Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Igen, az lehet. Edzéstõl függ. Ha bekattintod a "show potential attributes"-t, látod, hogy mik azok, amiket maximum elérhet. De az szinte biztos, hogy nem fog sikerülni az összes tulajdonságát így felnyomni, mert addigra rég meghal. 😊 Szóval az edzéstervek más és más csoportokra gyúrnak és azok fognak fejlõdni, míg a többi stagnál, de inkább csökken. Tehát a max. ability-t nem lehet elérni, de a közelében lehet járni.
A "positional rating" alatt érdemes megnézni, hová, milyen pozícióra fejlõdhet a legígéretesebben (közben szintén kattintható jobb felül a pipa).
Darkon
Orom fuleimnek es o ide miert nem ir

Born to win

akkor ö most szupertehetség ?

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

5w0rdf15h
hát gabber már a 2. osztályban jár...ott is feljutásra szal nem kéne lebecsmérlõ dolgokat írni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darkon
Csak egyet latnek aki vegig is viszi<#pardon1>

Born to win

zaki
Látom... 😄

Lehet folytatom az Aston Villás mentésemet.

KÖSSSSSSSSSSZ

Plymouth , WBA

5w0rdf15h
angol 5. osztály <#idiota>

Ars3nal
menj Barnsleyval😄

soma22
most nagy az angol legalsoliga örület, tolj onnan valakivel, csapat annyi van mint a szemét😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
Jah, Fradival. Lenyomtam most 2 nap alatt 1 évet, megnyertem 3 ponttal a bajnokságot a Debrecen elõtt, pedig sokáig vezettek. MK-t is behúztam. Most bejutottam a BL-be megint, Bordeaux-ot vertem ki 6-1-es összesítéssel (4-1 itthon, 2-0 otthon), bajnokságban még 2 döntetlennel kezdtem már megint... 2009/2010-es szezonban tartok.

Elpusztult a gép, azért nem voltam vagy 2 hónapig.

Most akarok Angliában kezdeni egy új gamet, csak még nem döntöttem el kivel legyek... :S

soma22
luxus...

te tolod most valakivel?
régen hallottam már felõled😊

zaki
Szívesen...

soma22
potential ability alapján keress, érdemes 150 felettieket nézni, azok a huzosabbak.
fiatalon ingyen vagy fillérekért szerezhetsz ilyen embereket, az hogy fejlõdnek e már az edzõkön, edzésterven, és az edzõkomplexumon múlik

és hogyan lehet keresni ilyen sztárokat ? mert zúnigát ugy mondták nekem

Ars3nal
itt a keret, Cordóba istenpleja lesz bár most se gyenge, van pár vénember de nembaj😛

hunbasser
ha bepipálod a "Show potential attributes"-ot,akkor meglátod,h milyenek lesznek az értékei

ReaL MaDRid x siempre

melyik értékböl lehet tudni hogy egy játékos nagy sztár lesz ?

zaki
http://www.fmscout.com/

zaki
Sok sikert... :c

honnan lehet leszedni a legujabb Scoutot?

Ars3nal
kezdtem Strasbourggal hosszú meditálás után, majd jönnek lassan a képek😊

ez melyik skin ?

Pisti1026
Hy all! Elkezdõdött a második idényem. Bajnokságot viszonylag jól kezdtem, 5 meccs 3 gyõzelem és két vereség(MU-West Ham 2-1, Sheffiel U.-West Ham 1-0, na ezen a meccsen falra mászta egész meccsen mi támadtunk és egy tizeneggyesbõl kaptam ki.Igazolás nem sok volt csak Glen Johnson jött meg Woodgate megy egy pár nagy tehetség. BL-be két meccs a Barcelona ellen egy otthoni 3-3 és egy idegenbeli 5-1-es gyõzelem a Shalke ellen, amirõl itt egy kép:

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Jól kezdõdik a szezon

Legjobb védõm 10hónap,Legjobb csatárom 6 hónap

Barátságos mecsekkel próbálok kilábbalni valamilyen szinten az 1M euros mínuszból. Eladtam egy plejámat 400E-ért,meg valszeg megy az urugayi csatárom a Napoliba 500E-ért. Igazoás jól megy,vmi 15 pleját szereztem,mind 160+ PA. Van egy 188 PA angol csatárom is <#worship>

Cádiz:Juventus 2:2
Cádiz:Athletic 1:1
Cádiz:Everton 1:0

ui: új lp albumról a bleed it out-ot már 38x játszottam le zsinórban és nem unom 😄DD

