Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!Egyik kedvencem:Huddersfield Town-al kezdtem.Cél 4.évbe Premier liga!Eddig a kupákba nem sikerült maradandót alkotni,de a bajnokságba jelenleg a 3.vagyok 2pontra az 1.hely!Djibril Diawara,Guillaume Plessis,Mohamed Remili,David Graham,Matt Jansen a számottevõ igazolásaim.Ben Sahar-t most hoztam kölcsönbe,és kiváncsi vagyok mit fog játszani.Cél a bajnoki cím😊
ez a sok villarreal-s 😄DD
Darkon után én most már Squizzi is 😊
am én 5. vok
elrontottam a szezonkezdetet és voltam 10. is 😞
azér a 4.-t meg akarom szerezni, 4 pontra vagyok tõle és pont a barca a 4.
21. fordulóba járok
Darkon után én most már Squizzi is 😊
am én 5. vok
elrontottam a szezonkezdetet és voltam 10. is 😞
azér a 4.-t meg akarom szerezni, 4 pontra vagyok tõle és pont a barca a 4.
21. fordulóba járok
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Kezdek egyet a Villarreal , meglátom hogy lesz , elsö évben dobogot szeretnék bajnokságban , kupát megnyerni !
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
serult volt kicsit, amugy most az van😄
itt az eredménye😄DDD Shalke nagyon nyomott a végén de jó a kapusom nem kicsit😄 Romario meg még rughatott volna 1et
itt az eredménye😄DDD Shalke nagyon nyomott a végén de jó a kapusom nem kicsit😄 Romario meg még rughatott volna 1et
amugy sztem pazarlás Szabics-ot a padra ültetni, mert ebben a csapatban istencsászár pléya lesz, amikor én a Mainz-al voltam nálam 2 éven keresztûl gólkirály volt, és amikor nem a Mainz-al vagyok akkor is látom, hogy ilyen 18-20gólokat lõdös idényenként
de lehet, hogy csak azért van a padonm mert sérûlt volt?!
faxa lenne egy szabics-romario csatársor 😛
de lehet, hogy csak azért van a padonm mert sérûlt volt?!
faxa lenne egy szabics-romario csatársor 😛
megneztem par csapatot es a Mainz mellett dontottem vegul nem a Blackburn mellett mert itt sokkal kisebb volt a keret, így tudtam kedvemre alakítani a csapatot
Dontoooo!!
Bejott a taktika, 2. felidobe raaltunk olaszos bunkervedekezesre vegen mar 5-2-2-1 be vedekeztunk.
Bejott a taktika, 2. felidobe raaltunk olaszos bunkervedekezesre vegen mar 5-2-2-1 be vedekeztunk.
Born to win
amikor csak tudott játszott.
minden nagy csapat vinné, de uj 4 éves szerzõdést irt alá nálam😊terveim vannak vele😊
minden nagy csapat vinné, de uj 4 éves szerzõdést irt alá nálam😊terveim vannak vele😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
és az én kapusom lett a szezon kapusa.
ezért is erõsitettem a védelmet
ezért is erõsitettem a védelmet
minimum egy ilyen bajnoki helyezés mint idén, illetve bejutni az uefába az intertotobol
shabanovot a bal szélsõ védõ helyére, meg egy skot fiatalt a jobb oldalra
nemgyenge a gyerek
az a baj hogy most valahogy nem igazan talalom a taktikat franciaba pedig multkor ment, Strasbourgal meg nem illene kiesni:c nezek valami jo kis csapatot aztan alkotok valamit vele
az a baj hogy most valahogy nem igazan talalom a taktikat franciaba pedig multkor ment, Strasbourgal meg nem illene kiesni:c nezek valami jo kis csapatot aztan alkotok valamit vele
nem sikerülhet minden egybõl.
told végig és majd jövõre nyersz.
azzal ha mindig ujat kezdesz, az életszerûségét veszed el a gammának.
told végig és majd jövõre nyersz.
azzal ha mindig ujat kezdesz, az életszerûségét veszed el a gammának.
na jo most lett elegem, nem egesz tiz fordulo utan 14 pont hatrany elsotol... nemtom mivel kene kezdeni:c
leginkább szélsõvédõ gondjaim vannak, kölcsön dolgot utálom
grat, azér az nem semmi hogy elsõ négybe van csak pluszos gólkülönbség:o
védelembe próbáld kölcsön Legrottagliet ha még Juvenal van biztos odaadjak nem rossz bár nemtudom milyen szintû játékosaid vanak
védelembe próbáld kölcsön Legrottagliet ha még Juvenal van biztos odaadjak nem rossz bár nemtudom milyen szintû játékosaid vanak
nah az uccsó meccs:
és a tabella:
Összességében rendkivül elégedett vagyok, anyagilag nagyon megerõsödtünk, a keret nagyon fiatal, és mégis elég sikeresek voltunk, minden poszton van 17-18 éves már meghatározó játékosom.
Következõ szezonra még kell erõsítés, mert a védelem és középpálya még nem mondható teljesnek,illetve a csatársorba is kell egy gólzsák.
Jó idény volt.
és a tabella:
Összességében rendkivül elégedett vagyok, anyagilag nagyon megerõsödtünk, a keret nagyon fiatal, és mégis elég sikeresek voltunk, minden poszton van 17-18 éves már meghatározó játékosom.
Következõ szezonra még kell erõsítés, mert a védelem és középpálya még nem mondható teljesnek,illetve a csatársorba is kell egy gólzsák.
Jó idény volt.
a név és adatok közt látszodik ez a felirat az általad is linkelt képen
Akkor jo, szerintem a "naponta uj csapatot valoknak" semmi ertelme, eredmenyhez kitartas is kell. Node nem okoskodok itt tovabb, mentem<#wave>#wave>
Born to win
ezt nem értem soma 😮
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
az olyanok miatt mind te pl
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"