121242
Football Manager
  • zorrobomber
    első bari meccsem volt szparival de azért köszi :)
    neked és a többieknek is grat!
  • hunbasser
    az szép,én is úgy utálom,amikor már kapom az olyan üzeneteket,h "Byard jelentése xy-ról" :\ most a nagycsapatban szerencsére nincs sok sérült,de a tartalékban és az u18-ban sok van,és nekem az is számít,h ők h teljesítenek.egyébként év elején egész jó emberek jöttek az U18-ba,pár év múlva sztem már építhetem is be őket a nagycsapatba.

Al Fayed meg menni akar :O ha jön egy új elnök,aki nem rúg ki,és még több átig.keretet is tud adni,akkor nem fogok panaszkodni :)
  • DaMarcus
    hi grat Zaki, 6600GT és zorrobomber!
    Bl negyeddöntőben az arsenalt 3-2s összsítéssel búcsúztattam, BL elődöntők:

BL döntő (ezt nem hittem el, tartsatok nyugodtan csíternek, de nem igaz...):

bajnokságot is behúztam 3 ponttal, most van 45M fontom igazolni, de csak egyenlőre mert még sokat fogok eladni
    így tripláztam!!!!
  • hunbasser
    sztem Diop nagy veszteség,egy 10-esért megérte volna,de így...ő játszik a legkiegyenlítettebben,tudja tartani a formáját,nagyon ritka,amikor rossz formában van,és jónéhányszor kihúzott már a szarból.

most úgy látszik,elkezdődik a mélyrepülés:Birmingham ellen 2-0-ra kikaptam(sztem egy 0-1 reálisabb eredmény lett volna,de mind1,ilyen a foci),most meg otthon egy 2-2 az Everton ellen :\ már vezettek 0-1-re,majd 2-1-re fordítottunk és a 2.félidőben még bekaptunk egy csodaszép gólt.
    Kanta és Collins John nagy húzás volt,Kantát úgy hívtam fel a tarcsiból,most sérült le 4 hétre Boa Morte :( ezért Dzsudzsák megkapta a bal oldalt(úgy játszatom őket,h berakom Dzsudzsákot középre,de posztcserébe beraktam Boa Mortéval,és így elég szépen meg tudják keverni az ellen védelmét)
  • b4rc4
    NEmhiszem el:D
    sérültek: puyol(2honap) iniesta(1honap) thuram(2honap) etoo(2hét) giuly(3hét) beletti(2hónap) nagyonjó.. :S
  • Zsolti9014
    Fulhammel a vegyes érzésű felk. meccsek után az első két bajnokit nyertük, utána a Pooltól kaptunk ki 2-0-ra.

Távozott: Bouba Diop 4,5 millió euró

Érkezett: Mirante (Juve) 2 millió, Németh K. (MTK) 230 ezer, Dzsudzsák (DVSC) 800 ezer, Dalla Valle ingyen, meg még tárgyalás alatt van Paolucci (Juve) 1 milliót adnék érte.
  • zorrobomber
    zsííírr
  • b4rc4
    grat!:D [ látja kipihented magadat :DDDD ]
  • zaki
    Kicsit szoros a tabella... XD

• zaki

Hihetetlen a srác, iszonyat fontos pléja. Folytatom a Leighhel, eléggé változatos eredmények vannak, 10. vagyok a tabellán, 22 pontom van 15 forduló után, az első helyezettnek 30 pontja van, épp most vertem meg őket idegenben 3-2-re, előtte meg az 1ik középcsapattól kaptam ki 5-2-re... XD
    Rájátszást érő 7. hely is csak 2 pontra van tőlünk.
  • hunbasser
    Ben Haimról van vkinek vmi tapasztalata?
  • hunbasser
    omg
  • lucifer007
    én is lenni szparis:D I m Fromm nyiregyháza XD
  • Fyrex
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd

