Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kieséssel szerintem nem lesz gond, feljutáson még nem gondolkoztam, valoszínû majd jön egy hulámvölgy de középmezõny meglesz sztem
Mivel engem is idegesitett ez a moral oszlop a Turnstyle skinnel megvan ra a megoldas a turnstyle skin panels mappajaba be kell masolni a flexion skin sections.xml file-t es mukodik.<#vigyor2>#vigyor2>
Born to win
a játékban PRINT SCREEN gomb , majd PAINT beillesztés , és feltöltöd vohva pl, ide képfeltöltés és KÉP BESZURÁSA és az oldalon találhato URL cim
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Én is a brémával nyomom a bajnokságba 6 pontal vezetek a BL-be pedig a nyolcaddöntõbe a barclonaval nyomom otthon 3-1-re megvertem most megyek a nou campba kemény meccs lesz.
Én is a brémával nyomom a bajnokságba 6 pontal vezetek a BL-be pedig a nyolcaddöntõbe a barclonaval nyomom otthon 3-1-re megvertem most megyek a nou campba kemény meccs lesz.
Valaki segítsen légyszi.Hogy kell képet beszúrni?
Befejeztem elsõ évem a Bremennel , bajnokságot nagyon szoros csatában megnyertem , a BL-ben a 8között a Valnecia megálitott , a kupát nagyon könnyü sorsolással megnyertem . 1 ezüst , 1 arany a ligakupába . 

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
valaki az angol bajnoksághoz tudna mezeket adni
õ is lavallal tolta régebben
én meg angol legalsó ligában tolom most. Sosem voltam még lófasz csapattal,most van 5 napom kipróbálni teccik-e 😊
én meg angol legalsó ligában tolom most. Sosem voltam még lófasz csapattal,most van 5 napom kipróbálni teccik-e 😊
legszarabb csaapttal kezdtem francia 3. ligaba, elso meccs a favorit ellen😄 passzok jol sikerültek😄DDDD
még mindig jobb punnyadni, mint a sok szennyet olvasni/moderálni.
legalább fmrõl megy az a minimális dumálás😄
legalább fmrõl megy az a minimális dumálás😄
itt gabber lemondása óta az van
Még ennél is jobb a helyzet: volt itt ugye pár hsz-el lejjebb a "verseny", hogy kié a leggyorsabb gól, no most én egy olyannal neveznék, hogy kié a leggyorsabb kiállítás. Nem tudom, volt-e már nálatok olyan, akit egy percen belül leküldtek. 😊 A jobbszélsõm, aki elég jól játszik, és alapjában véve tök nyugodt pali (aggression 7, determination 13), a meccs kezdetén csak úgy, ok nélkül, páros lábbal beleszállt az ellenfélbe, emiatt rögtön ki is állították, majd két meccses eltiltást is kapott.
Én itt megköszöntem a játékot, és holnap újat kezdek. 😊
Én itt megköszöntem a játékot, és holnap újat kezdek. 😊
szerintem szivat a gamma.nekem is volt ilyen sérüléshullámom csak nekem a balhátvédjeimet rúgták szét számszerint négyet igy került oda Menyhért aki jobbhátvéd de olyan jól játszott hogy ott ragadt.
Még mindig ugyanaz az év, február közepe, az ötödik, pár hete vásárolt új (és elég jó) kapusomat is kicsinálták meccs közben... Ilyenkor mi a p*cs van? <#confused>#confused>
hy all.
a reggianaval tartom a harmadik helyemet igaz már becsúszott 2vereség és még csak a 11fordulóban járok.most Nicolas Millán leigazolásán dolgozom hátha sikerülne.
a reggianaval tartom a harmadik helyemet igaz már becsúszott 2vereség és még csak a 11fordulóban járok.most Nicolas Millán leigazolásán dolgozom hátha sikerülne.
