 van, de etéren is javulok. Nagyon jó kis game ez😄.

Szegasztok!!

A Cardiffel nyomom és az elsõ szezonomban feljutottam a PL-be, majd rögtön kis is estem, viszont ezután felkértek angol szöv. kapitánynak, amit elfogadtam. Hogy lehet ilyen? Egy angol bajnokság csapat edzõjét felkérik szöv. kapitánynak?!
hahó, megoldottam...anti-blaxxal...
viszont újabb probléma a 7.0.2-es patch-el...kicseréltem a fake.inc-et a holland meg a német válogatott most jó, viszont a német csapatok nevei nem...berlin, meg hamburg meg ilyesminek hívják õket hertha meg hsv meg hasonlók helyett, van erre is valami fix, csak nem találom, tudtok segíteni?köszi elõre is
PetruZ
Üdv!

Pár éve nem FM-eztem, de most újrakezdtem a 2007-essel (7.02 + az április database update). Kicsit meglepõ volt a Java motor, de azért túltettem magam rajta, végülis nincs vele sebességprobléma (oké, Core2 E6300 meg 2GB memória mellett már gyanús is lenne 😉 ). Csak pár gondolat így elsõre, de majd lennének kérdéseim is. 😊

Elsõ évadban olasz + francia bajnokságot választottam, small adatbázissal, mert gondoltam, kb. ugyanaz lesz mint a korábbiak és lesznek egyéb játékosok is, de én úgy találtam, hogy rosszabb lett a felhozatal, mint pl. az fm05-ben volt (azzal játszottam utoljára, a '06 valamiért kimaradt). Elsõsorban a többi nemzet játékosait hiányoltam.
De ez csak késõbb tûnt fel, elõször választottam egy csapatot: mindig alacsony ligában kezdek, most a C1A-s Lucchese volt a kiválasztott. A média nagyon alulra várta, pénzügyileg elég gyenge, de viszonylag jól felszerelt és van egy normális stadionja is (általában ezeket a kezdõfeltételeket szoktam preferálni). A menedzsment a bennmaradást tûzte ki célul, én titokban persze ennél magasabbra törtem. 😊
Elsõre megtetszett az újféle edzésrendszer, pláne, hogy játékosonként is finomítható, meg is lett az eredménye. A bajnokságban az elsõ fordulóban még csúnyán kikaptam (a barátságos meccseken is voltak nagy zakók 😊 ), de aztán beindultak a vörösök és egy 10-es veretlenségi szériát produkáltak (WWWWWXWWWX; ez végül szezon- és C1A rekord is volt).
Ezt már persze nem nézhette jó szemmel a játék és szokásos módon elkezdett csalni. 😊 A következõ meccs nagy bukta volt, aztán elkezdõdött a kínlódás. Pl. szegény csatáromtól (Masini; nagyon penge!) két meccsen három gólt vettek el les miatt, ebbõl kettõ a visszajátszások után jogtalannak bizonyult (és a liga reakciója mélységes hallgatás volt 😊 ). A srác ettõl kicsit kibukott, a morálja és a magabiztossága a béka feneke alá süllyedt, bár késõbb magára talált és végül majdnem húsz gólig jutott (a vénséges vén Carruezzo volt a másik spíler, õ talán 1-2 góllal kevesebbet lõtt). Aztán jött a szokásos, régebbrõl is jól ismert sárgalapos trükk: a saját csapat 10 esetbõl 8 sárgát kap, az ellenfél ugyanilyen 10-bõl max. kettõt. Pár forduló után a csapatlista kb. harmada már szépen világított. 😊 Pedig a taktika nem változott (4-4-2 Diamond attack, pici hangolással; tavasszal már csak 4-4-2-õt játszottam gyors szélsõkkel, mert a DM-ek kiöregedtek, lelassultak, nem volt jó utánpótlásuk).
Mindegy, a Lucchese végülis tavasszal feltámadt, újra jó sorozatokat produkált, végig versenyben volt a bajnoki címért, de a Venezia jobb hajrát produkálva 4 pont elõnnyel nyert (én ugyanekkora elõnnyel lettem második). Azért így sem lehetett okom a panaszra, ugyanis a playoff-ot megnyertem (négy meccs, négy gyõzelem, 10-1-es gólarány), és én is feljutottam a Serie B-be. A tavaszi szezon egyik meccse után egyszer elõfordult a legritkább eset is: a hét válogatottjában 11 játékosból 10 az enyém volt. 😊
A Serie B-t már nem kezdtem el, mert keveseltem a fellelhetõ olcsó, de tehetséges játékosokat (pénzügyileg is nehéznek tûnt az évad, bár a tévés jogokból elég kövér összeget kaptam), és inkább újat kezdtem.
A Lucchese-bõl egy játékost említenék meg, aki kiemelkedett a mezõnybõl (nem tudom, mennyire ismert FM-es körökben; ha volt már, akkor bocsesz): Salvatore Aurelio. AMR/FC, de jobbszélsõként az igazi. A haszna õsszel még alig látható, de meghálálja a bizalmat és a jó edzésmunkát: az év végére a becsült értéke elérte a 2.3 millió eurót (az Inter már komolyan érdeklõdött utána), iszonyatos cselgép, gyors, erõs, bírja az iramot, rendkívül jól passzol, fejben nagyon jól összeszedett, és folyamatosan jól játszott, bár egy hibája azért akadt: kevés gólt lõtt (csak 5-ig jutott). De ha lendületbõl megindult a jobbszélen, akkor nem volt védõ, aki megállítsa. A menedzserek folyton panaszkodtak rá, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, nincs ember, aki megfogja. Szóval olyan Christiano Ronaldo-féle figura, csak alacsonyabb szinten. 😊 A szezonvégi év játékosa választáson második lett, egy szavazattal lemaradva a C1A gólkirályától.
Screenshot-ot sajnos nem tudok felrakni, a mentésemet felülírtam. De a Genie-ben is megkereshetõ. 😊