Olympus kolleginától érdeklődj
  • lucifer007
    csáo,régen olvastam itt egy fajta hacket h átirtátok a játékot h egyböl már 2050 be vagytok meg hasonlo!!vissza olvasgatam de nme gyözöm nézni 1 orája semit nme találok:S Vaalki leirná h ez miért jo és h kel megcsinálni?:)
  • Fyrex
    semmi baj vele, szeretjük a nagy SZPARI fanokat XD különösen Selfisch zár a szívébe ha szétkapod a csapatot szm XD
  • zorrobomber
    miért baj, hogy szparival akarom nyomni?
  • zorrobomber
    megtört a jég,
    Debrecen - Salgótarján 2:0
    Kenő 10 meccsen a 2. gólját rugta.
    Az a helyzet hogy egyik plejámat se engedtem el aki elvágyódott, persze most egyik se úgy játszik mint tavaly.
  • zorrobomber
    nem is, mer Torgelle
  • Ars3nal
    Henry a legjobb csatár a gameben...
  • zorrobomber
    még 1...
    Debrecen - Budaörs 0:0
  • zorrobomber
    két halálizgalmas 0-0-t játszottam egymás után:
    egyet a Vác ellen,
    egyet meg a Shaktar ellen...
  • 6600GT

hátha megtartom az első helyet!amúgy tudtok egy jó csatárt? mert henry mostanában nem elég jó.
  • SeLFisCH
    jaj te is ... jó neked az a loki :D
  • zorrobomber
    töltöm lokit, de lehet ma kezdek egyet szparival...
  • SeLFisCH
    Hát remélem. Eddig Bodmer volt az. Amikor nagy volt a szar és 10 emberrel védekeztek,kidobták 25re Bodmer meg rúgdosta a gólokat:P
  • DaMarcus
    thx a képeket, nani-t is most vetted meg?
    mert ha igen nagyon jó vásárt csináltál, ha éppen nem jön össze a gól a csapatnak, nani szállít egyet és gólpasszokat is szivesen ad :)
  • Csesza
    kicsinyítsd le őket
  • szehi
    szasztok!
    lementettem az fm-ből a képeket de egyet se tok fölrakni me kiirja h a föltöltött kép mérete maximum 20 kbyte
  • j4n3k
    mijezafos:/
  • SeLFisCH
    Bajnokságban nagyon megy neki,és most töltötte be még csak a 26ot

Ezek miatt olyan jó amilyen,nem az értékei miatt

Tavaly érett be a Portoban,remélem,idén is lesz ilyen jó Nanival együtt

• SeLFisCH
    Rendben pillanat és dobok képet,de még most vettem meg csak:P
  • DaMarcus
    Quaresma-ról pls egy képet :)
    meg akarom jövőre venni én is, rá tuti össze hozok 18M fontot, meg még egy tkpk-t akarok de lehet h megtartom majd lincoln-t és nem pénzt csinálok belőle :)
  • SeLFisCH
    jó reggelt

Olasz szuperkupát begyűjtöttem,1:1 után büntetőkkel vertem a Milant.
    Bajnokságból talán 6 forduló ment le 5W 1L.
    BL csoportom nagyon könnyű,Poolon kívül van egy román és bolgár csapat.
    Kipróbáltam Riquelme és Alex helyett Dos Santost. Első meccsén 2 gólt vágott,9es rating. Mindkét gólt úgy lőtte,hogy elindult saját térfeléről középkörtől,végigrohant 3-4 emberen és bevágta vagy 11 m-ről :P
  • Neoncsoves
    hy! újra belekezdek a gamebe, szeretnék kérni egy magyarosítás linket :) meg amik leghasznosabbak nekem a tökéletes játékhoz ;) bocs hogy ilyen sokat kérek, csak este van, meg már elfelejtettem melyik a jó cucc :D
  • b4rc4
    gizi na:D
  • b4rc4
    gigi .. végremár felbirtad rakni a képet:D
  • SeLFisCH
    Újkeret. Sok ifi van,idén nem is várok eredményeket,fél keret új

• hunbasser
    jó8 neked is,és grat,nagyon jó vagy!
  • DaMarcus
    Barca elleni meccset idegenben 1-1gyel behúztam, így továbbjutottanem gondoltam volna akkor amikor a sorsolás volt :S
    most az Arsenal-t kaptam, ettől könnyebb ellenfél max a Lyon lehetett volna, most eszméleteln erős a mezőny, csak ln vagyok "kis" csapat
    megpróbálok minél tovább menetelni és minél trófeát níerni egy már van még a bajnokságot szeretném mellé mindenképp begyűjteni :)
    jó8 managerek!