Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
köszi. grat nektek is 😉

Andrews
Nem tudjátok h hol találok átigazolási patcheket az FM2007-hez?

Ars3nal
kieséssel szerintem nem lesz gond, feljutáson még nem gondolkoztam, valoszínû majd jön egy hulámvölgy de középmezõny meglesz sztem

Darkon
Mivel engem is idegesitett ez a moral oszlop a Turnstyle skinnel megvan ra a megoldas a turnstyle skin panels mappajaba be kell masolni a flexion skin sections.xml file-t es mukodik.<#vigyor2>

Born to win

soma22
a kép ne legyen 750 pixelnél szélesebb

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

a játékban PRINT SCREEN gomb , majd PAINT beillesztés , és feltöltöd vohva pl, ide képfeltöltés és KÉP BESZURÁSA és az oldalon találhato URL cim

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

soma22
elég egyszer elküldeni a hszt

Én is a brémával nyomom a bajnokságba 6 pontal vezetek a BL-be pedig a nyolcaddöntõbe a barclonaval nyomom otthon 3-1-re megvertem most megyek a nou campba kemény meccs lesz.
Én is a brémával nyomom a bajnokságba 6 pontal vezetek a BL-be pedig a nyolcaddöntõbe a barclonaval nyomom otthon 3-1-re megvertem most megyek a nou campba kemény meccs lesz.
Valaki segítsen légyszi.Hogy kell képet beszúrni?
Befejeztem elsõ évem a Bremennel , bajnokságot nagyon szoros csatában megnyertem , a BL-ben a 8között a Valnecia megálitott , a kupát nagyon könnyü sorsolással megnyertem . 1 ezüst , 1 arany a ligakupába .

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

Ars3nal
<#worship>

soma22
ejjbeszép😄

b4rc4
MIénk a kupa😊

Ars3nal
az a nemmindegy😄

na meek codni ha már ilyen sokan vagyunk

soma22

valaki az angol bajnoksághoz tudna mezeket adni

Ars3nal
nagyon prö vagyok😄DD

Ars3nal
nekem is van 5 nap😄 remelem lesz kitartas hozza😄DDD

Ars3nal
enis kentem veluk, de masodik ligaba szivas ment egyfolytaba, az Izaurával vok😄DDD

õ is lavallal tolta régebben

én meg angol legalsó ligában tolom most. Sosem voltam még lófasz csapattal,most van 5 napom kipróbálni teccik-e 😊

soma22
mellllik vagy?
lavallal toltam régebbiekben

Ars3nal
legszarabb csaapttal kezdtem francia 3. ligaba, elso meccs a favorit ellen😄 passzok jol sikerültek😄DDDD

soma22
még mindig jobb punnyadni, mint a sok szennyet olvasni/moderálni.
legalább fmrõl megy az a minimális dumálás😄

itt gabber lemondása óta az van

Ars3nal
joestet latom punnyadas van:c

PetruZ
Még ennél is jobb a helyzet: volt itt ugye pár hsz-el lejjebb a "verseny", hogy kié a leggyorsabb gól, no most én egy olyannal neveznék, hogy kié a leggyorsabb kiállítás. Nem tudom, volt-e már nálatok olyan, akit egy percen belül leküldtek. 😊 A jobbszélsõm, aki elég jól játszik, és alapjában véve tök nyugodt pali (aggression 7, determination 13), a meccs kezdetén csak úgy, ok nélkül, páros lábbal beleszállt az ellenfélbe, emiatt rögtön ki is állították, majd két meccses eltiltást is kapott.
Én itt megköszöntem a játékot, és holnap újat kezdek. 😊
cory11
szerintem szivat a gamma.nekem is volt ilyen sérüléshullámom csak nekem a balhátvédjeimet rúgták szét számszerint négyet igy került oda Menyhért aki jobbhátvéd de olyan jól játszott hogy ott ragadt.

PetruZ
Még mindig ugyanaz az év, február közepe, az ötödik, pár hete vásárolt új (és elég jó) kapusomat is kicsinálták meccs közben... Ilyenkor mi a p*cs van? <#confused>
cory11
hy all.
a reggianaval tartom a harmadik helyemet igaz már becsúszott 2vereség és még csak a 11fordulóban járok.most Nicolas Millán leigazolásán dolgozom hátha sikerülne.