Yeah, itt január eleje, két forduló lement, és a negyedik kapusom is kipurcant kb. két hónapra. Ilyen a világon nincs. 😊 Nem tudok senkit sem beállítani, a random kapusok meg mind baromi gyengék. Most vadászok valami normális igazolásra. 😄
Nekem az volt. amugy tenyleg off de azert belefer igy penteken. Smuccantas<#nevetes1>#nevetes1>
Born to win
ez fiam,a lali c. szám jelenleg hódít
heLYzet 😊
Megtörtént. 😊 Volt egy kitûnõ fitnessz-edzõm, aki jóformán semmi máshoz nem is értett, de találtam a szabadpiacon egy jobbat, aki pont ugyanannyit kért, mint ez az ürge, erõsítésben csak picit gyengébb, viszont technikailag és taktikailag nagyon erõs. Fel is béreltem, a másikat meg kirúgtam (túl sok edzõ lett volna). A hosszú szerzõdése miatt sokba fájt a kompenzáció (majdnem 100k-t kellett kifizetnem neki), de szerintem megérte a váltás. A Training - Coaches részben már látszik is az eredménye, az alsó részben már nincs egycsillagos terület. 😉
Kicsit átszabtam az edzésterveket is, a Lucchese-nél már bevált pozíciós sémákra állok vissza (kísérleteztem kisebb-nagyobb módosításokkal, részletezésekkel, de úgy tûnik, nem jött be). A játékosoknál is megindult bizonyos területeken a fejlõdés, úgyhogy bizakodó vagyok a jövõt illetõen. 😊
Kicsit átszabtam az edzésterveket is, a Lucchese-nél már bevált pozíciós sémákra állok vissza (kísérleteztem kisebb-nagyobb módosításokkal, részletezésekkel, de úgy tûnik, nem jött be). A játékosoknál is megindult bizonyos területeken a fejlõdés, úgyhogy bizakodó vagyok a jövõt illetõen. 😊
a fejesgólok ellen probálj jobb edzõt igazolni a rögzitett hejzetekre
Stockport, 2006/07 elsõ fél év: 13. hely, az utóbbi három hétben három meccs = mínusz három kapus (ráadásul mindhárom több hónapra kidõlt) = három súlyos vereség. Most a "rangban" negyedik, de az egyetlen ép kapusom, egy 17 éves gyerek véd (az U18-ban is csak cserekapus volt), elég rosszul, így azon múlik minden, tudok-e több gólt rúgni, mint amennyit bevarrnak a szerencsétlennek. 😊 A védelmem elég jó, csak egy hibájuk van: a magas labdákat nem szeretik, rengeteg fejesgólt kapok. Most kezdõdött a téli átigazolási szezon is, erõst rajta vagyok egy jó kapus kölcsönvételén, vagy megvételén, egyelõre megy az alkudozás.
A menedzsment ennek ellenére elégedett, elvégre a csapat az erõs középmezõnyhöz tartozik (a legjobb helyem eddig a 7. volt), és havonta (a jókora adósság törlesztõrészletei ellenére) némi profitot is ki tudok termelni. Fiatal tehetségeket vettem, nem kértek sokat, így összejöhet havonta akár 40-50k font plusz is. Jövõre, remélem, ez elég lesz valami fajsúlyosabb vásárlásra - már ha akad valaki, aki eljönne az angol negyedosztályba (a feljutás most biztosan nem lesz meg). 😊
A menedzsment ennek ellenére elégedett, elvégre a csapat az erõs középmezõnyhöz tartozik (a legjobb helyem eddig a 7. volt), és havonta (a jókora adósság törlesztõrészletei ellenére) némi profitot is ki tudok termelni. Fiatal tehetségeket vettem, nem kértek sokat, így összejöhet havonta akár 40-50k font plusz is. Jövõre, remélem, ez elég lesz valami fajsúlyosabb vásárlásra - már ha akad valaki, aki eljönne az angol negyedosztályba (a feljutás most biztosan nem lesz meg). 😊
ezen a meccsen elõször láttam olyan játékot a csapattól amihez szoktam pl a fradinál ezzel a taktikával.remélem most nem az lesz mint tavaly hogy fantasztikus kezdés után brutálszarok leszünk és 3 ponton múlik a bennmaradás:
egyébként az egyenleg több mint 2 misi, a kezdeti 10 ezerhez képest elég nagy elõrelépés, de se edzõközpontot nem fejlesztenek, se a fizetési keret nem emelkedik, az átig keret is minimálisan, most összesen 300k-t költhettem, fele még megvan.
jó éjt
egyébként az egyenleg több mint 2 misi, a kezdeti 10 ezerhez képest elég nagy elõrelépés, de se edzõközpontot nem fejlesztenek, se a fizetési keret nem emelkedik, az átig keret is minimálisan, most összesen 300k-t költhettem, fele még megvan.
jó éjt
arra emlékszem😊
egyébként én is társulok, a 10 mp nem kis dolog😊
egyébként én is társulok, a 10 mp nem kis dolog😊
nekem volt már egy 9, de nincs róla képem, szal nem számít, gyönyörû, elismerésem<#worship>#worship><#worship>#worship>
Avanti Crociati!
fék 😄😄D😄:
Hali!
Kitartja a legygyorsabb gól rekordot? 😄 nekem a 13mp rémlik de elnézést ha tévedek...
Itt egy Kalou 10mp 😊
Kép=)
Kitartja a legygyorsabb gól rekordot? 😄 nekem a 13mp rémlik de elnézést ha tévedek...
Itt egy Kalou 10mp 😊
Kép=)