Szóval új játékot kezdtem, angol, francia, olasz, spanyol és német bajnokságokkal, közepes adatbázissal, így már van elég játékos is. Az angol Stockport lett a "szerencsés" (majd meglátjuk 😉 ) kiválasztott, kb. hasonló feltételek miatt, mint a Lucchese (viszont van még egy csaknem hárommilliós adósságuk is, kihívás lesz azt is ledolgozni).
Viszont van egy gondom: nem látszik semmiféle edzésmunka és játékerõ változás. Már egy hónap lement, volt 5-6 meccs (barátságos és bajnoki is), de a játékosok adatlapján és az edzéslistán semmilyen mozgás nem látszik. Mintha minden tulajdonságuk fixen beállt volna. Tapasztaltatok már ilyet? Mi lehet az oka?

Elnézést, ha hosszú voltam. 😊
Köszi!Én próbáltam betenni,azóta valami hibaüzivel kezd a játék 😞
Ramox
Én a chelseavel tolom mindig. Tudom nem kihívás és szánalmas vagyok, de élvezem és szerintem ez a lényeg 😊 Természetesne egytõl egyig mindent viszek. PLban a 2.-3. szezonombna már 100 pont felett végeztem 😄 BL is megvolt mind a 3 szezonban eygedül az FA kupából estem ki egyszer hála egy 8 emberes meccsnek :S A gond a zh van 170 milkám ÁK mert sajnos Roman eladta a barcelonanak Cecht 90milkáért 😞 Igor véd. De a gamma ne mgenerál jó chelsea szintû pléjákat pedig már elég öreg szegény kezdõ 😞 Szal elég tanácstalan vok jelenleg.

hy all!