PetruZ
Yeah, itt január eleje, két forduló lement, és a negyedik kapusom is kipurcant kb. két hónapra. Ilyen a világon nincs. 😊 Nem tudok senkit sem beállítani, a random kapusok meg mind baromi gyengék. Most vadászok valami normális igazolásra. 😄
Darkon
Nekem az volt. amugy tenyleg off de azert belefer igy penteken. Smuccantas<#nevetes1>

Born to win

hunbasser
de már nem új

ReaL MaDRid x siempre

Zenszkij
ilyen off xart ide ne rakjatok föl..,elhányom magam

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ez fiam,a lali c. szám jelenleg hódít

hunbasser
ez fiam,már 800 éves -.-

ReaL MaDRid x siempre

Ars3nal
lolz

soma22
áz😄

heLYzet 😊

PetruZ
Megtörtént. 😊 Volt egy kitûnõ fitnessz-edzõm, aki jóformán semmi máshoz nem is értett, de találtam a szabadpiacon egy jobbat, aki pont ugyanannyit kért, mint ez az ürge, erõsítésben csak picit gyengébb, viszont technikailag és taktikailag nagyon erõs. Fel is béreltem, a másikat meg kirúgtam (túl sok edzõ lett volna). A hosszú szerzõdése miatt sokba fájt a kompenzáció (majdnem 100k-t kellett kifizetnem neki), de szerintem megérte a váltás. A Training - Coaches részben már látszik is az eredménye, az alsó részben már nincs egycsillagos terület. 😉
Kicsit átszabtam az edzésterveket is, a Lucchese-nél már bevált pozíciós sémákra állok vissza (kísérleteztem kisebb-nagyobb módosításokkal, részletezésekkel, de úgy tûnik, nem jött be). A játékosoknál is megindult bizonyos területeken a fejlõdés, úgyhogy bizakodó vagyok a jövõt illetõen. 😊
soma22
a fejesgólok ellen probálj jobb edzõt igazolni a rögzitett hejzetekre

PetruZ
Stockport, 2006/07 elsõ fél év: 13. hely, az utóbbi három hétben három meccs = mínusz három kapus (ráadásul mindhárom több hónapra kidõlt) = három súlyos vereség. Most a "rangban" negyedik, de az egyetlen ép kapusom, egy 17 éves gyerek véd (az U18-ban is csak cserekapus volt), elég rosszul, így azon múlik minden, tudok-e több gólt rúgni, mint amennyit bevarrnak a szerencsétlennek. 😊 A védelmem elég jó, csak egy hibájuk van: a magas labdákat nem szeretik, rengeteg fejesgólt kapok. Most kezdõdött a téli átigazolási szezon is, erõst rajta vagyok egy jó kapus kölcsönvételén, vagy megvételén, egyelõre megy az alkudozás.
A menedzsment ennek ellenére elégedett, elvégre a csapat az erõs középmezõnyhöz tartozik (a legjobb helyem eddig a 7. volt), és havonta (a jókora adósság törlesztõrészletei ellenére) némi profitot is ki tudok termelni. Fiatal tehetségeket vettem, nem kértek sokat, így összejöhet havonta akár 40-50k font plusz is. Jövõre, remélem, ez elég lesz valami fajsúlyosabb vásárlásra - már ha akad valaki, aki eljönne az angol negyedosztályba (a feljutás most biztosan nem lesz meg). 😊
soma22
ezen a meccsen elõször láttam olyan játékot a csapattól amihez szoktam pl a fradinál ezzel a taktikával.remélem most nem az lesz mint tavaly hogy fantasztikus kezdés után brutálszarok leszünk és 3 ponton múlik a bennmaradás:

egyébként az egyenleg több mint 2 misi, a kezdeti 10 ezerhez képest elég nagy elõrelépés, de se edzõközpontot nem fejlesztenek, se a fizetési keret nem emelkedik, az átig keret is minimálisan, most összesen 300k-t költhettem, fele még megvan.

jó éjt

soma22
arra emlékszem😊

egyébként én is társulok, a 10 mp nem kis dolog😊

Fyrex
nekem volt már egy 9, de nincs róla képem, szal nem számít, gyönyörû, elismerésem<#worship><#worship>

Avanti Crociati!

Ars3nal
szepjoestet menedzserek es grat mindenkinek igy latatlanba(4000 üzenet😄)

fék 😄😄D😄:

Ramox
Hali!

Kitartja a legygyorsabb gól rekordot? 😄 nekem a 13mp rémlik de elnézést ha tévedek...

Itt egy Kalou 10mp 😊

Kép=)

b4rc4
kösz