Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "positional rating" alatt érdemes megnézni, hová, milyen pozícióra fejlõdhet a legígéretesebben (közben szintén kattintható jobb felül a pipa).

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Plymouth , WBA
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Elpusztult a gép, azért nem voltam vagy 2 hónapig.
Most akarok Angliában kezdeni egy új gamet, csak még nem döntöttem el kivel legyek... :S
te tolod most valakivel?
régen hallottam már felõled😊
fiatalon ingyen vagy fillérekért szerezhetsz ilyen embereket, az hogy fejlõdnek e már az edzõkön, edzésterven, és az edzõkomplexumon múlik
ReaL MaDRid x siempre

I’m Forever Blowing Bubbles...
Legjobb védõm 10hónap,Legjobb csatárom 6 hónap
Cádiz:Juventus 2:2
Cádiz:Athletic 1:1
Cádiz:Everton 1:0
ui: új lp albumról a bleed it out-ot már 38x játszottam le zsinórban és nem unom 😄DD
Még csak a friendly-k mennek, de a csapat sokkal ígéretesebb, mint korábban. Igaz, mindig kikapok 1-2 góllal, de amíg olyan csapatok jönnek a random sorsolás miatt, mint a Monaco, a Frankfurt, vagy a Leipzig, tojok rá. 😊 A kis 12 ezres stadionomban pl. a Monaco ellen még a fákon is lógtak: valamivel több, mint 14 ezren voltak kíváncsiak Kollerékre. 😄
A havi balance-om eddig félmillió eurós pluszt mutat, megszabadultam pár drága, de gyenge játékostól is, és vettem olcsó ígéretes srácokat, meg 20-30%-os loan-ban van 2-3 nagyon tapasztalt francia és német elsõligás, de mellõzött figura. Vettem egy fiatal spanyol balszélsõt (AM L) is, vele még lesznek gondjaim. Nagyon tehetséges, de amint betette a városba a lábát, összecsõdítette a médiát és örömmel nyilatkozta, hogy mennyire boldog azért, hogy idekerülhetett, mert a klubot egy lépcsõfoknak tekinti a nagyobb európai élcsapatok felé. A szurkolók persze finoman elküldték az anyjába, nekem meg beszóltak, hogy az erõsítéseknél legközelebb figyeljek a klubhûségre és a vöröscsíkos mez iránti elkötelezettségre. 😊
Nemtom milesz, sztem kiesek...
<#nemtudom>#nemtudom>
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
egyébként részvét

Lehet valahogy csak az utánpótlásválogatottat írányítani?
Pl csak u21, felnõttet nem?
Ha igen, akkor hogy?
marking:10
heading:12
positioning:13
off the ball:11
Mondjuk ha fejlõdik még 2-3értéket,télleg legjobb védõ lesz.

Born to win
ezzel éni si igy voltam a fradinál, csak durva 13 év után ráuntam, de mindig szivesen veszem elõ😊
a stadiont nekem nem engedik fejleszteni az edzõkomplexumok fullosak, bl gyõzelem megvan, de sokkal nehezebb lenne megvédeni mint volt megszerezni.szoval bl gyõzelem után sem fogod otthagyni😄
Nos amikor belevágtam elhatároztam, hogy MAGYAR játékosokra fogok építeni és csak akkor veszek külföldit, ha arra a posztra nem találok magyart! ennek megfelelõen 3külföldi játékos van a csapatban.
Általában a:
----------Garnier----------
Balogh-Horváth-Osmani-Pollák
-------Horváth Levi--------
-Remili--------------Dzsudzsák
----------Kanta------------
-----Németh-----Danilo-----
Csapatot nevezem. Van pár ügyes fiatal kiegészítõ ember is. Emellett magyar szöv. kap is vagyok, de egyelõre semmi nagy eredmény, építgetem azt is!
A legnagyobb sikeremet tavaly az UEFA kupában követtem
el, amikor bejutottam a legjobb 8közé, ahol a Hamburg kiejtett...Ez idén várhatóan megdõl! A bajnoságot 4 éve mindig én nyerem és általában a kupadöntõt is én játszom, de ott sosincs szerencsém... A stadionom nem került kibõvítésre, maradt a 10000es, de tervezem, hogyha idén sokáig megyek a Bl-ben akkor fejlesztem. Nagyobb hangsúlyt az utánpótlás képzésre és az edzõközpontra fordítottam, így ezek már TOP-on vannak! Pézügyileg elég jól állok...nemszoktam nagyon igazolgatni, ez a mostani csapat is már 3éve összeállt és nem igazán akarom megbontani. Bár Dzsudzsák elvágyódik, de megpróbállom megtartani. különben 25.000 heti fizut tudok adni. A szurkolók, a vezetõség imád és európai nagycsapatok futnak utánam, de amíg nem nyerem meg a Bl-t addig sehovasem megyek!
Röviden ennyi! Imádom ezt a mentést!😊