Az edzés terveket melyk mappába kell tenni? A válasz elõre is köszönöm<#wave>
DaMarcus
rotálok és nem lázadoznak 😊
valencia is nálam igencsak szépen fejlõdik 😊
az idei idény kezdetet kicsit elszúrtam így csak 5. vagyok
az a legjobb h már figyelem kinek jár le jövõre szerzõdése és gyorslistára már be is tettem õket
már várom januárt 😊
hehe ben arfa a gólkirályom
bl selejtezõbe a debrecent kaptam otthon 3-0, idegenbe 0-0, ben arfa rúgta mind a 3 gólt 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Darkon
Micsoda orom latni a regi csapatot<#law>

Valencia nekem nagyon jo jatekossa notte ki magat.

Born to win

Darkon

Born to win

Ramox
hehe. szép bõ keret 😄 nem lázadoznak ? avgy rotálod õket rendesen?

DaMarcus
hy
köszi a képet darkon de nekem nem jeleníti meg XD
idei keret:

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Köszi szépen a segítséget olympus!!!<#worship><#worship>
olympus
a magyarosítást a 702 mappába tedd értelemszerûen.

Divatcsapatok OLÉ!

Sziasztok!Valaki segítene,hogy mit kell csinálni,hogy a 7.0.2-es patchnél,ne München Lions,és ne Gelsenkirchen legyen,hanem a rendes neve legyen?Köszi elõre
olympus
gameburnworld.com

Divatcsapatok OLÉ!

Szasztok srácok!
Nem tudna nekem vki vmi linket adni ahonnan le tudom szedni 7.02-es patch-hoz cracket? Plz!!! Elõre is köszi!
Uff!
Darkon
Kár Caniert o is nagyon jo teljesitett nalam eleg sokaig huzta.
Itt a lista(helyesbites 3. lettem elso szezonomba most latom)

fmgeniet hasznalni nem er!

Born to win

nem megy fel a 7.0.2-es patch valamiért....a razor változatot használom, és ha felrakom a patch-et újra crackelést igényel, akkor viszont újra a 7.0.0 verziót használja...
segítség?
DaMarcus
most felhozott ifista, a pakstól jött:

ilyen lesz:

DaMarcus
majd hozok képet a keretrõl
1,3millás minuszba vok így eladom a real-nak cani 5milka csokiért, hisz jött erõsítés középpályára😊 😊

DaMarcus
thx
Riquelme Forlán és Gonzalo is jól teljesített, csak gonzáló marciusban épült fel a srülésébõl így majdnem az egész szezon kimaradt neki
Forlán lett a házi gólkirályom
neked h sikerült a második szezon? 😊

Darkon
Ez nagyon jo eredmeny nekem elso szezonomban 4.helyre sikerult becsuszni. Riquelme hogy teljesitett? Forlan(nekem a 06ban is es itt is alulteljesitet uh jopenzert eladtam)? Meg aki nagyon jo Gonzalo, csak nalam o meg menni akart uh. ot is el kellett adnom

Born to win

DaMarcus
hy
befejztem az elsõ szezont a villarreal-lal, végeredmény itt látható:

kicsit "csalódott" vagyok a 3 pont miatt, amúgy el se hittem h ezt elértem
idei érõsítések(mind ingyé): ben arfa, hitzlsperger, gera, biseswar, soldado, george lucas, misimovic
sztem jók 😊

Darkon
Milannal se kuzdenek penzugyi gondokkal

Born to win

a plymouth-al kezdtem egyet(english championship)
1. év: második helyen följutottam
2. év: óriási tett a premier league-ba! 10. hely
3. év: 4.! + fa cup
4. évbe jelenleg 1. vok.a bajnokok ligában a c csoportból(lazio hamburg real 2. helyen továbbjutottam a real mögött.

boccs nem tom hogy kell képet rakni, már valaki elmagyarázta csak nem értettem...

Kezdõ: Mannone,F. Aurélio,Seip,blizzard,hoyte,routlege,arzo,la tallec,dzsudzsák,Kerlon,Maxi L.(C. Vela)
soma22
na ezt irtam én is a 2. felében😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

olympus
nem lehet szürke kiválasztásnál, úgy lehet írányítani ha beállított a spanyol 2. ligát is kiválasztod a Realt és beállításoknál megadod, hogy a Castilla meccseit is te írányítsd

Divatcsapatok OLÉ!