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

PetruZ
Befuccsolt a Stockport-om, totálisan besz*rt a Ravennám (fél év alatt 5 pont, utolsó hely), úgyhogy visszatértem a jól bevált Lucchese-hez és újrakezdtem ott.
Még csak a friendly-k mennek, de a csapat sokkal ígéretesebb, mint korábban. Igaz, mindig kikapok 1-2 góllal, de amíg olyan csapatok jönnek a random sorsolás miatt, mint a Monaco, a Frankfurt, vagy a Leipzig, tojok rá. 😊 A kis 12 ezres stadionomban pl. a Monaco ellen még a fákon is lógtak: valamivel több, mint 14 ezren voltak kíváncsiak Kollerékre. 😄
A havi balance-om eddig félmillió eurós pluszt mutat, megszabadultam pár drága, de gyenge játékostól is, és vettem olcsó ígéretes srácokat, meg 20-30%-os loan-ban van 2-3 nagyon tapasztalt francia és német elsõligás, de mellõzött figura. Vettem egy fiatal spanyol balszélsõt (AM L) is, vele még lesznek gondjaim. Nagyon tehetséges, de amint betette a városba a lábát, összecsõdítette a médiát és örömmel nyilatkozta, hogy mennyire boldog azért, hogy idekerülhetett, mert a klubot egy lépcsõfoknak tekinti a nagyobb európai élcsapatok felé. A szurkolók persze finoman elküldték az anyjába, nekem meg beszóltak, hogy az erõsítéseknél legközelebb figyeljek a klubhûségre és a vöröscsíkos mez iránti elkötelezettségre. 😊
zaki
Értem, köszi. Én most a 3. évben vagyok a Fradival, 1. évben feljutottam az NB1-be, köv. évben meg is nyertem, aztán bejutottam a BL-be, a legjobb 16-ig jutottam, ott a Barcelona vert ki 5-0-ás összesítéssel... Pénzügyileg jól állok, 4,5m font van vásárlásra, és 15m az egyenlegen. Edzõ és utánpótlásbázist már fejlesztettem, most megint korszerûsítve lesz. Jelenleg a 20. fordulóban vagyok, le vagyok maradva a Debrecentõl 3 pontra, mivel qrva sok x-et játszottam... (12gy7d1v) Csak az a gáz, hogy kevés gólt lövök, csak 25-öt rúgtam, viszont 8-at kaptam... Majd év végén tolok be pár képet.

szerintem is<#banplz>

viktroo
remélem ellenem sem lesz, ha egyáltalán játszik...most nézegettem a Madrid csapatát, Cristiano Ronaldo; Robinho; Gerrard; Cassano csak egykét név...az elõzõ körben 7-1el ejtették ki a MU-t<#guluszem1>
Nemtom milesz, sztem kiesek...
<#nemtudom>

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

irtam privibe

Micu is(Valencia)
soma22
akkor a fradis mentésemben ugy vásárolták vissza, mert még meg is akadt a szemem a 70 millás vételen😄

😄

viktroo
Az a Bueno gyerek Real Madrid saját nevelésü játékosa <#wink>

soma22
ezt a bueno gyereket nálam is megvette a real😄

egyébként részvét

Darkon

Born to win

soma22
na vége az elsõ felvonásnak, de most nincs már kedvem a rájátszáshoz.

Szevasztok!

Lehet valahogy csak az utánpótlásválogatottat írányítani?
Pl csak u21, felnõttet nem?
Ha igen, akkor hogy?

hát
marking:10
heading:12
positioning:13
off the ball:11

Mondjuk ha fejlõdik még 2-3értéket,télleg legjobb védõ lesz.

Ars3nal
jobb, francia CFA, editorba csinaltam meg egyik csapatot jatszhatonak mert mind amatõr😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

5w0rdf15h
angol 5. osztály <#idiota>

Darkon
Ujabb titant talaltam. Real most igazolta 21M(!) euroert de elb.tak mert 12.25M-s release fee volt a szerzodesebe a Scoutom meg olyan rutinos hogy ki is szurta eloszor nem akart jonni de elbeszelgettem vele uh. jon 12.25ert, a Scoutom szerint superstar lesz.<#taps>

Born to win

Ars3nal
loooooooooooool kiestünk:c kezdek masikat:S

soma22
"imádom ezt a mentést"

ezzel éni si igy voltam a fradinál, csak durva 13 év után ráuntam, de mindig szivesen veszem elõ😊

a stadiont nekem nem engedik fejleszteni az edzõkomplexumok fullosak, bl gyõzelem megvan, de sokkal nehezebb lenne megvédeni mint volt megszerezni.szoval bl gyõzelem után sem fogod otthagyni😄

viktroo
Mesélek én...<#wink>
Nos amikor belevágtam elhatároztam, hogy MAGYAR játékosokra fogok építeni és csak akkor veszek külföldit, ha arra a posztra nem találok magyart! ennek megfelelõen 3külföldi játékos van a csapatban.
Általában a:
----------Garnier----------
Balogh-Horváth-Osmani-Pollák
-------Horváth Levi--------
-Remili--------------Dzsudzsák
----------Kanta------------
-----Németh-----Danilo-----
Csapatot nevezem. Van pár ügyes fiatal kiegészítõ ember is. Emellett magyar szöv. kap is vagyok, de egyelõre semmi nagy eredmény, építgetem azt is!

A legnagyobb sikeremet tavaly az UEFA kupában követtem
el, amikor bejutottam a legjobb 8közé, ahol a Hamburg kiejtett...Ez idén várhatóan megdõl! A bajnoságot 4 éve mindig én nyerem és általában a kupadöntõt is én játszom, de ott sosincs szerencsém... A stadionom nem került kibõvítésre, maradt a 10000es, de tervezem, hogyha idén sokáig megyek a Bl-ben akkor fejlesztem. Nagyobb hangsúlyt az utánpótlás képzésre és az edzõközpontra fordítottam, így ezek már TOP-on vannak! Pézügyileg elég jól állok...nemszoktam nagyon igazolgatni, ez a mostani csapat is már 3éve összeállt és nem igazán akarom megbontani. Bár Dzsudzsák elvágyódik, de megpróbállom megtartani. különben 25.000 heti fizut tudok adni. A szurkolók, a vezetõség imád és európai nagycsapatok futnak utánam, de amíg nem nyerem meg a Bl-t addig sehovasem megyek!

Röviden ennyi! Imádom ezt a mentést!😊

😄DDdd

Ars3nal
loooooooooool

Hegeace
hát jaa 😄 Döntések 9, Csapatmunka 7 nah ezért nem választották meg újra 😄

Heló szia remélem hogy vagy