Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
hatalmas grat Darkon és Sigismund!!!
óriásiak vagytok!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Sigismund
Born to win
ÉRdeklõdni szeretnék h milyen bevált módszer van a tartalék csapat szûkítésére? Közös megegyezéssel nem kifizetõdõ ugye elengedni pléjákat de az 58(!) Játékos meg kicsit sok csak tartalék csapatba 😄 Tehát hogy váljak meg legalább 30 embertõl?
Eddig egész jól megy a szezon 1 vereség eddig (szezon nyitón 8 játékos vállogatoba) nem volt elég a tartalék a mindenkori második helyezett ellen:S. Azóta csak nyerek.
BL-be lehet össze jön a csoport elsõ, bár még csak 2 meccs ment le, de a védelmem szinte mattolhatalan.
1 Bl meccsem:
2 Bl meccsem:
Az alap védelmemnek eddig csak 2 gólt tudtak rúgni. (összesen 6-ot rúgtak eddig😞)
Aguero serult volt Vela-t meg behivtak nemzetkozi meccsre de ott volt Oliviera a nagy remenysegem es Bojan is bekoszont egy gollal a legjobbkor. Mivel bevarialta a taktikajat(pont a meccs elott jatszottam veluk bajnokit ahol 2-0ra megvertek) en is valltoztattam es 4-1-2-2-1be jatszottunk majd visszaalltam 4-1-2-1-2-re a vegen pedig sundiszno alakzatba fejlodott a csapat 4vedo 3vedekezo kozeppalyas 2kozep es egy tamado kozeppalyas kibekkelte a maradek 9percet.
Born to win
na mindegy eddig ket meccs ket gyozelem most folytatom
vanden borre-nak prémiumokat kell adni elég szépen h eljöjjön de nagyon megéri
nyáron megint erõsítek(mind ingyen): jesus navas, portillo, paolucci, budan, gasbarroni, m.nielsen(chelsea), cissé, barnetta, lupoli, a.hunt, b.sharp, benavente(190e font)
még akarom antwi-t, klose-t, bendtner-t és maduro-t hozni
ha nem is mindet a csapatba de eladni jók lesznek 😊
asszem ennyi, de majd inkább hozok képet
grat Darkon!!! meg lesz a bl is!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Idõközben az olasz C kupában a 16 közé jutottam, a bajnokságban a 3. helyen állok, 1 pontra lemaradva az elsõtõl.
Unnepel a csapat! Csak a BL meg legyen vedve megint...

Born to win
Szerzemények: Alberto (spanyol titán, jól cselez, jól lõ és fejel, hamar felfejlõdik; AML), Seran Diabaté (nagyon bénán néz ki, de nagy tehetség, a jövõre gondolva vettem meg; ST), Davide Angelotti (olyan, mint Diabaté, a jövõ játékosa; AMC), Niki Martinel (uam. Angelotti), Peter André Perchtold (a kisebbik stuttgarti csapattól vettem, eleinte nehezen illeszkedett be, de most már okés, a legutolsó meccsén egy félidõ alatt hármat lõtt; AMR), Armando Nobili (uam. Angelotti; MC), Riccardo Di Febo (szintén zenész; DC), Claudio Castroni (õ már a nagycsapatban játszik, megbízhatóan; DC).
Rajtuk kívül télen érkezik még a bolgár Dimo Atanasov (nem fog sokat fejlõdni, de alapból nagyon jó és elég olcsón megszereztem; AML/ST), illetve jövõre Nico Falomi (szintén ígéretes fiatal; AML).
A korábbi taktikám nem mûködött, az Essen elleni barátságos meccsen két hónapra lerúgták Aurelio-t (nemrég tért vissza, most már stabil kerettag), meg az Intertõl kölcsönben lévõ Correa-t (a lábát törte, minimum fél éves kihagyással számoltak, úgyhogy hazaküldtem; késõbb láttam, hogy befejezte a pályafutását), a következõ meccsen kidõlt a védelembõl a szintén Inter-es Ceccarelli, szóval a bajnokságnak nem a legjobb elõjelekkel vágtam neki. Az elején volt is pár csúnya bukta, de most már mindenki, aki számít, egészséges, úgyhogy cél a Serie B és a kupagyõzelem. 😊
MEGVAN A BARCA IS - eddig 7 meccs 7 0 0

zsolti9014:a barátságos meccseket a nagycsapatok mindig elhanyagolják, nem mérvadó az ott elért eredmény, ezért neked is érdemes igy hozzáállni.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Leedsbe egyébként több új igazolásom is volt: Vincze Ottó, Németh, Hrepka, Kollár, Matusiak, igaz alapembernek csak utóbbit szántam, de a bar. meccseken kettesével rúgta a gólokat, bajnokság elsõ meccs: félidõ 5-ös osztályzat, második félidõ piros lap...
Hajrá Magyarország!
Riquelme kolcsonbe???!! Normalis vagy-e?😛
Born to win
a 2. részrõl fingom sincs, abban az országban ahol tolom teljes bajnokságot szoktam bejelölni
amúgy olyankor mivan h ha kijelölöm mondjuk csak az elsõ osztályt és kiesek de nem rúgnak ki?
el kell mennem a csapattól v játszhatok egy osztállyal lentebb?
megfiatalított meccs kerettel is ment a játék(középpályán 19, 17, 16, 17 éevesek voltak, csatársorba pedig egy 17 és egy 16 éves volt):
még mielõtt félre értés történne ez nem a 35 éves brazil rivaldo:

megfiatalított meccs kerettel is ment a játék(középpályán 19, 17, 16, 17 éevesek voltak, csatársorba pedig egy 17 és egy 16 éves volt):
még mielõtt félre értés történne ez nem a 35 éves brazil rivaldo:

elmaradt képem :
U.i.: nálam egész évben kölcsönbe van riquelme , milyen poszton játszott DOS SANTOSS ? - KPK , TKPK , TK ?
Nem tudjátok mi lehet a gond, ha a barátságos meccseket simán nyerem, vagy jó eredmények vannak; a bajnokságban meg sorozatos vereségek jönnek?
Pl. Leeds-szel
bar. Schalke 2-1
Santander 2-2
kisebb csapatok ellen 3-0, 5-0
Bajnokság: C. Palace 0-3
Cardiff 1-4
Hajrá Magyarország!
nem játszott sokat riquelme árnyékában, de amikor játszott akkor jól
IMG]http://users.cwi.hu/sgupload/1178638467.jpg[/img]
3 fiatal reménységet tudtam erre az évre megszerezni : egy tehetséges kapus akit scoutal szurtam ki : BENOIT COSTIL , egy 16 éves VJ aki ismét nagyon nagy reménység és a Barcelona szupertinije a mexikoi GEOVANNI DOS SANTOS ( ö csak kölcsönbejött ).
U.i.: Zsolti igen kell a 7.0.1.-es is.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
A második meccsen 1-0-ra nyertem , igy a következö körben a Djurgarden-el játszok.
ja és Villarreal 2-0 barca 😛 teccik.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Legelsõ ( nem tétmeccs ) -em a Villarreal-al a Barca ellen :